Dodaj do ulubionych

wieczor panienski

IP: 213.155.167.* 28.08.05, 17:12
hej , mam za zadanie zorganizowac w szczecinie wieczor panienski dla mojej
przyjaciolki, ale nie mam koncepcji. na pewno bedzie najpierw impreza w
domu , ale potem?moze macie jakies informacje co sie bedzie dziac w
szczecinskich klubach, jakis babski wieczor albo cos
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: dodo Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:51
      zacznij od antykoncepcji
    • sith11 Re: wieczor panienski 29.08.05, 01:36
      Zawsze do uslug :)
      • Gość: piotruś Re: wieczor panienski IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 07:18
        sith11 - masz tabletki?
        czy do usług w innej sprawie bo sie zgubiłem

a tak powaznie
        gdzie co zamierzacie robić ?
        • Gość: mimi27 Re: wieczor panienski IP: 213.155.167.* 29.08.05, 09:20
          no wlasnie tak jak napisalam plany sa takie ze najpierw babska impreza w domu a
          potem gdzies na miasto do jakiegos klubu, tylko nie bardzo wiem jakiego.W sumie
          to chcialam cos bardziej orginalnego wymyslic no ale nie jestem ze Szczecina
          wiec jest mi troche trudniej
          • Gość: piotrus Re: wieczor panienski IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 10:59
            no własnie
            może jakoś w przybliżeniu

ja polecaj "cafe Jerzy"
    • Gość: trener Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:25
      może skrzyknę paru chłopaków, poszalejemy.
      jak z kasą?
      • Gość: Dorota Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:49
        Fajny nowy klub to Cancan, klubowe klimaty.
        • Gość: A-a Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:37
          Ja tez ide na panieński wieczór w sobotę. Plany mamy wyraźnie sprecyzowane.
          Najpierw imprezka w chacie, striptiz w męskim wykonaniu. Potem wypad w miasto,
          moze B-52 lub inny "obżydliwie" oblegany lokal. Kto wie...hahaha:)
          • Gość: syjonista Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:56
            A-a, dlaczego sie czepiasz Żydów. Nie lubisz koszernych lokali?
            • Gość: A-a Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:41
              Nie czepiam sie Żydów wcale a wcale:) Ale w wieczór panieński trzeba iść na
              całość;)
              • Gość: obrzydliwy żyd Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:38
                a może zrobicie konkurs na najlepiej napisane dyktando?
                • Gość: A-a Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:47
                  Hehehe...wiem, że zrobiłam błąd w tym wyrazie. Niestety było za późno aby
                  poprawić bo juz wysłałam posta. Uuuuupsss...Tylko blondynką jestem;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka