annika-ja Tak 27.12.06, 11:18 mieszkanie urządzone ze smakiem, mimo paru szczegółów - całość robi dobre wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc TAK 28.12.06, 17:33 Mam takie same poszewki na poduszki na sofie, te z drzewami. Niezly przyklad jak nawet za pomoca Ikei mozna ladnie dopiescic wnetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia nie 28.12.06, 22:48 bo jest diabelsko "modne" -> zero kreatywnosci wlasnej. jednak duzy plus za konskewencje ! Odpowiedz Link Zgłoś
halev Tak 30.12.06, 18:04 Ciepło, prosto, przyjaźnie. Bez baroku. Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna TAK 31.12.06, 17:17 Daję tak za spójność stylistyczną i kolorystyczną,starannie dobrane detale, nieprzeładowanie wnętrza. Całość jest miła dla oka, powiedziałabym - niewymuszenie elegancka. Jedynie wnęki mi trochę tu nie grają . Odpowiedz Link Zgłoś
t.he Tak 03.01.07, 21:13 Eleganckie, detale ładne i wyjątkowo dobrze dobrane rozmiarem (i ilością!) do wnętrza, niektóre meble więcej niż ładne. Kolorystyka bardzo bezpieczna, ale to nie grzech ;) Nie wiem, czy to kwestia perspektywy fotografa i (lub) światła, ale miejscami ma się wrażenie nadmiaru ciemnych elementów, zachwiania proporcji z jasnymi, patrz meble "odpoczynkowe" w salonie. I te poduchy bym zdjęła, ale to już drobiazg :) Odpowiedz Link Zgłoś
t.he Re: Tak 04.01.07, 19:01 Muszę coś jeszcze dodać :) Na innych zdjęciach wypatrzonych na Wnętrzach, w świetle dziennym, bzowy kolor zasłon perfekcyjnie pasuje do tych czekolad. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Tak 04.01.07, 08:09 W kontekscie prezentowanych tu mieszkan konkursowych - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera Tak 04.01.07, 10:47 wilma.flintstone napisała: > W kontekscie prezentowanych tu mieszkan konkursowych - tak. podpisuje sie pod postem Wilmy Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa NIE 04.01.07, 13:52 a mnie się nie podoba, jakby żywcem preniesione z wystawy salonu mebli VOX Odpowiedz Link Zgłoś
barns NIE ! 04.01.07, 17:40 ekspozycja sklepu farma kolonialna przeniesiona do domu łącznie z trywialnymi dodatkami. Zero inwencji własnej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay TAK 10.01.07, 10:33 Tak, za spójne przesłanie i włożoną w projektowanie uwagę. Przeszkadza mi jednocześnie ten rodzaj surowości, który może świadczyć nie tyle o świadomym reżymie pozostawienia mieszkania klarownym i nieprzeładowanym, co braku dalszej koncepcji na "ostatni szlif". To jest ta cienka granica pomiędzy wnętrzem "ascetycznym", a "pustawym". Przeszkadza mi też stanowczo kilka "durnostojek" m.in. samochodzik, obrazy i świecznik w sypialni, a rynna z wrzosami i nisze w łazience drażnią pretensjonalnośią. Niemniej te szczegóły nie są w stanie zmienić ogólnej, pozytywnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Tak, chociaż nie chciałabym aby wygrało. 11.01.07, 17:44 Jest fajne, dyskretne, starannnie wykończone, po prostu ładne, ale wolałabym aby wygrało mieszkanie np. Aśki (tej z obrazem w kuchni). Odpowiedz Link Zgłoś
alewe Re: Tak, chociaż nie chciałabym aby wygrało. 15.01.07, 12:32 Dziekuję,za wszystkie wpisy....tak to prawda,mieszkanie jest urządzone "bezpiecznie" właściwie cały czas jest w trakie urządzania,ponieważ twierdze,że wnętrze to jego mieszkańcy, musi nabierać swojego charakteru powololutku-jakby dojrzewać....tak więc jeszcze długa droga przed nami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katik1 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa Eli.. 16.01.07, 11:12 Tak za wrzosy i łazienkę. To chyba najładniejsze mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_rosomak Re: tak 17.01.07, 01:20 TAK> Wysmakowane, nieprzeładowane, spójne stylistycznie. Ja osobiście nie lubię wprwdzie ciemnych kolonialnych mebli które lepiej bronią się w większych wnętrzach, ale przynajmniej nic w tym mieszkaniu mnie nie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a tak 18.01.07, 20:23 Podba mi się, szczególnie to, że całe mieszkanie jest urządzone harmonijnie i spójnie. Salon trochę zimny, ale może to efekt zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś