Dodaj do ulubionych

prośba do żony.

02.04.06, 22:02
Zono, proszę opuść to forum raz na zawsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: zeneris Re: prośba do żony. IP: *.orange.pl 03.04.06, 01:06
      Popieram w 100%. Mieszanka chamstwa, obłudy, antysemityzmu i pogardy dla innych
      osiągnęła masę krytyczną.
    • obiuankenobi Re: prośba do żony. 03.04.06, 07:02
      podpisuję się również "obiema ręcami".
      • sobiepan1 Re: Prośba do autora wątku 03.04.06, 07:39
        Porównując je z innymi, wulgarnymi, tekstami innych autorów tego forum
        Teksty i przemyślenia żony.pijaka,są łagodne i przyzwoite w swojej treści.

Dość długo czytam to forum, choć bardzo rzadko zabieram głos, zauważyłem
        ,że wielu wydawałoby się aktywnych, stałych forumowiczów je opuściło.
        Szkoda, że tak się dzieje, że chamstwo coraz częściej występuje tutaj, zamiast
        merytorycznej i rzeczowej dyskusji.
        Sobiepan.

• Gość: eter Re: Prośba do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 07:48
          A ja czytając forum i mając umysł głębokoanalityczny (!) powiem jasno:
          marian paździoch to nic innego jak zona.pijaka oraz sobiepan1
          zdominowanie forum po to aby bronić swojego stanowiska poprzez obrone Mariana
          Jurczyka jest dla tej osoby elementem kampanii wyborczej. oczywiście osoba ta
          występuje także pod innymi nickami robiąc innym kampanię negatywną. żałosny
          czlowieczek nie rozumie ze siła tego forum we wplywie na jakiekolwiek wybory do
          czegokolwiek rowna jest 0.
    • Gość: Galoty dopisuję się do tej prośby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 07:12
      Zaskakuje mnie też postawa moderatorów alberta i dyrgośki, którzy widocznie
      uważają regulamin tego forum za ważniejszy od konstytucji. Wypowiedż zony
      pijaka narusza podstawy prawne państwa i bezwłocznie powinna być usunięta.
    • Gość: Galoty inne stany rozumienia nauli JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 07:27
      Żona pijaka wyrażając swoje gorące i pozytywne odczucia wobec papieża JPII a
      jednocześnie wykazując się antysemityzmem i obrażając naród żydowski , wykazała
      się bardzo dziwnym rozumieniem nauk papieża. Myslę, że jest to niestety
      przykład na polską , inną niż nauli papieża, formę polskiego katolicyzmu.
      >Dziękujemy ci Krauze, Polaku - ze ze swojego majątku, dałeś tej ku..e
      >zydowskiej tą astronomiczną sumę. Niech się udławi, on i jego nacja. Nasz
      >Papież jest wart tego.
      Dno .............Nigdy , żaden wpis na tym forum tak bardzo mnie nie
      zdenerwował i nie zbulwersował.
      • Gość: H56 Re: inne stany rozumienia nauli JP II IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.06, 07:36
        dzisiaj, żona pijaka wytrzeźwieje i pewnie będzie miała moralnego kaca.
        • Gość: Galoty Re: inne stany rozumienia nauli JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 07:42
          Szczerze ? Mam taką nadzieję.
          • zona.pijaka [...] 03.04.06, 07:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sobiepan1 Re: inne stany rozumienia nauli JP II 03.04.06, 07:54
        Gość portalu: Galoty napisał(a):
        > Dno .............Nigdy , żaden wpis na tym forum tak bardzo mnie nie
        > zdenerwował i nie zbulwersował.

Opluwanie i szydzenie z wiary katolickiej w wielu wątkach, na pewno ukoi Twój
        ból.:(((

Sobiepan

• Gość: eter Re: inne stany rozumienia nauli JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:13
          I tak własnie na forum funkcjonuje jeden z radnych szczecińskich występujący w
          nickach: marian paździoch sobiepan1 i zona.pijaka.środowisko Mariana znane jest
          z antysemickich poglądów . w altance na działce jedyne pozycje na pólce to
          wydawnictwa antysemickie.nic dziwnego że jego radny posuwa się do takich
          tekstów.
          • Gość: H56 Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.06, 08:30
            jestem w szoku
            • zona.pijaka Re: Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? 03.04.06, 08:35
              Gość portalu: H56 napisał(a):
              > jestem w szoku

A ja w ciązy.
              • Gość: eter Re: Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:29
                to sobie przeanalizujcie wszystkie wpisy i jednomyślność pogglądów. chłop stara
                się zmieniać jezyk ale dla osoby o analitycznym umyśle (!) to żaden
                wwybieg.bankowo paździoch to zona.pijaka i sobiepan1 w jednej osobie z radnym
                szczecińskim od Mariana
                • zona.pijaka Re: Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? 03.04.06, 09:35
                  Cze analityk. Tylko nie pomyl etylu z metylem.
                  • Gość: zeneris Re: Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? IP: *.orange.pl 03.04.06, 09:47
                    Dla mnie ważniejsze od tego kim jest żona jest fakt, że to gość niechciany i
                    przykry, więc : WYNOŚ SIĘ!
                  • Gość: sqmbrie w tomacie Re: Marian i zona pijaka to ta sama osoba ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:53
                    Taką osobę powinno się po prostu sekować.Ignorować prostaka całkowicie!I tyle.
        • Gość: Galoty od takiej głowy mury nie runą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:47
          Absolutnie nie ukoi wywoła takie same reakcje w stosunku do innych prymitywów i
          na inny temat.
          Sporo pacanów pojmuje to w ten sposób, że jak ktoś broni innej nacji przed
          prymitywnym chamstwem to znaczy atakuje katolików. Nie należę do tej grupy.
          Stuknij głową w mur może pomoże ale od tej głowy na pewno mury nie runą.
    • absztyfikant cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 15:47
      swantevit napisał:
      > o takich jak zona pijaka mawiamy w szwecji - lump...

zona pijaka odpowiada:

Zapytaj się sąsiada. W Szecji tak cenią polaków ja my tu wietnamców. Namnożyło
      sie tej hołoty, takie same brudasy - z własnego kraju musieli uciekać.
      • Gość: andreas Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza IP: *.centertel.pl 03.04.06, 16:06
        Żona to taka mieszanka...
        z jednej strony broni katolicyzmu i angazuje sie w hospicjum,
        z drugiej swoim wulgaryzmem i dzieleniem ludzi według ras odstrasza.
        Strasznie cieta na policjantów szczególnie jezeli chodzi o pedofilskie filmy!
        Broni Jurczyka tylko dlatego, ze wspiera hospicjum i tylko to interesuje!

To dziwne, bo swoimi pogladami i zachowaniem nie przyciaga
        do moze nawet szczytnych idei czy dobrych mysli,
        a wrecz odwrotnie odstrasza i nastawia przeciwnie.
        Kurde długo myslał, ze to taki image inteligentnego człowieka,
        obnazenie naszych mysli przez wulgaryzmy...
        ale ja mysle, ze tak nie jest!

Powtarzam z jednej strony broni ludzi słabych czy pokrzywdzonych,
        a z drugiej uwłacza godnosci innych ludzi...
        forumów lub tych których opisuje!

Kurde poniekad ma tracje teoretycznie
        w jednej osobie nie moze byc tyle sprzecznosci,
        ale Zona jest taka własnie...
        jezeli nawet w realu potrafi sie powiedzmy zachowac czy powstrzymać,
        to na forum jest soba czyli mieszanką wybuchowa....

Własciwie tacy jestesmy i my....
        • zona.pijaka Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 16:30
          A poza tym to możecie pocałować zonę, tam gdzie słońce mówi dobranoc. Słyszałam
          ze Swarozyc dostał sporo pocztówek z Watykanu pocztą mailową. No Swar, pochwal
          nam tu się.
          • obiuankenobi [...] 03.04.06, 16:46
            • zona.pijaka Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 16:49
              obiuankenobi napisał:
              > za hamstwo i złe świadectwo,

Intelektualista forumowy przez samo "h". Jesteś typowym przedstawicielem
              forumowej śmietanki. A najśmieszniejsze, że jesteś tak głupi ze nawet nie wiesz
              z czego się teraz śmieję.
              • zona.pijaka [...] 03.04.06, 16:56
              • obiuankenobi Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 16:59
                no to mnie złapałaś - i co teraz - tydzień na ręcznym z radości pojeździsz?

i wiem z czego się cieszysz - oszukałaś kolejnych ludzi na twoim sztandarowym
                przekręcie "na hospicjum". Będzie kilka bełtów do wychylenia w krzaczorach koło
                gontynki. weź maryjana - pogadacie sobie intelektualnie o reganie, koledze tego
                no... ptaka i samowolach budowlanych.
                • zona.pijaka Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 17:04
                  To ty naprawde jesteś przygłup. Myslisz ze chodzi mi o to głupie samo "h"?
                  Chodzi mi o zupełnie coś innego. Masz poczte z Watykanu.
                  • obiuankenobi Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 17:31
                    poczte sygnowaną twja podobizną bez czytania do kosza wrzucam.
                    daremny tród przygłupie.
                    • zona.pijaka Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 17:35
                      obiuankenobi napisał:
                      > daremny "tród" przygłupie.

Kazdym postem, podkreślasz tu swój niewątpliwy geniusz ortograficzny. To już
                      nawet nie debilizm.
                      • obiuankenobi Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 17:45
                        no to jeszcze żyduf - orgazmu nie dostań.
                        • tuner Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 17:51
                          Tak sobie myślę, że dyskusja z takim wyrzutkiem jak żona pijaka naprawdę jest
                          bez sensu. Stworzenie to jest tak ograniczone, że nie usłyszy niczego, poza
                          własnym bełkotem. Może rzeczywiście solidarnie go ignorować?
                          • zona.pijaka Re: cytuje za zona pijaka - bez komentarza 03.04.06, 18:05
                            tuner napisał:
                            > Może rzeczywiście solidarnie go ignorować?

W świetle twojego postu:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=39376382&a=39386339
                            w którym napisałeś, cyt "To straszne, że grupa cwaniaczków chce wykożystać
                            kruczki prawne" - myslę że powinieneś z obiuankenobi zapisać sie solidarnie do
                            podstawówki. Jako niezłomny obrońca żyduf.
    • Gość: sonia Re: prośba do żony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:43
      zniknij jest tyle chamstwa dookoła ze na pewno sobie coś znajdziesz, żenujące
      są twoje wypowiedzi,nikt nie chce sztucznego teatrzyku
      • Gość: psycholog amator Re: prośba do żony. IP: *.system.szczecin.pl 03.04.06, 18:49
        a mnie obraz psychologiczny zony. pijaka pasuje do radnego Bogdana T., podobne
        poglady, podobna zaciekłość i ten styl
        • Gość: zeneris Re: prośba do żony. IP: *.orange.pl 03.04.06, 18:59
          Styl???jaki Styl???Żona jest bezstylowa. Chyba że brak mózgu można nazwać
          stylem.
        • zona.pijaka Re: prośba do żony. 03.04.06, 19:01
          Wszystkim wielonikowym szmaciarzom przypominam. Można mnie odhaczyć jako
          niewidoczną. Wystarczy się zalogować. Natomiast skomlenie ze nie potrafi się
          tego uczynić swiadczy tylko i niskim poziomie intelektualnym.
          Zaszczekajcie jeszcze, uwielbiam to:-)
          • zona.pijaka Re: prośba do żony. 03.04.06, 19:02
            Pzygotowuję psi zaprzęg, tak na 10 psów. Czy są chętni?
            • zona.pijaka Re: prośba do żony. 04.04.06, 12:37
              Jestem rekordzistką w ilości usuniętych postów. Wiele osób domaga się również
              uniemożliwienia mi postowania na tym forum. Myslę zatem że po prostu boicie się
              mnie. Wielokrotnie, kiedy moje dyskusje zaczynały nabierać rumieńców - wątki
              nagle znikały. Boicie się mnie, moich poglądów - prawdy.
              • mily_olo Re: prośba do żony. 04.04.06, 12:42
                Prawda jest jedna kochana żono < pijem aż padniem i będziem niewidome >
                A resztą się nie przejmuj.
              • Gość: andreas Re: prośba do żony. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:46
                pamietam taki watek o usuniecie którego Alberta Ty prosiłes bardzo...
                i usunął... widac cos Ciebie tam zabolało...
                czy tez o statystyke mistrza aborcji forumowych Cie chodziło?
                • zona.pijaka Re: prośba do żony. 04.04.06, 12:53
                  O ile pamiętam to wtedy pisaleś, ze o mało ci żyłka nie pękła. Teraz doszłam do
                  wniosku ze twoje pedofilskie łajno, którym mnie wielokroć obrzucasz - jest
                  twoją naturą. I wtedy mnie obrzucałeś łajnem i dzisiaj pięciokrotnie. Wybaczam
                  ci, bo wiem ze praca taksówkarza jest wielce stresująca. A nawet, gdybys się
                  obraził o swoją profesję, taksówkarza - to i tak nie mam za co przepraszać.
                  Bycie taksówkarzem nie jest niczym nagannym.
                  • Gość: andreas Re: prośba do żony. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:09
                    jako taksówkarz mam dobra pamie po prostu,
                    bo na taryfie trzeba wszystko pamietac...
                    I dobrze pamietam, jak fachowo opisywałeś
                    i nawet adresy stron dawałeś z filmami pedofilskimi...
                    Pamietam to, bo było to przy okazji zabójstwa/samobójstwa policjanta!
                    Śmierc policjanta, o którym wielu pisało bardzo pozytywnie,
                    a Ty wtedy wkoło o tym pedofilstwie i filmach...
                    az mnie zdziwiło, to zapamietałem,
                    bo na taryfie trzeba miec pamiec...

Łajnem Ty obrzucasz zawsze, troche Tobie weszłem w parade ...
                    • Gość: el casei Re: prośba do żony. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:09
                      Może załóż żoneczko forum dla pedofilów.Będziesz się mogła tam uzewnętrznić i
                      na pewno znajdziesz godnych siebie dyskutantów. Najlepiej sama zrób siebie
                      adminem to nikt ci postów nie będzie banował!
                    • zona.pijaka Re: prośba do żony. 04.04.06, 14:26
                      Gość portalu: andreas napisał(a):
                      > jako taksówkarz mam dobra pamie po prostu,
                      > bo na taryfie trzeba wszystko pamietac...
                      > I dobrze pamietam, jak fachowo opisywałeś
                      > i nawet adresy stron dawałeś z filmami pedofilskimi...

Skoro masz taką dobrą pamięć taksówkarską - to przypomnij te posty. A zwłaszcza
                      linki, adresy stron. Gdybyś nie był dziadem, który udaje milionera - to gotowa
                      jestem się tu założyć o milion złotych - że to są twoje urojenia, łajno. Tylko
                      najpierw musiałbyś mieć dziadu ten milion by go wyłożyć. Lub przynajmniej
                      przytoczyć linki, posty w których niby, podawałam adresy stron pedofilskich.
              • Gość: el casei Re: prośba do żony. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:05
                Nikt się ciebie nie boi;po prostu jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu i
                dlatego wiele osób jest zdania że nie warto z tobą w ogóle rozmawiać.Jesteś też
                rekordzistką w ilości usuniętych postów,bo twoje posty są
                chamskie,faszystowskie,obrażają ludzi lub mają charakter grozby.Admin powinien
                w ogóle uniemozliwić ci obecność na forum.
                • absztyfikant Re: prośba do żony. 04.04.06, 14:09
                  To byloby trudne zwazywszy na to, ze zona pijaka sprawnie zongluje adresami IP.
                  A moze z drugiej strony nie kasowac 'jej', czy jak twierdza niektorzy 'jego'
                  postow i zostawiac je jako ostrzezenie? Przeciez te wywody nie kompromituja
                  Zydow, Wietnamczykow, ateistow czy feministek, ale autora tych bredni. Trzeba
                  wierzyc w ludzi, a przy okazji pogratulowac Jurczykowi takiej zwolenniczki!
                  • Gość: andreas te posty kompromituja... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 14:24
                    te posty kompromituja dobre mysli, którymi Zona sie poddaje...
                    az mnie dziwi, jak w jednej osobie moze byc tyle zła i chamstwa,
                    a z drugiej strony jakies dobro (np. hospicjum) i zrozumienie...
                    Taka walka przeciwieństw w jednym mózgu moze doprowadzic do zlasowania!

jezeli jest to image, to bardzo niefortunny albo na pewno przegiety!!!
                    Zbyt sie poddaje temu image...
                    a jezeli nie, to...
                    • Gość: labatt cos dobrego......... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 04.04.06, 14:26
                      Andy - lubisz koty?
                      • absztyfikant Re: cos dobrego......... 04.04.06, 14:30
                        www.moderndrunkardmagazine.com/issues/04_05/images/ross-beautiful.jpg
                      • Gość: labatt Re: cos dobrego......... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 04.04.06, 14:32
                        Szybko wytlumacze i do pracy lece...Kakq ma trzy male kociaczki...szuka dla
                        nich domu...MOze na naszym forum znajdzie sie ktos,kto pokocha te malenstwa?
                        Pozdrowienia i milego dnia.../A zwracam sie do Ciebie -bo mam zaufanie/.
                        • Gość: andreas Re: cos dobrego......... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 14:51
                          nie powiem żebym nie lubił, ale nie powiem ze lubie...
                          zawsze chetnie dokarmie czy pogłaszcze...
                          ale w około mam same psy...
                          w pracy dwa, w domu jeden...
                          i to sa straszne psy na koty...
                          ale dopuszczaja koty do swojej miski jak cos zostanie!

dzieki Labatt za zaufanie!
                          • albert_c Re: cos dobrego......... 04.04.06, 22:42
                            w sumie przyznam ze najwieksza wada Andreasa jest to, ze nie ma kota:)
                    • zona.pijaka Re: te posty kompromituja... 04.04.06, 14:30
                      > a z drugiej strony jakies dobro (np. hospicjum) i zrozumienie...

Od hospichium to się pryszczu odpryskaj. Nie dorosłeś do tego by komukolwiiek
                      pomoc, chlej tą swoją dyktę i się ciesz.
                      • Gość: andreas Re: te posty kompromituja... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 14:37
                        pamietaj, ze tak jak Ty obrzucasz gównem ja tez moge, kazdy moze
                        chlapnąc w Ciebie i Twoje ideały...
                        wierz to prosciutkie jak sranie...
                        Szkoda tylko tych waznych rzeczy, które przy okazji niszczysz!
                        Bo ja masz łapy w gó..e, to popaprzez wszystko czego dotkniesz!

Tylko szkoda tej dobrej strony...

Ale wiesz, ze jak Ty masz bejsbola, to inny tez cos moze miec...
                        Jeden z forumów kiedys powiedział,
                        że mafiosi zyja krótko... bo nie ma silnych!
                        I wiedział co mówi!

Ale jestem przeciwny żeby Ciebie blokowac...
                        powinienes tu byc, właśnie jako przykład...
                        tylko pamietaj czego dotykasz, zebys nie spaprał...
                        • zona.pijaka Re: te posty kompromituja... 04.04.06, 14:52
                          > pamietaj, ze tak jak Ty obrzucasz gównem ja tez moge, kazdy moze
                          > chlapnąc w Ciebie i Twoje ideały...

Przynajmniej mam jakieś ideały. Wciągając hospicjum do swoich zagrywek, ze niby
                          w hospicjum ogląda się terści pedofilskie - jestes po prostu taką małą gnidą.
                          Mnie możesz obrażać, nawet naśmiewać się z moich ułomnoiści, gontynki,
                          chaszczy - ale od chorych i umierających ludzi wara gnoju.
                          • Gość: andreas Re: te posty kompromituja... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 15:04
                            pamietaj i powtarzam, jak tarzasz sie w gó..e i idziesz potem do domu
                            to smród i gó.. ciagniesz za soba!!!!
                            Ty rzucasz gównem nawet w obliczu desperacji policjanta, smierci...
                            to dlaczego nie mozna tak samo wobec Ciebie...
                            albo sa swietosci albo nie ma!!!
                            jak nie ma to poatrz gdzie łapy brudne wpychasz,
                            bo popaprzez rzeczy i dla Ciebie ważne!

jak ide sie bic, to wiem ze moge dostac bejsbolem...
                            nie zdziwi to mnie!
                            Ty tez nie bądź zdziwiony czy zaskoczony, pomysl przed...

Kopiesz mnie, ja bede tez kopał i to po czułych miejscach!
                            • zona.pijaka Re: te posty kompromituja... 04.04.06, 15:18
                              > Kopiesz mnie, ja bede tez kopał i to po czułych miejscach!

Nie wiedziałam ze masz takie czułe punkty. Jakie?
                              Niewygodna prawda, ze jestes tylko taksówkarzem. Pijącym dyktę a nie zadne
                              whiski?
                              Czy moze taka, ze jestes dziadem, nie masz miiona by się założyć. Ze te twoje
                              teksty o tym ze dawalam jakieś linki podofilskie - to nieprawda?
                              Czy moze kolegą jakiegos policjanta, spałeś pod jego łóżkiem i wiesz o nim
                              wszystko.
                              Wierz mi twoje moralizatorstwo wisi mi kilodramem kitu, twoje wypociny o twoim
                              bogactwie - wręcz mnie śmieszą. Ze może być taki bufon.
                              • Gość: andreas [...] IP: *.centertel.pl 04.04.06, 15:20
                          • Gość: andreas Re: te posty kompromituja... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 15:18
                            zona.pijaka napisała:
                            Wciągając hospicjum do swoich zagrywek...
                            --------------------
                            To sa Twoje zagrywki i Twoja wojna...
                            ja tylko odpowiadam zaczepiony!
                            na pewno Ciebie nie kopne pierwszy...
                            ale jakm chcesz sie kopac!!!

To Twoje zagrywki!
                            I Ty wszystko wciagasz i mieszasz..
                            • zona.pijaka Re: te posty kompromituja... 04.04.06, 15:21
                              > zona.pijaka napisała:
                              > Wciągając hospicjum do swoich zagrywek...
                              > To sa Twoje zagrywki i Twoja wojna...
                              > ja tylko odpowiadam zaczepiony!

Jeszcze raz wspomnisz tu o ludziac umierających, to nie ręczę za siebie.
                              Uczynię wszystko by cię dopaść, zapamiętaj szczurze.
                              • zona.pijaka Re: te posty kompromituja... 04.04.06, 15:39
                                W wyniku podjętej z przedstawicielstwem firmy Microsoft współpracy, policjanci
                                uzyskali adresy IP użytkowników posiadających nielegalnie powielone programy
                                komputerowe tej firmy. Numery i dane sprzętu komputerowego przesłane zostały z
                                siedziby Microsoftu w USA, gdzie trafiły dzięki najnowszej aktualizacji systemu
                                operacyjnego XP (poprawka KB905474 - powiadamiająca o legalności systemu
                                Windows) - mówi szef komórki zwalczającej przestępczość komputerową podinsp.
                                Artur K.

Działania rozpoczeto w Zabrzu, gdzie wspólnie z policjantami Sekcji dw. z
                                Przestępczością Gospodarczą pomiędzy godziną 6.00 a 8.00 dokonano kompleksowej
                                kontroli ponad 500 komputerów. W ciągu najbliższych dni zasięg działań zostanie
                                rozszerzony na wszystkie miasta aglomeracji. Policjanci zapowiadają, że
                                kontrola jednego komputera nie będzie trwać dłużej niż 5 minut, a umożliwi to
                                najnowsze oprogramowanie przekazane Policji do użytku przez firmę Microsoft.
                                Sprzęt ten po połączeniu się przez port USB ze sprawdzanym komputerem pozwala
                                na ekspresową kontrolę i analizę znajdującego się w komputerze oprogramowania i
                                wskazanie nielegalnych programów.
                                Jak podkreślają pomysłodawcy, pilotażowy program realizowany przez śląskich
                                policjantów ma dużą szansę stać się standardem w szybkim ujawnianiu i
                                zwalczaniu domowego piractwa komputerowego.
                              • Gość: andreas Re: te posty kompromituja... IP: *.centertel.pl 04.04.06, 16:35
                                straszyc ludzi sobie mozesz u siebie na podwórku,
                                paprzez swoimi łapami kazda idee, wszystko czego sie dotkniesz...
                                pomysl o tym!
                                I chciałbym aby to był mój ostatni post do Ciebie i wzajemnie!

• zona.pijaka Re: prośba do żony. 04.04.06, 14:36
                    absztyfikant napisał:

> To byloby trudne zwazywszy na to, ze zona pijaka sprawnie zongluje adresami
                    IP.
                    A moze z drugiej strony nie kasowac 'jej', czy jak twierdza niektorzy 'jego'
                    > postow i zostawiac je jako ostrzezenie

To się w końcu określ. Bo jak mnie pamięc nie myli to wielokrotnie donosiłeś
                    adminowwi na mnie. Ot, taki forumowy TW.

• absztyfikant Re: prośba do żony. 04.04.06, 14:40
                      Glosno sobie mysle. Rozwazam. Teoretyzuje. I tyle. Nie jestes az tak bardzo
                      interesujaca, bym mial w Twojej sprawie wyrobione zdanie.
    • Gość: techno Re: prośba do żony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:58
      Drodzy forumowicze ,żona faktycznie cieniutka( jej wielonikowość jest w
      zasadzie ujawniona)- sposób jest prosty "sit iter laetum" ty/ta i nieodpowiadać
      na posty.Cisza na takie osobowości jest super panaceum.
      • Gość: techno2 Re: prośba do żony. IP: *.is.net.pl 04.04.06, 17:12
        A co z andreasem? Wydaje misie ze cieniutki chlopak z kompleksem bogacza. I te
        jego ciagle nawiazywanie do tresci pedofilskich, czy to nie podejrzane?
        • Gość: andreas czuje sie zagrozony! IP: *.centertel.pl 04.04.06, 17:21
          oswiadczam iz osoba kryjaca sie pod psedonimem zona.pijaka
          wielokrotnie mi groziła pobiciem, wyzywała i czuje sie zagrozony!
          Nie jestem bandyta i nie wiem czy nie zostane napadniety!

Osoba ta wielokrotnie mnie atakuje, próbowała sie ze mna umówic,
          ale nie zgodziłem sie na spotkanie.
          Podejrzewam, iz jest to osoba groźna.

Opanowała umiejetnosci programistyki i w internecie stara sie
          poznawac róznych ludzi, zapewne w celach bandyckich lub innych!
          Zmienia IP i podszywa sie pod innych.

Próbuje sie podszywac pod osobe majaca cos wspólnego z hospicjum,
          ale watpie by takich bandytów kryła tak szczytna instytucja!

Chciałbym, by wszyscy wiedzieli o groźbach i atakach wobec mojej osoby!
          • Gość: marian paździoch Re: czuje sie zagrozony! IP: 87.207.54.* 04.04.06, 17:34
            czy ty czasem nie przesadzasz?
            jak drobna kobieta delikatna moglaby zagrozić
            doroslemu chłopu?
            złośliwość za złośliwość Andreas.
            nazwanie kogoś bandytą. to krok w kierunku zarobienia w dzioba.
            kiedyś, ktoś mnie tak nazwał. a byłem wtedy jeszcze czynnym bokserem.
            mówię ci, ręka sama poszła.
            więc na twoim miejscu...
            a z resztą twoja buźka.

pozdrawiam serdecznie! mp
            • Gość: andreas Re: czuje sie zagrozony! IP: *.centertel.pl 04.04.06, 17:46
              przepraszam Cie bardzo a jak nazwac osobe, która grozi mi pobiciem
              wprost lub przez sugerowanie,
              która publicznie na forum pisze, ze mnie dopadnie?
              Jak taka osobe nazwac?

Czuje sie zagrozony!
              Nie uwazam, by moje obawy były bezzasadne, chciałbym by wszyscy o tym wiedzieli,
              by byli swiadkowie, gdyby mi sie cos stało!

osoba ta zachowuje sie wulgarnie i grozi, nie jest to zwykłe zachowanie!

• zona.pijaka [...] 04.04.06, 17:50
                • Gość: Fugazi Re: czuje sie zagrozony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:57
                  Opanuj się i idź się pomodlić.
                  Zaczynasz wchodzić na grząski teren więc wyluzuj koleś.

Pozdrawiam
                  Fugazi
              • Gość: zeneris Andreas IP: *.orange.pl 04.04.06, 18:49
                Widzisz Andreas...trochę sam sobie jesteś winny. Wdajesz się z tym chorym
                wielonikowcem w dyskusje, podgrzewasz atmosferę.Jedyną radą na oszołomów typu
                żona jest ignorowanie. Dziwię się adminom forum, że na takie zachowania
                pozwalają. A o grożbach żony powinieneś powiadomić policję.
          • Gość: techno2 Re: czuje sie zagrozony! IP: *.is.net.pl 04.04.06, 17:34
            Skoro wyznajesz nam swoja ostatnia wole, to jeszcze napisz nam gdzie trzymasz
            te miliony zlotych? W bagazniku swojej taksowki?
          • Gość: bazyl Re: czuje sie zagrozony! IP: *.speed.planet.nl 04.04.06, 17:51
            Tak sobie mysle, ze zona.pijaka wcale nie zajmuje sie hospicjum. Moze ktos z
            jej (a raczej jego) znajomych jest zaangazowany w pomoc, a zona.pijaka uzywa
            niektorych wiadomosci na ten temat jako przykrywki na forum.
            Zone.pijaka wyobrazam sobie jako starego bylego sbeka, teraz przeszkolonego do
            walki z przestepczoscia 'komputerowa' ogolnie rzecz ujmujac, faceta oczywiscie.

Co do niewatpliwego chamstwa - mozna sie tylko przeciwstawic " silom i
            godnosciom osobistom". Sila - usuwajac watki, godnoscia - nie odpowiadajac na
            zaczepki.

Pozdrowienia dla Andreasa
            • zona.pijaka Re: czuje sie zagrozony! 04.04.06, 18:00
              Gość portalu: bazyl napisał(a):
              > Pozdrowienia dla Andreasa

O to, to to. Jak zmusze tego przygłupa do ucieczki z Polski - to mu udzielisz
              azylu. Tam bedziesz go czestował whiski, popalając trawkę - oddacie się
              nałogowi. Tylko zbyt czule się nie pozdrawiajcie.
              • Gość: bazyl Re: czuje sie zagrozony! IP: *.speed.planet.nl 04.04.06, 18:03
                Whisky nie pije. Trawki nie pale. Jestem rodzaju zenskiego.

Nic ci do moich pozdrowien.
                • zona.pijaka Re: czuje sie zagrozony! 04.04.06, 18:06
                  Piękne imie żenskie Bazyl. Cześć chłopaaaaaaaaaaki:-))
            • Gość: andreas dzieki IP: *.centertel.pl 04.04.06, 18:23
              Bazyl dzieki za pozdrowienia,
              to nie jest policjant,
              ma ciagoty do weryfikowania i zdobywania personaliów
              nadto chetnie i prawdziwobrzmiaco sie odgraza!
              Zaden czynny policjant by sobie na to nie pozwolił....
              Ale rzeczywiscie zgromadził wiele informacji o osobach z forum!
              Czym tu sie chwalił wobec różnych osób!

Pewnie jakies słuzby albo informator, ale nie zweryfikowany!
              • zona.pijaka Re: dzieki 04.04.06, 18:50
                > Pewnie jakies słuzby albo informator, ale nie zweryfikowany!

Jestem tajnym agentem skupu żywca. Skupuję i ubijam świnie.
      • zona.pijaka Re: prośba do żony. 04.04.06, 17:25
        Gość portalu: techno napisał(a):
        > Drodzy forumowicze ,żona faktycznie cieniutka( jej wielonikowość jest w
        > zasadzie ujawniona)- sposób jest prosty "sit iter laetum" ty/ta i
        nieodpowiadać na posty.Cisza na takie osobowości jest super panaceum.

Nie wysilaj się, nawet wiem jakiej narodowości jesteś. A nawet gdyby to forum
        było opanowane waszą narodowością w 99% - to i tak bede uzmysławiała wam, gdzie
        wasze miejsce.
    • Gość: żonaty Żono Pijaka Polaka!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:25
      Odejdź !
      • zona.pijaka Re: Żonaty Żydzie 04.04.06, 19:27
        Wracaj do swojej Salci
      • Gość: Gość Re: Żono Pijaka Polaka!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:20
        Ona się musi leczyć - pijany umysł.
        • tuner Re: Żono Pijaka Polaka!. 04.04.06, 22:36
          Gość portalu: Gość napisał(a):

> Ona się musi leczyć - pijany umysł.

Na leczenie w tym przypadku zdecydowanie za późno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka