Dodaj do ulubionych

Korekta w dół notowań PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:27
fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/cbos-po-traci-poparcie-wiecej-osob-chce-glosowac,815538,2943
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty POdobnie jak w wyborach do sejmy na jesienii 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:16
      W tamtym czasie ównież wygraywała PO a w ostatnich dniach doskoczył PIS. WSI 24
      podawało dziś sondaże. Podobnie PO spadło o 8 % a PiS dorównał (bez 1 pkt). A
      już jak zwykle oszczercy świętowali wygraną.
      Krzystek oszczerco będziesz miał głupiutką minę :-)
      • xxtoja Re: POdobnie jak w wyborach do sejmy na jesienii 10.11.06, 20:18
        czy ty mówisz o Szczecinie. Bo w Szczecinie wygra PO, a Lubińska z PiS będzie
        przegrana. Niestety takie sa wyniki w naszym okregu wyborczym.
        • Gość: Galoty Re: POdobnie jak w wyborach do sejmy na jesienii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:24
          Dodaj ostatnie wyniki publikowane. Mam dostęp do innych na bieżąco i lokalnie
          to idzie , z opóznieniem za wynikami krajowymi. Pogadamy po wyborach przy czym
          wynik PO w Szczecinie będzie znacznie lepszy niż średni w Polsce. Jestesmy z
          tego znani od ostatnich wyborów gdy preziem został Marian
          Jurczyk.Głosujemy "nietypowo"
          • xxtoja Re: POdobnie jak w wyborach do sejmy na jesienii 10.11.06, 20:52
            a ty uważasz inaczej. fakt po wyborach na pewno zobaczymy. ja tylko mam takie
            odczucie po środowym spotkaniu, inna atmosfera, nie czuło się werwy i nadziei,
            wiekszość towarzystwa była spięta, inaczej było podczas wyborów
            parlamentarnych, gdzie ludzie po cichu życzyli wygranej, a teraz tego nie ma. A
            wyborcy są przekorni, a w Szczecinie najbardziej i trudno prorokować, tak do
            końca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka