Gość: Sly Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: 62.233.158.* 23.10.02, 19:40 A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn Ja:)))))) jagiellonska i jest super@! IP: 212.14.60.* 23.10.02, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 01:06 ja byłem i twierdzę,że jest to jeden z lepszych lokali w Szczecinie i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: sea:* / 158.2.8.* 24.10.02, 08:34 A gdzie konkretnie sie miesci? Jakis punkt orientacyjny. Bo Jagiellonska dluga jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 08:37 www.kafejerzy.pl WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:38 Kafe Jerzy- bardzo sympatyczny klub z kilkoma salami, 2 barami, przyjemną muzyka na żywo i nie tylko. jego atutem jest przyjemna i kulturalna obsługa (szczególne pan zza głównego baru), uważam, że jest to jeden z lepszych klubów w szczecinie. Na dodatek jeszcze jeden plus- bardzo przystępne ceny. A jako jedyny mankament, który zauważyłam, moge wymienić: karty członkowskie :). mam nadzieję, że się przebiją i zostaną na rynku. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: kto był w cafe jerzy? b/s 24.10.02, 12:09 cóż czasem karty członkowskie jednak się sprawdzają czego najlepszym przykładem są różne jatki tu się odbywające:)) a zapewne nie są to dyskusje pomiędzy dresiarzami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evoonia Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 13:54 slyszlam duzo dobrego ale zauwazyc mozna straszny rozstrzal stylistyczny - swing, jazz, rock, dj siwy, imprezy house.. moze to byc zaleta ale wcale nie musi. trzeba bedzie pojsc i sprawdzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: kto był w cafe jerzy? b/s 24.10.02, 14:42 A w jaki sposob mozna tam otrzymac ta "karte". Slyszalam, ze czasem niesamowicieprzytulnie, ale bywa bardzo sztywno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: kto był w cafe jerzy? > adresik IP: *.osowo.pl 24.10.02, 16:17 nie byłem ale z powodu imienia muszę pójść :) zaraz obok COOLER-a na jagielonskiej. Zeby distac sie do srodka podobno trzeba wypelnic cos na karte czlonkowcka bo bez karty nie wpuszczaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evoonia Re: kto był w cafe jerzy? > adresik IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 09:11 sroda - dzien otwarty, wejsc ispytac moze kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś