Dodaj do ulubionych

Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-)

16.03.03, 16:03
...hmmmm..... zgubilem sie juz w numeracji kolejnych
watkow pochwalnych ...... ale tradycja, tradycją ....
;-)

niniejszym inicjuję kolejny :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mpiotrek Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 18:59
      popieram... :)
      • gofa Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 17.03.03, 13:32
        gosia! wiosna idzie... wielbicieli pełno, a Ty gdzie zniknełaś? co?
        wracaj! :)))
        • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 17.03.03, 15:13
          gdzie gosia, gdzie ?????
          • gosia-s Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 17.03.03, 16:22
            Jestem, jestem, jestem! :))))) ixo, aleś ty uparty! :)))))
            • gofa Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 17.03.03, 16:27
              jesteś? gdzie? hop hop? gosia! niech świnoujście nie zasypia! :)
              • Gość: kolec Dobry wątek - kolejny początek! IP: *.*.*.* 17.03.03, 16:51
                Tego co dobre - nigdy za dużo,
                pogwarki z Gofą i Gosią,
                nigdy nie nużą!
                • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 17.03.03, 16:55
                  o proszę... nie ma jak sympatyczne męskie rymowanie :)))
                  • isoxazolidine Re: Dobry wątek - kolejny początek! 17.03.03, 17:21
                    ale fajnie, .... tylko patrzec jak pojawi sie +/- i
                    dołozy troche swojej twórczosci .... ;-)
                    • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 17.03.03, 18:24
                      no i jeszcze Muminek! :)
                      • Gość: kolec Re: Dobry wątek - kolejny początek! IP: *.*.*.* 17.03.03, 19:06
                        gofa napisała:

> no i jeszcze Muminek! :)

Gdy Muminek to przeczyta,
                        bardzo szybko tu zawita!
                        • isoxazolidine Re: Dobry wątek - kolejny początek! 18.03.03, 09:47
                          no wlasnie gdzie muminek ... ????
                          • gosia-s Re: Dobry wątek - kolejny początek! 18.03.03, 15:31
                            Pojawił się ostatnio w wątku nicepersona. :)))))
                            • isoxazolidine Re: Dobry wątek - kolejny początek! 18.03.03, 16:05
                              .... a tu nie chce ???!!!???!!!!!!!!!
                              • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 18.03.03, 16:47
                                jak Go złapię to za uszy przyciągnę ;)
                                ostatnio chorował - ale dziś chyba wiosna go złapała :)
                                • Gość: Muminek Re: Dobry wątek - kolejny początek! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:56
                                  Wiosna nadchodzi a z nią Muminek,
                                  Chwalić na forum każdą dziewczynę. :)))))))))))))
                                  • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 18.03.03, 20:48
                                    aaa....no! wyciągnełam Muminka ;) jak tam uszy?
                                    • Gość: Muminek Re: Dobry wątek - kolejny początek! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 22:32
                                      Uszy opuchły i lekko bolą,
                                      Mocno szarpniete rączętą Twoją :)))))))))))))))))
                                      • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 19.03.03, 11:18
                                        ale poskutkowało! ho ho! dobrze wiedzieć na przyszłość ;)
                                        • gosia-s Re: Dobry wątek - kolejny początek! 19.03.03, 15:20
                                          No no, Gofcia, to herod dziewczyna. Nie ważcie się ruszyć z tego forum! :)))))
                                          • gofa Re: Dobry wątek - kolejny początek! 19.03.03, 17:36
                                            hahaha... za uszy przyciągnę ;)
    • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 19.03.03, 15:33
      :-)))))
    • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 31.03.03, 10:11
      :-)))
      • Gość: +/- Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.*.*.* 31.03.03, 15:53
        (☼)100% !!!!!
        • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 27.04.03, 11:13
          :-)))))))))))))))))
          • Gość: Muminek Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 12:37
            Jestem za!! :)))))
            • gofa Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 28.04.03, 15:59
              się nie wyłamuję ;)
              • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 10.05.03, 12:22
                :-)))
                • Gość: Westwind Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 00:45
                  Nie znam szczegółów, ale to musi być wspaniała dziewczyna. Może ISOXA... wie
                  coś więcej.
                  • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 11.05.03, 10:10
                    Najwiecej chyba "Muminek" .... albo "+/-" ....

hmmmm.... problem w tym ze ten ostatni pisze po starosumeryjsku i w dodatku od
                    konca wiec troszke trudno go czasami rozczytac ;-)
                    • Gość: Muminek Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:54
                      Racja, jest wspaniała, ale ostatnio ma dla nas coraz mniej czasu :(((((
                      • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 25.05.03, 15:31
                        :-)))))))))))))

heja pod góre !
                        • Gość: Muminek Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 17:49
                          ... ale strasznie ostatnio milczy :((((((
                          • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 07.06.03, 11:10
                            hejka pod góre !
                            • Gość: kolec Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.*.*.* 09.06.03, 22:26
                              Popieram, bo ostatnio słabo ciurka.
                              • gosia-s Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 10.06.03, 16:00
                                Gość portalu: kolec napisał(a):

> Popieram, bo ostatnio słabo ciurka.

Że kto, że niby ja?! Ano, może i tak...
                                • Gość: kolec Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.*.*.* 10.06.03, 18:52
                                  gosia-s napisała:

> Gość portalu: kolec napisał(a):
                                  >
                                  > > Popieram, bo ostatnio słabo ciurka.
                                  >
                                  > Że kto, że niby ja?! Ano, może i tak...

Ależ skąd znowu? To ciurkanie odnosi się do intensywności
                                  życia na forum.

Gosiu, mimo ze upały lasują mózg, głowa do góry,
                                  alleluja i do przodu (jak mówi klasyk).
                                  • gosia-s Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 11.06.03, 16:21
                                    Gość portalu: kolec napisał(a):

> Ależ skąd znowu? To ciurkanie odnosi się do intensywności
                                    > życia na forum.
                                    >
                                    > Gosiu, mimo ze upały lasują mózg, głowa do góry,
                                    > alleluja i do przodu (jak mówi klasyk).

W dodatku muszę siedzieć po godzinach, bo za dnia serwer pada. :/ No więc
                                    alleluja i tak dalej...
                                    • Gość: kolec Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.*.*.* 11.06.03, 18:17
                                      Jeżeli to Ciebie nieco pocieszy, to ja też muszę.
                                      • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 12.06.03, 09:42
                                        ja tez siedze po gidzinach i tez mi serwer z goraca zdycha ......
                                        • Gość: Muminek Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 19:01
                                          A ja dla odmiany sam zdycham z goraca :)))))
                                          i nie siedzę po godzinach ;)
                                          • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 16.06.03, 10:36
                                            ... a w krakowie bangla desz(cz) ....
                                            • milennik11 Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 17.06.03, 21:30
                                              ...w jasle jest cieplo(znowu)...
                                              • Gość: kolec Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.*.*.* 17.06.03, 22:32
                                                W Siedlcach też rośnie temperatura .... uczuć ....
                                                • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 18.06.03, 08:58
                                                  W radomiu graja hejwimetalowcy .... miodzio .... :-))
                                                  • gosia-s Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 28.06.03, 10:19
                                                    isoxazolidine napisał:

> W radomiu graja hejwimetalowcy .... miodzio .... :-))

I jak zagrali? :))))) Ja za to wybieram się na Type'0'Negative do warszawskiej
                                                    Stadoły choćby się wszystko paliło i zawaliło... :)))))
                                                  • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 30.06.03, 18:05
                                                    Ostro jak cholera ..... Piekne ciezkie rzniecie jakiego dzis juz malo a do tego
                                                    dobre wreckie piweczko .....
                                                  • gosia-s Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 01.07.03, 14:37
                                                    Ja też za tydzień napiszę jak było. Zapowiada się niezła jazda... :)))))
                                                  • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 01.07.03, 15:13
                                                    a ja gnije w jakims krakowie .... :-(
    • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 22.06.03, 20:22
      :-)
    • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 18.07.03, 20:59
      :)
      • Gość: ,,, Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) IP: *.meganet.pl 19.07.03, 14:34
        a ja tam nic nie wiem
        • isoxazolidine Re: Gosia-s fajna jest (Cz. MCMLXXI) :-) 19.07.03, 15:00
          spoko - gosia lada dzien sie pojawi znowu to ją zapytasz ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka