Gość: siatkarz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 17:00 Co sądzicie o tym klubie? Soadnie do serii B? Znajdzie w końcu sponsora? Zaczną siatkarze wygrywać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 17:01 Graja fatalnie ale powinno byc lepiej. Zarzad klubu powinien odejsc skoro nie potrafil dotad znalezc pieniedzy na utrzymanie klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kovac Re: Morze Szczecin IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.11.01, 01:39 Wszystko narazie w plecy,jak tak dalej pojdzie to bedzie niestety spadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 21:35 Ryba gnije od glowy. Zwalniają wszystkich tylko nie siebie. Nie pomagają , a bardzo przeszkadzają. Prezesa nigdy nie ma Kaminski to nieudacznik, wszystkie zaslugi przypisuje sobie .To debil.My kibice gdzie nie pojedziemy wysluchujemy jacy to krętacze rządzą w Szczecinie.Czy oni nie mogliby coś zrobić dla klubu ? Najlepiej niech odejdą .Dajcie się wykazać innym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 22:21 Masz rację , ale czy to coś zmieni? Myślę , że nie. To są ludzie bez honoru!Na ich miejscu już dawno podałbym się do dymisji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma Re: Morze Szczecin IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 18:59 Ja bylem jednym z bylych zawodnikow stal stocznia szczecin. To byly piekne dni kiedy walczylismy o awans do extra clasy bylem mlodym i wierzylem w mojego trenera. Trenerem byl w tym czasie Jerzy Chojnacki to On dal nam kierunek drogi do sukcesu.Pozwolcie jemu zaufac. Guma J.G. Odpowiedz Link Zgłoś