patrykkaminiecki2 05.04.07, 20:40 Witam...Mam łóżko 160/190 i zamierzam taki wlasnie kupic materac..z tym ze jest taki wybor a nie chce aby w sklepie mi wcisnieto tzw "kit"! Jaki jest najlepszy materac? Prosze o porade..dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkadiuszmajewski Re: Jaki materac? 07.04.07, 09:56 Podobno najlepsze są woreczkowe ale dokładnie to Ci nie powiem bowiem też borykam sie z wyborem materaca.Jak sie zdecydujesz to napisz jaki i jak sie na nim śpi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbra_s Re: Jaki materac? 07.04.07, 18:56 No właśnie... siedziałam juz na kilku w sklepach i wszystkie były woreczkowe ale... za miękkie. Czy ktos poleci firmę, która robi fajne, twardsze materace? Odpowiedz Link Zgłoś
alena11 Re: Jaki materac? 07.04.07, 19:46 Ja mam materac z Koła wlasnie ze sprezynami woreczkowymi i taki wlasnie polecam. Jest naprawde rewelacyjny i bardzo dobrze sie na nim spi.Podobno dobry materac mozna poznac po tym,ze ugina sie tylko w miejscu nacisku,punktowo,a okoliczna powierzchnia nie ugina sie, na to radze zwracac uwage w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkaminiecki2 Re: Jaki materac? 07.04.07, 20:03 a z tej strony jaki polecacie? www.materace-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alena11 Re: Jaki materac? 07.04.07, 22:59 ja mam materac Estrella- wersje dla alergikow, nie mam naprawde zadnych zastrzezen, zreszta widze,ze na tej stronie wlasnie Estrella sprzedaje sie najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś