Dodaj do ulubionych

Szczecin stracił meczyk

10.09.09, 07:18
wielu płakało, że Szczecin stracił mecz, PZPN to sitwa której odpuścił
lato,kolejny cud Tuska to 3 do 0 ze slowenią, tylko wariant Putina rozwalenie
pzpn i stworzenie struktury polskiej piłki moze dac efekt w postaci lepszych
wynikow sportowych, dusiciel drzewiecki rozpoczął walke z pzpn, następnie ją
przegrał a teraz mamy to co mamy, do dymisji drzewiecki,lato,leo i cały pzpn
Obserwuj wątek
    • Gość: Plazzek Re: Szczecin stracił meczyk IP: 212.221.52.* 10.09.09, 07:40
      Co to, nawet jednego seta nie udało się wygrać? ;)
    • 6.tymont kompromitacja polskiego futbolu 10.09.09, 10:44
      kompromitacja ministra sportu,pzpn,trenera,drużyny
      • Gość: twarda wazelina Re: kompromitacja polskiego futbolu IP: 188.33.113.* 10.09.09, 11:01
        Dlaczego banditierka taka sama jak np kryminalista majdan nosi na sobie barwy
        narodowe z godłem państwowym? Dlaczego ja takich zbójów prowadzących za rękę
        przez esbeków z PZPN muszę utrzymywać ze swoich podatków?
        Niech ta mafijna łobuzeria z żelem biega w strojach np TĘCZOWYCH, bardzo
        modnych. Jeżeli ktoś jest debilem i płaci za bilet 160 zł żeby przy swoim
        dziecku używać słów wulgarnych i obelżywych to jego sprawa , ale dlaczego przy
        tym ubiera koszulkę z godłem państwowym.
    • drugi-dorn Wiceprezes PZPN z PO - Piechniczek też jest winny 10.09.09, 14:17
      Wiceprezesem PZPN jest Antoni Piechniczek, senator PO, ministrem sportu jest
      słynny dusiciel własnej żony w USA z PO-Drzewiecki, odpowiedzialność za marazm w
      polskiej piłce ponosi też PO. zaczął Drzewiecki robić porządek i się wycofał,
      przestraszył się bandy z PZPN. PO jest winna kompromitacji w polskiej piłce.
      • Gość: ZED Re: Wiceprezes PZPN z PO - Piechniczek też jest w IP: *.ipspace.xilinx.com 10.09.09, 19:26
        a co, pzpn istnieje od czasu wygranej PO? wczesniej niby dzialal swietnie i ci
        wczesniejsi nie musieli w nim nic zmieniac?

jak masz jakis pomysl na naprawe sytuacji polskiej pilki to go napisz i wyslij
        do odpowiednich osob a nie pieprzysz na forum w imie propagandy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka