Dodaj do ulubionych

W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczecinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:02
a co to za koles?! bez obrazy ale pierwsze slysze...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nicolaa Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.07.05, 14:20
      A o Don't worry be happy słyszałes?
      • Gość: andreas Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:22
        i z tego pop to chyba na tyle...
        • Gość: kanibalistyk Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:03
          i co to wszystko? moze ta "dzieweczka" przelamie impas...
          • Gość: andreas Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:08
            nie no spoko wydał trochu płyt zapewne jest bardziej znany
            niz polskie gwiazdy
            • Gość: piotruś Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.potulicka.v.pl 15.07.05, 15:17
              koleś jest zaje.............

i ja tam dziś będe hihihihihihi

pozdrawiam
    • Gość: Foxx Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.atm2-0-1021083.0x50c45cce.albnxx10.customer.tele.dk 15.07.05, 15:42
      Ten "koles" jest przez wielu fachowcow (m.in U. Dudziak) uznany za najwiekszego
      wspolczesnego, jazzowego wokaliste! Facet potrafi ze swoim glosem zrobic
      nieprawdopodobne rzeczy. Taka ciekawostka - jego najbardziej znany kawalek -
      "Don't worry, be happy" zostal nagrany tylko i wylacznie przy uzyciu swojego
      glosu. Wszystkie "instrumenty" sa zaspiewane przez Bobby'ego. Zeby zachowac
      skale - to jest taki Pat Metheny wokalu.
      • Gość: piotruś Re: W piątek koncert Bobby'ego McFerrina w Szczec IP: *.potulicka.v.pl 15.07.05, 16:20
        amen
    • skoniak Szla dzieweczka 15.07.05, 16:51
      eh
      bardziej tandetnej piosenki nie bylo?

Pozdrawiam
      Marcin S
      • Gość: andreas no wybacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:54
        no wybacz a co maja spiewać Góralu czy Ci nie żal?
    • Gość: Gość Powalacie mnie! IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 15.07.05, 17:37
      Czy w tym mieście to tylko ignorancja i brak 5 klepki. Tu faktycznie nie ma po
      co sprowadzać jakiś ciekawych wykonawców. Dla tych, którzy już ogłuchli od umpa
      umpa w dyskotekach polecam festiwal w Sopocie i Papa Dance bedzie i poskaczecie
      trochę
      • Gość: Też gość Re: Powalacie mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:06
        Na szczęście są jeszcze tacy, którzy wiedzą kto to jest, przyjdą dziś na koncert, a ci, którzy pierwsze słyszą, niech sobie kupią promocyjny zestaw kaset po przystępnej cenie "Ich Troje".
        • Gość: andreas Re: Powalacie mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:23
          po co ta gadka
          przeciez biletów dawno nie ma
    • Gość: andreas ale jakos tak krótko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:52
      ja nie byłem na... byłem w poblizu - jak by co!
      Tak jakos krótko chyba dał sie poznać!
      Półtorej godzinki cały koncert, a to i szanty i Sklep...
      • Gość: mc no własnie.. IP: *.chello.pl 16.07.05, 10:26
        • Gość: Gardan Re: no własnie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 01:02
          Jego koncerty nigdy nie sa dłuższe. To wbrew pozorom ogromny wysiłek.
          • Gość: Fianka warsztaty IP: *.chello.pl 17.07.05, 20:26
            A to byl koncert??? warsztaty wokalne z Bobby McFerinem i tyle... Glos genialny
            ale uczestnicy warszatatow albo inaczej uczniowie- to porazka. Skad pomysl na
            taki zestaw szczecinskich wykonawcow ? ...grzecznosc wobec chłopcow od
            szanty..oraz wysilek by wyciagnac cos z chóru Politechniki zmeczyla mnie a nawet
            bylam zawstydzona. Bobby dziekuje ,ze byles !!!!!rozumiem dlaczego nie bylo
            bisów i padł pomysl z "dzieweczka co szła do laseczka"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka