olga_w_ogrodzie Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:09 Forum - Zaburzenia Lękowe i Depresyjne. są 2 wersje - zamknięta i otwarta. Odpowiedz Link
60_secund Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:11 czyli, że konkurencja idę wyrobić sobie zdanie Odpowiedz Link
aidka Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:15 to nie jest konkurencja. to zupełnie inny świat. myślę, że Szczura od innych forów odróżnia przede wszystkim brak cenzury - to wpływa na inność Szczura - czasem zaśmiecenie, czasem ciekawe dość gadki, które na innych forach nie mogłyby zaistnieć i rozwinąć się. Odpowiedz Link
u.nick Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:22 to nie jest konkurencja. > to zupełnie inny świat. jaki inny świat? otwarte to rodzaj przedpokoju jak się delikwent wykaże to może pisać podanie o przyjęcie do grona wybranych proste? szkoda,że znikło forum Kontrreformacji :( Odpowiedz Link
aidka Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:28 no właśnie. pomyłeczka. ja sądziłam, że idzie o konkurencję Zlidu ze Szczurem. Odpowiedz Link
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: co to jest zlid? 19.07.09, 15:15 nazwa kojarzy mi sie z grupa artystyczna "zlali mi sie do srodka" Odpowiedz Link
60_secund opinia o zlidu 19.07.09, 15:23 to przychodnia z babskiem w rejestracji, kartą choroby i innymi ohydztwami nie podoba mi się Odpowiedz Link
madau Re: opinia o zlidu 19.07.09, 15:44 Forum kontrreformacji nie zniknelo. Jest pod nazwa ZLIDU ( wersja otwarta) Odpowiedz Link
u.nick Re: opinia o zlidu 19.07.09, 15:58 tia, nie zniknęło zawsze sobie można powędrować do archiwum bez obrazy Madau Odpowiedz Link
madau Re: opinia o zlidu 19.07.09, 16:07 serio, nie zniknelo. Kontrreformacja odeszla z forum z powodow osobistych ktorych nie ujawnie - forum przeksztalcilo sie niedawno w otwarty Zlid z nowa wlascicielka, mozesz poszperac w archiwum. Alez oczywiscie, bez obrazy u.nicku. Odpowiedz Link
u.nick Re: opinia o zlidu 19.07.09, 16:36 ależ Madau ja wiem kiedy odeszła Kontrreformacja i dlaczego ja uczestniczyłam w jej forum( z wielką przyjemnością zresztą i wielkim pożytkiem dla siebie), ale pod innym nickiem teraz to jest _zupełnie_ inna bajka i tyle pozdrawiam :) Odpowiedz Link
madau Re: opinia o zlidu 19.07.09, 16:59 O, to zwracam honor... :)sorki. Ja musze sie przyznac ze na forum Kontrefformacji nie bywalam, zaczelam tam zagladac po zmienie wlascicielki. tak ze nie moge oceniac... bo po prostu nie wiem jak bylo dawniej. ja rowniez pozdrawiam :) Odpowiedz Link
u.nick Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 09:43 > Forum kontrreformacji nie zniknelo. Jest pod nazwa ZLIDU ( wersja > otwarta) Forum Kontrreformacji posłano w niebyt. ja się nawet nie czepiam tego ,że usunięto Jej nick jako założycielki, choć to wiele jednak wyjaśnia. Nie tylko zmieniono nazwę , wstawiono kwiatek w okno i dano 10 przykazań - cóż wolno. Ale nie ma archiwum. A ja myślałam ,że to tylko zmiana administratora. Nic bardziej błędnego. a na koniec zagadka: czym się różni założyciel forum od administratora a ten od właściciela forum? Odpowiedz Link
nienill Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 09:50 > Ale nie ma archiwum. jak nie ma skoro jest? w wyszukiwarce sie pokazuje Odpowiedz Link
u.nick Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 10:00 ja sobie znajdę bo wiem jak szukać ale ktoś nowy , kto przegląda forum to już niekoniecznie wisi mi to, ale stwierdzam fakt Odpowiedz Link
u.nick Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 10:05 za rozwiązanie zagadki mam super nagrody :) nie spróbujesz? Odpowiedz Link
nienill Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 10:45 u.nick napisała: > za rozwiązanie zagadki mam super nagrody :) > nie spróbujesz? ale ja mam w domu kredki Odpowiedz Link
u.nick Re: Sprostowanie? potwierdzenie? 20.07.09, 11:01 myślałam o czymś fajniejszym niż kredki Odpowiedz Link
ych Re: opinia o zlidu 19.07.09, 17:56 > to przychodnia z babskiem w rejestracji, kartą choroby i innymi > ohydztwami i właściwie można to rozumieć niemal dosłownie. a całkiem dosłownie: "> kartą choroby" Odpowiedz Link