Dodaj do ulubionych

UWAGA_ZOKflilia

24.08.05, 11:01
To nowy rodzaj choroby, objawia sie nagla potrzeba pisania glupot,osoba
zarazona nie mysli o niczym innym tylko zeby cos dopisac na forum i zeby to
mialo zwiazek z ZOK-iem,STRZEZCIE SIE TEJ CHOROBY nie wiem jak jest ona
przenoszona ale wiem przez kogo, przez zwierzeta i do tego tylko przez
czarne...Zarazeni prosze sie zapisywac...
Obserwuj wątek
    • falkenburger Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 11:19
      dobre, ja tez juz mam dosyc najazdow na ta instytucje, proste nie chcesz nie
      organizuj albo przeprowadz sie gdzie indziej.
      • rzapa1 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 11:41
        Oczywiście że można, tylko do czego to doprowadzi??
        • pikpok0 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 11:59
          Ech szkoda gadac co za glupoty wypisuja ci ludzie:
          Ile na tym forum jest krytyki ZOK : 1 gora 2 wątki i to nie krytyka a ocena i nie dzialalnosci a imprez oraz przytoczenie faktow
          (bigos i kielbasa na festyn czarnej watachy).
          do gawedziarza:
          Zarzucacie CZW ze nic nie robi, to ZOK ma cos robic bo bierze za to pieniazki a Watacha moze sobie robic moze nie bo toco robi to
          dzialalnosc spoleczna, a panu czy mnie od tego wara. No oczywiscie mozeci ocenic impreze zorganizowana przez CZW ocenic ( impreza
          w spichleru na dni Złocienca - ja nie oceniam bo akurat nie jestem tym co drugim z CZW i niestety nie bylem). A jezeli juz w
          naszych wypowiedziach pojawia sie krytyka to nie krytykuje ona ZOK w czambul lecz za konkretne wydarzenia niedociagniecia w org.
          imprez i rozne inne dziwne rzeczy.
          i w przeciwienstwie do waszych postow poparta jest argumentacją :)
          Pozdrawiam
          • gawedziarz1 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 12:57
            Napisze krotko zeby oceniac to trzeba samemu cos robic i sie czyms wykazac.
            • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 13:08
              :D
              To tak jaby napisać "by ocenić smak jedzenia trzeba je samemu zrobić"
              Według gawędziarza nie oceniajcie filmów, póki ich nie nakręcicie.
              Nie oceniajcie imprez, póki ich nie zorganizujecie.
              Nie oceniajcie cudzej pracy, póki to nie wy jesteście na tym stanowisku.
              Najlepiej nic nie oceniejcie, wprowadźmy wszędzie cenzurę i siedźmy cicho jak
              myszki, nie wyrażając swojego zdania :D
              Bardzo zabawne
          • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 13:10
            pkipok0 całą tą tzw. "zabawę" na forum rozpoczął ktoś z bractwa. A jak widać
            znalazły się osoby którym nie podoba się to co ta osoba tu wypisuje i zaczęły
            to jasno dawać do zrozumienia. Ja miałem nic nie pisać, ale serce mnie aż boli
            jak są opluwani ludzie którzy by przygotować jakąś impreze poświęcają się bez
            reszty a spotyka ich za to krytyka ludzi.
            • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 13:14
              tzn mówisz o nas?
              Zgadzam się, poświęcaliśmy się bez reszty, by przygotować imprezę i co nas za
              to spotkało? ;)
              • rzapa1 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 13:40
                No niestety nic dobrego - przynajmniej ze strony wiadomo kogo.
                Ale patrząc z tej drugiej strony (ruchu rycerskiego) to i tak jesteście do
                przodu. Dobrze że ludzie z RR doceniają starania i po tym wszystkim na pewno
                zyskaliście w ich oczach - czego nie można powiedzieć o ZOKu.
                No nie mówiąc już o tym w końcu powoli ludzie z RR w Złocieńcu zaczynają ze
                sobą rozmawiać.
              • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 13:45
                Robi Pani z bractwa ludzi tak strasznie skrzywdzonych, że każdy powinien się
                rozpłakać nad waszym losem. A jakoś łza mi się w oku nie zakręciła. Ciekawe
                czemu :)
                • rzapa1 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 14:05
                  Ja poprostu wiem jak Oni się czują.
                  • pikpok0 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 14:13
                    mam pytanko do zlocieniaszka:
                    A kogo my ( forumowicze) tak bardzo oplulismy.
                    Bo przejzalem nasze posty i nie widze by kogos tam obrazono.
                    Moglbys to wyjasnic?
                    • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 14:40
                      Weźmy naprzykład wypowiedzi selion, która wciąż twierdzi że ma do czynienia z
                      ludźmi o małej inteligencji, nic nie robiących, określanych prze nią dziećmi.
                      Mam jeszcze pytanie do pikpok0'a. Czy ty to nie czasem P. Piłatowski junior?
                      • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 14:57
                        :D
                        Przepraszam, a kto stwierdził, że ja mam 14 lat?
                        Gdzie napisałam, ze ktoś jest mało inteligentny, o ile pamięam, to Pan właśnie
                        to zrobił opisując nas, kiedy określiłam was jako dzieci? Że napisałam, żeby
                        się nie kłócić jak dzieci i czasem rozmowa przechodzi na dziecinny poziom?
                        Proszę dokładniej czytać posty i nie wymyślać różnych dziwnych rzeczy.
                        • pikpok0 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 14:59
                          A i owszem
                          • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 15:23
                            Złocieniaszek to ja KONIU
                            • pikpok0 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 15:52
                              :) :) :) :)
                              Tak myslalem po tym jak napisales o after party w Cieszynie .
                        • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 22:45
                          >Twoje teksty są niekulturalne, bez klasy i na naprawdę niskim poziomie.

To jest wypowiedz w stosunku do pawelka86. Chyba kazdy przyzna ze na nickim
                          poziomie mozna tez rozumiec jako malo inteligentny.
                        • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 22:47
                          >Twoje teksty są niekulturalne, bez klasy i na naprawdę niskim poziomie.

Wypowiedz co do pawelka86. Malo inteligentny mozna rozumiec jak na niskim poziomie.
                        • zlocieniaszek Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 22:49
                          przepraszam za podwojny topic, ale to blad ktory wynikl na forum
    • pawelek86 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:00
      Jak czytam posty selion to nachodzi mnie taka myśl żeby własnymi żebami poprzegryzać kable od internetu użytkownikom ponizej 14 roku zycia specjalnie dla selion podniose limit do 16. Nawiasem mówiąc pasujesz do średniowiecza.
      • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:36
        Nadal jestem trochę starsza niż 16 lat, pawelek86... 86 to rok twojego
        urodzenia? Jeśli tak to nawet jestem dużo starsza od Ciebie. Twoje teksty są
        niekulturalne, bez klasy i na naprawdę niskim poziomie. Twoje posty są
        niezgodne z tematmi, jak argumentów brak to wyzywasz ludzi? No cóż, każdy ma
        swój sposób na to by innym dokuczyć.
        Z drugiej strony może właściwie jesteś geniuszem i robisz bardzo sprytną
        propagandę? Niby broniąc ZOKu, ale tak by mu szkodzić? Jestem pewna, że
        pracownikcy ZOKu nie byliby zadowoleni z Twoich "broniąchych" wypowiedzi.
        • pawelek86 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:41
          Jak jestes taka pewna to sie przejdź i spytaj. Na co mam odpowiadac argumentami?? Na bezpodstawne pomówienia o niskim poziomie inteligencji?? Zrób sobie test dodawaj do postów to bez pisania wszyscy będa się śmiali:)
      • falkenburger Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:40
        calkowicie popieram pawelek86, to ona prowokuje do klutni.
        • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:47
          czegoś nie rozumiem... minutę przed tym jak pokazał się post Pana pawelka
          falkenburger już go poparł...
          Dla Pana Pawelka jeszcze raz napiszę swój numer telefonu: 661 225 033
          Proszę zadzwonić, pogadać może się spotkamy, zobaczę kto tak bardzo kryje się
          za tym nickiem, bo nie wierzę, żeby dorosła osoba pisała takie posty.
          • falkenburger Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:48
            heheh a co bedziesz czekala na Pawelka86 z policja, nie rob z siebie wielce w
            porzadku bo tak naprawde malo wiesz i masz ptasi mozdzek
            • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:50
              coś jeszcze? Chętnie posłucham, niech Pan się nie krępuje, świetnie daje sobie
              Pan radę, te forum na pewno czekało właśnie na Pana i Pana ciekawe posty :)
          • pawelek86 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:55
            A co mam ci swój PESEL podac żebyś uwierzyła??
            • falkenburger Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:57
              pawelek86 nie ma co dyskutowac, jej zasob wiedzy juz sie konczy
              • gawedziarz1 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 22:24
                hehe...ledwo pół dnia mnie nie było i widze ze mój post zrobił kariere...
                • pikpok0 Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 23:36
                  A JA ODNIOSLEM WRAZENIE ZE CIAGLE Z NAMI BYLES:)
    • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 24.08.05, 16:55
      Co do pieska zapraszam do tematu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=14385&w=27862784
      Jest nawet zdjęcie :)
      • zlocienianin Re: UWAGA_ZOKflilia 25.01.06, 22:50
        Reasumując stwierdzam po raz kolejny, że ta instytucja jest źle prowadzona i
        trwoniąca pieniądze podatników. Niech najpierw zarobią a potem wydają.
        Zobaczymy co będzie. Jestem z wykształcenia humanistą. Moja praca polega między
        innymi na kontaktach z domami kultury w charakterze eksperta teatru. W
        Złocieścu jest to skandal. Nie ma z kim rozmawiać. W innych miastach na
        stanowiskach dyrektorów są wykształceni ludzie. U nas niestety nie. W samym
        Złocieńcu jest kilka jesdnostek prowadzących działalność kulturalną, ale
        prywatnie. Robią to znakomicie jak na tak mały budżet. ZOK na te pieniądze co
        dostaje od Urzędu Miasta to nie robi NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • selion Re: UWAGA_ZOKflilia 26.01.06, 07:45
          Nie można powiedzieć że nic nie robią, w innym topicu jest plan ferii
          zorganizowanych przez ZOK, jest całkiem ciekawy. O teatrze ZOKowskim nie mogę
          nic powiedzieć pomimo, że słyszałam o nim od pracowników ZOKu, to nigdy nie
          widziałam jego działalności.
          • baba45 Re: UWAGA_ZOKflilia 26.01.06, 10:36
            Nie bardzo rozumiem sens takiej kłótni. Czyli jak-coś jest ewidentnie złe, ale
            siedzimy cicho, bo każda próba sprzeciwu jest opluwaniem? To bzdura! A ZOK w
            Złocieńcu rzeczywiście "działa" siłą rozpędu, chyba tej instytucju brak
            koncepcji, nie ma wizji, czym powinna być w dzisiejszym czasie. Niestety, w
            takiej formie, w jakiej istnieje dzisiaj, przypomina mi różne poronione
            socjalistyczne instytucje-działające na papierze.
            • zlocienianin Re: UWAGA_ZOKflilia 26.01.06, 18:49
              Brawo baba45!!!!!!! ZOK jest dzieckiem poprzedniego ustroju. Jeżeli się kogoś
              ocenia po zorganizowanych feriach, to jest bardzo płytkie. Takie ferie zą
              organizowane w szkołach i to jeszcze lepiej. Mam znajomych z dziećmi w
              złocienieckich szkołach i wiem co tam się dzieje. OSiR także tylko działa
              podczas ferii. A gdzie jest cały rok. Tam jest wydawana KUPA pieniędzy.
              Biblioteka podobnie. I nie chodzi tylko mone narzekanie, ale o dzwonek do
              obudzeina dla radnych i władz miasta, że tak się nie robi. Miast coraz bardziej
              brakuje pieniędzy, a władze lekką ręką oddają instytrucjom samorządowym, które
              powinny być PRZEPROGRAMOWANE.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka