Dodaj do ulubionych

POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 08:30
Jest już ranek słońce świeci,
I ciekawe - Jak dzień zleci?
Hej dziewczyny wstawać czas,
Smutno :( jak tu nie ma WAS.
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 09:06
      Witam o poranku! Ja od dawna nie śpię, a teraz wreszcie obudził się tan mój
      chrzaniony serwer.
      • wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 11:39
        Trzeba by ten Twój chrzaniony serwer do raportu postawić!!! kto to widział w
        taka pogodę tak długo spać :)))
        • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 12:20
          Mało tego, on w ciągu dnia też zasypia.
          • Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:27
            Daj mu Gosiu popalić odpowiednio.... to nie bedzie miał czasu zasnąć. Wook
            sorki że jak pisze dziewczyny to nie piszę o tobie ale w wierszach jakoś mi
            się rymy nie zgadzają :))) /a wydaje mi sie że chyba jestes płci męskiej?/
            • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 12:39
              Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Daj mu Gosiu popalić odpowiednio.... to nie bedzie miał czasu zasnąć.

Kurde, a może on właśnie zasypia ze zmęczemnia?...
              • wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 13:35
                niesamowite!... musisz go bardzo eksploatować :)))
                • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 13:48
                  Żeby tylko ja...
                  • wook Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.02, 20:53
                    no tak, jak wspólny to musi mu być ciężko:)))
                    • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 08:43
                      A niektórzy (w tym ja) dobijają go jeszcze po godzinach, bo wtedy działa
                      najszybciej.
                      • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 11:02
                        oj biedny ten serwer... rekompensujecie mu jakos ten wysilek? jakies czule
                        slowka, poglaskanie ...moze on sie wlasnie tego domaga? :)
                        • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 11:31
                          Jak bym miała z niego dostęp do gadu-gadu, to może bym go pogłaskała, a tak, to
                          niech się...
                          • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 12:08
                            o paskudnik jeden! zadnego komunikatora nie puszcza?
                            • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 12:29
                              Puszcza, ale pod warnkiem, że nie wymaga instalacji.
                              • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 14:21
                                hmm...trzeba cos z tym fantem zrobic...:)))
                                • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:05
                                  Pozostajątylko zabawki bez onstalacji. Mam u siebie ICQ, ale chyba przerzucę
                                  się na onet, jest chyba prostszy.
                                  • ga Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:19
                                    Gosia! Wymieńcie ochroniarza na nowy serwer! Chyba się nie obrazi?
                                    • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:39
                                      A bardzo chętnie. A czy się obrazi, to mnie to...
                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:28
                                    gosia-s napisał(a):

> Pozostajątylko zabawki bez onstalacji. Mam u siebie ICQ, ale chyba przerzucę
                                    > się na onet, jest chyba prostszy.

a jak jest z tlenem? :)
                                    • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:40
                                      Co ma tlen do cyberprzestrzeni?
                                      • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:58
                                        hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :)))
                                        • gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:02
                                          gofa napisał(a):

> hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :)))

może jaśniej...

• ga Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:11
                                            ?????????
                                          • gofa Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:18
                                            gosia-s napisał(a):

> gofa napisał(a):
                                            >
                                            > > hahaha..tak jak jest komunikator onetu tak i jest komunikator tlenu :)))
                                            >
                                            > może jaśniej...

przepraszam...zapomnialam podac adres...www.tlen.pl :)

• ga Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:17
      Pobudka pobudką, a dzisiaj się zaspało? czy kończymy urlopik z przytupem?
      • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 08:34
        W najlepszym wypadku skończył mu się urlopik. Pierwszy dzień to straaaszny ból,
        ale tu może się wypłakać do woli.
        W najgorszym - sprzęt mu się rozsypał.
        • Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:12
          Nie zaspałem! Ale niestety byłem w strefie bezkomputerowej. Strach powiedzieć
          co przeżywałem... bul ze nie moge dostać się do forum był straszny :(((( To już
          chyba nałóg... hihihi! A jeżeli chodzi o mój urlop to faktycznie sie kończy ...
          nareszcie bo ogłupiałbym chyba od tego upału, a w pracy chłodno bo mamy stary
          poniemiecki budynek:))
          • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 14:25
            O, widzę, że nie tylko ja się uzależniłam od forum. Nie zamierzam leczyć się z
            tego nałogu, całkiem przyjemny. No, może z wyjątkiem tych katuszy, jakie
            przeżywam w łykendy.
            • Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:28
              Wyobraź sobie że wpadłem tu prosto z trasy Byłem w Toruniu rzucić troche
              drobnych studentom na ulicach hihihi!
              • Gość: Muminek Pobudka w niedzielę ..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 00:15
                ...dla tych co tutaj raniutko wejda ... pozdrówka i kończcie ten tydzień
                prowadzeniem :))))
                • wook Re: Pobudka w niedzielę ..... 12.05.02, 10:31
                  prowadzenie już jest huraaa!!! w poniedziałek to Wy musicie nie tylko tę
                  pozycję utrzymać ale znacznie zwiększyć dystans w stosunku do Koszalina -
                  brawo i do roboty :)))
            • wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 10:32
              gosia-s napisał(a):

> O, widzę, że nie tylko ja się uzależniłam od forum. Nie zamierzam leczyć się z
              > tego nałogu, całkiem przyjemny. No, może z wyjątkiem tych katuszy, jakie
              > przeżywam w łykendy.

gosia! w łykendy no godzinke do kawiarenki internetowej :)))
              • Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:00
                Gosiu przyłączam się do pomysłu Wooka - pamietaj słuchaj starszych hahaha!
                • gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 21:47
                  ho ho ho...panowie, szalejecie ;)
                  • ga Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 09:26
                    gofa napisał(a):

> ho ho ho...panowie, szalejecie ;)

..ale jak skutecznie! Wchodzę na forum po niedzieli- a tu 890!!! Niedowiary!
                    Oklaski dla dyżurujących!:))
                • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 10:46

> Gosiu przyłączam się do pomysłu Wooka - pamietaj słuchaj starszych hahaha!

A skąd wiesz, że wook jest ode mnie starszy? A co do kawiarenek, to na pewno będę
                  je odwiedzać w Szczecinie.

• gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 12:11
                    hihihi...a ja wiem kto jest starszy ;)....teraz pewnie wywolam burze...:)))
                    • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 12:28
                      gofa napisał(a):

> hihihi...a ja wiem kto jest starszy ;)

Jak wiesz, to melduj

....teraz pewnie wywolam burze...:)))

Już grzmi.

• wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 15:12
                        no, no a skąd wiesz? hihi.
                        • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 15:33
                          wook napisał(a):

> no, no a skąd wiesz? hihi.

No właśnie, skąd? hi, hi.
                          • gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 16:00
                            hihihi nie powiem :)))
                            • gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 16:03
                              Nie bądź taka, ciekawość mnie zeżre i co będzie?
                              • Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:27
                                Ja jestem Gosiu od ciebie starszy, czyżbyś zapomniała? :)))
                                • Gość: gosia-s Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 14.05.02, 16:19
                                  Ty to wiem, ale wook?
                                  • gofa :) 14.05.02, 17:39
                                    hihihihi :)
                                    • Gość: Muminek Re: :) IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 14.05.02, 18:35
                                      A myslisz ze mlodsi nie mogą mieć dobrych pomysłów? :)))
                                  • wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 19:29
                                    Gość portalu: gosia-s napisał(a):

> Ty to wiem, ale wook?

więcej niż 20, mniej niż 100 - chyba rozwiałem Twoje wątpliwości:)))
                                    • gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 19:55
                                      hihihi ale zamieszanie wywolalam...ups...;)
                                      • Gość: Muminek Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 21:15
                                        To coś mi się wydaje że masz tyle samo co Gosia-s... a to przez uśmieszki Gofci
                                        :)))))
                                        • gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 23:13
                                          hihihihi ....moze tak...moze nie....:)
                                          • wook Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 15:04
                                            hahaha, ale gofciu trzymasz ich w napięciu :)))
                                            • gofa Re: POBUDKA MUMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 15:06
                                              hihihi...ale nic im nie powiem :)
                                        • Gość: gosia-s Muminek! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:17

> To coś mi się wydaje że masz tyle samo co Gosia-s... a to przez uśmieszki Gofci
                                          >
                                          > :)))))

Kobietę o wiek?!
                                          • Gość: Muminek Re: Muminek! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:53
                                            No wiesz ja nie mówiłem ile Gosiu masz tylko hciałem Gofcie za języczek
                                            pociagnąć :)))
                                            • gofa Re: Muminek! 17.05.02, 09:33
                                              hihihihi :)))
                                              • Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:49
                                                hihihi!
                                                • gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:11
                                                  a ja sie wlasnie zastanawiam czy wiek jest istotny...:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: 213.76.53.* 19.05.02, 21:14
                                                    Zależy do czego, bo kiedyś naprzykład aby iść do kina na nocny seans trzeba
                                                    było mieć 18 :))))
                                                  • gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:19
                                                    no a teraz mozna to sobie w tv albo na dvd zobaczyc ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofcia ... IP: 213.76.53.* 19.05.02, 21:24
                                                    Ale żeby zostać emerytem trzeba mieć odpowiednią ilość lat no i dochodzą
                                                    jeszcze prawa wyborcze, oraz odpowiedzialność prawna, podjecie pracy itd. Ale
                                                    żeby wypić pifko to trzeba tylko lubić a już jakiś dorosły nam w sklepie kupi
                                                    ...hahaha!
                                                  • gofa Re: Gofcia ... 19.05.02, 21:38
                                                    zapytam prowokujaco: ale na forum wiek nie jest istotny, co? ;)
                                                  • gosia-s Ja tylko zawtóruję 20.05.02, 09:44
                                                    hi hi!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 10:08
                                                    Gofciu, ależ jest a to z tego prostego powodu że jakoś trzeba te literki
                                                    składać aby tekst był czytelny ... a to potrafia tylko osoby w jakimś tam
                                                    wieku... jedne predzej drugie później .. hihihi!
                                                  • gofa Re: Ja tylko odpowiadam 22.05.02, 20:00
                                                    hihi...no to juz jakies ramy wiekowe mamy ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:46
                                                    Czyli wiekowo sie łapiesz?...hihihi!
                                                  • wook Re: Ja tylko odpowiadam 22.05.02, 21:47
                                                    a co Wy z tym wiekiem,
                                                    idźcie na czat,
                                                    tam pierwsze pytanie to: ile masz lat?
                                                  • Gość: Muminek Re: Ja tylko odpowiadam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:58
                                                    Akurat na czacie,
                                                    Nie bywam mój bracie.
                                                    Bo przy moim wieku,
                                                    Nie łapie sie człowieku.
                                                  • gosia-s Re: Ja tylko odpowiadam 23.05.02, 09:25
                                                    Raz wlazłam na chat. Średnia wieku - 16 lat.
                                                    Dziękuję, postoję.
                                                  • gofa POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 27.05.02, 18:08
                                                    hej hej hop hop!!!! spicie juz???? czy macie dluuugi weekend? ;)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.cosmic.pl 27.05.02, 18:26
                                                    Nie śpię, nie śpię, chociaż jestem totalnie wykończona po kilkugodzinnej
                                                    podróży pociągiem Warszawa-Szczecin, a potem lataniem jak z pieprzem przez
                                                    resztę dnia po mieście.
                                                  • Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: 213.76.53.* 28.05.02, 07:43
                                                    A jak już latasz to mam pytanie : A masz uprawnienia? :))))
                                                  • wook Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 13:31
                                                    ja tak bardziej szczegółowo: jak już latasz, to gdzie trzymasz pieprz???
                                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 16:11
                                                    no prosze...panowie to jak zwykle technicznie do sprawy podchodza ;)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:19
                                                    gofa napisał(a):

> no prosze...panowie to jak zwykle technicznie do sprawy podchodza ;)

No ale niech im będzie. Uprawnień nie potrzebuję, bo mam skrzydła, a pieprz to do
                                                    odstraszania gołębi.

• gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 19:29
                                                    ooo...mysle ze zamiast pieprzu mogą być czerwone kokardki we włosach :)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:41
                                                    Ueee, nie cierpię kokardek.
                                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 19:53
                                                    hmmm...to może te majty z falbanami co to w nich kankana mamy tańczyć niech
                                                    będą czerwone ....;)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:55
                                                    A niech będą majty z falbanami, niech mają radochę. Warunek: pifko.
                                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:12
                                                    hihi...chlopaki zbankrutuja ;)
                                                  • wook Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:13
                                                    hahaha zgoda na majty z falbanami, Muminek nie? ale pifko po tańcowaniu hihi.
                                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 28.05.02, 20:24
                                                    a ktoś przed chwilą obiecywał że przed? no? ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! IP: *.polpak-karton.pl 28.05.02, 21:46
                                                    Co Ty Wook pifko przed tańcem, wyobrażasz sobie pijane majtki na nie mniej
                                                    pijanych tancerkach w czasie pijanego kankana... takiego kankana nawet na
                                                    dzikim zachodzie i w Paryzu jeszcze nie widzieli.. hahaha!
                                                  • gofa Re: POBUDKA!!!!!!! nie spijcie!!!! 29.05.02, 00:14
                                                    hahaha ... widze Muminku ze fantazja dopisuje ;)
                                                  • Gość: gosia-s A może Muminek... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.05.02, 12:15
                                                    ... zagra nam do tańca? No chyba, że słoń na ucho nadepnął.
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 29.05.02, 16:10
                                                    Mogę Wam najwyżej zaspiewać.. i pograć na organkach... ale taniec musi być
                                                    według moich poprzednich fantazji.. hihihi!
                                                  • gosia-s Re: A może Muminek... 03.06.02, 15:37
                                                    O, czyżbym słyszała muzykę? Muminek zaprasza do tańca?
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 19:33
                                                    To w końcu kto tu ma tańczyć ? Wook chyba bedziemy sobie musieli sami tego
                                                    kankana zatańczyć! Tylko skad my weźmiemy te majtki z falbankami i to takie
                                                    zeby były meskie? :))))
                                                  • wook Re: A może Muminek... 04.06.02, 07:59
                                                    Nie wiem jak z tym tańcem nam wyjdzie... hihi stare kości mogą nie wytrzymać,
                                                    a majtki to załatwi nam gofa:)))
                                                  • gosia-s Re: A może Muminek... 04.06.02, 08:50
                                                    A może gorsety usztywniające? Trochę niewygodne, ale dzięki temu powstrzymacie
                                                    się od gwałtownych ruchów i oszczędzicie stare kości.
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 16:57
                                                    W gorsecie to pewnie nas tak usztywni że zamiast kankana wyjdzie nam "sztywniak
                                                    pomorski" albo taniec kloców :))))
                                                  • gofa Re: A może Muminek... 04.06.02, 20:37
                                                    a dlaczego to niby ja mam Wam zalatwiac falbaniaste majty? co? sami sobie
                                                    uszyjcie, bedzie fantazyjniej ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:22
                                                    Z pewnością uszyte przez nas majty były by sensacja sezonu tanecznego :)))
                                                  • gosia-s Re: A może Muminek... 05.06.02, 08:53
                                                    Niezła myśl, jeszcze nasz kankan, ale będzie zarobek!
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:14
                                                    No nie!!!!!!!!!! Widzisz Wook jakie te dziewczyny materialistki, jak za
                                                    pieniadze to nawet na plaży w naszych majtkach by tańczyły :)))
                                                    A jak dla oklasków i to naszych - to tańczcie sobie sami, aleśmy się w tym
                                                    necie kobiet dorobili.. :)))))
                                                  • gosia-s Re: A może Muminek... 05.06.02, 16:16
                                                    Takie jest życie, nic za darmo...
                                                  • gofa Re: A może Muminek... 06.06.02, 10:44
                                                    cóz...myśmy nie proponowały tego kankan...tylko...kto? ;)
                                                  • gosia-s Re: A może Muminek... 06.06.02, 10:53
                                                    No właśnie, teraz to by się wykręcili, żeby tylko nie zapłacić.
                                                  • Gość: Muminek Re: A może Muminek... IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:31
                                                    A wy tylko o pieniadzach, jeszcze kroku nie zrobiły a o cene się targują, a
                                                    może po prostu nie potraficie tańczyć, to powiedzcie wprost my z WOOkiem za pół
                                                    waszej ceny jesteśmy kazdy taniec wykonać bez zbytniego targowania :)))
                                                  • wook Re: A może Muminek... 08.06.02, 07:56
                                                    Pewnie i bez łaski, nawet od Gofy nie bedziemy brać tych majtek z
                                                    falbankami:)))
                                                  • gosia-s Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 08.06.02, 12:36
                                                    My będziemy tylko bić brawo i popijać chłodne pifko w cieniu, czapkę-pilotkę
                                                    postawimy na piasku i turyści będą nam bilony rzucać. Życie jest piękne...
                                                  • Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:08
                                                    O ile wiem na naszych plazach palmy nie rosną, także o cieniu to mozecie
                                                    pomażyć, a do czapki pilotki to raczej wrzucać wam nie będą bo t sprzet
                                                    którysie splaszcza po zdjeciu z głowy :)))))
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 10:04
                                                    W takim razie panowie użyczą nam kapeluszy, bo i tak im pospadają, jak będą
                                                    podrygiwać. A o cień tu już my się zatroszczymy.
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 10:06
                                                    W takim razie panowie użyczą nam kapeluszy, bo i tak im pospadają, jak będą
                                                    podrygiwać. A o cień tu już my się zatroszczymy.
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 15:50
                                                    ooooh....jak fajnie...my bedziemy patrzec...rewelacja...gosia, spoko, zamiast
                                                    kapelusza to sobie wezmiemy puszke po ciastkach czy czekoladkach, nawet mam
                                                    taka jedna w ksztalcie serca, to bedzie dobry chwyt! a cien? chlopaki, sie
                                                    skombinuje jakas parasolke dla nas...a dla Was jakis kremik z filtrem - bo sie
                                                    nam spalicie na mahon ;)
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 15:56
                                                    Zamiast pudełka może wielką muszlę?
                                                    Aha, Gofa, masz turystyczną lodówkę? Gdzieś to pifko trzeba trzymać.
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 16:04
                                                    I marakasy w dłoń!!!
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 10.06.02, 16:11
                                                    Widzę, że zgodność jest. Jeszcze tylko przekonać panów do swojej roli i wakacje
                                                    jak złoto.
                                                  • Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:35
                                                    A my na to hahaha:)))
                                                    Jaka za to bedzie kasa?
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 08:55
                                                    Kasa? Nasze czarujące towarzystwo i uznanie!:)))
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 08:57
                                                    Oraz oklaski pensjonariuszek sanatoriów na promenadzie!HI HI HI:)
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 09:22
                                                    A kasa też będzie. Może panowie zasugerują, na co ją wydać (po odjęciu tego, co
                                                    pójdzie na nasze piwo).
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 09:54
                                                    No, na coś pod to piwo!!!
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 11:10
                                                    Na przykład wykupienie własnego miejsca na plaży?
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:24
                                                    Z parasolem, drinkiem i chłopcem plażowym?
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:29
                                                    Chłopców to my już mamy.
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 11.06.02, 14:32
                                                    Ale jakiś podział obowiązków być musi- kto będzie dmuchał pływadełka i
                                                    rozstawiał parawan, jak nasi panowie cali w koronkach?!!:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.polpak-karton.pl 12.06.02, 07:10
                                                    Na to wychodzi że my do roboty,
                                                    A wy wypoczynek - Ale z was trzpioty! :))))
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 11:31
                                                    ktos musi pracowac zeby inni mogli wypoczywac ;) padlo na Was chlopaki ;)
                                                  • Gość: gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.mega.net.pl 12.06.02, 13:04
                                                    Ale jak już będą zmęczeni tańcem, to też damy im odpocząć, nie jesteśmy
                                                    sadystki.
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 13:31
                                                    alez oczywiscie...nie mozna dopuscic zeby sie przepracowywali bo nam padna w
                                                    polowie sezonu i nici z interesu ;)
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 12.06.02, 14:48
                                                    Tak, tak, jakiś miły grajdołek z parasolem zarezerwowany dla artystów!!!
                                                  • Gość: gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 16:45
                                                    Ten grajdołek to ma być kwadrat o co najmniej 500m boku. Inaczej - sąsiedztwo
                                                    dzieciarni z kolonii, pasuje?
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 10:47
                                                    no nie...zadnych kolonistek ;))) beda piszczec i odganiac ludzi...i jeszcze
                                                    nam ktos powie ze mlodziez deprawujemy ;)
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 11:02
                                                    Aha, i z dala od wiatraka. Tam może luz, ale do wody nie da się wejść.
                                                  • wook Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 18:59
                                                    a co wyście się tak rozgadały, rezerwować całą plażę i spoko zniknie problem
                                                    kolonistów i grajdołków :)))
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 13.06.02, 19:25
                                                    jak sobie cala plaze zarezerwujemy to skad widzow wezmiemy, co?
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 09:25
                                                    Kochani, nie rozpędzajmy się tak, przecież cały urok Ś-cia to plaża, a turyści
                                                    to nasza widownia! Gofa ma rację...
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:11
                                                    a teraz trzeba zamowic jakas prognoze pogody na okres wakacyjny...
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:24
                                                    No to zamów, bo ja do pogody nie mam szczęścia.
                                                  • gofa Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 12:54
                                                    ja wiem jedno, jak zabiore parasol to na 100% nie bedzie padac ..;)
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 13:18
                                                    No to lepiej weź. A masz taki uniwersalny, tzn. od deszczu, który może ew.
                                                    służyć jako słoneczny?
                                                  • ga Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 16:26
                                                    Gofa, bierz parasol!!!! Ale jedno jest pewne- w lipcu będzie NA PEWNO lało- bo
                                                    wtedy jest najwięcej dni deszczowych w roku - za to w październiku wraca na
                                                    chwilę lato. To są informacje sprawdzone!
                                                  • gosia-s Re: Dziewczyny, panowie nam zatańczą! 14.06.02, 16:28
                                                    ... na początku sierpnia będzie słoneczko przez ok. 3 tyg. a później znowu
                                                    załamanie...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka