Gość: pałer IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 16:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupin2 Rentierem, ekonomistą , samorządowcem. 24.06.02, 18:52 Arnold Siwy jest majętna osobą, która w zasadzie jest rentierem, a w chwili obecnej studiuje intensywnie praktyczną ekonomię oraz pisuje na ten temat do Gazet. Z tego co pamiętam to w okresie studiów nie udzielał się politycznie. Był aktywny w samorządowych organach.Był radnym z mandatu ugrupowania, które sam stworzył nazwa "Sojusz na rzecz Sczzecina". Już w latach 80-tych działał na włąsny rachunek. Miał cegielnię. Działał gospodarczo również w turystyce oraz handlu lekami. Byłem na jego wykładach na Uniwersytecie. To mądry człowiek i pragmatyczny ekonomista. Sądzę, że tacy faceci winni być we władzach tego miasta. Kraść nie muszą, a we łbie mają poukładane, jak mało kto? Mimo, że nie wiem dlaczego pytasz, zaryzykowałem ocenę ale ręczę, że z mojej strony szczerą. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi99 Re: Rentierem, ekonomistą , samorządowcem. 25.06.02, 10:53 do tego jest jeszcze moim radnym ;) ale już pewnie nie długo skoro tak intensywnie działa na rzecz Szczecina :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałer Re: Rentierem, ekonomistą , samorządowcem. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:12 lupin2 napisał(a): > Arnold Siwy jest majętna osobą, która w zasadzie jest rentierem, a w chwili > obecnej studiuje intensywnie praktyczną ekonomię oraz pisuje na ten temat do > Gazet. > Z tego co pamiętam to w okresie studiów nie udzielał się politycznie. > Był aktywny w samorządowych organach.Był radnym z mandatu ugrupowania, które > sam stworzył nazwa "Sojusz na rzecz Sczzecina". Już w latach 80-tych działał na > > włąsny rachunek. Miał cegielnię. Działał gospodarczo również w turystyce oraz > handlu lekami. > Byłem na jego wykładach na Uniwersytecie. To mądry człowiek i pragmatyczny > ekonomista. > Sądzę, że tacy faceci winni być we władzach tego miasta. Kraść nie muszą, a we > łbie mają poukładane, jak mało kto? > Mimo, że nie wiem dlaczego pytasz, zaryzykowałem ocenę ale ręczę, że z > mojej strony szczerą. dzięki zwyczajnie pytam z ciekawości a tak na marginesie: to, że ktoś ,,ma poukładane we łbie" i przy tym kapitał nie zawsze świadczy o uczciwych zamiarach i jeszcze jedno - chyba nie ograniczymy sie do rządów wyłącznie facetów? Odpowiedz Link Zgłoś