niutaki 27.01.06, 07:53 na pół etatu w sklepie (byle nie mięsnym) lub jako opiekunka do dziecka, jak zagląda tu ktoś kto miałby coś dla mnie to proszę skrobnąć słówko, będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tairisha_krakow Re: szukam pracy 31.01.06, 11:24 A wakacyjna też Cię interesuje? Mam na myśli opiekę nad 3-letnią dziewczynką przez pół czerwca, lipiec, sierpień, pół września. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: szukam pracy 31.01.06, 13:42 jeśli nie znajdę nic stałego to też:) możesz mi jakieś szczegóły przybliżyć? ja ma córeczkę, która w sierpniu skończy 4 latka i byłaby zachwycona towarzystwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tairisha_krakow Re: szukam pracy 01.02.06, 16:10 Moja kończy w sierpniu 3 latka! Pewnie też by była zachwycona z towarzystwa, tym bardziej, że jest raczej odważnym i (zbyt) pełnym energii dzieckiem. Co do pracy - to szukam kogoś na wieczory i późne (bardzo) wieczory. W ciągu dnia będziemy się starać sami nią zajmować, albo ostatecznie podrzucić do dziadków, ale noce..... te piękne letnie, darłowskie noce (gdzie i tak nie ma się gdzie bawić :) wolimy spędzać bez niej ;) Tak więc szukamy kogoś kto albo cierpi na bezsenność albo i tak ogląda po nocach TV i jest mu obojętne gdzie to robi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: szukam pracy 02.02.06, 08:24 o to chyba odpadam:( wieczorami moje dziecko musi mieć mnie przy sobie, bo inaczej nie zaśnie do północy. Szkoda. Pozdrawiam. Ps. a z którego sierpnia jest Twoja Córka? Moja 11, urodzona w niedzielę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: szukam pracy 17.02.06, 12:20 Wolicie spędzać wieczory bez dziecka? Czy dziecko było planowane? (tak - jestem złośliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: szukam pracy 17.02.06, 19:51 ja też bym chciała spędzać wieczory bez dziecka, mimo że bardzo je kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: szukam pracy 17.02.06, 22:42 niutaki napisała: > ja też bym chciała spędzać wieczory bez dziecka, mimo że bardzo je kocham:) Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: szukam pracy 18.02.06, 09:53 dlatego, że moje zdrowie psychiczne cierpi, jak ciągle wisi mi na nodze, nie mogę nic zrobić sama, bez obserwatora:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1900 Re: szukam pracy 29.03.06, 13:12 jeśli masz internet w domu będziesz mogła dorobić nie wychodząc z niego i nie opuszczać córeczki, napisz do mnie krzys1900@interia.pl w temacie wpisz współpraca a ja odeślę ci wszystkie niezbędne informacje Odpowiedz Link Zgłoś