kiki78 15.10.04, 20:52 Bardzo pilnie poszukuje namiarów na dobrego neurologa w Szczecinie dla mojej 3 miesiecznej córeczki, ponieważ chciałabym iść na konsultacje gdyz mała bardzo skręca główkę tylko w prawo:( dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semali Re: Neurolog w Szczecinie poszukiwany!!!!! 15.10.04, 22:47 Mi polecano dr Hnatyszyn. Ponoć jest bardzo dobra. Przyjmuje na Unii Lubelskiej (musisz mieć skierowanie), a także prywatnie, chyba na Rugiańskiej. Podam ci jej tel. kom. 603 633 131 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beci Re: Neurolog w Szczecinie poszukiwany!!!!! 22.10.04, 14:12 Witam. Dr Hnatyszyn jest najlepsza. Niestety w tej chwili nie przyjmuje pacjentów, bo wyjechała. Podam Ci namiar na szpital unii lubelskiej - to jest rejstracja do neurologa dziecięcego. tel 425 34 08. Powiedz z czym problem i poproś o pilną konsultację. Od pediatry potrzebne jest skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: dziękuję:) 23.10.04, 23:44 Dziewczyny bardzo bardzo serdecznie dziękuję za namiary i pomoc napewno skorzystam pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka1 Re: dziękuję:) 09.11.04, 11:03 Mi polecono dr.Ostapiuka,przyjmuje w przychodni kolejowej na 3-go maja.Oryginalny w zachowaniu ale z dużym doświadczeniem.Też trzeba skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś