Dodaj do ulubionych

Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie?

15.05.14, 22:26
Czy drodzy Szczecinianie mogą mi polecić jakiś dobry, solidny i sprawdzony serwis komputerowy w Szczecinie, który zajmuje się naprawą komputerów?
Obserwuj wątek
    • Gość: as jaki polecacie sklep z laptopami używanymi IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.14, 15:58
      • Gość: ericpool Re: jaki polecacie sklep z laptopami używanymi IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.14, 22:00
        A może coś takiego? - www.multicom.szczecin.pl/wypoyczalnia-sprztu.html

W sumie możesz spytać u nich, wiem, że skupują używany sprzęt to może też go sprzedają.
        • zynka_pat Re: jaki polecacie sklep z laptopami używanymi 06.06.14, 19:49
          Znam osobiście Multicoma, ale raczej z napraw sprzętu niż z jego wypożyczania.... jakoś sobie nie wyobrażam wypożyczać od kogoś komputer a potem znowu go oddawać z swoimi wszystkimi prywatnymi danymi na dysku twardym...
        • Gość: Olaf Re: jaki polecacie sklep z laptopami używanymi IP: *.centertel.pl 04.07.14, 00:24
          NetPlay24.pl zdecydowanie ich polecam. Mają fajne lapki i niedrogo netplay24.pl
    • kamil.szczecin Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie 17.05.14, 12:46
      Nazywa się IT serwis, są na ul. Żołnierskiej (jak się jedzie z miasta po lewej między przystankami wernyhory a żołnierska). Korzystałem dwa razy z różnymi laptopami. Profesjonalny serwis.
    • Gość: X Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 01:11
      kontakt@pc-pomoc.com - dojazd do klienta o każdej porze (dnia i nocy).

Radzę skorzystać, ja się nie zawiodłem jeszcze przez dobre półtora roku.
      • Gość: vh Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 18.05.14, 11:31
        to ile razy korzystales? bo wylada jakbys niemal codziennie wzywal "pogotowie komputerowe" - swoja droga nie lepiej wyszloby stosowac dobre praktyki zamiast wzywac pomoc?
        • zalpi Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie 18.05.14, 13:29
          może to "pomocna dłoń"... i kolega często z tego korzysta..... :))
          • Gość: Vlad.H. Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 19.05.14, 19:59
            to odpowiem jak Zuza z reklamy TMobile: "aaaaaa, no chyba ze tak" ;)
    • Gość: gavinn Zdecydowanie polecam serwis MultiComp. IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.14, 14:25
      Zdecydowanie chciałbym polecić serwis Multicomp - www.multicom.szczecin.pl/
      Wymieniali mi matrycę i czyścili w środku laptopa - jestem zadowolony, tanio i szybko. Chyba najkrótsze terminy oczekiwania mieli spośród wszystkich innych serwisów z których usług korzystałem.
      • giepe8 Re: Zdecydowanie polecam serwis MultiComp. 18.05.14, 15:20
        tez korzystalem z ich pomocy, reballing bga wykonali w tydzien, to chyba dobry czas jak dla mnie. Tzn laptop byl u nich tydzien, od poniedzialku do poniedzialku. Cena tak jak wszedzie, daja 3 miesiace gwarancji a to plus. polecam.
        • komciak_uomo Re: Zdecydowanie polecam serwis MultiComp. 01.06.14, 22:40
          Generalnie reballing BGA nie jest dobry, gdyż nie naprawia w 100% szkody i istnieje duże prawdopodobieństwo, że po pewnym czasie znowu grafika padnie. Ja tak miałem i musiałem kupić nowego laptopa bo po reballingu BGA padała mi grafika średnio co 2-3 miesiące. Gdy była gwarancja - oddawałem, ale gdy już nie było gwarancji to kupiłem nowego laptopa bo nie chciałem płacić ponownie 150 zł za reballing.
    • Gość: aqq Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 07:11
      www.purepc.pl/notebooki/zepsuty_laptop_lub_karta_graficzna_uwazaj_na_reballing_bga#
      • Gość: maggie3 Re: Jaki serwis kompterowy polecicie w Szczecinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.14, 19:42
        Jak serwis zrobi dobrze reballing, to nawet i kilkanaście miesięcy wytrzyma laptop :)

O tym "Multicom" jest dużo pozytywnych opinii dość tak patrząc w internecie. O reballingu też piszą, gwarancję dają, więc nie jest tak źle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka