sibeliuss 02.08.07, 00:53 Możecie polecić jakieś miejsce na niedzielny obiad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 16.08.07, 20:27 Poradziłem sobie - czy miejscowi jadają tylko domowego kotleta z ziemniakami? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 16.08.07, 23:20 Oj nie chrzań, chyba zdarza Ci się zabrać niewolnicę gdzieś na obiad w mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 14:54 Pokaż mi gdzie jestem niby taki potwornie niegrzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 15:10 Powyżej. Potwornie to chyba nie potrafisz, zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 15:54 Zwyczajnie wyśmiałem Twój zachwyt nad kotletami. Każdy facet zabiera swoją połówkę czasami do restauracji, żeby nie stała przy garach. U Ciebie widocznie z jakichś tam powodów wypady tego typu są passe. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 16:45 No cóż, każdy sądzi swoją miarką :( Wyśmiewać to byś mógł gdybyś coś wiedział, nie napisałem, że nie chodzę, tylko, że kotlety są dobre. Nie próbuj interpretować czyichś słów skoro nie jesteś ich w stanie pojąć.A zabierać to sobie możesz psa na spacer, ja swoją Panią zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 17:25 Cóż za urażona męska duma. Rozśmieszyłeś mnie, a forum to miejsce, gdzie wolno nam interpretować wypowiedzi innych jak tylko chcemy i chyba jest to oczywiste. Poprowadziłeś dyskusję jak chciałeś, a potem stanąłeś na palcach. Ponieważ jednak widzę obrazę majestatu więc nie ma co dalej dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 17:49 wijesz się jak piskorz, cóż ja mam dumę, ty jak widać jej nie odczuwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 21:14 Duma? Ubawiłem się, pojmiesz żart - dobrze. Jeśli - uznaj, że moich wpisów tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 22:27 Jak zwykle pleciesz co ci ślina na język przyniesie. Już się dość napopisywałeś. Wszystkich znajomych tak obgadujesz czy tylko ta para jest uprzywilejowana? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Gdzie zjeść? 17.08.07, 23:44 33qq napisał: > Jak zwykle pleciesz co ci ślina na język przyniesie. Ty chyba nie czytasz własnych wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Gdzie zjeść? 18.08.07, 08:33 czytam i swoje i twoje, ale w przeciwieństwie do ciebie rozumiem co czytam. Pisanie z tobą jest tak jałowe i nudne, że niniejszym je kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
edys1 knajpka przy głównym placu w Szczecinku 15.08.08, 15:09 zamówiłam spaghetti carbonara, a dostałam: - oddzielnie kluski rurki duże - oddzielnie obok sos - na pewno nie podobny do carbonara - rurki posypane kawałami szynki ze skorą i kawałami jajka na twardo ohydztwo w smaku na pewno też nie spaghetti a jak zamówiłam herbatę czerwoną, to mi pani przyniosła szklankę z zimnym liptonem rety.... aż sprawdzę kiedyś jak nazywa sie ta knajpka a tak w miarę miło wyglądała, w drewnie zrobiona, ... Jeśli ktoś zna miejsce z fajną kuchnią, będę wdzięczna za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: knajpka przy głównym placu w Szczecinku 18.08.08, 21:31 Ja bym spróbował w Avanti, na górze mają restaurację, raz byłem i było całkiem smacznie. Tamta knajpka to chyba Zameczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: knajpka przy głównym placu w Szczecinku 06.10.08, 08:56 Zamilkłaś, czyli szok nie minął? Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: Gdzie zjeść? 16.10.08, 14:59 No to może wróćmy do pytania "Gdzie zjeść"? Przyjeżdżam z moim Irlandczykiem do Szczecinka w grudniu i chciałbym wyjść na dobry obiad w miłej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa-33 Re: Gdzie zjeść? 20.12.08, 12:59 "Korona", "Residence", "Jolka" (choć ta ostatnia trochę się popsuła. Odpowiedz Link Zgłoś