Dodaj do ulubionych

Prokuratura: To lekarz kopał Michaela

04.11.11, 19:27
Aż nie mogę uwierzyć że coś udaje się w tej sprawie ustalić... Mam nadzieję że udowodnić też się uda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wał Chrobrego Re: Prokuratura: To lekarz kopał Michaela IP: *.szczecin.vectranet.pl 04.11.11, 21:20
      Jakieś bzdety straszne! "Głośna sprawa"? Chyba w wąskich kręgach.
      Najpierw długo, ble, ble, ble - a potem okazuje się, że chodziło o pijanego germańskiego chuligana, który rzucał się na ludzi usiłujących mu pomóc...
      Związek z jego zejściem, raczej niewielki.
      • Gość: dziki Re: Prokuratura: To lekarz kopał Michaela IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 21:32
        Za zakopanie Przemyka na śmierć, nikt nigdy nie poniósł żadnej kary nawet moralnej.
        To nie jest Deja vu, to już wróciło stare. Mnie w karetce tylko okradli, ale nawet się cieszyłem , bo to zwyczajne kiedyś. Łapiduch ciągnął ci sikora w slangu złodziei.
        W ogóle zaskoczony jestem ,że w karetce był jakiś lekarz? Teraz nie wiadomo, kto ratuje tobie życie, lub ci zabiera.
    • swarozyc Prokuratura: To lekarz kopał Michaela 04.11.11, 21:50
      Według biegłych przyczyną zgonu był obrzęk mózgu. Nie wiadomo jednak, co go wywołało. Być może zatrucie organizmu - mówi prok. Małgorzata Wojciechowicz, rzecznik szczecińskiej prokuratury okręgowej.
      ------------------------------
      To napewno krewetki! Wszyscy wiemy ze Dunczycy lubia krewetki, a latwo jest sie nimi zatruc..
      • Gość: kartofelkaczyński Re: Prokuratura: To lekarz kopał Michaela IP: 190.242.40.* 05.11.11, 05:15
        proste, lekarz dostaje dożywocie, a policjanci po 15 lat i o czym dyskutować
    • Gość: bokser Bruce lee IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.11, 10:13
      Bruce Lee - sekcja zwłok wykazała ze także miał obrzęk mózgu.Później pojawiły sie opinie że powstał on od ciosu wibrujacej pieści .
      Policjanci powinni znaleźć jakiegoś kungfusistę i go oskarżyć - przeciez nie będzie miał alibii co robił kilka miesięcy temu.I oni i lekarz będą w ten sposób uniewinnieni
      • Gość: mozecie mi skoczyc Re: Bruce lee & co IP: *.dynamic.mnet-online.de 06.11.11, 10:01
        no zbliza sie era nowej choroby (obrzek mozgu) na wskutek postepu technicznego
        czesto stosowanej(w wielkiej tajemnicy panstwowej)
        w celu grabiezy zarowno dobr fizycznych jak i intelektualnych
        (a ile organow z takich zapadajacych na ta "tajemnicza chorobe")

nigdy juz wiecej zorganizowane bandy oprychow w sluzbach zorganizowanych panstw przestepcow nie beda bezkarnie teroryzowaly swoich ofiar w celu grabiezy

ps. zrozumieliscie to mozecie mi skoczyc kanalie

• swarozyc Nowe procedury w polskim ratownictwie medycznym 05.11.11, 20:51
      zapewne cala zaloga nalezala do zwiazku katolickich lekarzy RP..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka