supre_man 06.06.09, 08:27 Witam wszystkich serdecznie po długiej nieobecności mojej osoby na tym forum.Piszę zmotywowany przez pewną osobę, chcąc dowiedzieć się co u Was słychać.Kto zgadnie kim jestem, dostanie buziaka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiotka_pchelka Re: Witam 06.06.09, 10:59 operator drazkow : od zmiany biegow w nissanie micrze, joysticka i slusznych rozmiarow z ktorych jest dumny, czyli obywatel kabel. Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:20 Nie, po prostu jestem sobą a jeśli marea kojarzy ci się z nissanem, to może lepiej iść do okulisty? Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:39 A wie pan, że w pracy mam na codzień do czynienia z takimi samymi osobnikami jak szanowny pan? Z wyjątkiem czwartków Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:44 Tego nie wiem, bo nie jestem aniołem stróżem moich kolegów z pracy :) Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:46 Cieszę się z naszej rozmowy, bo to ma swój urok a było mi tęskno za panem Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:47 A człowiek starszy i pewne wartości uległy zmianie-i priorytety inne Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 11:53 Ano rodzina starsza, nie dająca sobie rady, dlatego pomóc im potrzeba.Z pieniędzmi marnie, więc zarobić i wspomóc trzeba i studia skończyć też należy. O ile mama radzi sobie dostatecznie, to ojczulkiem trzeba opiekować się, by nie zrobił czegoś głupiego po swoich poważnych przejściach. Życie Odpowiedz Link
wiotka_pchelka Re: Witam 06.06.09, 11:59 to bylo do przewidzenia ze kolega zostanie podpora rodziny a sniper ordynatorem szpitala. Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 12:02 Taka podopra to nie tylko zmiana trybu życia, ale i transformacja. Któż inny nadawałby się lepiej od Sneepera do bycia ordynatorem niż on sam? (Ma największe doświadczenie) Odpowiedz Link
supre_man Re: Witam 06.06.09, 12:05 Obudzono mnie rano i zrobiono "potęgo księżyca działaj" Odpowiedz Link