Dodaj do ulubionych

Szczecin nie zarobi na mundialu

16.05.06, 16:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas jak prezes mówi IP: *.centertel.pl 16.05.06, 17:24
      -Sprawa została przespana - ocenia Marek Migdal, prezes Zachodniopomorskiej
      Agencji Rozwoju Turystyki. - Szansą było nie tylko wykorzystanie Szczecina jako
      bazy noclegowej. Prezentując walory regionu, mogliśmy zaproponować kibicom
      mającym czas między meczami kilkudniowy pobyt właśnie u nas.
      ===============================
      Jak prezes tak zacnej spółki Zachodniopomorskiej Agencji Rozwoju Turystyki
      mówi, ze sprawa została przespana, to chyba wie co mówi, bo zaspał...
      Co do zas współpracy z biurami turystycznymi,
      to z jednym na pewno współpracuje prezes blisko i tez przespano?

Teraz bendom zwlali jeden na drugiego,
      a mawia sie, ze kto rano wstaje...
      ale teraz sami niewierzacy, to i zasypiaja...
      byleby zdażyc jako pierwszy zwalic na kogos...
      • Gość: michu śmieszny ten mr Migdal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:52
        jestem ostatnim, który stanie w obronie naszych zacnych marszałków, ale
        obarczanie ich winą za nie ściągnięciu kilkuset gości hotelowych, to jakaś
        lekka paranoja. a mówienie, że kampania promocyjna regionu to wydawanie
        pieniedzy w błoto nie najlepszą wystawia ocenę panu prezesowi od... promocji
        turystyki.
      • Gość: fitno Re: jak prezes mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:21
        Za rok mamy THE TALL SHIP RACES i bedzie to samo.... az wstyd ze przez tak czas nic nie zrobiono, a i sie nie zanosi na jakiekolwiek hmm inwestycje... żenua...
        • dino808 Re: jak prezes mówi 17.05.06, 16:17
          Jaka WAAADZA takie podwórko. Przecież nie mamy nawet jednej pogłębiarki ,żeby
          pogłębić tor wodny dla żaglowców i nie tylko. Prawdziwa wiocha z tramwajami.
          Właściwi ludzie na właściwym miejscu - czyli buc bucem się podpiera. Królestwo
          niekompetencji i zmarnowanych szans naszego miasta. Czy już naprawdę nie ma
          ludzi , którzy cokolwiek chcieliby tu zmienić , a nie tylko dorwać się do
          koryta.
    • Gość: dyletant Re: Szczecin nie zarobi na mundialu IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.05.06, 17:55
      Tylko wyjątkowy naiwniak mógł sądzić, ż komuś będzie się opłacało jechać 2
      godziny w jedną stronę aby się przespać, i to wcale nie taniej niż w Berlinie. A
      poza tym to w Berlinie będzie tylko kilka meczów, pozostałe są w innych
      miastach, jeszcze dalej położonych od Szczecina.
      • Gość: detox3000 [...] IP: 218.56.144.* 16.05.06, 18:00
        • searover Re: Szczecin nie zarobi na mundialu 16.05.06, 18:47
          Detox, dziecino, mam nadzieję, że Cię nie wytną.
          Aleś odważny! Takich słów użyć? No, no! Teraz wreszcie będziesz mógł się
          kolegom na podwórku pochwalić.
    • Gość: bobal Re: Szczecin nie zarobi na mundialu IP: 83.168.106.* 16.05.06, 20:05
      Ja też nie wierzyłem w tą "mitologiczną" falę turystów - kibiców. Kolejny
      "medialny" fakt na wzór pluskwy milenijnej. Też mnie śmieszą z tym promowaniem
      województwa. Ludzie żreć co nie mają, butelki zbierają i śmietniki przeszukują,
      a oni chcą tu bałtycką riviere robić.
    • Gość: Arkafan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:47
    • Gość: marek W interesach jak w życiu. Żeby wyjąć trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:53
      najpierw wsadzić. A Co Szczecin zainwestował w MŚ? Dyskusja jest śmieszna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka