beatrix13 11.05.06, 22:06 w USA; Agencja Bezpieczeństwa Narodowego bez nakazu sądowego monitoruje e-maile i rozmowy telefoniczne milionów Amerykanów na fali histerii po 11.09; a u nas? czy to też,czy to realne? 1984 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek jeśli ma być bezpieczniej to jestem za IP: 217.153.6.* 11.05.06, 22:30 jeśli ma być bezpieczniej to jestem za nic nie mam do ukrycia ja prawa nie łamie a jak rozmawiam z dziewczyną o bardzo intymnych sprawach to mam to gdzieś czy na końcu polski jakiś oficer by to ewentualnie słuchał, pedałem nie jestem wstydzić się nie muszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas kazden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:51 to sie tylko Tobie wydaje, ze nie łamiesz prawa... każden łamie prawo!!! Ale oni chyba tylko notowali kto, kiedy, z kim i jak długo... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: jeśli ma być bezpieczniej to jestem za 12.05.06, 12:33 No chyba, że ten oficer z drugiego końca Polski przyjedzie do Ciebie i powie, że jeśli nie powiesz tego, czego chce, to odtworzy Twoje intymne rozmowy z dziewczyną, Twojej żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: podsłuchują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:32 i najwyższy czas sie zupełnie zamerykanizować!!! Odpowiedz Link Zgłoś