Dodaj do ulubionych

Kompromitacja posłanki Kochan

23.05.11, 11:26
www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=72335
Specjalna Strefa Ekonomiczna jest na terenach stoczniowych, a kontenerowiec Port Gdynia będzie wodowany już niebawem - taką wiedzą wykazała się dziś Magdalena Kochan.
W "Talii politycznej" posłanka Platformy Obywatelskiej mówiła m.in. że cieszy się, że w Szczecińskiej Stoczni Remontowej Gryfia wkrótce odbędzie się wodowanie. - Kontenerowiec Port Gdynia zdaje się, że za chwilę będzie wodowany w Szczecinie, z czego bardzo się cieszę - powiedziała Magdalena Kochan.

Tymczasem kontenerowiec Port Gdynia w sobotę został ochrzczony, a jego wodowanie odbyło się kilka lat wcześniej.
Posłanka Magdalena Kochan mówiła też, że tereny stoczniowe są objęte strefą ekonomiczną. - Strefa jest na terenie stoczni - mówiła Kochan.
To nie jest prawda. Specjalna Strefa Ekonomiczna z Mielca objęła swym zasięgiem dwie działki w okolicach ulicy Struga i Kniewskiej oraz w Trzebuszu i Dunikowie w Szczecinie.

Ta pani tak się "interesuje" sprawami regionu i miasta z którego będzie kandydować do sejmu. Może powinna w ramach pokuty zamienić się miejscami z upokorzonym posłem Marcinkiewiczem?
Obserwuj wątek
    • swarozyc no i co z tego? 23.05.11, 11:37
      W Polsce glupota nie jest karalna, ani nawet nie powoduje utraty dobrego imienia.
      • Gość: po co gada wiedza posłanki POrażająca IP: 80.50.142.* 23.05.11, 12:24
      • Gość: = Re: no i co z tego? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 17:39
        Kochana pani Kochan żyje by żyło się lepiej!

• Gość: zutek Swarożyc! gratuluję! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 17:47
        Swarożyc! gratuluję!
        Od ponad 2 lat na (pewnym) Wydziale Socjologii tworzymy obszerne opracowanie na temat trollowania internetowego. Jedno z badań obejmuje monitoring ważniejszych forów internetowych. W kategorii "gazeta" mamy w ewidencji 50 najsilniejszych trolli. Troll o nicku "Swarożyc" jest aktualnie na 3 miejscu z silną tendencją zwyżkującą. Będziesz liderem!
        Troll "Swarożyc" jest wyjątkowo jadowity, złośliwy, sfrustrowany i po prostu głupi, a każda próba polemiki z tym trollem kończy się źle. "Swarożyc" tylko na to czeka.
        Poza tym "Swarożyc" dysponuje zaskakująco dużą ilością czasu, udziela się w dziesiątkach wątków, wszędzie sącząc JAD :)
        Doskonały, wręcz wybitny przypadek. Szacunek - jesteś wzorem trolla w naszym opracowaniu. Przyjmujemy między sobą zakłady i powiem Ci szczerze - Stawiam na Ciebie! Wiem że mnie nie zawiedziesz, dasz radę i wysuniesz się na pierwsze miejsce!
        Mam tylko prośbę, czy zechciałbyś podesłać swą fotę? Może też kilka słów od siebie do opracowania - pisz na DlaTrolli(at)zut.edu.pl. Pomóż nauce! Z góry dzięki!
        • Gość: Vlad.H. DlaTrolli@zut.edu.pl IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.05.11, 19:14
          taki adresik?
          DlaTrolli@zut.edu.pl
          moge ja napisac? - tak chcialbym sie znalezc w waszym opracowaniu - niezwykle ambitnym a moze patronatem honrowoym obejmie te prace nasz wielki i ukochany radeczek sikoreczek z msz/ coby tepic to kibolstwo w internecie, te mowe nienawisci, by promowac idealy jednomyslenia!
          • xyz-xyz Re: DlaTrolli@zut.edu.pl 24.05.11, 12:29
            Mnie też zapiszcie!!!
            • aysy.1 Re: DlaTrolli@zut.edu.pl 24.05.11, 14:16
              xyz-xyz napisał:

> Mnie też zapiszcie!!!
              ciebie nalezy kwalifikowac do grupy " partyjnych najemnikow". na okreslenie troll trzeba sobie zasluzyc :) chcialbys.
        • Gość: kiełbaska Re: Swarożyc! gratuluję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 19:46
          zutek, nie zapomnij uwzględnić tateti alias tatemen w swoich badaniach
        • aysy.1 Re: Swarożyc! gratuluję! 23.05.11, 20:08
          juz pare rankingow uniwersytetow podsumowalo nie tylko wasze socjologow realizacje naukowe. kiedys takie zabawy urzadzalismy w ramach zabaw studenckich a dzisiaj sa to badania .....:)
        • zed.1 Re: Swarożyc! gratuluję! 25.05.11, 21:27
          a kto jest pierwszy? ja ktory jestem? mozna cos wygrac? ;)
    • wesolyromekmmv Re: Kompromitacja posłanki Kochan 23.05.11, 12:43
      Nie matura lecz chęć szczera zrobią z Ciebie POficera.
    • andreas.007 Re: Kompromitacja posłanki Kochan 23.05.11, 15:07
      Nie rozumiem tego czepiania sie... przecież to sie wydaje takie naturalne,
      ze strefa ekonomiczna powinna być właśnie na terenie stoczni tuż przy morzu.
      To tak naturalnie otwieraloby strefę na morze, a przez to na Swiat.
    • Gość: Szczecinianin Kompromitacja posłanki Zaremby, teraz Kochan IP: *.globalconnect.pl 23.05.11, 22:37
      Najpierw (ciagle) posłanka Zaremba bredziła na temat PŻM podobno opierając sie na podsunietych jej bredniach jakiegos zwiazku wedkarzy czy innych rybakow, a teraz posłanka Kochan (fakt ze nie znajaca sie na gospodarce i z Goleniowa czy okolic) plecie o strefach w Szczecinie.

I potem dziwic sie, ze sa takie co żadaja "parytetow" , bo ineczej ludzie rozsadni nigdy by na takie "kandydatki" nie zaglosowali
      • Gość: Menel Re: Kompromitacja posłanki IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 22:54

Dobrze prawisz, najważniejsze są parapety!

• Gość: kasia Re: Kompromitacja posłanki Zaremby, teraz Kochan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 14:30
        bredzeniu Brudzińskiego Napieralskiego czy Nitrasa i tak nikt nie dorówna a niestety kwotowo chłopaki - głuptaki mają 75% :(((((((
        • Gość: Wyborca Re: Kompromitacja posłanki Zaremby, teraz Kochan IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 17:06
          Szczeciński grajdoł polityczny w żaden sposób nie może być usprawiedliwieniem dla niekompetencji tak prominentnej działaczki zachodniopomorskiej PO. To wstyd!

• aysy.1 Re: Kompromitacja posłanki Zaremby, teraz Kochan 24.05.11, 17:28
            Gość portalu: Wyborca napisał(a):

> Szczeciński grajdoł polityczny w żaden sposób nie może być usprawiedliwieniem d
            > la niekompetencji tak prominentnej działaczki zachodniopomorskiej PO. To wstyd!
            jest z nia zle ale az tak zle aby hymnu polski nie znala jak pan k. to chyba z kochan nie jest.
            • Gość: gajowy Re: Kompromitacja posłanki Zaremby, teraz Kochan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:45
              a w Ameryce murzynów biją , zmień płytę pe-owski trollu.
    • zbysio45 Re: Kompromitacja posłanki Kochan 25.05.11, 22:25
      Kiepscy poslowie PO NIE PORAZ PIERWSZY WYKAZALI SIE INDOLENCJA I ODERWANIEM SIE OD RZECZYWISTOSCI.cIEKAW JESTEM KTO O zdrowych zmyslaw bedzie na nich GŁOSOWAŁ.
    • Gość: Torge Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: *.ctinets.com 24.08.11, 21:57
      A jakie ma znaczenie, co wypowiada partyjniaczka jedynie słusznej partii?!
      Najważniejsze, że ma dobry numerek w kolejce do życia bez troski.
      www.youtube.com/watch?v=MTPneNBcnCw&feature=player_embedded

• Gość: bełkot Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.11, 23:13
        ta pani jest zdaję się specjalistką od "wys0kiej" kultury, nie jestem jej fanem, jednak będę chyba głosował na PO bo co zostało?
        • Gość: XX4Ever Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: *.globalconnect.pl 25.08.11, 09:47
          Co znaczy "specjalistka od wysokiej kultury"?
          Tworzy kulturę? Jak? Czym?
          Obcuje z kulturą?
          Nie wierzę, żeby odróżniała Szekspira od Mrożka, Bacha od Bartoka czy Verdiego od Pucciniego. Nie wygląda ta poczciwa kobicina na czytelniczkę literatury. Najwyżej poczytajki Grocholi w podróży, gdy juz znudzi się krzyżówka i lektura Vivy.
          Nie obrażajcie kultury. Ta miła pani może być w równym stopniu specjalistką od sejsmologii czy skoku o tyczce.
          jeżeli kto gada o czyms bez zrozumienia treści a ma wladzę, to nie jest jeszcze specjalistą.
          Ponadto kultura (nawet "wysoka") to szerokie pojecie obejmujące tradycje etniczne, savoir vivre, mycie zębów jak i festiwal Warszawska Jesień.
          Może tej pani chodziło o agry-kulturę wysoką?
          A to przepraszam.
          • Gość: ` Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: 91.200.170.* 25.08.11, 23:55
            Poziom Nitrasa.

• Gość: azyl Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 14:20
      przeciez całe PO u nas, to jedna wielka żałość
      • Gość: 1984 Re: Kompromitacja posłanki Kochan IP: *.scnet.net 27.08.11, 23:49
        Nieprawda, Michał Marcinkiewicz zawsze trzyma pion.
        A Paweł Gzyl jest najwierniejszym ze szwagrów!

--
        www.polskawbudowie.info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka