Dodaj do ulubionych

przybłąkał się pies

05.10.06, 12:19
mały ,sympatyczny kundelek o kremowym umaszczeniu,
czeka w pałacu Młodzieży
Obserwuj wątek
    • Gość: labatt Re: przybłąkał się pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 21:55
      Piesek faktycznie mily....:)
      • beatrix13 Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 21:59
        od wczoraj biję się z myślami,
        bardzo chciałabym go przygarnąć,ale z pewnych względów nie mogę,
        ale staram się znaleźć mu dom,
        nie zasłużył na taki los
        • Gość: labatt Re: przybłąkał się pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 22:03
          Pracownicy palacu dbaja o psiaka - ale zostac tam nie moze.Szkoda,bo pies
          przylepa.....
          • beatrix13 Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 22:08
            szkoda go na zime do schroniska,
            dziwię się,że nikt go nie szuka,żadnych ogłoszen ,plakatów,nie pytał w
            schronisku(pałac tam zgłosił "znalezisko"),
            może więc jakiś nieludzi właściciel go wyrzucił
            • swantevit Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 22:10
              Sprawdz czy to nie "sunia" Mamoniowej..
    • Gość: deus.exmachina uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:16
      kundelki statystycznie powoduja najwiecej pogryzien dzieci ze skutkiem smiertelnym.
      • Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 22:20
        Statystycznie - kundelki wystepuja najliczniej......
        • swantevit Re: uspic 05.10.06, 22:21
          uspic wlasciciela.
          • Gość: deus.ex.machine Re: uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:25
            albo dzieci - w kazdym razie trzeba cos zrobic - albo pies, albo wlasciciel,
            albo dzieci - nie mozemy stac bezczynnie i liczyc ze problem sam sie rozwiaze -
            jako ludzie nie mozemy byc obojetni i musimy dzialac - ja proponuje by patronat
            honorowy objal Maryjan ukochany Nasz El Presidente - Maryjanie prowadz! Ku
            chwale ojczyzny, z Boza pomoca cos napewno da sie zrobic!
            • swantevit Re: uspic 05.10.06, 22:26
              :-)))
              ostatnio, widze, puscily ci zwieracze..
              • Gość: deus.ex.machine Re: uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:32
                tadam mow co chcesz ale zadka nie dam!

--
                revolution by evolution
                choose unchoosable
                • Gość: ? Re: uspic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:09
                  A płci jakiej?
                  • kiciara11 Re: uspic 06.10.06, 15:14
                    Gość portalu: ? napisał(a):

> A płci jakiej?

deus? teoretycznie kazdej;) chociaz mam nadzieje, ze nie zenskiej...
                    • Gość: deus.ex.machine Re: uspic IP: 80.53.41.* 06.10.06, 20:56
                      male, sloneczko
                      • Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:05
                        Szczesliwa oznajmiam,ze pies palacowy ponoc znalazl wlasciciela....:)
                        • beatrix13 to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:06
                          a czy odnalazł go stary własciciel czy pies nowego znalazł?
                          • Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:15
                            Z tego co cwierkaja ptaki-psiaka przygarnela bardzo mila osoba..... -nowy
                            wlasciciel.....:)
                            • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:23
                              czy pewne jest ze nowy wlasciciel nie posiada tasmy klejacej w domu?
                              • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:34
                                jesteś dumny z twojego niesmacznego żartu i braku wrażliwości?
                                • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:41
                                  A kim jestes Ty by zadwac mi takie pytania?
                                  Zadalem proste i konkretne pytanie - jesli nie potrafisz na nie odpowiedziec to
                                  daruj sobie sad swietej inkwizycji bo mnie to tyle obejdzie co zeszloroczny snieg...
                                  To posiada nowy wlasciciel tasme klejaca czy nie?
                                  • Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:48
                                    Zaryzykuje bez ryzyka;) i odpowiem,ze w oparciu o slowa czlowieka,krorego slowa
                                    cenie:) - nowy wlasciciel nie ma tasmy....Jestem szczesliwa,ze zaopiekowano sie
                                    psem....Zycze nowemu wlascicielowi pieknych lat z tym cudnym psem......
                                    • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:52
                                      no i ok a bea tu mnie chce spalic - pms bea - walcz z tym! - wygrasz!, wierze w
                                      ciebie!
                                  • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:52
                                    skąd w tobie tyle złości,goryczy i cynizmu?
                                    po co w wątku,który założyłam w trosce o biednego bezdomnego psami delektujesz
                                    sie swoją bezdusznością raniąc uczucia ludzi kochających zwierzęta?
                                    • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:54
                                      PMS bea... mozesz z tym wygrac, jestes silna, inteligetna! walcz i nie daj sie
                                      PMS! Walcz i wygraj - trzymam kciuki!
                                      • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:56
                                        oj i złośliwy też potrafisz być?
                                        zrażasz tym do siebie,
                                        popracuj nad sobą,bo to co z siebie dajesz dostaniesz od życia
                                        • Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:58
                                          Pies znalazl wlasciciela.....O co chodzi?
                                          • swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:00
                                            Becia tez znalazla...
                                            :-))

Gość portalu: labatt napisał(a):
                                            Pies znalazl wlasciciela.....O co chodzi?
                                        • Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 21:58
                                          beatrix13 napisała:

> oj i złośliwy też potrafisz być?
                                          > zrażasz tym do siebie,
                                          > popracuj nad sobą,bo to co z siebie dajesz dostaniesz od życia

O Bozesz Ty moj, az sie boje pomyslec co ty dostaniesz!!!

:))
                                        • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:00
                                          PMS TWOIM WROGIEM JEST - WIEC WALCZ Z NIM DZIEWCZYNO I NIE KWASNIEJ JAK STARE,
                                          ZWIETRZALE WINO!
                                          • Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 22:01
                                            tak tylko z ciekawosci, co to jest PMS ?
                                            • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:05
                                              uklad nad uklady i jak baba nie chce to nie ma na niego rady... i nic tu nie
                                              pomoze PiS czy inne nieboze...
                                              en.wikipedia.org/wiki/PMS
                                              www.usdoctor.com/pms.htm
                                              www.poradnia.pl/podstrony/porady/kobieta/napiecie.html
                                              • Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 22:08
                                                :)))))))))))))))))

to ona zebem czasu nadgryziona ???
                                                hehhehehe, a taka mlodke tu grala...

fuj, klamczucha...
                                                :))
                                          • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:02
                                            ktoś cie bardzo musiał w życiu skrzywdzic,
                                            już bazyl to ci napisała,
                                            nienawidzisz kobiet przez te jedną?
                                            • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:08
                                              ja kocham kobiety i ich nie nienawidze... po prostu cierpliwie i z optymizmem
                                              probuje znosic Twoj PMS mimo ze nie jestes ani moja kobieta, zona, kochanka.
                                              • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:12
                                                a dlaczego mnie złośliwie atakujesz?
                                                ulżyło??
                                                to się cieszę i wiesz to twoja agresja wskazuje na pms,
                                                ja czegos takiego nie miewam,
                                                nie męcz się czytając mnie,nikt ci nie każe,ani tez wpisywac w wątku,w którym
                                                zależało mi na znalezieniu właściciela dla bezdomnego psiaka wpisywać
                                                propozycji uśpienia go,
                                                więcej kultury
                                                stać cię na to?

• Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:27
                                                  aaaaaaaaaaaaaaa ja sie zabijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
                                                  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja sie
                                                  zabijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
                                                  • swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:31
                                                    Becia, zazdroszcze Ci takiego powodzenia..
                                                    :-)
                                                  • dozakochania1krok Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:37
                                                    ja Tobie Swantevicie Twojego również
                                                  • swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:40
                                                    ale mnie juz nikt nie kocha..
                                                    paletam sie po forum jak gnana wiatrem puszka po piwie po placu budowy..
                                                  • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:49
                                                    a wez chlopie nie kwekaj... mogles zabrac pieska do domu, kupic opakowanie tasmy
                                                    klejacej... TWOJ PIESEK I BEDZIESZ Z NIM ROBIC TO CO BEDZIESZ CHCIAL a beci nic
                                                    do tego - ot co...
                                                  • Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 22:55
                                                    Glupis...ale to wiesz...wiec czym cie moge zaskoczyc?Proponuje zakonczyc watek
                                                    pieska......
                                                  • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 23:01
                                                    powiedz ze mnie kochasz i chcesz mi wplacic milion zl na konto - to mnie zaskoczysz!
                                                  • Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 23:08
                                                    Tylko cicho sie zastanawialam,ale widze,ze wygrales....<nie zaskocze Cie....Nie
                                                    wplace miliona i nie kocham....;)
                                                  • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 23:11
                                                    ok, nie kochaj - wszystko mi jedno ale jakas kasiorke mozesz wplacic - w tytule
                                                    przelewu wpisz PLATNY SEKS - unikniemy w ten sposob problemow z skarbowka.
                                                    I tez Cie pozdrawiam mysiupysiu.
                                                  • Gość: fistoffury w temacie pieska :)) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:23
                                                    www.youtube.com/watch?v=-XOtPL8Kv80
                                          • beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:14
                                            Gość portalu: deus.ex.machine napisał(a):

> PMS TWOIM WROGIEM JEST - WIEC WALCZ Z NIM DZIEWCZYNO I NIE KWASNIEJ JAK STARE,
                                            > ZWIETRZALE WINO!

...................................................................
                                            oczywiście ,że nie jest moim wrogiem,bo go nie mam,
                                            ja o twojej impotencji nie piszę,bo i po co
                                            • Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:26
                                              straszne... odkrylas moja tajemnice... moja smierc obciazy Twoje sumienie - nie
                                              dalas mi wyjscia musze sie zabic by zmazac te hanbe...

A jak nie masz PMS to nie jestes kobieta...
                        • swantevit Re: uspic 06.10.06, 21:06
                          to nie byl przypadkiem Le duc To?
                          • Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 22:23
                            Az mi glupio ,ze w takim watku....,ale.....PMS naszym wrogiem?Dzecinko...To
                            czesc,ktora trzeba polknac jak zabe...I dalej do przodu....Czy my wymawiamy
                            Tobie mutacje?
                            • Gość: Fianka do Labatt IP: *.chello.pl 07.10.06, 13:31
                              Labatt czy ty nie powinnas zameldowac sie za winklem???Hmm...!
                              • Gość: labatt Re: do Labatt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.06, 20:15
                                Wybieram sie za winkiel jutro.Moge?
                                • Gość: Fianka Re: do Labatt IP: *.chello.pl 07.10.06, 21:38
                                  Musisz a nawet sadze,ze masz obowiazek :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka