Dodaj do ulubionych

forum GW dostarczyło haka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:30
Chyba PiS nie znalazł haka tylko przeczytali informację na forum GW i
przekazali ją w mediach. Zauważcie, że ŻADNE media nie podały tego, mimo że
informacja ta na forum pojawiła się kilka dni temu.
Ciekaw jestem, czy uczciwość dziennikarska pozwoli komuś podać informację o
oddaniu mariny w Dąbiu niejakiemu Jagniątkowskiemu poprzez zmianę zapisów
umowy oprzez Krzystka ( Jacht Klub). Przecież te umowy łatwo w UM i sprawdzić
jak lekką ręką oddano majątek miasta mający służyć żeglarzom - prywatnym
osobom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty Re: forum GW dostarczyło haka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:34
      Wątek o mieszkaniu kiedyś naszym a obecnie Krzystka był zreszta w pierwszej
      fazie usuwany i przesuwany.
      Pozytywnie zachował się w wypowiedzi albert_c. Obiektywnie. Szacunek.
      • Gość: dalty Re: forum GW dostarczyło haka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:42
        Tyle że albert_c skomentował PO konferencji prasowej PIS, a nie PRZED. Taka
        łatwa odwaga.
        Jachim też mógł ten temat pociągnąć przez GW, zanim PiS o tym powiedział.
        Niestety...
        A marina?
        • Gość: monty Re: forum GW dostarczyło haka IP: *.chello.pl 07.11.06, 08:05
          Krótka piłka: ZŁODZIEJ! Z usmiechem na twarzy.
        • Gość: Galoty Re: forum GW dostarczyło haka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:11
          Uważam, że niesłusznie krytykujesz alberta. Wczesniej powiem Ci, że nie byłem
          równiez pewien czy to nie jest jakaś plotka bo wierzyć mi sie nie chciało, aby
          taki szczaw dostawał takie prezenty. Na forum często funkcjonują plotki. Albert
          uznał zapewne, że jak to oficjalnie padło na konferencji więc ma juz znamiona
          wiarygodnej informacji. Nie pitol. Zachował sie ok.
          • gustaw.laton Re: forum GW dostarczyło haka 07.11.06, 08:45
            Krzystek=Komfort
            • Gość: Doradca Re: forum GW dostarczyło haka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:25
              Krzystek nie ma nic do Komfortu. Wbrew plotkom od wielu lat nawet Jacek nie ma
              tu zbyt dużych wpływów.
          • keinepanik Re: forum GW dostarczyło haka 07.11.06, 08:48
            ekumenicznie wybaczam mu wszystkie moje posty dot Platformy wycięte na tym forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka