Dodaj do ulubionych

Morze Szczecin

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 17:00
Co sądzicie o tym klubie? Soadnie do serii B? Znajdzie w końcu sponsora?
Zaczną siatkarze wygrywać???
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 17:01
      Graja fatalnie ale powinno byc lepiej. Zarzad klubu powinien odejsc skoro nie
      potrafil dotad znalezc pieniedzy na utrzymanie klubu.
      • Gość: kovac Re: Morze Szczecin IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.11.01, 01:39
        Wszystko narazie w plecy,jak tak dalej pojdzie to bedzie niestety spadek.
        • Gość: ja Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 21:35
          Ryba gnije od glowy. Zwalniają wszystkich tylko nie siebie. Nie pomagają , a
          bardzo przeszkadzają. Prezesa nigdy nie ma Kaminski to nieudacznik, wszystkie
          zaslugi przypisuje sobie .To debil.My kibice gdzie nie pojedziemy wysluchujemy
          jacy to krętacze rządzą w Szczecinie.Czy oni nie mogliby coś zrobić dla klubu ?
          Najlepiej niech odejdą .Dajcie się wykazać innym !
          • Gość: Czesiek Re: Morze Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 22:21
            Masz rację , ale czy to coś zmieni? Myślę , że nie. To są ludzie bez honoru!Na
            ich miejscu już dawno podałbym się do dymisji!
    • Gość: guma Re: Morze Szczecin IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 18:59
      Ja bylem jednym z bylych zawodnikow stal stocznia szczecin.
      To byly piekne dni kiedy walczylismy o awans do extra clasy
      bylem mlodym i wierzylem w mojego trenera.
      Trenerem byl w tym czasie Jerzy Chojnacki to On dal nam kierunek drogi
      do sukcesu.Pozwolcie jemu zaufac. Guma J.G.
    • Gość: 123 Re: Morze Szczecin IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 00:05
      123

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka