Dodaj do ulubionych

...oczekuje wspanialej...

26.07.02, 21:52
...oczywiscie pogody,przygody,jak zawsze gdy jestem nad
morzem...kurcze ,czesciej bylem nad morzem niz w poibliskich bieszczadach...
Obserwuj wątek
    • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 27.07.02, 07:49
      widać że z zamiłowania jesteś matrosem, a nie górolem :)
      • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.07.02, 17:05
        Kimkolwiek jesteście, gdziekolwiek jesteście, życzę pięknej aury! :D
        • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 07:25
          Gosia, jest pięknie, grzeje aż asfalt sie topi, woda chyba wnet w rzece
          osiągnie odpowiednią temperaturę i znów będzie można wymoczyć co nieco w
          nurtach Sanu :)))
          • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 08:11
            W Warszawie też grzeje, ale kompać się w Wiśle to dość duże ryzyko. :)))
            • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 08:22
              haha, pewnie po kompilei w Wisle wyglądałabyś jak biedroneczka - w
              kropeczki :)))
              • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 08:39
                A cholera, żebyś wiedział!
                • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 08:41
                  albo jeszcze lepiej, w nocy służyłabyś za lampkę, a siostra zaoszczędziłaby na
                  oświetleniu :)))
                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 10:26
                    No bez przesady, az tak źle to nie jest! :D
                    • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 14:05
                      to przynajmniej możesz sobie pomoczyć nogi w jakiejś fontannie, chyba jakieś
                      ciurkają, nie?
                      • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 14:10
                        No tak, ale zwykle w takie upały fontanny są zatłoczone - pełno pluskającej się
                        dzieciarni...
                        • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 18:58
                          ale Ty, taka drobna osóbka jeszcze byś się tam zmieściła :))) spróbuj
                          zobaczysz jak fajnie, hihi kiedyś pluskałem sie w takiej fontannie:)
                          • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 20:53
                            Ok, spróbuję. Ale fajne towarzystwo by się przydało... ;)))
                            • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 21:23
                              chyba z doborem towarzystwa sobie poradzisz?
                              • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 21:52
                                Pozdrowienia za Świecia, wróciłem a pogoda dalej wspaniała. :))))
                                Czasami mam juz dość słońca.
                                • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 21:54
                                  ale nie mozna narzekać w zimie tego nie bedzie:)
                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 29.07.02, 22:11
                                    Oj do zimy jeszcze daleko, jak u Ciebie z urlopem? Cały czas na miejscu?
                                    • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 29.07.02, 22:16
                                      narazie na miejscu, ale przed chwila dostałem informację szykuje sie dłuzszy
                                      wyjazd :)))
                                      • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 08:57
                                        O jak fajnie, Muminek wrócił!!! Opowiadaj, jak było?
                                        Wook, nie opuszczasz nas na długo, mam nadzieję?
                                        • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:11
                                          Było bardzo upalnie,
                                          Ale całkiem fajnie.
                                          Raz na tydzień deszczu kropelki
                                          A i z tego kłopot niewielki.
                                          Czyściutka i chłodna w jeziorach woda
                                          I ją opuszczać było mi szkoda.
                                          Pifko, ognisko i błogie leżenie
                                          Taki urlopik to wprost marzenie.

proponuję zajrzeć na
                                          www.keja.com.pl
                                          Tam miedzy innymi pifko piłem :)))))

• wook Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 09:26
                                            fajnie Ci było, a ja was niestety opuszczę na dłużej :(
                                            • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:33
                                              A gdzież to sie wybierasz,
                                              I mam nadzieje że nie teraz :)))
                                              • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 09:36
                                                No dobra wook, ale chyba nie wypadniesz poza zasięg kawiarenek? ;)))
                                                • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 14:47
                                                  ha, obawiam się że poza zasięg, a najgorsze że to nie będzie w Polsce :(
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 15:02
                                                    Dlaczego najgorsze? Wiesz, ilu forumowiczów stuka z zagranicy?
                                                  • ga Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 15:15
                                                    A Ty Gosiu skąd stukałaś 27.07 że taki fajny adres się wyświetlił?
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 16:29
                                                    Ja wiem to Ci odpowiem, od siostry.
                                                    Gosia, być może że będę miał dostęp do sieci, ale to dopiero okaże się na
                                                    miejscu, jeżeli tak to napewno od czasu do czasu dam znać o sobie:)
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 17:54
                                                    Jestem, jestem. A Poleczki to nazwa ulicy, przy której mieści się siedziba
                                                    Netii w Warszawie. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 18:12
                                                    No to teraz mozesz cały dzień już stukać :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:18
                                                    Niezupełnie, mam limit godzin...
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 30.07.02, 20:33
                                                    od czwartku nowy miesiąc i nowy limit :)
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:48
                                                    A najgorsze że nie mozna go zaoszczędzić :)))
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 31.07.02, 07:12
                                                    Gosiu proponuję abyś już na początku miesiąca wystapiła o zwiększenie limitu,
                                                    przecież ten co jest to stanowczo dla Ciebie za mały :)))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 31.07.02, 08:26
                                                    No nie taki mały, miałam do wykorzystania 40 godzin... :)))
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 31.07.02, 11:05
                                                    i załóżę się, że wykorzystałaś cały:)
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 31.07.02, 12:27
                                                    To jest fizycznie niemożliwe!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:57
                                                    " A łyżka na to - niemożliwe! " :))))))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:01
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:02
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:04
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 31.07.02, 16:34
                                                    A łyżka po czterokroć zdziwiona!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:46
                                                    Chyba Jolka czkawki dostała :)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:56
                                                    To dlatego tu się nie pojawia!!! To nie wirus ją rozłożył. ;)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:15
                                                    Faktem jest jednak to że łyżka sie powieliła sam nie wiem jaki sposobem :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:05
                                                    Może od tego pifka łapka Ci się trzęsła...
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:26
                                                    Po dwóch mi się łapki nie trzęsą :))))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 01.08.02, 08:46
                                                    To tylko dwa pifka były podczas całego urlopu??? Eee tam. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 16:18
                                                    Ilość piwa z urlopu się nie kumuluje :))
                                                    Jak to pisałem to dwa w sobie miałem :)))
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 01.08.02, 19:10
                                                    czyli Muminku były o dwa pifka za dużo, skoro ta łyżka tyle razy
                                                    podskakiwała :)))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 01.08.02, 20:54
                                                    Akurat się nie kumuluje... :D :D :D Te dwa mogły być na dobicie... :))))
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 01.08.02, 20:56
                                                    i pewnie tak było hihi, efekt widzieliśmy :)))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 01.08.02, 21:13
                                                    Szkoda, że sięnie zeskanował, bo nie wierzę, żeby ktoś go nie
                                                    sfotodgafował... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:18
                                                    To od tego stukania psuje sie te forum, a wirus Jolka czka na zawołanie, tak że
                                                    mówcie co chcecie to nie wina piwa :)))))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 02.08.02, 08:39
                                                    Cooo??? Od stukania psuje się forum???!!! Napisz to jeszcze raz, bo własnym
                                                    oczom nie wierzę!!! :O
                                                  • wook Re: ...oczekuje wspanialej... 02.08.02, 19:02
                                                    forum hehe jest do stukania, jak sama nazwa wskazuje :)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:17
                                                    wook napisał:

> forum hehe jest do stukania, jak sama nazwa wskazuje :)))

Czy możesz mi wyprowadzić od czasownika "stukanie" rzeczownik "forum"? :D :D :D
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:55
                                                    Zauważyłem że gosia od stukania w temacie "My tu sobie.." podwójnie czka w
                                                    odstępach trzyminutowych :))), chyba że tak wcześnie opróżniła tą swoją
                                                    kolekcje. A tak przy okazji Gosiu kolekcje zmieniasz co dzień? ;))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:47
                                                    A to dlatego, żeśmy sobie z adminem popili, no i się troche rozpędził... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:15
                                                    No tak teraz wiem dlaczego to forum szwankuje, rozpijasz nam adminów ... ;))))
                                                  • gosia-s Re: ...oczekuje wspanialej... 05.08.02, 08:24
                                                    Co to za admin, co się daje forumowiczom rozpijać?! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ...oczekuje wspanialej... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:34
                                                    No masz rację taki admin to musi mieć głowę nawet do picia, jakis tam
                                                    forumowicz napewno go nie rozpije - ale jak pije z kilkoma i to na zmianę to
                                                    niestety nie podoła ;)))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka