blackexit 11.08.04, 20:20 to ze w krakowie to wiem. na jakim kanale tv dokaldnie rzecz biorac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Pażdzioch Re: Gdzie jest mecz? IP: *.ksiazat.v.pl 11.08.04, 20:35 słyszałem,że na boisku, stadionie, czy cuś, mówisz, że na kanale tv? krakowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gdzie jest mecz? 11.08.04, 20:37 madziurex napisała: > TVN o dzieki. o ktorej? nie interesuje sie pilka ale to moze byc ciekawe widowisko. jak widze naszych to oni chyba ze strachu w wogole nie wyjda z szatni. czy kibole pogoni kibicuja wisle czy realowi? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Gdzie jest mecz? IP: *.ksiazat.v.pl 11.08.04, 20:44 i przepity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Gdzie jest mecz? ale mnie zrobili IP: *.arkonskie.v.pl 11.08.04, 20:47 wiedziałem, że na TVN ale siadam chcę oglądać a tu jaja ? nie mam stacij naziemnej tylko satelitę a tam tylko pokazują czaszę satelitarną z wiadomością, że jest transmitowany tylko w naziemnym systemie a u mnie ten system ma słaby sygnał. wnerwiony siadam przy necie i słucham transmisji w radi net / jedynka !!! www.radio.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit pierwszy sukces 11.08.04, 20:46 wyszli. juz jest jakis sukces polskiej pilki. czekamy na rozwoj wydarzen. chyba czy wygraja czy przegraja na hute w nocy nie da sie wyjsc. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit jest szansa 11.08.04, 20:55 jest szansa na odpoczynek poiwedzial w 10 min komentujacy gdy nasi przejeli pilke. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gdzie jest mecz? 11.08.04, 21:20 blackexit napisał: 35 min. jeden z naszych strzela we wlasna bramke. niecelnie. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Gdzie jest mecz? 11.08.04, 21:37 akurat wisła to polski z którego powinieneś najmniej kpić ale cóż sam powiedziałes że na piłce się nie znasz to ci wybaczam ,poza tym nie jest żle po pierwszej połowie 0:0, wisła wcale nie padła na kolana ale real to real mają za duzo swobody na naszej połowie ,zawiódł mnie na razie szymkowiak . Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gdzie jest mecz? 11.08.04, 21:54 piotr33k2 napisał: tez uwarzam za sukces dotychczasowy wynik. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Gdzie jest mecz? 12.08.04, 09:46 A o której ten mecz? ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit wspanialy sukces 12.08.04, 09:50 blackexit napisał: za sukces uznaje to ze nie doszlo do kompromitacji bo tego sie spodziewalem. wszyscy razem juz sukces oglosili ze ladn apostawa podjeli walke podeszli bez kompleksow i tylko 0:2. wpsaniala jest polska pilka. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś