Dodaj do ulubionych

Sochański będzie kandydował na prezydenta

• dragon113 Sochański rozpoczyna kampanię z budzikiem 12.09.10, 18:51
      CZAS ABY S Z C Z E C I N I A N I E WZIĘLI SPRAWY W SWOJE RĘCE. WBREW WSZELIKM PARTYJNYM UKŁADOM. W TEJ CHWILI ORGANIZAUJEMY OBYWATELSKI KOMITET WYBORCZY. ZAPRASZAMY KAŻDEGO KTÓRY CHCE COŚ ZMIENIĆ W NASZYM MIEŚCIE I W I E R Z Y ŻE TO JEST MOŻLIWE DO WSPÓŁPRACY. NIE ZALEŻY NAM NA STOŁKACH. W TEJ CHWILI SIĘ ORGANIZUJEMY. WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NAMI - www.wspolnapolska.pl.tl/ .
    • exman Sochański ma spore poparcie 12.09.10, 19:09
      myślę, że będzie się potykał w drugiej turze z Jacyną. Może być kolorowo.
      • Gość: bryndza czy poparcie 3% jest spore? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 19:35
        no nie wiem
        • Gość: ( Re: czy 3% poparcia pacyny jest spore? IP: *.chello.pl 12.09.10, 20:18
          MJW jako "bryndza" napisała:

> no nie wiem

A ja wiem, że MJW ma jeszcze szansę!
          Na wyleczenie się z chorych emocji, bez terapii za pieniądze szczecińskich podatników, którą stara się sobie zafundować.

• Gość: bryndza jep siem w uep IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 21:04
            nie interesuje mnie twoja praca na tym forum,masz za zadanie opluwać MJW,za to ci Krzystek płaci więc to rób,ja po prostu piszę o notowaniach kandydatów i Sochański ma obecnie 3%.
            A Krzystek jako prezydent po 6 latach urzędniczenia ma najniższe notowania ze wszystkich prezydentów dużych miast.Jak się wszyscy pozostali kandydaci dogadają to Krzystka zniszczą
      • Gość: Vlad.H. Re: Sochański ma spore poparcie IP: *.cable.quicknet.nl 12.09.10, 21:27
        wiec jacyna wygra - w porownaniu z sochanskim zachowala w miare czyste konto
        • Gość: gość Re: Sochański ma spore poparcie IP: *.chello.pl 12.09.10, 23:39
          Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> wiec jacyna wygra - w porownaniu z sochanskim zachowala w miare czyste konto

To co, głosujesz na Jacynę???
          • Gość: Vlad.H. Re: Sochański ma spore poparcie IP: *.cable.quicknet.nl 13.09.10, 19:16
            nie, obserwuje tylko ze to moze byc kluczowy arguement - oni mieli juz swoja szanse i zawiedli - swoje zastrzezenia pod adresem MJW juz artykulowalem wielokkrotnie i na razie nie widze sensu by sie powtarzac.
    • Gość: ministrant Re: Sochański będzie kandydował na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 00:35
      Kandydowac to se moze, ale jak wygra to i tak u dziegi bedzie sie musial o wszystko pytac.
      • Gość: arbuz Re: Sochański będzie kandydował na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:00
        Mówi się w mieście, że Sochański to bardzo wiarygodny człowiek. Że ma wyczucie do ludzi i promuje odważnych. Skoro tak, a mówią tak właśnie ludzie odważni i wiarygodni, to jest szansa na dźwignięcie miasta z kolan. Ale musieliby harować, i harować. Bo to co spieprzył Krzystek z Jurczykiem i ten cały Runowicz, to nie jest bagatela. Jeśli Sochański otoczy się nową falą inteligentnych współpracowników to jestem z nim.
        • Gość: gość Re: Sochański będzie kandydował na prezydenta IP: *.chello.pl 13.09.10, 20:13
          A ja się po raz enty pytam, czy ktoś zapyta mecenasa o to jak tam apelacja w sprawie Bryzy? Wystąpił o uniewinnienie nasz oskarżony mecenas czy zadowolił się przedawnieniem?
        • Gość: lambert Re: Sochański będzie kandydował na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 21:34
          Że ma wyczucie
          > do ludzi i promuje odważnych. Skoro tak, a mówią tak właśnie ludzie odważni i w
          > iarygodni, to jest szansa na dźwignięcie miasta z kolan.

a jacy to ludzie odważni to mówią i jacy wiarygodni bo przecież nie Sawicki co doił miasto przez 3 lata z kas?y a teraz szuka nowego koryta
          • Gość: ) Re: Sochański będzie kandydował na prezydenta IP: *.chello.pl 30.10.10, 19:23
            Każdy głodomór szuka nowego koryta :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka