franekkk 28.02.03, 13:45 wszyscy załapali czy co?? nie cieszycie się że słońce świeci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: deprechę przedwiosenną 28.02.03, 13:54 jak nie świeci jak świeci wyglądam za okno i widzę wystarczy okno przesunąć 10 km na północ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: deprechę przedwiosenną IP: *.biomag.uni-jena.de 28.02.03, 14:03 franekkk napisał: > > jak nie świeci jak świeci > wyglądam za okno i widzę > wystarczy okno przesunąć 10 km na północ a ja mam przed oczami taki wielki cyfrowy termometr i widze na nim: in: 26.5 st.C out: 14.2 st.C Mimo, ze okna otwarte to nie mozna tu wytrzymac :((((. Ci Niemcy sa strasznie niegospodarni ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: deprechę przedwiosenną 28.02.03, 16:07 Gość portalu: Gradus napisał(a): > franekkk napisał: > > > > > jak nie świeci jak świeci > > wyglądam za okno i widzę > > wystarczy okno przesunąć 10 km na północ > > a ja mam przed oczami taki wielki cyfrowy termometr i > widze na nim: > in: 26.5 st.C > out: 14.2 st.C > > Mimo, ze okna otwarte to nie mozna tu wytrzymac :((((. Ci > Niemcy sa strasznie niegospodarni ;). A u mnie slonce wali zza plecow jak na Jamaice i nic nie widze w monitorze, ledwo forum udaje mi sie czytac. Najgorsze ze siedze w takim "inteligentnym inaczej" budynku, ktory jak wieje za silny wiatr to sam podnosi zaluzje. A teraz wieje za silny wiatr... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: deprechę przedwiosenną IP: *.biomag.uni-jena.de 28.02.03, 16:28 mike102 napisał: > > A u mnie slonce wali zza plecow jak na Jamaice i nic nie widze w monitorze, > ledwo forum udaje mi sie czytac. > Najgorsze ze siedze w takim "inteligentnym inaczej" budynku, ktory jak wieje za > > silny wiatr to sam podnosi zaluzje. A teraz wieje za silny wiatr... > :-))) To chyba pracujesz w jakims niezlym biurowcu. Spelnienie marzen??? :) No mojego budynku za cholere nie mozna nazwac "inteligentnym" ;). W sumie to jest taki barak i o automatycznym otwieraniu i zamykaniu zaluzji mozna zapomniec. No i mam tylko manualna klime ;). Otwieram lub zamykam okno :P. Wlasnie jakis ptaszek mi pieknie spiewa pod oknem :))). To jest wlasnie przewaga malych miasteczek nad wielkimi molochami ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: deprechę przedwiosenną 28.02.03, 17:34 Gość portalu: Gradus napisał(a): > mike102 napisał: > > > > > A u mnie slonce wali zza plecow jak na Jamaice i nic > nie widze w monitorze, > > ledwo forum udaje mi sie czytac. > > Najgorsze ze siedze w takim "inteligentnym inaczej" > budynku, ktory jak wieje za > > > > silny wiatr to sam podnosi zaluzje. A teraz wieje za > silny wiatr... > > :-))) > > To chyba pracujesz w jakims niezlym biurowcu. Spelnienie > marzen??? :) hehe, nie to nic specjalnego tylko 3 pietra. ale jest nowowybudowany dlatego taki "inteligentny". a jesli juz mowa o marzeniach to ja bym chcial byc wlascicielem prawdziwego drapacza a przynajmniej miec wlasne biuro na ostatnim pietrze z widokiem ala z Cafe22. :-))) > No mojego budynku za cholere nie mozna nazwac > "inteligentnym" ;). W sumie to jest taki barak i o > automatycznym otwieraniu i zamykaniu zaluzji mozna > zapomniec. No i mam tylko manualna klime ;). Otwieram lub > zamykam okno :P. > > Wlasnie jakis ptaszek mi pieknie spiewa pod oknem :))). > To jest wlasnie przewaga malych miasteczek nad wielkimi > molochami ;). a mi tu tez spiewaja pod oknami "ptaszki". kibice sie zbieraja na mecz! rycza jak nieboskie stworzenia. melodie znajome... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: deprechę przedwiosenną IP: *.biomag.uni-jena.de 28.02.03, 18:06 mike102 napisał: > hehe, nie to nic specjalnego tylko 3 pietra. ale jest nowowybudowany dlatego > taki "inteligentny". a jesli juz mowa o marzeniach to ja bym chcial byc > wlascicielem prawdziwego drapacza a przynajmniej miec wlasne biuro na ostatnim > pietrze z widokiem ala z Cafe22. :-))) Cezas czeka na wyburzenie :)))) A swoja droga to wlasnie czytalem, ze nowy WTC ma kosztowac 330 mln $. Jesli porownac to do Pazimu (160 mln$) to jakos wydaje sie to strasznie malo... Na ale to jeszcze lepiej. Zbieramy tak ze 200 mln $ (ja sie dokladam ;)) i jakas ladna wieze mozna postawic :P. Potem z zyskow kupujemy Galaxyfa, wyburzamy go i robimy cos ala Potsdamer Platz z podziemnym dworcem glownym :))). Nastepnie zabieramy sie za te bloki obok i powoli rewitalizujemy centrum... Plan jest bardzo prosty :) Ostatnio ogladnelem jeszcze raz zdjecia Szczecina ze strony UM i strasznie zatesknilem... Za tydzien przyjezdzam sobie na weekend i robie objazd po miescie :). Jakos nigdy nie mam na to czasu jak juz jestem w domu. Gdyby jeszcze tylko "cowboy Bush" tak nie szalal... Przez niego benzyna coraz drozsza :((( > > Wlasnie jakis ptaszek mi pieknie spiewa pod oknem :))). > > To jest wlasnie przewaga malych miasteczek nad wielkimi > > molochami ;). > > a mi tu tez spiewaja pod oknami "ptaszki". kibice sie zbieraja na mecz! rycza > jak nieboskie stworzenia. melodie znajome... :D eee 2 liga w Niemczech to jeszcze pelna kultura :). Tutaj jest tylko 4 liga i tak kulturalnie juz nie jest ;). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: deprechę przedwiosenną IP: 111.111.31.* 28.02.03, 14:15 Franekk zwariowałeś? Jakie słońce, jaka radość, jaka deprecha? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: deprechę przedwiosenną 28.02.03, 14:37 czuję jakbym zaczynał wariować ale w fabryce długów syntetycznych słońce jest!! czasem jakaś chmurka rozumiem że w szczecinie słońca niet Odpowiedz Link Zgłoś
sen_c Re: deprechę przedwiosenną 28.02.03, 14:50 ...ano piknie świeci, a miotam się tak dziś, bo kaca mam poprostu, za co przepraszam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś