Dodaj do ulubionych

My tu sobie...

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:18
.. tak gadamy,
Gosia poszła spac z kurami. :))))
Obserwuj wątek
    • wook Re: My tu sobie... 30.07.02, 21:23
      ale jutro za to pierwsza zbudzi koguty:)
      • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:25
        Co Ty Wook w W-wie?, chyba że poleci do zoo :))))
        • wook Re: My tu sobie... 30.07.02, 21:27
          hahaha, a kto ją tam wpuści o świcie:)))
          • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:30
            Jak zacznie gdakać to dozorca sobie pomyśli że mu jakas kura uciekła i wpuści..
            hihihi
            • wook Re: My tu sobie... 31.07.02, 07:00
              Gosia!! już wróciłaś? puścił Cię dozorca :)
              • gosia-s Re: My tu sobie... 31.07.02, 08:49
                Puścił, puścił, już jestem, ale musiałam czekać aż otworzy klatkę, bo dzisiaj
                później trochęwstał. Wczoraj wieczorem przepijał resztki lipcowej wypłaty,
                jutra pierwszy, co za święto!!! :)))
                • wook Re: My tu sobie... 31.07.02, 10:58
                  a jak zareagowały koguty?
                  • gosia-s Re: My tu sobie... 31.07.02, 11:59
                    Spały martwym bykiem, widocznie nic nowego... :)))
                    • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:50
                      Spały bykiem przy takiej kurce???;))) Niemożliwe!!!!
                      To chyba przez te upały
                      biedne koguty tak się pospały ;)))))
                      • gosia-s Re: My tu sobie... 31.07.02, 16:20
                        Pewnie, że smacznie spały, ja niestety nie. Spróbuj zasnąć na grzędzie! ☻
                        • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:25
                          No tak!! Daj Gosi grzęde
                          To na niej nie siędzie :)))
                          • gosia-s Re: My tu sobie... 31.07.02, 16:31
                            Jasne, że nie siądę, grzęda by sięnie uchowała.
                            • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:54
                              A koguty lecą na te kury z wyższej grzedy?
                              • Gość: gosia-s Re: My tu sobie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:49
                                Tylko te koguty, które lubią nieśmiałe kurki - te co uciekają na najwyższe
                                grzędy. :)))
                                • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:21
                                  Podobno te z najwyższej grzedy nie są takie nieśmiałe, gdzieś słyszałem że to
                                  kurza arystokracja ;)))))
                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 31.07.02, 23:18
                                    Ba najzręczniejsze, inne nie są w stanie wdrapać się na najwyższe grzędy. :)))
                                    • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:20
                                      Gdzie tam najzręczniejsze, starsze i bardziej doświadczone z kogutami :))))i
                                      potrafia się rozpychać skrzydłami :))))
                                      • gosia-s Re: My tu sobie... 01.08.02, 08:25
                                        Pewnie, koguty pospychają, a same siądą.
                                        • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 16:04
                                          A teraz rozumiem dlaczego ty na grzedę nie wchodziłaś :))))
                                          Było Ci żal kogutów. :)))
                                          • gosia-s Re: My tu sobie... 01.08.02, 16:18
                                            Poza tym bałam sę, że jak gospodarz ryknie na pobudkę, to spadnę. :)))
                                        • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 17:09
                                          A teraz rozumiem dlaczego ty na grzedę nie wchodziłaś :))))
                                          Było Ci żal kogutów. :)))
                                          • wook Re: My tu sobie... 01.08.02, 18:56
                                            jak grzęda jest wysoka trzeba zapinać pasy bezpieczeństwa, nawet jak siedzi
                                            sie z tyłu :)))
                                            • Gość: gosia-s Re: My tu sobie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.08.02, 20:40
                                              tak, a te pasy to cud techniki, tylko się zapiąc i można spać bez lęku. :)))
                                              • wook Re: My tu sobie... 01.08.02, 20:45
                                                oczywiście, czasza sama się otwiera i przy upadku pupcia jest bezpieczna :)))
                                                • gosia-s Re: My tu sobie... 01.08.02, 21:07
                                                  Jak to czasza się otwiera, to gdzie ja w końcu spadnę???
                                                  • wook Re: My tu sobie... 01.08.02, 21:11
                                                    haha do pasów w spadochronie z reguły jest dopięta czasza co by jak się spada
                                                    z górnej grzędy nie potłuc sobie kuperka :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:16
                                                    Mozna z samych pasów zrobic sobie huśtawkę wtedy nawet kołyszesz się do
                                                    snu :))))))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 01.08.02, 21:25
                                                    a jak pasy będą odpowiedniej długości, to też nie spadniesz całkiem i sobie
                                                    nie potłuczesz... no wiesz co:)
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:29
                                                    bedę zgadywał ... hmmm... chyba nie myślisz o głowie?.. :))))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 01.08.02, 22:13
                                                    pewnie, że nie :)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 02.08.02, 09:08
                                                    Pomysł z huśtawką jest dobry, jak już muszę spać na grzędzie, to mogę sobie
                                                    zrobić hamak. :)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 02.08.02, 09:11
                                                    Pomysł z huśtawką jest dobry, jak już muszę spać na grzędzie, to mogę sobie
                                                    zrobić hamak. :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 02.08.02, 18:57
                                                    Gosiu!! jak na grzędzie to na grzędzie w kurniku nie ma miejsca na hamak :)
                                                  • Gość: gosia-s Re: My tu sobie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:06
                                                    Myślisz, że mam zamiar montować sobie hamak w kurniku? :))) Takiego, między
                                                    drzewami, a ptactwo niech się dusi w klitce!
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:42
                                                    A jak koguty zmądrzeją i pójdą spać z Tobą na hamak... :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: My tu sobie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 10:01
                                                    Akurat ich wpuszczę! Won! Przystojniaka owszem, ale taką opierzoną kreaturę?!
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:36
                                                    No patrz jaka to się z Ciebie wybredna zrobiła, a jeszcze niedano chodziłaś
                                                    spać z kurami ;)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: My tu sobie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:41
                                                    No to z kurami, a nie z kogutami! Co do kobiet, to nie patrzę na wygląd. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:05
                                                    Już Ty nam oczu nie zalewaj wszem i wobec wiadomo że tam gdzie kury jakiś kogut
                                                    sie zawsze znajdzie :))))))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 05.08.02, 08:35
                                                    Może i sięznajdzie, ale mnie nie interesuje "jakiś", tylko odpowiedni! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:30
                                                    No Gsia "takiego" koguta to chyba żadne jajko nie pomieści.. hahaha
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 05.08.02, 12:44
                                                    No nie, przecież nie będę zadawaćsięz kogutem, który dopiero się wykluł :D.
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 19:00
                                                    Aczemu nie,taki kogucik jest przyjemny ,żółty i aż milo sie do niego
                                                    przytulić :))))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 05.08.02, 21:27
                                                    ale taki kogucik to ma jeszcze pstro w głowie i za mało tych ważnych piórek:)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 06.08.02, 09:33
                                                    Czyli może służyć jako przytulanka... :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 06.08.02, 09:36
                                                    może służyć tylko jako przytulanka, do poważniejszych spraw musi jednak
                                                    obrosnąć w piórka:)
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 06.08.02, 10:44
                                                    ALe wtedy skogucieje i będzie gderał... ;)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 06.08.02, 10:53
                                                    hahaha, jak mu założysz kaganiec na dziub to nie będzie gderał, a pozatym
                                                    koguty można wytreswać:)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 06.08.02, 11:34
                                                    Nie mam czasu na tresury, rozejrzęsięza już wytresowanym.
                                                  • ga Re: My tu sobie... 06.08.02, 14:26
                                                    Kiedy ja przeczytam te wszystkie zaległe posty?!!! Litości nie macie! A ja mam
                                                    tyle roboty, że nie mogę się już regularnie urywać na forum :( Chyba sobie
                                                    zrobię powieść w odcinkach! Pozdrowienia!!!
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 06.08.02, 14:36
                                                    Do kawiarenki na pół godziny w sobotę wieczorem. Świat i ludzie!
                                                  • wook Re: My tu sobie... 06.08.02, 17:38
                                                    tak jest do kawiarenki, a nie kisić się gdzieś... no nie wiem gdzie:)
                                                    a na tresowane koguty trzeba uważać, możesz trafić na zabójcę:(
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 07.08.02, 09:02
                                                    Jasne, a tak w ogóle to o czym my gadamy, ja nie chcę koguta!
                                                  • wook Re: My tu sobie... 07.08.02, 09:10
                                                    ups, a kto zaczął o tym tresowanym....i kto zakradał się do kurnika ja?
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 07.08.02, 09:12
                                                    Ja się zakradłam? Ktoś mnie zwabił, autor wątku! :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 08.08.02, 08:45
                                                    acha!!! zostałaś po prostu wrobiona, Kto wrobił gosię-s? był film o podobnym
                                                    tytule, ale tam nie było o kurach tylko o króliku :)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 08.08.02, 11:20
                                                    Właśnie, ni dosć, że człwiek zapracowany, to jeszcze staćgo tylko na mieszkanie
                                                    w kurniku. Co za czasy!!! :0
                                                  • wook Re: My tu sobie... 08.08.02, 11:32
                                                    dobrze że nie w kurnej chacie, kurniki teraz nowoczesne:)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 08.08.02, 11:34
                                                    No to mnie się trafiła jakaś lewa budowa. Pewnie bez zezwolenia.
                                                  • wook Re: My tu sobie... 08.08.02, 11:50
                                                    to przykre, musisz zmienić kurnik:)
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 08.08.02, 12:55
                                                    Najlepiej na gołębnik. :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 08.08.02, 14:50
                                                    ale to już jest wysoko, nie masz lęku wysokości?
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 08.08.02, 14:58
                                                    Masz rację, przeprowadzę się na plaże. Wolę towarzystwo mew. :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 08.08.02, 15:02
                                                    plaża, zachód słońca, wiaterek od morza, chatka na wydmie i mewy - żyć nie
                                                    umierać:)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 08.08.02, 15:44
                                                    No, a jak zrobi się chłodniej, to jeszcze towarzystwo łabędzi. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:06
                                                    Ale z nimi nie pogadasz bo są nieme :))))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 09.08.02, 07:09
                                                    ale za to towarzyskie i bardzo lubią podcszczypywać:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: My tu sobie... IP: *.polpak-karton.pl 09.08.02, 07:33
                                                    Tak że Gosiu w ich towarzystwie uważaj na swoje miejsca do podszczypywania ;)))
                                                  • gosia-s Re: My tu sobie... 09.08.02, 08:46
                                                    Le można się przy nich rozgrzać, kiedy pojawią się na plaży w zimie. :)))
                                                  • wook Re: My tu sobie... 09.08.02, 08:49
                                                    ale radzę na czułe miejsca założyć ochraniacze:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka