gniewko_syn_rybaka 16.05.06, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas jak prezes mówi IP: *.centertel.pl 16.05.06, 17:24 -Sprawa została przespana - ocenia Marek Migdal, prezes Zachodniopomorskiej Agencji Rozwoju Turystyki. - Szansą było nie tylko wykorzystanie Szczecina jako bazy noclegowej. Prezentując walory regionu, mogliśmy zaproponować kibicom mającym czas między meczami kilkudniowy pobyt właśnie u nas. =============================== Jak prezes tak zacnej spółki Zachodniopomorskiej Agencji Rozwoju Turystyki mówi, ze sprawa została przespana, to chyba wie co mówi, bo zaspał... Co do zas współpracy z biurami turystycznymi, to z jednym na pewno współpracuje prezes blisko i tez przespano? Teraz bendom zwlali jeden na drugiego, a mawia sie, ze kto rano wstaje... ale teraz sami niewierzacy, to i zasypiaja... byleby zdażyc jako pierwszy zwalic na kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu śmieszny ten mr Migdal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:52 jestem ostatnim, który stanie w obronie naszych zacnych marszałków, ale obarczanie ich winą za nie ściągnięciu kilkuset gości hotelowych, to jakaś lekka paranoja. a mówienie, że kampania promocyjna regionu to wydawanie pieniedzy w błoto nie najlepszą wystawia ocenę panu prezesowi od... promocji turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitno Re: jak prezes mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:21 Za rok mamy THE TALL SHIP RACES i bedzie to samo.... az wstyd ze przez tak czas nic nie zrobiono, a i sie nie zanosi na jakiekolwiek hmm inwestycje... żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
dino808 Re: jak prezes mówi 17.05.06, 16:17 Jaka WAAADZA takie podwórko. Przecież nie mamy nawet jednej pogłębiarki ,żeby pogłębić tor wodny dla żaglowców i nie tylko. Prawdziwa wiocha z tramwajami. Właściwi ludzie na właściwym miejscu - czyli buc bucem się podpiera. Królestwo niekompetencji i zmarnowanych szans naszego miasta. Czy już naprawdę nie ma ludzi , którzy cokolwiek chcieliby tu zmienić , a nie tylko dorwać się do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyletant Re: Szczecin nie zarobi na mundialu IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.05.06, 17:55 Tylko wyjątkowy naiwniak mógł sądzić, ż komuś będzie się opłacało jechać 2 godziny w jedną stronę aby się przespać, i to wcale nie taniej niż w Berlinie. A poza tym to w Berlinie będzie tylko kilka meczów, pozostałe są w innych miastach, jeszcze dalej położonych od Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detox3000 [...] IP: 218.56.144.* 16.05.06, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
searover Re: Szczecin nie zarobi na mundialu 16.05.06, 18:47 Detox, dziecino, mam nadzieję, że Cię nie wytną. Aleś odważny! Takich słów użyć? No, no! Teraz wreszcie będziesz mógł się kolegom na podwórku pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobal Re: Szczecin nie zarobi na mundialu IP: 83.168.106.* 16.05.06, 20:05 Ja też nie wierzyłem w tą "mitologiczną" falę turystów - kibiców. Kolejny "medialny" fakt na wzór pluskwy milenijnej. Też mnie śmieszą z tym promowaniem województwa. Ludzie żreć co nie mają, butelki zbierają i śmietniki przeszukują, a oni chcą tu bałtycką riviere robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkafan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek W interesach jak w życiu. Żeby wyjąć trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:53 najpierw wsadzić. A Co Szczecin zainwestował w MŚ? Dyskusja jest śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś