Gość: lsd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:10 to on przegral mecz z wisla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milseog Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! 11.04.02, 15:11 to ja ciebie zwalniam. jestes zwolniony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 11.04.02, 16:34 Bez komentarza, widać pikiniki powracają, może z jednej strony to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! 11.04.02, 16:41 Mam nadzieje ze to tylko: �ci nieliczni, ci biedni, ci glupcy...� Mario, Mario trzymaj sie!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: 192.168.1.* 11.04.02, 21:02 Mario-znam Ciebie od tylu lat ,ze traktuje Ciebie jak czlonka rodziny wiedz o tym ,ze nasze uwielbienie dla Ciebie Twojej pracy jest nieograniczone. Przepraqszam Ciebie za tego idiote ja go znam jest nieodpowiedzialny i w sumie spodziewalem sie po nim czegos gorszego.Wybacz jeszcze raz.Zawsze wierni kibice z sektora 4-go.Robisz kawal dobrej roboty. PS. Wszyscy Ciebie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.ncr.com 12.04.02, 07:56 Ot co jest! A z jakiego drzewa urwał się palant który założył ten wątek - nie wiem ?? Mario pokazał, że mimo fatalnej sytuacji finansowej i osłabienia drużyny potrafi zmotywować chłopaków do walki! Myślę, że jeśli w najbliższym czasie sprawy finansowe (inwestor?) się unormują to z niewielkimi może wzmocnieniami, Mario stworzy zespół na miarę mistrzostwa Polski! A teraz to w sobotę: j....ć Gieksę j....ć !!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 12.04.02, 11:51 zwolnić, ale tego idiotę co ten wątek załozył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 21:21 lsd - naćpałeś się lsd i p...ysz głupoty ! Odpowiedz Link Zgłoś