beatrix13 05.10.06, 12:19 mały ,sympatyczny kundelek o kremowym umaszczeniu, czeka w pałacu Młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: labatt Re: przybłąkał się pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 21:55 Piesek faktycznie mily....:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 21:59 od wczoraj biję się z myślami, bardzo chciałabym go przygarnąć,ale z pewnych względów nie mogę, ale staram się znaleźć mu dom, nie zasłużył na taki los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: przybłąkał się pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 22:03 Pracownicy palacu dbaja o psiaka - ale zostac tam nie moze.Szkoda,bo pies przylepa..... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 22:08 szkoda go na zime do schroniska, dziwię się,że nikt go nie szuka,żadnych ogłoszen ,plakatów,nie pytał w schronisku(pałac tam zgłosił "znalezisko"), może więc jakiś nieludzi właściciel go wyrzucił Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: przybłąkał się pies 05.10.06, 22:10 Sprawdz czy to nie "sunia" Mamoniowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.exmachina uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:16 kundelki statystycznie powoduja najwiecej pogryzien dzieci ze skutkiem smiertelnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.06, 22:20 Statystycznie - kundelki wystepuja najliczniej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:25 albo dzieci - w kazdym razie trzeba cos zrobic - albo pies, albo wlasciciel, albo dzieci - nie mozemy stac bezczynnie i liczyc ze problem sam sie rozwiaze - jako ludzie nie mozemy byc obojetni i musimy dzialac - ja proponuje by patronat honorowy objal Maryjan ukochany Nasz El Presidente - Maryjanie prowadz! Ku chwale ojczyzny, z Boza pomoca cos napewno da sie zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: uspic 05.10.06, 22:26 :-))) ostatnio, widze, puscily ci zwieracze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: uspic IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:32 tadam mow co chcesz ale zadka nie dam! -- revolution by evolution choose unchoosable Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: uspic 06.10.06, 15:14 Gość portalu: ? napisał(a): > A płci jakiej? deus? teoretycznie kazdej;) chociaz mam nadzieje, ze nie zenskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:05 Szczesliwa oznajmiam,ze pies palacowy ponoc znalazl wlasciciela....:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:06 a czy odnalazł go stary własciciel czy pies nowego znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:15 Z tego co cwierkaja ptaki-psiaka przygarnela bardzo mila osoba..... -nowy wlasciciel.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:23 czy pewne jest ze nowy wlasciciel nie posiada tasmy klejacej w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:34 jesteś dumny z twojego niesmacznego żartu i braku wrażliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:41 A kim jestes Ty by zadwac mi takie pytania? Zadalem proste i konkretne pytanie - jesli nie potrafisz na nie odpowiedziec to daruj sobie sad swietej inkwizycji bo mnie to tyle obejdzie co zeszloroczny snieg... To posiada nowy wlasciciel tasme klejaca czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:48 Zaryzykuje bez ryzyka;) i odpowiem,ze w oparciu o slowa czlowieka,krorego slowa cenie:) - nowy wlasciciel nie ma tasmy....Jestem szczesliwa,ze zaopiekowano sie psem....Zycze nowemu wlascicielowi pieknych lat z tym cudnym psem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:52 no i ok a bea tu mnie chce spalic - pms bea - walcz z tym! - wygrasz!, wierze w ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:52 skąd w tobie tyle złości,goryczy i cynizmu? po co w wątku,który założyłam w trosce o biednego bezdomnego psami delektujesz sie swoją bezdusznością raniąc uczucia ludzi kochających zwierzęta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:54 PMS bea... mozesz z tym wygrac, jestes silna, inteligetna! walcz i nie daj sie PMS! Walcz i wygraj - trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 21:56 oj i złośliwy też potrafisz być? zrażasz tym do siebie, popracuj nad sobą,bo to co z siebie dajesz dostaniesz od życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:58 Pies znalazl wlasciciela.....O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:00 Becia tez znalazla... :-)) Gość portalu: labatt napisał(a): Pies znalazl wlasciciela.....O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 21:58 beatrix13 napisała: > oj i złośliwy też potrafisz być? > zrażasz tym do siebie, > popracuj nad sobą,bo to co z siebie dajesz dostaniesz od życia O Bozesz Ty moj, az sie boje pomyslec co ty dostaniesz!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:00 PMS TWOIM WROGIEM JEST - WIEC WALCZ Z NIM DZIEWCZYNO I NIE KWASNIEJ JAK STARE, ZWIETRZALE WINO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 22:01 tak tylko z ciekawosci, co to jest PMS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:05 uklad nad uklady i jak baba nie chce to nie ma na niego rady... i nic tu nie pomoze PiS czy inne nieboze... en.wikipedia.org/wiki/PMS www.usdoctor.com/pms.htm www.poradnia.pl/podstrony/porady/kobieta/napiecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 22:08 :))))))))))))))))) to ona zebem czasu nadgryziona ??? hehhehehe, a taka mlodke tu grala... fuj, klamczucha... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:02 ktoś cie bardzo musiał w życiu skrzywdzic, już bazyl to ci napisała, nienawidzisz kobiet przez te jedną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:08 ja kocham kobiety i ich nie nienawidze... po prostu cierpliwie i z optymizmem probuje znosic Twoj PMS mimo ze nie jestes ani moja kobieta, zona, kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:12 a dlaczego mnie złośliwie atakujesz? ulżyło?? to się cieszę i wiesz to twoja agresja wskazuje na pms, ja czegos takiego nie miewam, nie męcz się czytając mnie,nikt ci nie każe,ani tez wpisywac w wątku,w którym zależało mi na znalezieniu właściciela dla bezdomnego psiaka wpisywać propozycji uśpienia go, więcej kultury stać cię na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:27 aaaaaaaaaaaaaaa ja sie zabijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja sie zabijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:31 Becia, zazdroszcze Ci takiego powodzenia.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:37 ja Tobie Swantevicie Twojego również Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:40 ale mnie juz nikt nie kocha.. paletam sie po forum jak gnana wiatrem puszka po piwie po placu budowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:49 a wez chlopie nie kwekaj... mogles zabrac pieska do domu, kupic opakowanie tasmy klejacej... TWOJ PIESEK I BEDZIESZ Z NIM ROBIC TO CO BEDZIESZ CHCIAL a beci nic do tego - ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 22:55 Glupis...ale to wiesz...wiec czym cie moge zaskoczyc?Proponuje zakonczyc watek pieska...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 23:01 powiedz ze mnie kochasz i chcesz mi wplacic milion zl na konto - to mnie zaskoczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: to bardzo dobra wiadomość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 23:08 Tylko cicho sie zastanawialam,ale widze,ze wygrales....<nie zaskocze Cie....Nie wplace miliona i nie kocham....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 23:11 ok, nie kochaj - wszystko mi jedno ale jakas kasiorke mozesz wplacic - w tytule przelewu wpisz PLATNY SEKS - unikniemy w ten sposob problemow z skarbowka. I tez Cie pozdrawiam mysiupysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury w temacie pieska :)) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 23:23 www.youtube.com/watch?v=-XOtPL8Kv80 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to bardzo dobra wiadomość 06.10.06, 22:14 Gość portalu: deus.ex.machine napisał(a): > PMS TWOIM WROGIEM JEST - WIEC WALCZ Z NIM DZIEWCZYNO I NIE KWASNIEJ JAK STARE, > ZWIETRZALE WINO! ................................................................... oczywiście ,że nie jest moim wrogiem,bo go nie mam, ja o twojej impotencji nie piszę,bo i po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: to bardzo dobra wiadomość IP: 80.53.41.* 06.10.06, 22:26 straszne... odkrylas moja tajemnice... moja smierc obciazy Twoje sumienie - nie dalas mi wyjscia musze sie zabic by zmazac te hanbe... A jak nie masz PMS to nie jestes kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: uspic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 22:23 Az mi glupio ,ze w takim watku....,ale.....PMS naszym wrogiem?Dzecinko...To czesc,ktora trzeba polknac jak zabe...I dalej do przodu....Czy my wymawiamy Tobie mutacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fianka do Labatt IP: *.chello.pl 07.10.06, 13:31 Labatt czy ty nie powinnas zameldowac sie za winklem???Hmm...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: do Labatt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.06, 20:15 Wybieram sie za winkiel jutro.Moge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fianka Re: do Labatt IP: *.chello.pl 07.10.06, 21:38 Musisz a nawet sadze,ze masz obowiazek :-) Odpowiedz Link Zgłoś