Gość: kazio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 08:30 Czy może ktoś wie, czy 05.11 odbędzie się zwołana przez grupę radnych sesja anonsowana przez pewien czas na stronie UM ? Bo anons zniknął, a temat zapowiadał się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ono Re: sesja RM IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.08, 09:29 wygasniecie mandatu radnego SZCZESNEGO i WEGIElSKIEGO najwyzszy CZAS dowidzenia panie Przewodniczacy brawo PANIE CZECH RADYKALNY ALE potrzebny krok niech PAN dalej czysci ten balagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:52 Jestem bardzo ciekaw jak przebiega owa sesja. Jakby ktoś przypadkiem wiedział jak przebiegała to proszę o info, bo niestety obowiązki nie pozwoliły mi się na nią wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:36 Sam jestem zdumiony ciszą jaka panuje na ten temat. A zapowiadało się tak ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalu Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:43 Pewnie to cisza przed burzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:51 Taką mam nadzieję, bo ostatnio zaczęło się robić nudno w naszej małej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:56 To nie jest żadna polityka.To tylko przerost ambicji zarozumiałych zer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:59 Dlatego przed słowem "polityka" użyłem przymiotnika "mała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 22:22 Przecież ci nasi radni to starzy kumple od kieliszka.Niby się spierają i radzą ciągle o niczym,a potem pewnie idą razem na wódkę. A ja wiem,że alkoholowe powiązania są silniejsze od więzów krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: sesja RM IP: 83.1.73.* 05.11.08, 22:43 Do pieca z Wami wszystkimi rajcami! Życie ludzi i tak sobie własnym torem płynie... Szkoda ,przecież jesteście właśnie dla nich podobno? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: sesja RM 05.11.08, 22:52 Tym razem zgadzam się z Tobą CAŁKOWICIE! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 09:13 dzisiaj też żadnych wiadomośi ?Czyżby plotka sięgnęła BIP u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 11:57 Wygląda na to, że będzie trzeba kupić wtorkowego GWARKA żeby się czegoś dowiedzieć na temat wczorajszej sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: sesja RM IP: *.pl 06.11.08, 15:41 a jak ....Nakład musi się sprzedawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:00 Sesja trwała krótko. Wygrała większość, czyli mniejszość przegrała. Ta zabawa przypomina słowa piosenki " nie chodzi o to by złapać kruliczka , ale gonić , gonić go ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 19:17 a czy mniejszość nie może oddać sprawy do sądu? Przecież radni nie powinni być "obok" prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: sesja RM 06.11.08, 23:35 Ogół tych przepychanek określam mianem,skandaliczne. A do tego wszystkiego ocean nieudolności rady miejskiej. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec tg Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:29 Ta mniejszość nie ma się czym zajmować. Nie ma ważniejszych spraw w mieście. Czy w tym mieście będzie kiedyś normalna rada. W następnych wyborach należy wyeliminować tych wszystkich zasiedziałych pełnych nienawiści radnych. A najlepiej postawić na nowych ludzi. Dlaczego nie ograniczy do dwóch kadencji mandaty radnego. Co niektórzy chyba się poprzyklejali do tych stołków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: sesja RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:32 pełna zGOda, ale To poSTulat skierowany do wyborców, nie do radnych.Osobiście z całą pewnością nie zagłosuje na nikoGO!! z tej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: sesja RM 07.11.08, 23:11 Czyli sprawa jest jasna.Będziecie głosować na mnie! 23. Odpowiedz Link Zgłoś