Dodaj do ulubionych

KTO BYL W DELFINIE ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.03, 13:22
Dramat co oni zrobili z kina Delfin,moje ulubione kino zostalo przejete przez
pazernych ludzi.Ale od poczatku,chcialem kupic 3 bilety na 2 wieze wybralem
sobie miejsca i mowie pani prosze 3 bilety,pani na to ze nie sprzeda mi tych
miejsc bo zostanie 1 miejsce z boku i nikt tego nie kupi ,ale co mnie to
obchodzi tak sobie pomyslalem i powiedzialem pani,niestety pani byla uparta i
nici z biletow .Bylem zmuszony kupic bilety dopiero na 4 dzien.Ale to nie
koniec,wchodze do kina mowie do kobiety patrz wymienili fotele takie ladne
niebianski kolor duze wygodne,iwchodze w swoj rzad ale co sie dzieje wszyscy
wstaja przedemna,?siadam i dramat (mam186cm wzr.)nie mieszcze sie kolanami
dotykam fotela z przodu,scisk, klaustrofobia,pazernosc wlascicieli kina
doprowadzila do tego ze bylem tam ostatni raz.Napchali tam rzedow 120 razy
fotele.i kierownik mysli ze zrobil interes zycia ,a gowno ja tam nie pojde
juz czekam na nowe kina.BOJKOTOWAC DELFIN I CHCIWOSC .
POLO.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oberon Re: KTO BYL W DELFINIE ? IP: 62.233.173.* 10.02.03, 20:35
      I ja tam byłem. Wstyd. Tfu!!! Foteli nastawiali co niemiara. Jak tu wyjść w
      trakcie trzygodzinnego filmu do toalety. Trzeba cały rząd postawić na baczność.
      Bezmyślność i pazerność. To prawda.
      • Gość: dziki_kot Re: KTO BYL W DELFINIE ? IP: *.telan.pl 10.02.03, 21:03
        Niestety... musze się zgodzić! Bardzo niewygodnie, dobrze ze miałam miejsce z
        brzegu to przynajmniej mogłam wyprostowac jedną nogę. Tragedia.
    • nomad75 Re: KTO BYL W DELFINIE ? 10.02.03, 22:01
      Zgadzam się z Tobą całkowicie, z tymi fotelami to gruba przesada. Nawet
      wysłałem im maila z taka właśnie opinią, i cóz, odpowiedź była taka, że musieli
      tak zrobić, bo gdyby było mniej foteli to nie mieliby premier i dobrych filmów.
      Można zrozumiec taki tok myślenia, ale moim zdaniem jest to na krótką metę - ja
      też tam nie pójde jak otworzą multikina. Na pocieche dostałem porade, żeby
      kupowac bilety w 7 rzedzie, bo tam ponoc jest wiecej miejsca na nogi. Aha,
      jeszcze jedna przestroga, jak byłem ostatnio na "Dwóch Wieżach", to siedziałem
      o ile dobrze pamietam w 12 rzedzie mniej więcej na środku, a nad głową...
      huczał mi głośno klimatyzator. Koszmar.
      • klara2000 Re: KTO BYL W DELFINIE ? 11.02.03, 13:33
        nomad75 napisał:

> Zgadzam się z Tobą całkowicie, z tymi fotelami to gruba przesada. Nawet
        > wysłałem im maila z taka właśnie opinią, i cóz, odpowiedź była taka, że
        musieli
        >
        > tak zrobić, bo gdyby było mniej foteli to nie mieliby premier i dobrych
        filmów.
        >
        > Można zrozumiec taki tok myślenia, ale moim zdaniem jest to na krótką metę -
        ja
        > a czy biegają tam dalej szczury??
        > też tam nie pójde jak otworzą multikina. Na pocieche dostałem porade, żeby
        > kupowac bilety w 7 rzedzie, bo tam ponoc jest wiecej miejsca na nogi. Aha,
        > jeszcze jedna przestroga, jak byłem ostatnio na "Dwóch Wieżach", to
        siedziałem
        > o ile dobrze pamietam w 12 rzedzie mniej więcej na środku, a nad głową...
        > huczał mi głośno klimatyzator. Koszmar.
    • Gość: kinomaniak Re: KTO BYL W DELFINIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 14:08
      Gość portalu: polo napisał(a):

> Dramat co oni zrobili z kina Delfin,moje ulubione kino zostalo przejete przez
      > pazernych ludzi.Ale od poczatku,chcialem kupic 3 bilety na 2 wieze wybralem
      > sobie miejsca i mowie pani prosze 3 bilety,pani na to ze nie sprzeda mi tych
      > miejsc bo zostanie 1 miejsce z boku i nikt tego nie kupi ,ale co mnie to
      > obchodzi tak sobie pomyslalem i powiedzialem pani,niestety pani byla uparta i
      > nici z biletow .Bylem zmuszony kupic bilety dopiero na 4 dzien.Ale to nie
      > koniec,wchodze do kina mowie do kobiety patrz wymienili fotele takie ladne
      > niebianski kolor duze wygodne,iwchodze w swoj rzad ale co sie dzieje wszyscy
      > wstaja przedemna,?siadam i dramat (mam186cm wzr.)nie mieszcze sie kolanami
      > dotykam fotela z przodu,scisk, klaustrofobia,pazernosc wlascicieli kina
      > doprowadzila do tego ze bylem tam ostatni raz.Napchali tam rzedow 120 razy
      > fotele.i kierownik mysli ze zrobil interes zycia ,a gowno ja tam nie pojde
      > juz czekam na nowe kina.BOJKOTOWAC DELFIN I CHCIWOSC .
      > POLO.

prawda wszystko prawda dzwonilem gosc mowi jest mi przykro i co z
      tego ,stracili mnie ale spoko juz niedlugo powstanie z 10 sal kinowych to sie
      przeniose szkoda naprawde wolalem te stare fotel z okresu poznego gierka ale
      nogi se wywalilem pod spod i bylo ok.pazernosci mowimy nie
      kinomaniax
    • Gość: qwer Re: KTO BYL W DELFINIE ? IP: 217.153.4.* 12.02.03, 13:51
      Gość portalu: polo napisał(a):

> Dramat co oni zrobili z kina Delfin,moje ulubione kino zostalo przejete przez
      > pazernych ludzi.Ale od poczatku,chcialem kupic 3 bilety na 2 wieze wybralem
      > sobie miejsca i mowie pani prosze 3 bilety,pani na to ze nie sprzeda mi tych
      > miejsc bo zostanie 1 miejsce z boku i nikt tego nie kupi ,ale co mnie to
      > obchodzi tak sobie pomyslalem i powiedzialem pani,niestety pani byla uparta i
      > nici z biletow .Bylem zmuszony kupic bilety dopiero na 4 dzien.Ale to nie
      > koniec,wchodze do kina mowie do kobiety patrz wymienili fotele takie ladne
      > niebianski kolor duze wygodne,iwchodze w swoj rzad ale co sie dzieje wszyscy
      > wstaja przedemna,?siadam i dramat (mam186cm wzr.)nie mieszcze sie kolanami
      > dotykam fotela z przodu,scisk, klaustrofobia,pazernosc wlascicieli kina
      > doprowadzila do tego ze bylem tam ostatni raz.Napchali tam rzedow 120 razy
      > fotele.i kierownik mysli ze zrobil interes zycia ,a gowno ja tam nie pojde
      > juz czekam na nowe kina.BOJKOTOWAC DELFIN I CHCIWOSC .
      > POLO.

Widzę, że nie tylko ja zrezygnuję z chodzenia do kina Delfin. A pani
      właścicielka chwali się na łamach prasy, że ma klimę i fotele lotnicze. Wstydu
      nie ma za grosz! I ona chce konkurować z multiplexami? Zresztą ja ostatnio też
      miałem "przeboje" z kinem Delfin (opisałem to w innym wątku). Chciałem wymienić
      bilety na inny dzień (też na Dwie Wieże) na 4 dni przed seansem. Oczywiście nic
      z tego, a na mój list w GW i mail kino Delfin odpowiedziało, że mogłem się
      zastanowić przed zakupem. Dno i bąble, ale jeszcze rura im zmięknie. Pozdrawiam
    • Gość: Jaskowiak Re: KTO BYL W DELFINIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.03, 14:12
      Polo ma racje!! Tez bylem w Delfinie,siedzialem na tych fotelach i rozumiem
      zlosc wszystkich wysokich,ktorzy probuja w komforcie obejrzec jakikolwiek
      film.Dyrekcja Delfina wybrala poprostu zly rodzaj fotela.Mogla troche sie
      postarac,sprawdzic wszelkie oferty handlowe dostepne na rynku i wybrac jakis
      wygodny fotel z miejscem na nogi.Coz.....zwykly blad.Ale czytajac
      posty,zauwazylem,ze przez ten szkolny blad straca troche
      klientow.Oj,straca......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka