xwodas1 29.11.16, 16:51 Witam. Szukam opinii na temat kursów na wózki widłowe w Szczecinie. Jeżeli ktoś zna jakiś godny polecenia z własnego doświadczenia ośrodek szkolący w tej dziedzinie za miarę rozsądną cenę będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Re: kurs na wózki widłowe Szczecin IP: *.centertel.pl 22.12.16, 12:47 Polecam Akademia Efect na Mieszka I 80. Dobrze uczą za rozsądną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: kurs na wózki widłowe Szczecin IP: *.146.28.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.16, 11:24 Mogę polecić Akademia Efect , dobre ceny, robiłem kurs na wózki i żurawie - pełen profesjonalizm! Polecam. Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1stasiak Re: kurs na wózki widłowe Szczecin 10.08.17, 10:33 mogą polecić firmę Centrum Szkoleń. tam zrobisz kurs nie tylko na wózki, ale na inne urządzenia techniczne. Więcej o firmie można przeczytać tu www.pilarz.e-blogi.pl/notka,2017,08.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna1prus Re: kurs na wózki widłowe Szczecin 11.08.17, 13:38 do szkolenia na wózki trzeba odpowiednio przygotować się: mieć przy sobie dowód osobisty oraz założyć wygodne obuwie 964141.members.page4.me/kurs-nawozki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: kurs na wózki widłowe Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.19, 23:37 Szkolenia na wózki widłowe przeprowadza na pewno firma Gizo w swoim oddziale w Szczecinie gizo.pl/ mają tam sale konferencyjne z rzutnikami i sprzętem audio-video oraz plac manewrowy do nauki praktycznej. Szkolenie takie przebiega dwuetapowo, kursanci są zapoznawani także z przepisami BHP. Tak by zdobyć pewne przygotowanie do egzaminu przed komisją Urzędu Dozoru Technicznego. Terminy kursów są umieszczane w internecie, można się również telefonicznie z oddziałem firmy skontaktować w celu uzyskania takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś