Gość: Adam IP: 217.153.6.* 27.02.06, 22:51 czy to prawda że przyjeżdza w tym tygodniu do Szczecina, będzie jakieś spotkanie? gdzie i o której wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifrock Re: Tusk w Szczecinie 27.02.06, 23:03 www.izba.info/page.php?menupage=p_zapowiedzi&ID=242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Tusk w Szczecinie IP: 217.153.6.* 27.02.06, 23:25 ale to otwarte spotkanie czy jak? trzeba być partyjnym PO-wcem żeby posłuchać Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Tusk w Szczecinie 27.02.06, 23:35 otwarte ale wynika że dla przedsiębiorców więc naprawde chyba zamkniete ,może będzie też jakieś inne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Piotr 33k2 - masz jakies kompleksy?? IP: *.smsnet.pl 28.02.06, 00:35 może jesteś mało przedsiębiorczy.... a mówiłem zeby przedsiębiorczości uczyć od podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piotr 33k2 - masz jakies kompleksy?? 28.02.06, 00:40 ja jestem od oceniania wyników nie od roboty, nawet "przedsiębiorczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: och ta Izba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:29 Imponują mi członkowie Izby jak Ci zaprezentowani poniżej: BANKOWY FUNDUSZ LEASINGOWY S.A. Oddział w Szczecinie KREDYT BANK S.A. W WARSZAWIE Oddział Regionalny w Szczecinie PKP POLSKIE LINIE KOLEJOWE S.A. Oddział Regionalny w Szczecinie POCZTA POLSKA Państwowe Przedsiębiorstwo Użyteczności Publicznej RAIFFEISEN BANK POLSKA S.A. TELEKOMUNIKACJA POLSKA S.A. Pion Klientów Biznesowych Manipulacja jest wesolutka gdyż czy np taki Pion Klientów Biznesowych Telekomunikacji Polskiej SA ma osobowość prawna inną niż TP SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: och ta Izba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:47 Myślę że Agencja Mienia Wojskowego też należy do PIG. Przecież dostali nagrodę na najlepszego pracodawcę w woj.zachodniopomorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: och ta Izba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:49 No i w kolejce do Izby winna też stanąć Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, oddziałw Szczecinie ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Jedno pytanie apropos wizyty Tuska w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:16 Czy Tusk z Zarembą zrobią jakąś "burzę mózgów" tu na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Jedno pytanie apropos wizyty Tuska w Szczecin 28.02.06, 10:01 .. DT jedzie sprawdzic kto go tu jeszczed lubi !!! .. w koncu jak tu stawiac na faceta ktory majac TAAAAKA przewage .. przerznal maraton na ostatniej prostej .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś