Dodaj do ulubionych

Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZEGO ?

IP: 10.10.130.* 23.04.04, 08:58
Korzystajac z pieknej wczorajszej pogody zapakowalem moja 4 miesieczna corke
w wozeczek i poszlismy do parku Kasprowicza. Taki spacer fajna sprawa -
jechalismy, jechalismy a kolo nas co chcila smigali dzielni rowerzysci...
Pech chcial ze w ten piekny dzien wybrala sie rowniez na rowerek pewna 29
letnia niewiasta, ktora mialem okazje poznac bardzo blisko - bo przywalila mi
tym swoim rowekiem w wozek i we mnie.
Na cale szczescie - podkreslam to jeszcze raz na cale szczescie dziecku nic
sie nie stalo - ja mam rozkwaszony nochal i fioletowe since - a wozek nie
nadaje sie do jazdy, bo kolka przypominaja osemki...
Pomijam juz ze pani rowerzystka absolutnie nie czula sie winna tej sytuacji,
skonczylo sie to wiecwezwaniem policji - 100 zlotowym mandatem dla niej, +
oczywiscie wkrotce przesle jej rachunek za naprawe / badz nowy wozek

I chyba dzis juz nie pojde do parku - zostane w domu...

Obserwuj wątek
    • searover Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:09
      To tak jak z psimi kupami na trawnikach, rozkladaniem kocow na Jasnych
      Bloniach, parkowaniem samochodow na sciezkach rowerowych, wyrzucaniem drobnych
      smieci wprost na chodnik, wyprzedaniem "na trzeciego" albo na zakretach. Padles
      ofiara zwyklej bezmyslnosci. Tu podtrzebna dluga i cierpliwa "praca u podstaw"
      oraz zdecydowane karanie tych, ktorzy podstawowe zasady maja w nosie. Dobrze
      zrobiles wzywajac policje (swoja droga, do tego bardziej nadawalaby sie Straz
      Miejska). Zycze podobnej konsekwencji na przyszlosc.
    • blackexit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:26
      przywalila mi
      > tym swoim rowekiem w wozek i we mnie.
      > Na cale szczescie - podkreslam to jeszcze raz na cale szczescie dziecku nic
      > sie nie stalo

osbiscie na twoim miejscu skopalbym jej twarz i wcale nie zartuje.
      zapamietalaby to dluzej niz 100 zl. gdybym byl sam to ok jakos bym przezyl
      jesli by przeprosila moze byloby bez konsekwencji ale z dzieckiem walic w modre
      i nie patrzec. pozdrawiam blackexit
      • swantevit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:30
        blackexit napisał:
        walic w modre i nie patrzec.
        '''''''''''''''''''''''''''''''
        slusznie!
        Ja bym jeszcze zgwalcil!
        >
        • zaczepialski Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:33
          black może pałą w łeb za włosy i do rowu :-)))
        • skuter70 Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:39
          > Ja bym jeszcze zgwalcil!

rado?
          • blackexit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:44
            skuter70 napisał:

> > Ja bym jeszcze zgwalcil!
            >
            > rado?
            >

nekrofilia? pozdrawiam rado
        • blackexit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:43
          swantevit napisał:

> slusznie!
          > Ja bym jeszcze zgwalcil!

to juz rzecz gustu. pozdrawiam blackexit
          • skuter70 Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:53

> to juz rzecz gustu.

i mozliwosci
    • enancjo Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 11:33
      .. wspolczuje glupoty i fantazji .. ale przepraszam
      jakos mam watpliwosci czy since w kilka godzin robia
      sie fioletowe i ze niewiasta podala Ci ze ma 29 latek
      .. no chyba ze to akurat byly jej urodziny ... itd ...!!!
      Enancjo
      PS :...jezde niemal codziennie parkiem kasprowicza i
      ciekawe w ktorym miejscu to zdarzenie mialo miejsce ???
    • Gość: SHP Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:45
      > jechalismy, jechalismy a kolo nas co chcila smigali dzielni rowerzysci...

Chyba niedzielni ;-)

--
      Pozdro
      Tomek
      szczecin.rowery.org.pl
      • ja_aska Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 13:02
        Rozumiem,że był wypadek. Panienka zawiniła. Ale kurwa mać czarna dziuro wal się
        z takimi radami (nomen omen) w łeb.
        • swantevit Aska 23.04.04, 13:09
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9766351
        • Gość: Józek chcesz równouprawnienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 10:35
          Ej aśka! Czy to, że jesteś kobietą, usprawiedliwia cię przed chamskimi
          zachowaniami? Gdybyś ty szła z wózkiem ze swym menem i jakiś dupek wpadł by
          rowerem na was, pewnie z zadowoleniem przyglądała byś się, jak twój ogier
          miażdży twarz rowerzyście. Jak kobiety chcą równouprawnienia, to muszą się
          liczyć, że czasem dostaną w zęby, oczywiście gdy na to zasłużą, a ta
          rowerzystka zasłużyła jak najbardziej, nie czując się winną. Ja bym jej może
          nie zgwałcił ale na brodę by wyłapała na pewno.
        • blackexit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 25.04.04, 14:10
          ja_aska napisała:

> Rozumiem,że był wypadek. Panienka zawiniła. Ale kurwa mać czarna dziuro wal
          się
          >
          > z takimi radami (nomen omen) w łeb.

to nie byla rada tylko napisalem co ja bym zrobil. wiec jesli nas czyta to
          zanim wjedzie mi w potomka niech sie zapyta wczesniej czyto nie czasem ja go
          holuje. pozdrawiam blackexit
          • vojciech Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 26.04.04, 08:50
            blackexit napisał:

> zanim wjedzie mi w potomka...

Chłopczyk czy dziewczynka?
    • Gość: mamoniowa Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.244.77.* 23.04.04, 13:20
      Dobre rady zawsze w cenie hehe. Oczywisice niefrasobliwosc rowerzystow jest
      naganna,ale czyzby wezwana policja komentowala date urodzenia winowajczyni,
      skoro zanaczyles, ze miala 29 lat??? Mysle, ze wiek akurat w tym przypadku nie
      ma znaczenia, wybacz,ale to zabrzmialo troche zabawnie.
      A co do komentarzy blackexit....no coz..sa glowy, ktorych trzyma sie tylko
      lupiez.....
      • swantevit Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 13:26
        ten lupiez cos przykleil ci sie do jezyka, mamoniowa.
        duzo ksiazek czytasz, ale zdolnosc ekspresji to masz dosc ograniczona...
        • Gość: mimi Co do karania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.04, 13:35
          >Tu podtrzebna dluga i cierpliwa "praca u podstaw"
          oraz zdecydowane karanie tych, ktorzy podstawowe zasady maja w nosie.

Mandaty to oni maja w ... lupiezu. Proponuje karac jak w Singapurze: kilka
          rozek na golusienkie plecy. Zaden z tych dzielnych rowerzystow juz nigdy nie
          poszedlby na polska plaze. Pomijajac fakt, ze podobno BARDZO BOLI. I to jest
          jedyny sposob na polskie spoleczenstwo, na kupki, rowerki, nielegalne
          parkowanie, wyprzedzanie, a nawet kradzieze w sklepach itd. Proste jak drut w
          kieszeni, dac zdrowy wpie.dol
        • Gość: mamoniowa Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.244.77.* 23.04.04, 13:47
          Nikt nie jest doskonaly.....
          • swarozyc Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 13:49
            nie prawda! Ja - (skromnie mowiac) :-))))
            • Gość: mamoniowa Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.244.77.* 23.04.04, 13:53
              No i bardzo dobrze, przynajmniej jest zachowana rownowaga :-)
          • ja_aska Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 13:51
            Ale mało jest takich do du.y jak czarna dziura ze swoimi poglądami.
            • buazen Dlaczego "czarna dziura"??? 23.04.04, 14:49
              Blackexit to "czarne wyjście" jak już.
              • ja_aska Re: Dlaczego "czarna dziura"??? 23.04.04, 14:53
                W tm wypadku dla mnie żadna różnica. Nie po tych wpisach.
                • Gość: mamoniowa Re: Dlaczego "czarna dziura"??? IP: 212.244.77.* 23.04.04, 15:34
                  Dokladnie kolezanko, moze tez czasami odnosisz wrazenie, ze to "czarna
                  rozpacz"? :-)
            • Gość: Ania L. Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.14.63.* 29.04.04, 15:14
              Aśka, uważam że akurat w tej kwestii dziurawiec ma rację...poglądy chyba tutaj nic nie maja do rzeczy...
        • Gość: mamoniowa Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.244.77.* 23.04.04, 13:51
          Drogi kolego a moze ja wcale ich nie przeczytalam he he he.......Ale w razie
          czego mam w zanadrzu inne aforyzmy, ktporych nie mialam sumienia sprofanowac
          przy takim komentarzu :-)
          • swarozyc Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE 23.04.04, 13:53
            Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> Drogi kolego a moze ja wcale ich nie przeczytalam he he he.......
            '''''''''''''''''''
            Ale przebiegla jestes!...
            • Gość: mamoniowa Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: 212.244.77.* 23.04.04, 14:37
              Jestes moim niedoscignionym wzorem he he he
    • hagnes psy mają lepiej niż dzieci! 23.04.04, 19:33
      Ja też unikam niedzielnych wypadów do kasprowicza. A w ogóle moje dziecko ma
      zabronione jakiekolwiek kontakty z trawnikiem z powodu psich kup. Biedny
      dzieciak jest zdezorientowany; u babci na wsi może chodzić po trawce, a w
      rodzinnym mieście - nie. I tak to, zasrane czworonogi wygrywają z dziećmi. To
      do nich należą wszystkie trawniki. Dla dzieci są tylko ogrodzone (czasami),
      niewielkie, najczęściej zdemolowane i ogołocone z wszelkiej zieleni wybiegi,
      nazywane szumnie "placami zabaw". A ja pytam: o co chodzi? Czy prawo psa do
      srania na trawkę jest ważniejsze od prawa dziecka do korzystania z zieleni?
      Mimo mojej sympatii dla psów, najchętniej bym je powybijała. Wraz z
      właścicielami.
      • Gość: mimi Re: psy mają lepiej niż dzieci! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.04, 22:21
        no, i to jest jedyne wlasciwe podejscie do tej sprawy
      • piotr33k2 Re: głupia krowa hagnes 29.04.04, 15:53
        mimo mojej sympati dla ciebie to wolabym abyś się nie urodziła ,bo i po co?.
    • Gość: spoko Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: *.one.pl 25.04.04, 19:31
      no, a jak ktoś mi wejdzie na pasy na czerwonym, to przejadę na śmierć normalnie
      a jak popatrzy na moją żonę, to normalnie w ryj, a jak się zagapi i na mnie
      wlezie w galaxy to z kopa i w dziób.....
      • Gość: spoko Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: *.one.pl 25.04.04, 19:34
        dupki
        • Gość: HAns Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:52
          chcesz w zęby ciulu?
          • Gość: Halina Re: Poszedłem do parku IP: *.ip-pluggen.com 26.04.04, 02:12
            Napisanie ile lat miala rowerzystka ma jak najbardziej sens!
            Gdyby na wozek wpadl nastolatek, ktory jeszcze nie rozumie jakie moga byc
            konsekwencje wariackiej jazdy wsrod spacerujacych, to co innego.
            Ale kobieta w tym wieku powinna juz umiec myslec!!!
            A wiek musiala przeciez podac podczas spisywania protokolu.
            • Gość: Robert-o Re: Poszedłem do parku IP: 10.10.130.* 26.04.04, 07:07
              Wyjasnie - bo wiele osob o to pyta
              Znam wiek rowerzystki, bo policja dala mi jej dane zebym mogl dochodzic
              odszkodowania (ugodowo lub sadownie), co zreszta zamierzam uczynic,
              (jak rodzice malych dzieci pewnie wiedza - wozki i inne dzieciece
              akcesoria do tanich rzeczy nie naleza, ta pani tez sie wkrotce dowie)

Na szczescie dzidzia ma sie dobrze, ale na wszelki wypadek disiaj tez nie ide
              do parku...

• enancjo Re: .. sciema w parku ... ooooo! 26.04.04, 08:24
                .. no .. najwazniejsze co Policja spisala to data
                urodzin .. hehe i posiniaczonemu i rozkwaszonemu
                noskowi podala .. ja wiem,ze Pesel itp .. ale i tak
                nie wierze .. ... gdyz tego typu dane mogla Ci podac
                jedynie wlascicielka .. jezeli to zrobila policja
                to zrobila bardzo duzy blad ...
                .. zasad jest taka przy zdarzeniu drogowym lub podobnym,
                policja spisuje nas a my siebie nawzajem ..
                .. policja to nie biuro informacji ..... o z myslnikiem!!!!!!!!!

Enancjo
                .. wydaje sie ze ktos ma tutaj urojenia, leki i plytka wyobraznie ..
                .. pozdrowienia dla dzidzi ..
                .. ponawiam pytanie .. w ktorym miejscu w parku to bylo???!
                • Gość: Robert-o Re: .. sciema w parku ... ooooo! IP: 10.10.130.* 26.04.04, 09:14
                  Ok widze ze sprawa daty urodzenia tej pani jest istotna. Tlumacze wiec jak bylo;
                  pani po uderzeniu w wozek stwierdzila ze nie ma dokumentow i ze sie nie poczuwa
                  do czegokolwiek. Wezwalem wiecpolicje, na wezwanie ktorej pani znalazla dowod
                  osobisty - z ktorego ja spisalem sobie jej dane. Poniewaz jestem szalenie
                  sprytny od biezacego roku 2004, odjalem date jej urodzenia 1975 i wyszlo mi to
                  rzeczone 29 lat.

Stalo sie to na na odcinku od amfiteatru w kierunku Zalewskiego

• enancjo Re: .. sciema w parku ... ooooo! 26.04.04, 09:35
                    .. ale sie placzesz ... z-myslnikiem ...hahahahaha
                    .. przykre, choc ... hehe .. jezeli pracujesz w policji
                    to musze Cie zmmartwic .. nie dostanisz awansu do dzialu 'konfabulujacych' !!!
                    .. a wozek to pewnie mial airbagi, tylko jakos abs-y
                    nie zadzialaly .. choc nie dziwota po pifku .. dzialaja
                    troche wolniej ... chyba nie masz watpliwosci ...
                    Enancjo
                    .. pozdrowienia dla 'dzidzi' :))
                    • Gość: Robert-o Re: .. sciema w parku ... ooooo! IP: 10.10.130.* 26.04.04, 09:52
                      Nie qmqam o co Ci chodzi, ale chyba nie zrozumiales sensu tego postu
                      tu nie chodzilo o przedstawienie wzorcowo rozegranej sytuacji spisywania
                      danych osob uczestniczacych w kolizji tylko o pokazanie bezmyslnosci niektorych
                      ludzi i skutkow jakie to moze przyniesc.

Jak bedziesz miec kiedys wlasne dziecko to napewno po takim zdarzeniu bede Cie
                      bawic teksty o abs-ie w wozku, mnie nie bawia wiec oszczedz ich sobie.

Dzieki za podrowinienia w imieniu dzidzi
                      • enancjo Re: .. sciema w parku ... ooooo! 26.04.04, 10:05
                        .. ja watpie czy to Ty masz dzieci .. ktorych Ci
                        oczywiscie zycze, ale przeczytaj tez i swoje posty
                        w ktorych dla mnie klamiesz, bo jak w jedynym piszesz
                        tak a w drugim inaczej, to to jest dla mnie jest klamstwo ..
                        .. Panie 'z-myslnik O' .. kreujesz rzeczywistosc i
                        to bardzo nieudolnie .., ale przynajmniej przyznaje
                        pomysl byl dobry .. milego .. hehehe
                        Enancjo
                        • ja_aska idiotyzm 26.04.04, 11:23
                          Akurat pan sobie spisała z dowodu, który mu pokazali. Sam se spisał!!! Ale
                          głupota. Mam nadzieję, że dzieci czarnej dziury i debila Józka nie spotka nic
                          złego. Ale jednocześnie mam głęboką nadzieję, że ci dwaj natną się na jakieś
                          laski bardzo "równouprawnione". I dostaną wpieprz totalny. Czasami debilizm
                          trzeba "wyplenić" fizycznie.
                          • swantevit Re: idiotyzm 26.04.04, 11:26
                            Aska, Ty juz od rana bijesz?
                          • blackexit Re: idiotyzm 26.04.04, 13:33
                            ja_aska napisała:

> Akurat pan sobie spisała z dowodu, który mu pokazali. Sam se spisał!!! Ale
                            > głupota. Mam nadzieję, że dzieci czarnej dziury i debila Józka nie spotka nic
                            > złego. Ale jednocześnie mam głęboką nadzieję, że ci dwaj natną się na jakieś
                            > laski bardzo "równouprawnione". I dostaną wpieprz totalny. Czasami debilizm
                            > trzeba "wyplenić" fizycznie.

nie wiem o jakiego jozka chodzi. w zasadzie nie wiem w ogole o co ci chodzi.
                            oburzylas sie jak powiedzialem ze pani nalezalo skopac mordke potem w ramach
                            socjalistycznego humanizmu piszesz ze bardzo bys sie cieszyla gdyby ona
                            przejechala mi potomka i skopala mordke mi i jakiemus Bogu ducha winnemu
                            jozkowi. brawo. pozdrawiam balckexit
                            • ja_aska Re: idiotyzm 26.04.04, 13:52
                              Ty sobie moim humanizmem gęby nie wycieraj. Napisałam, że mam nadzieję , że
                              teojego potomka nic nie spotka. Ja mam nadzieję, że ty dostaniesz od jakiejś
                              lali po ryju za głupotę i w ramach "niebieskiej linii". Józek to następny
                              i8nteligentny inaczej który lubi bić kobiety. Więc jemu "też' dobrze życzę. I
                              chwatit.
                              PS. Naucz się czytać a nie imputuj mi chęci krzywdzenia twoich dzieci. Ja tak
                              nisko nie upadam.
                              • Gość: Ana Re: idiotyzm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 14:03
                                kompletnie nie rozumiem,dlaczego zdarzenie w parku wywołuje aż takie emocje,
                                życzeniami pobicia włącznie?do tego inwektywy,wzajemne powarkiwanie i festiwal
                                chamstwa.....
                              • blackexit Re: idiotyzm 26.04.04, 14:08
                                ja_aska napisała:

> Ty sobie moim humanizmem gęby nie wycieraj. Napisałam, że mam nadzieję , że
                                > teojego potomka nic nie spotka.

dziekuje ci dobra kobieto.

Ja mam nadzieję, że ty dostaniesz od jakiejś
                                > lali po ryju za głupotę i w ramach "niebieskiej linii".

a ja mamnadzije ze przyszly maz bedzie cie w ramach tolerancji codzinnie
                                napierdzielal w ramach rownouprawnienia.

> PS. Naucz się czytać a nie imputuj mi chęci krzywdzenia twoich dzieci. Ja tak
                                > nisko nie upadam.

ok to sie jakos trzymamay.
                                ps czy wysylalas mi maila? pozdrawiam blackexit
                                • albert_c pamietacie taksiarza? 26.04.04, 14:16
                                  stawiam na to ze Roberet z myslnikiem tez napisze ze jest studentem socjologii
                                  i bada reakcje forumowiczow na agresje:))))))))

pozdrawiam,
                                  albert_c

----
                                  „We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej”
                                  • blackexit Re: pamietacie taksiarza? 26.04.04, 14:22
                                    albert_c napisał:

> stawiam na to ze Roberet z myslnikiem tez napisze ze jest studentem
                                    socjologii
                                    > i bada reakcje forumowiczow na agresje:))))))))

:)) ale taksiarz byl prawdziwy. ja nie mam powodu by nie wierzyc robertowi.
                                    pozdrawiam blackexit
                                    • albert_c Re: pamietacie taksiarza? 26.04.04, 14:24
                                      blackexit napisał:

> albert_c napisał:
                                      >
                                      > > stawiam na to ze Roberet z myslnikiem tez napisze ze jest studentem
                                      > socjologii
                                      > > i bada reakcje forumowiczow na agresje:))))))))
                                      >
                                      > :)) ale taksiarz byl prawdziwy. ja nie mam powodu by nie wierzyc robertowi.
                                      > pozdrawiam blackexit
                                      >

:)))) skad wiesz czy prawdziwy? moze jaja sobie robil, tak jak i Robert z
                                      myslnikiem.
                                      dalej bojkot? jak ceny? jest wciaz zmowa czy tez urzad antymonopolopwy dobral
                                      im sie tym lajzom do dup?
                                      • blackexit Re: pamietacie taksiarza? 26.04.04, 14:42
                                        albert_c napisał:
                                        > :)))) skad wiesz czy prawdziwy? moze jaja sobie robil,

no takie mam wrazenie powaidzialby na koniec jasno co to za praca co badal itd.
                                        z pisanych tekstow wyraznie bylo widac ze to taksiarz burak.

> dalej bojkot?

z mojej strony tak.

>jak ceny?

trzymaja sie wysoko.

>jest wciaz zmowa czy tez urzad antymonopolopwy dobral
                                        > im sie tym lajzom do dup?

niby sie dobral delegatura z gdanska. slyszalem tez juz o ukaraniu zdaje sie 11
                                        korporacji w bydgoszczy za podobne dzialania. ale urzad jak to urzad jest
                                        niemrawy. z tego c wiem to taxi dla ciebie ma rabaty ale jakie tego nie wiem.
                                        pozdrawiam blackexit
                                        • albert_c Re: pamietacie taksiarza? 26.04.04, 14:48
                                          blackexit napisał:

> z tego c wiem to taxi dla ciebie ma rabaty ale jakie tego nie wiem.

* taxi dla mnie ma rabaty???? musze sie blizej przyjrzec tej sprawie:)))))))
                                          • Gość: Robert-o Oswiadczenie IP: 10.10.130.* 27.04.04, 07:40
                                            Malo sie znamy to moze na poczatek powiem kilka slow o sobie - urodzilem sie w
                                            kwietniu to znaczy w drugiej polowie, dokladnie 22 kwietnia 1976 roku. W moje
                                            28. urodziny wybralem sie z corka Julka na spacer i wydarzylo sie to co
                                            opisalem na poczatku watku - jednoczesnie oswiadczam ze nie jestem i nigdy nie
                                            bylem studentem kierunku socjologia. Skoro jednak sprawa budzi takie emocje
                                            obiecuje ze w rocznice tych wydarzen tj. 22 kwietnia 2005 roku w parku
                                            Kasprowicza urzadze obchody rocznicowe kolizji rowerowo - wozkowej , a do tego
                                            czasu bede rozprowadzal cegielki z ktorych calkowity dochod zostanie przekazany
                                            dla mojej Julki...
                                            • enancjo Re: .. a jednak urzednik .. 27.04.04, 09:44
                                              .. tylko ono oswiadczaja,prawia sobie komplementy,
                                              przypisuja zaslugi i dopisuja talenty .. do tzw. kariery .. hehe..
                                              .. SO .. ma sie kogo bac ..:))
                                              Enancjo
                                              • Gość: Robert-o hmmm IP: 10.10.130.* 27.04.04, 09:54
                                                Wczoraj bylem dla Ciebie policjantem , dzis jestem urzednikiem, hmm ...Enancjo
                                                moze pogadaj z kims o Twoich maniach przesladowczych ?

w razie potrzeby adresy specjalistow znajdziesz na www.nfz-szczecin.pl

pozdrowka

komisarz-urzednik-...........*

* - wpisac cokolwiek :)

• enancjo Re: hmmm 27.04.04, 10:06
                                                  .. bo masz panstwowo - tworczy sposob wyrazania
                                                  z zacieciem spolecznika ..
                                                  .. mysle ze Twoj opis policjant-urzednik .. czyli
                                                  ten co ma srodki do 'szczucia ludzi' miesci sie
                                                  w konwencji ... dobra ktore probujesz w ten sposob
                                                  propagowac ..
                                                  Enancjo
                                                  • Gość: Robert-o Re: hmmm IP: 10.10.130.* 27.04.04, 10:15
                                                    Badz sprytnym internauta i sprawdz adres IP. Wtedy sie okaze
                                                    czy to Komenda Wojewodzka Policji, Urzad Miejski albo Marszałkowski
                                                    czy moze jeszcze cos innego. (mala podpowiedz - pierwsze 2 odpowiedzi sa bledne)

Wyjasnienie tego zagadnienia czym sie zajmuje zawodowo jest przeciez szalenie
                                                    wazne dla zrozumienia tego watku...

pozdrawiam w panstwowo - tworczo - spolecznikowski sposob !!!

Robert-o

• Gość: Ana Re: hmmm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:20
                                                    robercie,nie męcz już konia z tym parkiem...
                                                  • enancjo Re: hmmm 27.04.04, 10:22
                                                    .. nie obciazam sie tym wirtualnym banalem i
                                                    nie mam tez ... kursu z dochodzeniowku za soba ...
                                                    .. to chyba o-zmyslnikiem sie wylalo z wirtualnymi zalami ..
                                                    .. w koncu nikt nie jest doskonaly ... hehe
                                                    Enancjo
                                                  • Gość: Aśka Re: hmmm IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 12:13
                                                    1. Robciu to dziwne, że pies dał ci do łapy czyjś dowód. Już nawet ze względu
                                                    na ochronę danych osobowych lub dlatego, że jest to zakazane.
                                                    2. Dziura - ja w przeciwieństwie do twoich bliskich potrafię sobie świetnie
                                                    radzić z takimi chamami jak ty. Więc twoje specyficzne zamiłowania ( nawalanie
                                                    kobiet) mi nie grożą. Potrafię to załatwić bez uszczerbku na moim zdrowiu.
                                                  • unofan Re: hmmm 28.04.04, 06:19
                                                    Nie chce juz mi sie tlumaczyc po raz n-ty tego samego...skad mam dane babki
                                                    itepe...

Jak bede miec kolejny raz zdarzenie tego typu to obiecuje ze powolam stu
                                                    swiadkow, porobie zdjecia i bede myslal o Ustawie o Ochronie Danych Osobowych
                                                    a nie o dziecku...

jak ktos slusznie zauwazyl meczymy juz konia tym parkiem
                                                  • Gość: Gosc Re: hmmm IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.04, 14:16
                                                    Ty sie glupi urodziles czy Ci sie tak ostatnio porobilo ?
                                                    wracaj do piaskownicy glabie kapusciany
                          • Gość: Józek Re: idiotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:39
                            O tak mała, pokazałaś właśnie swa prawdziwą twarz. Jesteś przesycona agresją i
                            nienawiscią jak mało kto. Chyba jestes jakąś zacietrzewioną feministką - to
                            jest typowe dla tych psychicznych idiotek. Ja akurat żartowałem i zobacz co
                            taki czarny chumorek wywołuje w tobie szmato.
                            • ja_aska Re: idiotyzm 29.04.04, 10:58
                              Żart o nawalaniu kobiet, czarny humorek przypominający horrorek, i ty mówisz do
                              mnie szmato szmatławcu? Wolę być feministką niż hermafrodytą (oczywiście mam na
                              myśli ciebie).
                              • hsps Re: idiotyzm 29.04.04, 11:08
                                Aśka, będzie w końcu solo ? (już mi wszystko jedno z kim, możesz prać Józka, ja
                                tylko chciałem pokibicować)
                                • ja_aska Re: idiotyzm 29.04.04, 11:51
                                  Kiej sie nim brzydzę, mój drogi.
                                  • hsps Re: idiotyzm 29.04.04, 12:06
                                    ja_aska napisała:

> Kiej sie nim brzydzę, mój drogi.
                                    A mi jest przykro jak czytam takie dziwactwa (pomijając fakt, że to częściowo
                                    miał być taki dżołk)
                                    • ja_aska Re: idiotyzm 29.04.04, 12:12
                                      Mnie też jest przykro. A jeszcze bardziej jak porównam poziomy dzołków! Ale
                                      solówa jeszcze będzie:-)
                                      • skuter70 moze mi ktos 29.04.04, 12:13
                                        stresci?
                                        • ja_aska Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:17
                                          Jak kobieta spowoduje wypadek w którym wpadnie na dziecko to należy jej spóścić
                                          totalny wpierdol. Tym silniejszy im większym facetem jesteś. Ogólnie to
                                          najlepiej zmasakrować jej mordę. Jak ktoś się z powyższymi tezami nie zgadza to
                                          jest pieprzoną, feministyczną szmatą.
                                          • hsps Re: no i nie dodałaś 29.04.04, 12:25
                                            kto był pomysłodawcą.
                                          • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:27
                                            i taki dlugi watek?

ja myslalem, ze to sie robi odworotnie

kobiecie daje sie pejcz
                                            skorzane ubranko
                                            itd
                                            • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:31
                                              skuter70 napisał:
                                              > kobiecie daje sie pejcz
                                              > skorzane ubranko
                                              > itd
                                              >
                                              W Polsce wszystko robi się odwrotnie, a bicie kobiet ma wielowiekową tradycję!
                                            • ja_aska Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:32
                                              Pomysłodawca czarna dziura 9dawny rrado)

Ja chcę pejcz!!!!!!
                                              • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:39
                                                az dziw, ze swarka jeszcze tu nie ma

a poza tem samosady sa super
                                                usa zbudowano w oparciu o samosady (tak przynajmniej w ksiazkach o pastuszkach
                                                konnych pisali) i prosze jak daleko zaszli
                                                kraj wielkiej szczeesliwosci, bezpieczenstwa i gumy do zucia
                                              • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:45
                                                ja_aska napisała:

> Pomysłodawca czarna dziura 9dawny rrado)
                                                >
                                                > Ja chcę pejcz!!!!!!
                                                Czyli jednak będę mógł popatrzeć ? (jako bierny zwolennik sceny SM)
                                                • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:48

kamere!
                                                  kamere zainstalujcie i do sieci!
                                                  • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:51
                                                    skuter70 napisał:

>
                                                    > kamere!
                                                    > kamere zainstalujcie i do sieci!
                                                    gdzie jest sklep z pejczami - przejmę sponsoring sprzętu, szybko!
                                                  • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 12:53
                                                    ja moge pejcza domowym sposobem
                                                    stara detka + resztki starej pompki
                                                  • ja_aska Re: moze mi ktos 29.04.04, 13:57
                                                    Fajne pejcze są w sexshop'ie na Piłsudskiego.
                                                    Skuti czy prezerwatywy też robisz domową metodą?
                                                    A kogo "będziem" lać?
                                                  • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 14:00
                                                    ja_aska napisała:

> Fajne pejcze są w sexshop'ie na Piłsudskiego.

te czerwone?

> Skuti czy prezerwatywy też robisz domową metodą?

detka + klej

> A kogo "będziem" lać?

myslalem, ze juz dawno wybraliscie chetnego
                                                  • ja_aska Re: moze mi ktos 29.04.04, 14:02
                                                    Chętnych było dwóch ale ze względu na brak urody, kompleksy na tle....., i
                                                    paskudne charaktery nie przeszli kwalifikacji.
                                                  • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 14:04
                                                    ja_aska napisała:

> Chętnych było dwóch ale ze względu na brak urody, kompleksy na tle....., i
                                                    > paskudne charaktery nie przeszli kwalifikacji.
                                                    Nie wycofuj się - lej bez względu na pryncypia.

Robota nie Gołota - nie ucieknie.
                                                  • skuter70 Re: moze mi ktos 29.04.04, 14:07

> > Chętnych było dwóch ale ze względu na brak urody,

mozesz przymknac oczy

>
                                                    > > paskudne charaktery

krzycza gdy ktos ich bije?????
                                                    .
                                                    > Nie wycofuj się - lej bez względu na pryncypia.

wlasnie
                                                    dosc wymowek
                                                  • ja_aska Re: moze mi ktos 29.04.04, 14:17
                                                    Kiedy ja estetka jestem!!!
                                                    A może któryś z was?
                                                    Pejcz może być czarny albo dla efektu czerwony! No chłopaki?
                                                  • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 15:28
                                                    ja_aska napisała:

> Kiedy ja estetka jestem!!!

ja też esteta, estety nie mogę !
                                                  • Gość: Aśka Re: moze mi ktos IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 29.04.04, 15:29
                                                    Mam gdzieś ten komp. Znowu mnie wylogował.
                                                    HSPS jest WSTYDLIWY!!!!!!!
                                                  • hsps Re: moze mi ktos 29.04.04, 15:45
                                                    Gość portalu: Aśka napisał(a):

> HSPS jest WSTYDLIWY!!!!!!!
                                                    A z wstydu aż ... czerwony (czasami)
                            • Gość: Edek Re: idiotyzm IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.04, 14:21
                              zachowuj sie buraku, masz DSL-a namierzyc Cie to jeden telefon,
                              ciekawe jak bedziesz wygladal jak stracisz swoja anonimowosc
                              • skuter70 i zgadnij tu teraz czlowieku 29.04.04, 14:36
                                do jakiego buraka on rozmawia
                                i oco siem rozchodzi
                                • Gość: Ana Re: i zgadnij tu teraz czlowieku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 14:43
                                  może przemawiał do leppera?
    • Gość: newerly igor Re: Poszedłem do parku - wiecej nie pojde. DLACZE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 00:39
      idź na rower chłopcze a dziecko zostaw w domu .. może ty także przypyerdolisz w
      jakiś wózek i sie będziesz bardzo dziwił dlaczego aż tyle postów dostał ten
      facio co mu w wózek wjechałeś . heyah ave szatan z tobą
    • rozbojnik_rumcajs jeszcze jeden powod za nie 30.04.04, 19:32
      to psie gowna scielace sie gesto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka