IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 08:30
Czy może ktoś wie, czy 05.11 odbędzie się zwołana przez grupę
radnych sesja anonsowana przez pewien czas na stronie UM ? Bo anons
zniknął, a temat zapowiadał się ciekawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ono Re: sesja RM IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.08, 09:29
      wygasniecie mandatu radnego SZCZESNEGO i WEGIElSKIEGO najwyzszy CZAS
      dowidzenia panie Przewodniczacy brawo PANIE CZECH RADYKALNY ALE
      potrzebny krok niech PAN dalej czysci ten balagan
    • Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:52
      Jestem bardzo ciekaw jak przebiega owa sesja. Jakby ktoś przypadkiem wiedział
      jak przebiegała to proszę o info, bo niestety obowiązki nie pozwoliły mi się na
      nią wybrać.
      • oryginal23 Re: sesja RM 05.11.08, 20:56
        Nikt nic nie wie?
        23.
        • Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:36
          Sam jestem zdumiony ciszą jaka panuje na ten temat. A zapowiadało się tak ciekawie.
          • Gość: jalu Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:43
            Pewnie to cisza przed burzą.
            • Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:51
              Taką mam nadzieję, bo ostatnio zaczęło się robić nudno w naszej małej polityce.
              • Gość: carlos Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:56
                To nie jest żadna polityka.To tylko przerost ambicji zarozumiałych
                zer.
                • Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:59
                  Dlatego przed słowem "polityka" użyłem przymiotnika "mała"
                  • Gość: kielonek Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 22:22
                    Przecież ci nasi radni to starzy kumple od kieliszka.Niby się
                    spierają i radzą ciągle o niczym,a potem pewnie idą razem na wódkę.
                    A ja wiem,że alkoholowe powiązania są silniejsze od więzów krwi.
                    • Gość: AA Re: sesja RM IP: 83.1.73.* 05.11.08, 22:43
                      Do pieca z Wami wszystkimi rajcami!
                      Życie ludzi i tak sobie własnym torem płynie...
                      Szkoda ,przecież jesteście właśnie dla nich podobno?
                      • oryginal23 Re: sesja RM 05.11.08, 22:52
                        Tym razem zgadzam się z Tobą CAŁKOWICIE!
                        23.
                        • Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 09:13
                          dzisiaj też żadnych wiadomośi ?Czyżby plotka sięgnęła BIP u ?
                          • Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 11:57
                            Wygląda na to, że będzie trzeba kupić wtorkowego GWARKA żeby się czegoś
                            dowiedzieć na temat wczorajszej sesji.
                            • Gość: :) Re: sesja RM IP: *.pl 06.11.08, 15:41
                              a jak ....Nakład musi się sprzedawać
                              • Gość: zielony Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:00
                                Sesja trwała krótko. Wygrała większość, czyli mniejszość przegrała.
                                Ta zabawa przypomina słowa piosenki " nie chodzi o to by złapać
                                kruliczka , ale gonić , gonić go ..."
                                • Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 19:17
                                  a czy mniejszość nie może oddać sprawy do sądu? Przecież radni nie
                                  powinni być "obok" prawa.
                                  • oryginal23 Re: sesja RM 06.11.08, 23:35
                                    Ogół tych przepychanek określam mianem,skandaliczne.
                                    A do tego wszystkiego ocean nieudolności rady miejskiej.
                                    23.
                                    • Gość: mieszkaniec tg Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:29
                                      Ta mniejszość nie ma się czym zajmować. Nie ma ważniejszych spraw w
                                      mieście. Czy w tym mieście będzie kiedyś normalna rada. W następnych
                                      wyborach należy wyeliminować tych wszystkich zasiedziałych pełnych
                                      nienawiści radnych. A najlepiej postawić na nowych ludzi. Dlaczego
                                      nie ograniczy do dwóch kadencji mandaty radnego. Co niektórzy chyba
                                      się poprzyklejali do tych stołków.
                                      • Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:32
                                        pełna zGOda, ale To poSTulat skierowany do wyborców, nie do
                                        radnych.Osobiście z całą pewnością nie zagłosuje na nikoGO!! z tej
                                        rady.
                                        • oryginal23 Re: sesja RM 07.11.08, 23:11
                                          Czyli sprawa jest jasna.Będziecie głosować na mnie!
                                          23.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka