Gość: ww IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 15:09 To moje ulubione miasto nad naszym morzem. Macie super pizze w Rynku. Pozdrówcie morze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: *.miasto.szczecin.pl 27.04.01, 11:49 To ty Slazaku jeden na pizze do Kolobrzegu jedziesz? Flaczki z kalmarow w chlebie to dopiero rozkosz w gebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: 217.97.139.* 11.05.01, 09:49 Flaczków z kalmarów nie znam, ale następnym razem nie omieszkam spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 11:02 A to wiele tracisz. Biora taki maly bohenek chleba, wydrazaja w srodeczku, nalewaja flaczki (podobne do konwencjonalnych tylko delikatniejsze) i nakrywaja wieczkiem (tez z chleba). Tanie i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: 217.97.139.* 14.05.01, 12:57 We Wrocławiu, w Aidzie, można zjeść żurek podany w ten sam sposób. A wieczko ma nawet mały uchwyt na środku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: *.miasto.szczecin.pl 15.05.01, 08:42 O! tu tez jest wieczko z takiej seksownej malej kuleczki. Pewnie korzystaja z tych samych polproduktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Wrocław pozdrawia Kołobrzeg IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 13:58 Dołączam się do pozdrowień .Chociaż ok 20 lat mieszkam we Wrocławiu to własnie w Kołobrzegu mieście młodzieży spędziłem najlepsze lata mojego życia,których nigdy nie zapomnę.Przy okazji Jeśli są to szczególne pozdrowienia dla absolwentów TRM. Odpowiedz Link Zgłoś