Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn chodzących do szk. rodz. na Skargi

28.03.06, 23:37
Hej,
źle się czuję , więc obawiam się ,że nie będę mogła być w czwartek na
zajęciach. W związku z tym mam pytanie o temat zajęć w tym tygodniu?
Zastanawiam się czy mimo wszystko nie przemęczyć się i iść na te zajęcia(jeśli
będzie coś ciekawego).
Obserwuj wątek
    • arabela27 Re: Do dziewczyn chodzących do szk. rodz. na Skar 29.03.06, 19:01
      hej z tego co się orientuje to teraz mają się odbyć zajęcia na temat:
      zasady i techniki karmienia piersią
      promocja w/w karmienia
      pielegnacja piersi w połogu
      • akujawska Re: Do dziewczyn chodzących do szk. rodz. na Skar 03.04.06, 20:03
        Dziewczyny, czy nie orientujecie się od kiedy rozpoczyna sie kolejna tura zajęć
        w tej szkole? Rozumien, że te na które chodzicie trwaja już od jakiegoś czasu.
        Ja mam termin dopiero na październik więc na kolejny kurs chętnie bym sie
        załapała:) Dzięki ogromne!
        • miaukotek Re: Do dziewczyn chodzących do szk. rodz. na Skar 04.04.06, 02:46
          Niestety nie wiem, kiedy zaczyna się nowa tura, ta kończy się 25 maja. Zajęcia
          są co 2 tygodnie, w czwartki o 17,więc teraz będzie to chyba 16 kwietnia.Może po
          prostu przyjdż teraz na zajęcia , zobaczysz jak wyglądają i dopytasz się o
          następne. Położne i lekarze są bardzo mili.
          • akujawska Re: Do dziewczyn chodzących do szk. rodz. na Skar 04.04.06, 16:44
            Dzieki. To chyba rzeczywiście dobry pomysł- na najbliższych zajęciach postaram
            sie (na 100%) pojawić:) Mam tylko taką prośbę- w którym dokładnie miejscu to
            jest? Gdzie jest szpital to wiem:) I czy są panie które przychodza bez mężów?
            Bo mój niestety w kwietniu nie da rady:( Będę więc sama a Wy sie już tam
            wszyscy pewnie od dawna znacie... No i pewnie wszystkie panie już wysoko w
            ciąży a mi sie dopiero okrągły brzuszek zaczyna robić:)
            • arabela27 Re: Do akujawska 04.04.06, 19:34
              hej- szkoła rodzenia znajduje się na I piętrze jest to własnie oddział
              połozniczy trafisz bez problemu. Zajęcia odbywają się na świetlicy(na końcu
              korytarza po prawej stronie jest swietlica) Na ostatnich zajeciach były 3 pary
              które przyszły 1 raz i bez problemu pokazano im porodówke (my już widzielismy)
              Jesli chodzi o pytanie dot. pań przychodzących bez mężów to nie martw się nie
              kazdy przychodzi w parach. Teraz zajecia odbędą się 13 kwietnia radzę przyjść
              będzie o wyprawce dla malucha i na Twoim miejscu zaczęłabym chodzić teraz a
              przy następnym kursie przyjdziesz sobie na początkowe tylko zajęcia. Ten kurs
              trwa do końca maja i nie wiadomo kiedy zacznie się nastepny więc po co masz
              ryzykować.Pozdrawiam
              • akujawska Re: Do akujawska 04.04.06, 21:38
                Dzięki. Będę na pewno więc może i nawet się zobaczymy :)
                • akujawska Re: Do akujawska 22.04.06, 15:16
                  Dziewczyny- czy w ten czwartek (tj. 27 kwietnia) również będzie spotkanie? Na
                  ostatnich zajęciach nie mogłam byc bo złapałam jakiegoś wirusa, który mnie
                  kompletnie rozłożył do tego stonia, że jechaliśmy wieczorem na izbe przyjęć. Na
                  szczęście już jest oki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka