Dodaj do ulubionych

kto był w cafe jerzy? b/s

23.10.02, 17:20
Obserwuj wątek
    • Gość: Sly Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: 62.233.158.* 23.10.02, 19:40
      A gdzie to jest?
      • gregus Re: kto był w cafe jerzy? b/s 23.10.02, 19:56
        no własnie sie pytam...
        • Gość: sevenn Ja:)))))) jagiellonska i jest super@! IP: 212.14.60.* 23.10.02, 20:33
    • Gość: piepcik Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 01:06
      ja byłem i twierdzę,że jest to jeden z lepszych lokali w Szczecinie i okolicach.
      • Gość: anula Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: sea:* / 158.2.8.* 24.10.02, 08:34
        A gdzie konkretnie sie miesci? Jakis punkt orientacyjny. Bo Jagiellonska dluga
        jest.
        • Gość: ja Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 08:37
          www.kafejerzy.pl WARTO
    • Gość: Ania L. Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:38
      Kafe Jerzy- bardzo sympatyczny klub z kilkoma salami, 2 barami, przyjemną
      muzyka na żywo i nie tylko. jego atutem jest przyjemna i kulturalna obsługa
      (szczególne pan zza głównego baru), uważam, że jest to jeden z lepszych klubów
      w szczecinie. Na dodatek jeszcze jeden plus- bardzo przystępne ceny.
      A jako jedyny mankament, który zauważyłam, moge wymienić: karty członkowskie :).
      mam nadzieję, że się przebiją i zostaną na rynku.
      polecam
      • franekkk Re: kto był w cafe jerzy? b/s 24.10.02, 12:09

cóż czasem karty członkowskie jednak się sprawdzają
        czego najlepszym przykładem są różne jatki tu się odbywające:))
        a zapewne nie są to dyskusje pomiędzy dresiarzami
        :))
        • Gość: evoonia Re: kto był w cafe jerzy? b/s IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 13:54
          slyszlam duzo dobrego ale zauwazyc mozna straszny rozstrzal stylistyczny -
          swing, jazz, rock, dj siwy, imprezy house.. moze to byc zaleta ale wcale nie
          musi.
          trzeba bedzie pojsc i sprawdzic..
    • pejsik Re: kto był w cafe jerzy? b/s 24.10.02, 14:42
      A w jaki sposob mozna tam otrzymac ta "karte". Slyszalam, ze czasem
      niesamowicieprzytulnie, ale bywa bardzo sztywno
    • Gość: jerzy Re: kto był w cafe jerzy? > adresik IP: *.osowo.pl 24.10.02, 16:17
      nie byłem ale z powodu imienia muszę pójść :)

zaraz obok COOLER-a na jagielonskiej.
      Zeby distac sie do srodka podobno trzeba wypelnic cos na karte czlonkowcka bo
      bez karty nie wpuszczaja
      • Gość: evoonia Re: kto był w cafe jerzy? > adresik IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 09:11
        sroda - dzien otwarty, wejsc ispytac moze kazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka