Gość: Muminek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 08:30 Jest już ranek słońce świeci, I ciekawe - Jak dzień zleci? Hej dziewczyny wstawać czas, Smutno :( jak tu nie ma WAS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 09:06 Witam o poranku! Ja od dawna nie śpię, a teraz wreszcie obudził się tan mój chrzaniony serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 11:39 Trzeba by ten Twój chrzaniony serwer do raportu postawić!!! kto to widział w taka pogodę tak długo spać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 12:20 Mało tego, on w ciągu dnia też zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:27 Daj mu Gosiu popalić odpowiednio.... to nie bedzie miał czasu zasnąć. Wook sorki że jak pisze dziewczyny to nie piszę o tobie ale w wierszach jakoś mi się rymy nie zgadzają :))) /a wydaje mi sie że chyba jestes płci męskiej?/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 12:39 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Daj mu Gosiu popalić odpowiednio.... to nie bedzie miał czasu zasnąć. Kurde, a może on właśnie zasypia ze zmęczemnia?... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 13:35 niesamowite!... musisz go bardzo eksploatować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 20:53 no tak, jak wspólny to musi mu być ciężko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 08:43 A niektórzy (w tym ja) dobijają go jeszcze po godzinach, bo wtedy działa najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 11:02 oj biedny ten serwer... rekompensujecie mu jakos ten wysilek? jakies czule slowka, poglaskanie ...moze on sie wlasnie tego domaga? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 11:31 Jak bym miała z niego dostęp do gadu-gadu, to może bym go pogłaskała, a tak, to niech się... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 12:08 o paskudnik jeden! zadnego komunikatora nie puszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 12:29 Puszcza, ale pod warnkiem, że nie wymaga instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 14:21 hmm...trzeba cos z tym fantem zrobic...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:05 Pozostajątylko zabawki bez onstalacji. Mam u siebie ICQ, ale chyba przerzucę się na onet, jest chyba prostszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:19 Gosia! Wymieńcie ochroniarza na nowy serwer! Chyba się nie obrazi? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:39 A bardzo chętnie. A czy się obrazi, to mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:28 gosia-s napisał(a): > Pozostajątylko zabawki bez onstalacji. Mam u siebie ICQ, ale chyba przerzucę > się na onet, jest chyba prostszy. a jak jest z tlenem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:40 Co ma tlen do cyberprzestrzeni? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:58 hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:02 gofa napisał(a): > hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :))) może jaśniej... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:18 gosia-s napisał(a): > gofa napisał(a): > > > hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :))) > > może jaśniej... przepraszam...zapomnialam podac adres...www.tlen.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:17 Pobudka pobudką, a dzisiaj się zaspało? czy kończymy urlopik z przytupem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 08:34 W najlepszym wypadku skończył mu się urlopik. Pierwszy dzień to straaaszny ból, ale tu może się wypłakać do woli. W najgorszym - sprzęt mu się rozsypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:12 Nie zaspałem! Ale niestety byłem w strefie bezkomputerowej. Strach powiedzieć co przeżywałem... bul ze nie moge dostać się do forum był straszny :(((( To już chyba nałóg... hihihi! A jeżeli chodzi o mój urlop to faktycznie sie kończy ... nareszcie bo ogłupiałbym chyba od tego upału, a w pracy chłodno bo mamy stary poniemiecki budynek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 14:25 O, widzę, że nie tylko ja się uzależniłam od forum. Nie zamierzam leczyć się z tego nałogu, całkiem przyjemny. No, może z wyjątkiem tych katuszy, jakie przeżywam w łykendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:28 Wyobraź sobie że wpadłem tu prosto z trasy Byłem w Toruniu rzucić troche drobnych studentom na ulicach hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Pobudka w niedzielę ..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 00:15 ...dla tych co tutaj raniutko wejda ... pozdrówka i kończcie ten tydzień prowadzeniem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Pobudka w niedzielę ..... 12.05.02, 10:31 prowadzenie już jest huraaa!!! w poniedziałek to Wy musicie nie tylko tę pozycję utrzymać ale znacznie zwiększyć dystans w stosunku do Koszalina - brawo i do roboty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 10:32 gosia-s napisał(a): > O, widzę, że nie tylko ja się uzależniłam od forum. Nie zamierzam leczyć się z > tego nałogu, całkiem przyjemny. No, może z wyjątkiem tych katuszy, jakie > przeżywam w łykendy. gosia! w łykendy no godzinke do kawiarenki internetowej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:00 Gosiu przyłączam się do pomysłu Wooka - pamietaj słuchaj starszych hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 21:47 ho ho ho...panowie, szalejecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 09:26 gofa napisał(a): > ho ho ho...panowie, szalejecie ;) ..ale jak skutecznie! Wchodzę na forum po niedzieli- a tu 890!!! Niedowiary! Oklaski dla dyżurujących!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 10:46 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Gosiu przyłączam się do pomysłu Wooka - pamietaj słuchaj starszych hahaha! A skąd wiesz, że wook jest ode mnie starszy? A co do kawiarenek, to na pewno będę je odwiedzać w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 12:11 hihihi...a ja wiem kto jest starszy ;)....teraz pewnie wywolam burze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 12:28 gofa napisał(a): > hihihi...a ja wiem kto jest starszy ;) Jak wiesz, to melduj ....teraz pewnie wywolam burze...:))) Już grzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 15:12 no, no a skąd wiesz? hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 15:33 wook napisał(a): > no, no a skąd wiesz? hihi. No właśnie, skąd? hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 16:00 hihihi nie powiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 16:03 Nie bądź taka, ciekawość mnie zeżre i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:27 Ja jestem Gosiu od ciebie starszy, czyżbyś zapomniała? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 14.05.02, 16:19 Ty to wiem, ale wook? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: :) IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 14.05.02, 18:35 A myslisz ze mlodsi nie mogą mieć dobrych pomysłów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 19:29 Gość portalu: gosia-s napisał(a): > Ty to wiem, ale wook? więcej niż 20, mniej niż 100 - chyba rozwiałem Twoje wątpliwości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 19:55 hihihi ale zamieszanie wywolalam...ups...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 21:15 To coś mi się wydaje że masz tyle samo co Gosia-s... a to przez uśmieszki Gofci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 23:13 hihihihi ....moze tak...moze nie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 15:04 hahaha, ale gofciu trzymasz ich w napięciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 15:06 hihihi...ale nic im nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Muminek! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:17 Gość portalu: Muminek napisał(a): > To coś mi się wydaje że masz tyle samo co Gosia-s... a to przez uśmieszki Gofci > > :))))) Kobietę o wiek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Muminek! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:53 No wiesz ja nie mówiłem ile Gosiu masz tylko hciałem Gofcie za języczek pociagnąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:49 hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:11 a ja sie wlasnie zastanawiam czy wiek jest istotny...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: 213.76.53.* 19.05.02, 21:14 Zależy do czego, bo kiedyś naprzykład aby iść do kina na nocny seans trzeba było mieć 18 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:19 no a teraz mozna to sobie w tv albo na dvd zobaczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: 213.76.53.* 19.05.02, 21:24 Ale żeby zostać emerytem trzeba mieć odpowiednią ilość lat no i dochodzą jeszcze prawa wyborcze, oraz odpowiedzialność prawna, podjecie pracy itd. Ale żeby wypić pifko to trzeba tylko lubić a już jakiś dorosły nam w sklepie kupi ...hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:38 zapytam prowokujaco: ale na forum wiek nie jest istotny, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 10:08 Gofciu, ależ jest a to z tego prostego powodu że jakoś trzeba te literki składać aby tekst był czytelny ... a to potrafia tylko osoby w jakimś tam wieku... jedne predzej drugie później .. hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Ja tylko odpowiadam 22.05.02, 20:00 hihi...no to juz jakies ramy wiekowe mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:46 Czyli wiekowo sie łapiesz?...hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ja tylko odpowiadam 22.05.02, 21:47 a co Wy z tym wiekiem, idźcie na czat, tam pierwsze pytanie to: ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:58 Akurat na czacie, Nie bywam mój bracie. Bo przy moim wieku, Nie łapie sie człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ja tylko odpowiadam 23.05.02, 09:25 Raz wlazłam na chat. Średnia wieku - 16 lat. Dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 27.05.02, 18:08 hej hej hop hop!!!! spicie juz???? czy macie dluuugi weekend? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.cosmic.pl 27.05.02, 18:26 Nie śpię, nie śpię, chociaż jestem totalnie wykończona po kilkugodzinnej podróży pociągiem Warszawa-Szczecin, a potem lataniem jak z pieprzem przez resztę dnia po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: 213.76.53.* 28.05.02, 07:43 A jak już latasz to mam pytanie : A masz uprawnienia? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 13:31 ja tak bardziej szczegółowo: jak już latasz, to gdzie trzymasz pieprz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 16:11 no prosze...panowie to jak zwykle technicznie do sprawy podchodza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:19 gofa napisał(a): > no prosze...panowie to jak zwykle technicznie do sprawy podchodza ;) No ale niech im będzie. Uprawnień nie potrzebuję, bo mam skrzydła, a pieprz to do odstraszania gołębi. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 19:29 ooo...mysle ze zamiast pieprzu mogą być czerwone kokardki we włosach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:41 Ueee, nie cierpię kokardek. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 19:53 hmmm...to może te majty z falbanami co to w nich kankana mamy tańczyć niech będą czerwone ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:55 A niech będą majty z falbanami, niech mają radochę. Warunek: pifko. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:12 hihi...chlopaki zbankrutuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:13 hahaha zgoda na majty z falbanami, Muminek nie? ale pifko po tańcowaniu hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:24 a ktoś przed chwilą obiecywał że przed? no? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.polpak-karton.pl 28.05.02, 21:46 Co Ty Wook pifko przed tańcem, wyobrażasz sobie pijane majtki na nie mniej pijanych tancerkach w czasie pijanego kankana... takiego kankana nawet na dzikim zachodzie i w Paryzu jeszcze nie widzieli.. hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 29.05.02, 00:14 hahaha ... widze Muminku ze fantazja dopisuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s A może Muminek... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.05.02, 12:15 ... zagra nam do tańca? No chyba, że słoń na ucho nadepnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 29.05.02, 16:10 Mogę Wam najwyżej zaspiewać.. i pograć na organkach... ale taniec musi być według moich poprzednich fantazji.. hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A może Muminek... 03.06.02, 15:37 O, czyżbym słyszała muzykę? Muminek zaprasza do tańca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 19:33 To w końcu kto tu ma tańczyć ? Wook chyba bedziemy sobie musieli sami tego kankana zatańczyć! Tylko skad my weźmiemy te majtki z falbankami i to takie zeby były meskie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może Muminek... 04.06.02, 07:59 Nie wiem jak z tym tańcem nam wyjdzie... hihi stare kości mogą nie wytrzymać, a majtki to załatwi nam gofa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A może Muminek... 04.06.02, 08:50 A może gorsety usztywniające? Trochę niewygodne, ale dzięki temu powstrzymacie się od gwałtownych ruchów i oszczędzicie stare kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 16:57 W gorsecie to pewnie nas tak usztywni że zamiast kankana wyjdzie nam "sztywniak pomorski" albo taniec kloców :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może Muminek... 04.06.02, 20:37 a dlaczego to niby ja mam Wam zalatwiac falbaniaste majty? co? sami sobie uszyjcie, bedzie fantazyjniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:22 Z pewnością uszyte przez nas majty były by sensacja sezonu tanecznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A może Muminek... 05.06.02, 08:53 Niezła myśl, jeszcze nasz kankan, ale będzie zarobek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:14 No nie!!!!!!!!!! Widzisz Wook jakie te dziewczyny materialistki, jak za pieniadze to nawet na plaży w naszych majtkach by tańczyły :))) A jak dla oklasków i to naszych - to tańczcie sobie sami, aleśmy się w tym necie kobiet dorobili.. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: A może Muminek... 06.06.02, 10:44 cóz...myśmy nie proponowały tego kankan...tylko...kto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A może Muminek... 06.06.02, 10:53 No właśnie, teraz to by się wykręcili, żeby tylko nie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:31 A wy tylko o pieniadzach, jeszcze kroku nie zrobiły a o cene się targują, a może po prostu nie potraficie tańczyć, to powiedzcie wprost my z WOOkiem za pół waszej ceny jesteśmy kazdy taniec wykonać bez zbytniego targowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: A może Muminek... 08.06.02, 07:56 Pewnie i bez łaski, nawet od Gofy nie bedziemy brać tych majtek z falbankami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 08.06.02, 12:36 My będziemy tylko bić brawo i popijać chłodne pifko w cieniu, czapkę-pilotkę postawimy na piasku i turyści będą nam bilony rzucać. Życie jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:08 O ile wiem na naszych plazach palmy nie rosną, także o cieniu to mozecie pomażyć, a do czapki pilotki to raczej wrzucać wam nie będą bo t sprzet którysie splaszcza po zdjeciu z głowy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 10:04 W takim razie panowie użyczą nam kapeluszy, bo i tak im pospadają, jak będą podrygiwać. A o cień tu już my się zatroszczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 10:06 W takim razie panowie użyczą nam kapeluszy, bo i tak im pospadają, jak będą podrygiwać. A o cień tu już my się zatroszczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 15:50 ooooh....jak fajnie...my bedziemy patrzec...rewelacja...gosia, spoko, zamiast kapelusza to sobie wezmiemy puszke po ciastkach czy czekoladkach, nawet mam taka jedna w ksztalcie serca, to bedzie dobry chwyt! a cien? chlopaki, sie skombinuje jakas parasolke dla nas...a dla Was jakis kremik z filtrem - bo sie nam spalicie na mahon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 15:56 Zamiast pudełka może wielką muszlę? Aha, Gofa, masz turystyczną lodówkę? Gdzieś to pifko trzeba trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 16:11 Widzę, że zgodność jest. Jeszcze tylko przekonać panów do swojej roli i wakacje jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:35 A my na to hahaha:))) Jaka za to bedzie kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 08:55 Kasa? Nasze czarujące towarzystwo i uznanie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 08:57 Oraz oklaski pensjonariuszek sanatoriów na promenadzie!HI HI HI:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 09:22 A kasa też będzie. Może panowie zasugerują, na co ją wydać (po odjęciu tego, co pójdzie na nasze piwo). Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 09:54 No, na coś pod to piwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 11:10 Na przykład wykupienie własnego miejsca na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:24 Z parasolem, drinkiem i chłopcem plażowym? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:29 Chłopców to my już mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:32 Ale jakiś podział obowiązków być musi- kto będzie dmuchał pływadełka i rozstawiał parawan, jak nasi panowie cali w koronkach?!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.polpak-karton.pl 12.06.02, 07:10 Na to wychodzi że my do roboty, A wy wypoczynek - Ale z was trzpioty! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 11:31 ktos musi pracowac zeby inni mogli wypoczywac ;) padlo na Was chlopaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.mega.net.pl 12.06.02, 13:04 Ale jak już będą zmęczeni tańcem, to też damy im odpocząć, nie jesteśmy sadystki. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 13:31 alez oczywiscie...nie mozna dopuscic zeby sie przepracowywali bo nam padna w polowie sezonu i nici z interesu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 14:48 Tak, tak, jakiś miły grajdołek z parasolem zarezerwowany dla artystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 16:45 Ten grajdołek to ma być kwadrat o co najmniej 500m boku. Inaczej - sąsiedztwo dzieciarni z kolonii, pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 10:47 no nie...zadnych kolonistek ;))) beda piszczec i odganiac ludzi...i jeszcze nam ktos powie ze mlodziez deprawujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 11:02 Aha, i z dala od wiatraka. Tam może luz, ale do wody nie da się wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 18:59 a co wyście się tak rozgadały, rezerwować całą plażę i spoko zniknie problem kolonistów i grajdołków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 19:25 jak sobie cala plaze zarezerwujemy to skad widzow wezmiemy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 09:25 Kochani, nie rozpędzajmy się tak, przecież cały urok Ś-cia to plaża, a turyści to nasza widownia! Gofa ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:11 a teraz trzeba zamowic jakas prognoze pogody na okres wakacyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:24 No to zamów, bo ja do pogody nie mam szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:54 ja wiem jedno, jak zabiore parasol to na 100% nie bedzie padac ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 13:18 No to lepiej weź. A masz taki uniwersalny, tzn. od deszczu, który może ew. służyć jako słoneczny? Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 16:26 Gofa, bierz parasol!!!! Ale jedno jest pewne- w lipcu będzie NA PEWNO lało- bo wtedy jest najwięcej dni deszczowych w roku - za to w październiku wraca na chwilę lato. To są informacje sprawdzone! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 16:28 ... na początku sierpnia będzie słoneczko przez ok. 3 tyg. a później znowu załamanie... Odpowiedz Link Zgłoś