Dodaj do ulubionych

co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szczecina

22.03.05, 18:51
zrobił?
Obserwuj wątek
    • Gość: loko Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:53
      no był w szczecinie 4 razy
      • Gość: Koniuszko Marian Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:57
        No właśnie co?
        • rywin-arms Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 22.03.05, 19:05
          Najgorsze jest to, że ludzie go wybierali, wielka ilością głosów -a przy polskim
          systemie wyborczym, "wciągał" swoją "nadwyżką" kolejnych bolszewików. Ale to
          sobie mozna tak psioczyć na forum, na ulicy, w tramwaju, z sasiadem... kazdy
          zawiedziony, że przedstawiciele narodu nic nie robią i złodzieje z nich. Potem
          wybory i znowu wybrani: Piechota, Miller, Kwaśniewski, Peczak....
        • Gość: ??? Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:53
          dał pracę jednej pani w biurze. Likwiduje bezrobocie.ha,ha.
          • Gość: kop Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:26
            doprawdy?
            to dużo....dostrzegacie...
    • Gość: Antyknajak Przede wszystkim zorganizował sprawną grupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:27
      :-)
      Jest mistrzem. Z ręki jedzą lub jedli Mu Puzyna, Tałasiewicz, Zalewski,
      Komołowski a nawet Jurczyk i wielu wielu innych przedstawicieli "opozycji"
      wobec SLD. Do tego trzeba mieć duży talent.
      • Gość: katon Re: Przede wszystkim zorganizował sprawną grupę IP: 217.153.6.* 22.03.05, 19:42
        To prawda, ma ustawione w tym mieście wszystko. Łącznie z maryjanem, biznesem,
        stowarzyszeniami przedsiębiorców, stocznią itd.
        • Gość: XXL Re: Przede wszystkim zorganizował sprawną grupę IP: *.arkonskie.v.pl 22.03.05, 21:32
          Gość portalu: katon napisał(a):

> To prawda, ma ustawione w tym mieście wszystko. Łącznie z maryjanem,
          biznesem,
          > stowarzyszeniami przedsiębiorców, stocznią itd.

do ustawień dodam skromnie Port,Sąd Gospodarczy,KRS,tkz.zwiazki zawodowe
          wszelkiej maści,jeden jego telefon potrafi zmusić operatora sieci komórkowej
          badziewiastego Plusa aby wyłączył telefony i sparaliżował pracę firmy jak to
          było ostatnio na Drobnicy istny Car i Boh,jego mać
          • jacek.zienkiewicz Re: Przede wszystkim zorganizował sprawną grupę 22.03.05, 21:35
            Capo di tutti capi? Kurczę gdzie ja jestem?
            JZ
      • Gość: Maria Ż Re: Przede wszystkim zorganizował sprawną grupę IP: *.visp.energis.pl 22.03.05, 21:34
        Trudno nie przyznać Ci racji.
    • Gość: mamoniowa Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: 62.69.200.* 22.03.05, 20:10
      Jak to co? Byl, jest i bedzie...W przypadku tego osobnika to az nazbyt wiele
      • jacek.zienkiewicz Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 22.03.05, 21:23
        To nawet dużo za dużo. Przynajmniej o jedną piechotę.
        JZ
    • Gość: play Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:01
      W moich szczecińskich bazach danych nie natrafiłem na takie hasło "Piechota".
      Może to codzi o "Pieciota" ?
      • Gość: mamoniowa Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: 62.69.200.* 22.03.05, 22:21
        Hmmm, George WALKER Bush
        Jacek PIECHOTA
        kto by pomyslal...
    • andrzej.jaworowski Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 23.03.05, 08:57
      Wg przypadkowej kolejności:
      - uratował stocznię,
      - wypromował Grzegorza N.,
      - stworzył Fundację Promocja Talent lub jakoś tak,
      - pożyczył 200.000 zł,
      - umocnił ESPEBEPE,
      - wypromował Elę M.,
      - poprawił jakość dróg na Osowie,
      - wsparł Komfort,
      - ulepił postać o twarzy i uśmiechu Mundka R.,
      - zapewnił nam tematy do dyskusji na najbliższe kilka la.
      • Gość: H56 a co zrobili inni ? IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.05, 09:34
        wydaje mi sie ,że jesteście zazdrośni,że tak długo jest na
        świeczniku.Zaczynacie pomawiać, bo jak uwierzyć ,aby SLD-owski polityk miał
        władzę nad kościelną siecią operatora telefonii komórkowej 'PLUS' ?
        Zdaje sie ,że to on pomógł Dolnej Odrze i rozbudowie dróg. Chyba nie
        myślicie ,że jako minister bedzie oficjalnie faworyzowzał zachodniopomorskie
        czy Szczecin. Jeżeli drogi na Osowie są dobre, to tylko sie cieszyć. Nastepnym
        razem wybierzcie do władz mieszkańców Nadodrza a nie właścicieli willi.
        • Gość: Renata Re: a co zrobili inni ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:45
          slusznie, bardzo slusznie H56. Co zrobili panowie ze Szczecina będący kiedyś w
          rządzie jak Komołowski, Milczanowski, Zimowski,Balazs na ten przykład. Minister
          jest Ministrem w panstwie a nie ambasadorem Szczecina. Piechota duzo by zrobil
          gdyby slaby szczecinski biznes tylko umial to wykorzystac
          • Gość: Andy Re: a co zrobili inni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:48
            Jedyne, co potraficie napisać. Może Jacuś jest nieudacznikiem, ale inni też nic
            nie zrobili. Tą drogą nigdzie nie dojdziemy, bo zamiast uczyć się na błędach,
            kolejne ekipy tłumaczą swoje błędy zaszłościami. Żałosna żenada.
        • Gość: Andy Re: a co zrobili inni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:46
          Zdaje się, że nie pamiętam, żeby cokolwiek zrobił pożytecznego dla ogółu.
          Zawsze dla swoich... interesów. Dla mnie na zawsze pozostanie tym, który
          pożyczył 200.000 zł i nie pamiętał od kogo. Kilka postów wyżej Jacek przytoczył
          jego drogę partyjną i zawodową - dostrzegłeś tam jakieś sukcesy??? Chyba nie
          ESPEBEPE, które było jedną z pięciu największych firm budowlanych w Polsce,
          miało siedzibę 150 km od Berlina i upadło. Partacz, nie polityk.
      • jacek.zienkiewicz Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 25.03.05, 00:32
        Andrzeju uratował Stocznię? Chyba rzeczną tylko nie wiadomo gdzie.
        Umocnił ESPEBEPE? Faktycznie i teraz to "gigant" bo jako pierwsza spólka
        giełdowa w historii WGPW tak się rozłożyła.
        Wsparł Komfort? Chyba oddał co dostał wcześniej.
        Z resztą w zasadzie się zgadzam, aczkolwiek o drogach na Osowie wiem niewiele.
        Dorobek "wielki" i godny "podziwu"
        Pozdrawiam
        JZ
    • anamar Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 23.03.05, 09:52
      noooo,może jeszcze nic...ale kto wie?za to dla kolesiów duuuuuużo!
      • Gość: H56 a co zrobili inni ? IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.05, 09:59
        a jaka to wielka firma budowlana w Polsce przetrwała ? widziały gały kogo
        wybierały,a jak się niechciało iść do głosowania, to teraz nie ma co pyszczyć.
        Gdyby był aż takim cieniasem ,to Belka by go już spuścił po brzytwie.
        • xyz-xyz Heniu 23.03.05, 10:26
          Zastanawiałeś się skąd taka agresja i nienawiść do Dżej Pi? Ano stąd, drogi
          Krakusie, że ludzie w Szczecinie go szanują, a zbliżają się wybory samorządowe.
          W starciu wyborczym Jacek zmiecie każdego kandydata, dlatego chcą go zohydzić.
          To samo robią z Olkiem. Boją się, że Aleksander Wielki poprowadzi nową
          centrolewicę w wyborach i odbierze bądź ograniczy, tak upragnioną przez
          Diabelsko_Kaczą jaczejkę, władzę. Proste? Ale pinczerki mogą najwyżej poszarpać
          sznurówkę u buta:)
          • Gość: H56 Re: Heniu IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.05, 10:35
            z tym Aleksandrem to mam wątpliwości, przed komisją mógł stanąć na przesłuchaniu
            niejawnym. Kaczor już przepadł, za wczesnie wystartował, zabraknie mu kasy na
            końcówkę walki. No chyba ,że zaoszczedził na Telegrafie.
            • xyz-xyz Re: Heniu 23.03.05, 10:43
              Co do komisji, to pozwolisz mieć inne zdanie? A co do Silnego Konusa, to o kasę
              się nie martwi. Podobno ma bogatego sponsora. Podobno to Axel Springer. Mi się
              podoba ta jego reklamówka. Podobne myki stosował Krzaklewski ze swoim "Nie
              warto rozmawiać". Strasznie przegrał:))
              • Gość: Koniuszko Marian Re: Heniu Który to Springer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:26
                Czy to ten sam Springer co siał propagandę springerowską w czasach realnego
                socjalizmu i popierał rewzjonistów z NRF.To ja im mówie NIE.
          • Gość: nikt "Ludzie w Szczecinie go szanują";-) IP: *.winfor.pl 23.03.05, 10:41
            Mocne słowa.
            • ergie Re: "Ludzie w Szczecinie go szanują";-) 23.03.05, 11:26
              a jego wsparcie dla rujnowicza zaowocowało
              wyborem na kolejną kadencję ;-)))))))))))))
          • Gość: Andy Re: Heniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:30
            Sza-co??? Moja nauczycielka rosyjskiego z ogólniaka mawiała: Szto ty z uma
            saszoł? Misiu, strasznie zacząłeś obniżać poziom dyskusji.
            • xyz-xyz Re: Heniu 23.03.05, 13:02
              Rozumiem, że twoje chamskie odzywki podnoszą poziom dyskusji. Misiu.
              • zilbeer Re: Heniu 23.03.05, 13:12
                Nie przejmuj się tymi chamami xyz, im bardziej masz rację tym, bardziej będą
                cię opluwali. To objaw bezsilności. I masz rację, że boją się Piechoty. Dlatego
                go tak lżą.
                • Gość: mamoniowa na barykady!!! IP: 62.69.200.* 23.03.05, 21:45
                  Jacek Piechota poprowadzi SLD do zwyciestwa!!! A tak przy okazji...to jakie
                  jest teraz poparcie dla tej zwycieskiej partii ??? Ma szanse na kadencje w
                  naszym parlamencie czy raczej Korei Polnocnej ???
                  • Gość: XXL na Piechotę !!! IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 21:53
                    na Piechotę ,tylko cholerka mam lenia wiosennego, e chyba pojadę
                    samochodem,autem(-:
              • Gość: Andy Re: Heniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:42
                Masz na myśli wypowiedź o pinczerkach, Misiu? Przydałoby się trochę dystansu do
                własnej doskonałości - albo znajomości kina:)
                • xyz-xyz Re: Heniu 24.03.05, 10:52
                  Chylę czoła przed wzorem dystansu i wytrawnym znawcą kina. Misiu.
            • henio56 Re: Andy ! 24.03.05, 16:37
              jakoś nie zuważyłem żebyś ten poziom dyskusji podniósł
          • Gość: mamoniowa ROTFL IP: 62.69.200.* 23.03.05, 21:43
            xyz-xyz napisał:
            ludzie w Szczecinie go szanują

ha ha ha ha ha. Usilujesz siebie rozmnozyc??? Ale przeciez ty w cuda nie
            wiezysz!!!
            • Gość: mamoniowa poprawka IP: 62.69.200.* 23.03.05, 21:46
              usterka techniczna , mialo byc WIERZYSZ
              • zilbeer Re: poprawka 24.03.05, 10:01
                Za Głosem Szczecińskim:
                "Przedsiębiorcy głosowali również na najlepszego polityka/urzędnika. W tej
                kategorii zdecydowanie zwyciężył szczecinianin, wiceminister i przyszły
                minister gospodarki Jacek Piechota, który zebrał tylko 2 proc. niezadowolonych
                głosów".

Te 2 % to chyba mamoniowa i jej brat. Widzisz xyz, to dlatego miernoty tak
                Jacka szkalują. Usterkę koleżanko, to masz w główce.
                • Gość: mamoniowa Re: poprawka IP: 62.69.200.* 24.03.05, 22:17
                  Czy to byli przedsiebiorcy z ESPEBEPE???
                  Widze, ze mamy nastepnego odpustowego psychologa, znawce ludzkich charakterow.
                  W sumie, gdybym spijala z tego samego koryta co Jacus, tez bym go pewnie
                  kochala.
            • xyz-xyz Re: ROTFL 24.03.05, 11:19
              Niczego nie usiłuję mamoniowo. Fakty są jakie są. Możesz szydzić, ale to nic
              nie zmieni. Dowód masz w dzisiejszym Głosie Szczecińskim.
              • anika31 Re: ROTFL 25.03.05, 08:15
                Nie byłabym taka pewna co do tego sądażu zważywszy że pewnie większośc pytanych
                jest mniej lub bardziej zależna od J P lub jego "otoczenia". Myślę że o nim
                powiedziano tyle co o Jurczyku jedni są za inni przeciw.....wiesz u mnie facet
                przepadł chyba jak startował do Rady Miasta 84-86 nie pamietam dokładnie(wtedy
                to się pewnie nazywało inaczej) przyszedł w harcerskim mundurku powiedział że
                on jest nasz kumpel i że mamy namówić rodziców a by na niego zagłosowali.. a
                gdy zadaliśmy kilka krótkich naiwnie dzieciecych pytań niezgodnych z
                obowiazującym ustrojem, gośc szybko się wycofał i nie odpowiedział ( a my
                myśleliśmy - głupie dzieciaki, że to demokracja przyszła). Jest swietnym
                politykiem skoro utrzymuje się do dziś, rozliczymy go po wyborach a swoją drogą
                xyz będąc w temacie oświeć ..mnie co on tak naprawdę zrobił dla swojego okregu
                wyborczego, ale tak konkretnie w punktach, no wymień choć 5 spraw.
                • xyz-xyz Re: ROTFL 25.03.05, 09:48
                  Henryka Bochniarz, Polska Konfederacja Pracodawców Prywatnych:
                  - Leszek Miller ustawił poprzeczkę bardzo wysoko, należy mieć nadzieję, że
                  spełni obietnice. O zaprezentowanych kandydaturach mam jak najlepszą opinię.
                  Dobrze, że w końcu, po 11 latach, ministrem gospodarki zostanie ktoś, kto
                  zajmował się wcześniej małymi i średnimi przedsiębiorstwami. Jacek Piechota ma
                  w tych sprawach spore doświadczenie, i - nie tylko przez mnie, ale i przez
                  innych przedsiębiorców - jest oceniany bardzo wysoko.

Marek Goliszewski Business Center Club:
                  - Ten rząd budzi nadzieje i to z różnych względów. Przede wszystkim jest to
                  gabinet ekspertów. Z panem przewodniczącym Millerem współpracujący od dawna.
                  Sam Leszek Miller to silna i twórcza osobowość, która potrafi zdecydowanie i
                  konsekwentnie rządzić. Panowie Belka, Hausner, Piechota i Kaczmarek to eksperci
                  w swoich dziedzinach, których wiedzę i umiejętności mieliśmy- mówię o
                  środowisku BCC- okazję poznać. W kompetencję powołanych ministrów nie wątpię.
                  Oni wiedzą, co należy zrobić, aby gospodarka ruszyła do przodu. Jedno. Co mnie
                  niepokoi, to czy będą mieli odpowiednie zaplecze społeczne i polityczne oraz by
                  potrafili, zarówno biednym i bogatym wytłumaczyć, dlaczego podejmują taką a nie
                  inną decyzje. Niewykluczone, że celowe będzie powołanie jakiegoś urzędu
                  informacji, który będzie zajmował się przekładaniem na prosty język decyzji
                  rządu. Szczególną rolę odgrywa Komitet Integracji Europejskiej. Byłoby
                  niedobrze, gdyby jego rola została pomniejszona, gdyż przyszłość naszej
                  gospodarki w dużym stopniu zależy od członkostwa w Unii Europejskiej. Dlatego
                  tak ważny jest przepływ informacji pomiędzy rządem, społeczeństwem a także
                  poszczególnymi grupami zawodowymi. Szczególnie dlatego, że w polskiej polityce
                  wciąż funkcjonuje dosyć silna grupa eurosceptyków, mająca wpływ na niektóre
                  środowiska. Mogę jednak zapewnić, że będziemy wspierali każde słuszne
                  rozwiązanie, przyczyniające się do rozwoju gospodarczego i kształtowania silnej
                  pozycji Polski w UE.

JAN KLIMEK, ZWIĄZEK RZEMIOSŁA POLSKIEGO:
                  - Pozytywnie oceniamy obsadzenie nowych stanowisk ministerialnych. Nowy
                  minister gospodarki, Jacek Piechota, to właściwy człowiek na właściwym
                  stanowisku, który jest fachowcem od przedsiębiorczości. Przypominam, że
                  wcześniej był szefem sejmowej komisji małych i średnich przedsiębiorstw. Ta
                  dziedzina wymaga wsparcia , a niestety jest obecnie zaniedbywana. Jacek
                  Piechota stworzy przedsiębiorcom lepsze możliwości funkcjonowania. Z jego
                  dotychczasowej działalności można wnioskować, że trafia w oczekiwania drobnych
                  przedsiębiorców.

MIROSŁAW GRABOWSKI, NACZELNA RADA ZRZESZEŃ HANDLU I USŁUG:
                  - Wybór nowych ministrów to trafny wybór. To fachowcy, którzy działania mogą
                  poprawić funkcjonowanie naszej gospodarki. Minister gospodarki, Jacek Piechota,
                  będący znawcą polskiej przedsiębiorczości, obierze drogę kontynuacji prac na
                  rzecz wspierania małych i średnich firm. Przedsiębiorcy są z tej kandydatury
                  zadowoleni.

Co do "zasług" Jacentego, to proponuję umówić się z nim w biurze poselskim i
                  zadać mu to pytanie. To chyba uczciwie postawiona sprawa?
                  • Gość: Renata Re: ROTFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:57
                    Ja nie twierdziłam, że poseł minister Piechota to jakaś wybitna postać , która
                    powinna być za zasługi odlana w brązie i ustawiona na placu Grumwaldzkim.
                    Oceniam to relatywnie w stosunku do innych polityków w tym szczecińskich.
                    Pozytywnie oceniam jeszcze tylko Balazsa. Reszta Komołowskich, Milczanowskich
                    to totalna pomyłka i wstyd.
                    Co do pomysłu spotkania w gabinecie nie sądzę aby to był dobry pomysł. Piechota
                    lubi zapewne pracę gabinetową. Moim zdaniem powinien ruszyć pupę i spotykać się
                    publicznie . Ma umiejętnośc przekonywania i powinien działać nowocześnie,
                    otwarcie z podniesioną przyłbicą czyli publicznie. W gabinecikach lub w tzw
                    wąskim gronie , w/g listy wcześniej zatwierdzonej to nie jest wiarygodna
                    metoda.
                  • anika31 Re: ROTFL 25.03.05, 12:05
                    Marek Goliszewski Business Center Club:
                    - Ten rząd budzi nadzieje i to z różnych względów. Przede wszystkim jest to
                    gabinet ekspertów. Z panem przewodniczącym Millerem współpracujący od dawna.
                    Sam Leszek Miller to silna i twórcza osobowość, która potrafi zdecydowanie i
                    konsekwentnie rządzić. Panowie Belka, Hausner, Piechota i Kaczmarek to eksperci
                    w swoich dziedzinach

No wiesz teraz można taką wypowiedź różnie odbierać.
                    Myślę ze wywinąłeś się od odpowiedzi więc faktycznie chyba musiałabym zapisać
                    sie na audiencję......(myślisz ze on ma czas odbyć dyżury poselskie) i się
                    zapytać. Umiejetność nieudzielania odpowiedzi jest czymś czego warto się od
                    ludków z SLD uczyć:) może kiedyś udzieliłbyś mi korepetycji w tym temacie?

Co do małych i śrenich przedsiębiorstw, fakt zajmował -uje się tym tematem od
                    kilku lat nie mam pojęcia z jakim efektem...bo mam nadzieję nie skutkiem.
                    Pozdrawiam
                    • xyz-xyz Re: ROTFL 25.03.05, 12:18
                      Szanowna aniko. Ja nie unikam odpowiedzi. Ja nie jestem po prostu rzecznikiem
                      Dżej Pi. Co do zapisywania się na rozmowę. Może Renata ma rację. Więc udaj się
                      na jakieś otwarte spotkanie z Dżej Pi i pytania mu zadaj.
                      • anika31 Re: ROTFL 31.03.05, 09:32
                        Ach wiesz xyz.....chyba już mi się nie chce, opadły mie ęc, mój entuzjazm,
                        optymizm, wiara w uczciwośc ludzi ba nawet urzedników, wiara w prawo, chyba się
                        lekko zachwiały wiesz ja jestem nie z tej bajki niestety...a moze stety
          • Gość: wiosennyporanek Re: Heniu IP: *.visp.energis.pl 28.03.05, 00:18
            Coraz gorzej z tym spoleczenstwem, najpierw czerwone komuchy wciskaly kit przez
            40 lat z gora i zrobily z tego kraju syf, ale po kilku latach wystarczy tej
            spolecznej holocie mieszkania i pare bajerow obiecac, zeby na takich czerwonych
            harcerzykow, co to glownie szeroko pojeta kradzieza sie zajmowali i zajmuja
            glosowali. Szkoda gadac.

Co do stoczni, harcerz piechota ja uratowal? buha haha
            zgodzilbym sie natomiast z tym, ze wraz z nastepnym zlodziejem kaczmarkiem
            idealnie sie udalo im ja rozlozyc po czym ponownie znacjonalizowac.

• Gość: Antyknajak Re: Obiecają ponownie tym 10 % "demokratów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 08:36
              To podobnie jak w kampanii Kwaśniewskiego na Prezydenturę.
              Te serwery już nie prezentują starych informacji. Społeczeństwo nie pamięta a
              Antyknajak pamięta.
              Kwaśniewski obiecywał poprawę stosunków polsko-rosyjskich. Co mamy , wiemy !
              Stan współpracy z Rosją gorszy niż za rządów antysowiety Jana Olszewskiego.
              Kwaśniewski również obiecał (jak Jurczyk mieszkania za 1 zł) poprawę sytuacji
              materialnej młodych w tym (tak było !) tanie kredyty dla młodych.
              Piechota jest z tej samej kłamliwej szkoły. Przejrzyjcie program wyborczy
              Piechoty. Nic nie zrobione co obiecał za wyjątkiem dyskusyjnych ogólników.
              • henio56 całkowita załamka 28.03.05, 09:06
                pomijajac polityków szczecińskich, w całej Polsce nie znajdzie się żadnego,
                który mógłby się poszczycić jakimikolwiek osiągnieciami, pomijajac oczywiście
                ich zaradność w pomnażaniu własnego majątku.
            • Gość: JZ Re: Heniu IP: 217.17.46.* 29.03.05, 16:37
              Tak intensywnie "ratował" stocznię że uzyskał harcerską sprawność - ratownik
              stoczni. Bo operacja ratowania udała się w pełni, tyle że pacjent i tak zmarł.
              JZ
              • Gość: kop zarobki... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:43
                a ile zarabiali w tej stoczni czlonkowie zarzadu -grupy przemyslowej?900 zl?czy
                więcej...
        • Gość: Andy Re: a co zrobili inni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:26
          Budimex, Poznańska Jedynka, Mitex (pomimo afery z biblioteką UWr), Exbud -
          trochę dużych firm jeszcze w Polsce zostało. Ale w nich Jacuś nie maczał
          różowych paluszków.
          Belka? Spuścił? A od kiedy to w szeregach SLD za kryterium spuszczania bierze
          się czyjąkolwiek niekompetencję. Oj, bo pęknę za śmiechu.
    • Gość: jacol Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:33
      szkoda słów.
    • Gość: play Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.teleton.pl 23.03.05, 13:13
      Obok Piecioty jest jeszcze jeden wieczny poseł ziemi szczecińskiej niejaki
      Liberadzki, podobnie jak tamten, konsekwentny w swym nieróbstwie lub wyjątkowo
      nieefektywny w swej mozolnej politycznej charówie.
      • Gość: czytelnik Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:39
        No jak to co Szczecin zyskał dzięki Piechocie? Zyskał moi drodzy
        najwybitniejszego portowca wszechczasów PANA PREZESA Zarządu Portu DARIUSZA
        RUTKOWSKIEGO!
        • Gość: JZ Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: 217.17.46.* 29.03.05, 16:19
          A wybitny (milicyjny) manager Krzysztof Żyndul? Zapomniałeś? A zaraz pewnie
          wiceminister SP!
          JZ
          • Gość: czytelnik Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:28
            Różnica między Zyndulem a Rutkowskim jest taka, że ten pierwszy zrobił z Polic
            niezłą firmę. Ten drugi ciągnie port na dno. Zyndul ma pojęcie o biznesie.
            Rutkowski ma pojęcie nie wiadomo o czym.
            • jacek.zienkiewicz Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze 31.03.05, 23:35
              Szanowny Czytelniku, a co takiego posterunkowy Żyndul zrobił w Policach?
              I gdzies to wyczytał że zrobił z Polic niexłą firme?
              Pozdrawiam
              JZ
    • felix_edmundowicz bardzo,bardzo dużo 28.03.05, 09:53
      -trasa zamkowa
      -wejście Polski i Szczecina do UE
      -wejście Polski i Szczecina do NATO
      -kwatera wilonarodowego korpusu NATO
      -molo w Międzyzdrojach
      -most Pionierów
      -rondo Giedroycia
      -denominacja złotówki a potem jej umocnienie
      -stabilny i silny wzrost gospodarczy
      -dwukrotne wicemistrzostwo Pogoni
      -dwie kadencje Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego
      -rozbudowa i unowocześnienie przejścia granicznego w Kołbaskowie
      -rozbudowa i unowocześnienie przejścia granicznego w Lubieszynie
      -remont ulicy Kardynała Wyszyńskiego
      -przygotowanie do remontu ulicy Krzywoustego
      -współtwórca Narodowego Planu Rozwoju
      -polepszenie organizacji ruchu drogowego wokół Cmentarza Centralnego podczas
      Wszsytkich Świętych
      -ograniczenie przestępczości wśród nieletnich w okresie Bożego Narodzenia
      -wzrost produkcji rajstop w dniu 8 marca
      -przyjęcie Kofii Anana na szefa ONZ
      do xyz-xyz:
      czy czegoś nie pominąłem?
      • Gość: H56 Re: bardzo,bardzo dużo IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.05, 10:05
        jako harcerz bierze udział w sztafecie ze światełkiem betlejemskim i w akcji
        Stella Maris.
      • Gość: Antyknajak Re: kropla w morzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:30
        Felixie. Twój wykaz nie jest wyczerpujący. Twoja wyliczanka daje już jakiś
        obraz ale jednak to zaledwie kropla w morzu zasług posła, który nigdy nie
        splamił się normalną pracą. Nie liczę oczywiście strzyżenia trawnika we własnym
        ogródku czy przeniesienia drewna kominkowego z bagażnika do domu.
        Osobiście uważam, że poseł Piechota miał zasadniczy wpły na rozbicie od środka
        komunistycznej mafii od środka i to dzięki niemu lewica może się teraz
        jednoczyć.
      • Gość: mamoniowa zapomniales dodac o..... IP: 62.69.200.* 28.03.05, 18:00
        - wygranej naszej reprezentacji z Azerbejdzanem
        - otwarciu kolejnego Carefoura w Szczecinie
        - nagraniu kolejnej plyty przez Papa Dance
    • Gość: wiesiek Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: 83.168.104.* 28.03.05, 10:34
      widzę, że autor też należy do elektoratu wędrowniczka, bo ważne jest aby
      mówili, nie ważne jak, byleby nazwiska nie przekręcali.

to fachowiec, ma nawet swoich ludzi od kampanii na forum.
      wiwat kandydat na prezydenta szczecina !
      • Gość: DOG Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:10
        MOŻE SIĘ WEŻMIE ZA HALĘ TO BĘDZIEMY NA NIEGO GŁOSOWAĆ..W OGÓLE MOŻE ZROBIMY
        HASŁO DLA KANDYDATÓW NA PREZYDENT-CHCESZ POKONAC DRUHA JACKA ZBUDUJ HALE...NA
        PRAWOBRZEZU...ALBO
        HALA W GRUDNIU
    • Gość: felek Literalnie - NIC POZYTYWNEGO IP: *.edu / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:54
      a o negatywach można by księgi spisać...
    • zaczepialski czy PIECHOTA wogóle coś zrobił przez te 20 lat 30.03.05, 00:39
      posłowania dla Szczecina? 20 lat to kawał czasu i cała góra pieniędzy publicznych. To pytanie jest znaczące zwłaszcza w świetle powyższych opinii szanownych forumowiczów.
    • Gość: dizel Re: co PIECHOTA przez 20 lat POSŁOWANIA dla Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:12
      Postawmy pytanie ile zrobił dla siebie? Mieszkanie spółdzielcze na domek
      myśliwski w puszczy białowieskiej z 5 mln

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka