GoĹÄ: mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 12:19 co sądzicie o jazz clubie Centrala ,kidyś bylo ,fajnie teras czasami miła dyskoteka, wszystko inne do d...gdzie ? te zajebiste imprezy ,gdzie fajna atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: autor Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 17.05.09, 21:41 gdy stworzysz swoj post, masz mozliwosc do samocenzury - wystarczy kliknac - "podglad". przeczytaj spokojnie - wyciagnij wnioski - wprowadz korekty. jak tak dalej bedzie - potrzebne beda tlumaczenia - z twojego na polski. to raz. teraz dwa. skoro wedlug ciebie, wszystko jest do d... - to znaczy ze nie potrafisz zorganizowac swego czasu. podpowiem - zamawiasz radio taxi + dwa wina - i juz jest impreza. wystarczy troche pomyslec. smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 11.07.09, 16:09 Odeszło..... wraz z żoną właściciela.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Looris Re: centrala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 02:21 Bylam,bawilam,.wspaniały klub ,zazdroszcze wam że mieszkacie w świnoujściu....a pan za barem...miodny...nigdy wcześniej nie byłam w tak uroczej knajpce w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: on Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 11.07.09, 21:45 w Centrali caly czas jest klimatycznie...raz lepiej, raz gorzej ale ale generalnie jest OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: centrala IP: 217.97.193.* 12.07.09, 09:08 Uwaga na jedzenie,duże porcje.......... .................dużo kasy kosztują ale nie to jest najgorsze,przyznam smakowite jak myślicie czego jest to zasługą? pewnie szefa kuchni ale tez pewnej substancji dodawanej na poprawę smaku(dodawana również w MDonaldach).Powoduje odruchy wymiotne,czy Wam się to przytrafiło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meduza Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 12.08.09, 23:27 Co ty chory człowieku wypisujesz?? Nigdy żadnych dolegliwości o których piszesz nie miałam..... a jem tam często.... jaki proszek ,co ty wiesz.... tyle co zjesz??!!! A jak podejrzewam to stać cię na kebaba na promenadzie z 10 pln a o posiłkach w/w restauracji nie masz zielonego pojęcia>>>>>>>>>>> Życzę wzmożonych doznań gastrycznych !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bywalec Re: centrala IP: 217.97.193.* 14.08.09, 12:27 pyszne jedzenie,bardzo mila obsluga,najlepsze miejsce w Swinoujsciu. Malkontent,a gdzie na codzien masz wiecej gosci niz w Centrali?Chyba to swiadczy o czyms! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 13:34 Ale porcje w sezonie odchudzone!!!! Poza sezonem np.sałatka grecka dwa razy większa. Bardzo smacznie mimo wszystko. Godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bywalec czesty! Re: centrala IP: *.slowianin.pl 16.08.09, 10:49 Zgadzam sie z moim przedmowca!!!!!!!porcje odchudzone i to widoczne golym okiem!!dlaczego Albakora/lepsza od Centrali/ ma w menu gramature podana i wiesz ile ""wspypia ci na talerz""" a kucharz M chyba o tym zapomnial a tak go wychwalaja pytam sie za co? za okrojone porcje? niech wlasciciel wezmie sobie to serca i wyprostuje kucharza i menu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:35 A gdzie znajduje się Albakora?Chętnie sprubóję tamtejszej kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: albakora Re: centrala IP: 217.97.193.* 17.08.09, 15:17 w połowie ulicy konstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: centrala IP: *.fn.pl 07.09.09, 10:46 konstelacja tez okroiła porcje i nie wszystko można zamówic co jest w menu, np w sobote o nie było krewetek!!! No i kucharza juz nie ma:( szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 00:56 Szef centrali nie radzi sobie zatrudnił nadzorce, pierwsze głowy poleciały w Konstelacji , kto następny ? .Panie N nie podcina się korzeni kwitnącemu drewu ,pana życie to totalna porazka , nie wciągaj pan D.. w nie.dosyc krzywd jakie pan zrobiles.D.. poradzi sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ORNITOLOG Re: centrala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.09, 03:16 NADAL ZNAKOMITA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: centrala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.09, 04:35 Zły to ptak, który własne gniazdo kale.,. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koala Re: centrala IP: *.slowianin.pl 20.08.09, 22:32 a ja polecam albakore, bo centrala na psy zeszla, skubie jak moze a kucharz ulepszacze stosuje,brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: staly bywalec Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 05.09.09, 00:24 jak nie wiecie to nie piszcie glupot, jak by byly ulepszacze to by tylu ludzi sie nie stolowalo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Xxx Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:24 Ja jestem za tym żeby pani Dorotka wróciła to na pewno wszystko było by tak jak kiedyś.Nikt by na nic nie narzekał,a i personel by bardziej dbał o klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 11.09.09, 08:59 Bez przesady, że od p. Doroty coś tam zależało i cokolwiek by zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: centrala IP: *.fn.pl 15.09.09, 12:53 szkoda ze konstelacja nie ma kucharza:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 27.09.09, 22:48 Konstelacja ma kucharza !!! To kucharz - nie ma JUŻ Konstelacji !!ha,ha skończyło się..... gotowanie !!ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc Re: centrala IP: *.146.86.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.11.09, 15:33 Konstelacja żyla dzięki szefowi kuchni teraz schodzi na psy remonty brak konsumentów ceny z nieba na takim zadu... to wszystko prowadzi do końca świetnej knajpy. P. Darek powinien zatrudnić starego szefa (naszego ślązaka) a z nowym menagerem się rozstać to krwiopijca i mieszacz. Za starych czasów było wszystko OK porcje wielkie cany w normie a swoje zarabiali.Czekam na podobne opinie byłem tam wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zxv Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 17:51 prawdziwe slowa moze dotrą do p Darka w Centrali też nie najlepiej kiedy wrócą dobre klimaty i niezle jedzenie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanka Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 29.09.09, 17:12 nowy kucharz konstelacji bedzie sie musial bardzo duzo nauczyc. słabo to widze..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bywalec Re: centrala IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.09, 13:10 Kiedyś (listopad 2008) w Centrali były większe porcje np. sałatek. Teraz jedzenia na talerzu jest mniej za te same pieniądze. Właściciel Centrali powinien wiedzieć ,ze to odstrasza klientów, ale pewnie nie liczą się dla niego stali bywalcy, tylko ci, którzy są tam tylko przejazdem. SMUTNE ....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madafaka Re: centrala IP: *.slowianin.pl 03.10.09, 13:41 Fakt że porcje są mniejsze, ale może to i dobrze bo kiedyś było nie do przejedzenia. Mimo to obsługa super, najlepsza restauracja w mieście i kropka:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 14.10.09, 16:53 OSTATNIO ZAMOWILAM SALATKE Z KURCZAKA NA WYNOS. DOBRA BYLA JAK ZAWSZE ALE RZECZYWISCIE PORCJA O WIELE MNIEJSZA NIZ JAK BYLAM PARE MIESIECY TEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: centrala IP: *.146.132.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.09, 15:09 a wszystko to wina nowego menagera personel sie sypie wieczne pretesje do personelu klienci neizadowoleni dobrzy ludzie odchodza a zostaja.......jestem za powrotem do starych czasów w centrali i konstelacji-----szkoda tych ludzi co odeszli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karmazynowy przypl Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 17.10.09, 19:54 To chyba jedyny klub w mieście gdzie bez wstydu można przyjść Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xzw Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 09:30 podobno zamykaja centrale i konstelacje wiecie cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
1zzco2 Re: centrala 04.11.09, 10:05 Gość portalu: xzw napisał(a): > podobno zamykaja centrale i konstelacje wiecie cos o tym to jest planowy postoj konstelacji;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; szkoda że kuchrz z konstelacji sie zwolnił był zajebiasty te żeberka , krewetki palce lizać, może zawita spowrotem czkamy na niego WRACAJ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość111 Re: centrala IP: *.146.132.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.09, 15:02 ojjj kucharz byl wielki i bdb gotował szkoda ze wyjechal Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: takisobiektos Re: centrala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.09, 15:06 hahaha czyzby kucharz i jego kelnereczka sami sobie kadzili wypisujac te bzdety ? ! i bardzo dobrze , ze nie ma tego konusa ze slaska , bo on i jego dzieweczka rzadzili w nie swojej knajpie ! panoszyli sie jak by ta restauracja do nich nalezala , atmosfera przez nich byla do bani . Panie Darku nareszcie madre posuniecie i wyrywa mi sie stwierdzenie a nie mowilem ? ! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 13.11.09, 17:01 Racja , święta racja..... od czasu jak zniknęła/w niewyjaśnionych okolicznościach / szefowa ,to rządzili tam wszyscy, bez wyjątku i kelnerki i kucharz ,nieudolni menadżerowie , córka właściciela......itd Knajpa sama w sobie jest piękna a ci wszyscy ludzie panoszyli się tam i swą nieudolną pracą pie... li klimat tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: centrala IP: *.146.40.18.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 21:10 widac ze masz bardzo zla opinie o tym konusie ze slaska chyba go znales bardzo dobrze bo ja go znalem i to co piszesz to stek klamstw prowadzil knajpe bardzo dobrze ,jedzenie bylo dobre,, przyjecia organizowane przez niego byly odlotowe(znam bo sam mialek kilka)mylsz sie co do niego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ooo Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 23.11.09, 00:15 wery gut Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dzieweczka Re: centrala IP: *.147.0.68.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 23:13 skoro potraficie komentowac konusa i jego dzieweczke to dzieweczka napisze wam co o tym sadzi,ani my ani pan Darek nie chcielismy sie rozstawac ale zycie tak sie potoczylo ze ja musialam wracac do swojego rodzinnego domu a skoro sadzicie ze tak wszyscy sie tam rzadzilismy to czemu goscie bli zawsze zadowoleni,a atmosfera byla naprawde swietna.przykro ogladac nie które z tych komentarzy ale p Darku coz tym swinoujscianom pozostalo,prawda?pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 12.03.10, 22:15 no niestety mieszkancy sa bardzo zawistni,nawet nie wiem z czego to wynika,...moze z nudów?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znowuja Re: centrala IP: *.atnet.vx.pl 17.06.10, 00:53 Czemu jak ktos napisze prawde to zaraz musi byc zawistny .... Dzieweczka nareszcie sie ujawniła ;) Najlepiej podpisz się pod wczesniejszymi wpisami chociaz to nie jest konieczne bo w sumie co bystrzejsi wiedza o co chodzi ;) Tak napewno musiala dzieweczka wracac do domciu tak samo prawda jak to ze za ich czasow panowala mila atmosfera :) chyba dla nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 09:35 o centrala wiecznie zywa choc w kiepskim stanie szef nie ddaje rady nikt niechce mu pomuc kazdy mysli o sobie nowy dekorator-budowniczy jest zajebisty chba za nieb lugo bedzie impreza zamykajaca dzialalnosc Centrali i Konstelacji no cóz nic nie trwa wiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a to ja Re: centrala IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 23.06.10, 23:45 Panie Darku ! wez się Pan do roboty i zajmij się tymi swoimi lokalami , bo mam wrażenie,że to nie są już Pana lokale!!!!! A nielojalni pracownicy psują klimat .....kiedyś tam stworzony.....inni Pana pracownicy uzurpują sobie PUBLICZNIE prawa w pana firmie, może i zasłużone , nie wiem, ale przykro słuchać jak opowiadają jak okręcili sobie Pana wokół palca i ,że "tatuś" robi to co oni chcą.... No chyba że idzie Pan teraz w ubezpieczenia??????? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx konstelacja IP: *.uznam.net.pl 08.07.10, 00:14 a ja sie tak strulem w konstelacji salatka z kurczaka ze szok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meduza Re: konstelacja IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 13.07.10, 01:59 ja myślę ,że bardziej ci napije zaszkodziły.... niż sałata??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja2 Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 10:40 czy ktos wie co sie stalo a panem N..byl taki aktywny ubieglego lata, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k-pax Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 29.07.10, 14:28 Pan "N" , chyba nie był ubezpieczony. Nie martwcie się tak , wszystko będzie ok. Bawcie się najlepiej jak potraficie.Nikt nam nie dał prawa oceniać zachowań innych ludzi ,tylko dlatego ,że mamy inną wizję ich życia. Najlepsze co można zrobić to samemu dać dobry przykład innym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ywz Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 20:29 co ty pieprzysz nie oceniac ? to wtakim razie wypusmy z wiezien przestepcow i postawmy pomniki Hitrerowi i innym tego typu .oceniac ucza nas od chwili urodzin a gdy dorosniemy mowia nie oceniaj .paranoja bez oceny nie dokonal bys zadnego wyboru bez oceny niewiedzial bys co to zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k-pax Re: centrala IP: *.uznam.net.pl 02.08.10, 10:20 Masz rację , oczywiście oceniamy i oceniajmy,może tylko rozważniej. Chodziło mi o to,że może nie wnikajmy tak głęboko w czyjeś życie prywatne. A przy ocenach kierujmy się życzliwością ,a nie złośliwością .To co tu wszyscy robimy ,to nie rozmowa w cztery oczy między znajomymi ,tylko forum publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qw Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:21 w centrali jest fajnie a nawet zajebiscie koncerty super a mowili ze centrala sie skonczyla to nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marlena Re: centrala IP: *.146.146.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.10, 16:58 akurat jedyne moje wpisy to ten podpisany przeze mnia i drugi na temat centrali ze sa tam swietne imprezy.ale jak nie chcesz to nie wierz bo mi na tym wcale nie zalezy.a skoro kucharz byl taki kiepski to po co tam przychodziliscie?nie rozumiem tych negatywnych emocji ale Polakom dogodzic to naprawde wielkie wyzwanie.pozdrawiam id ozobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sasa Re: centrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 15:02 czy w pisoskiej centrali bedzie klub famy ??????? Odpowiedz Link Zgłoś