Gość: karateka IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 12:30 Ja bym tam zlustrowal wszystkich karatekow, przeciez to sekta, to i musi byc jakowas pedofilia. Nie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodzic Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:54 W jakiej szkole prowadził on zajęcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:30 chyba SP 64 przed 2-3 laty pokazy przed KOSMOSEM Odpowiedz Link Zgłoś
haritka No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 12:58 Powiem szczerze moje dziecko chodzi na karate i odetchnelam, gdy okazalo sie ze to nie dotyczy jego trenera. Czlowiek w dobrej wierze puszcza dziecko na zajecia i obozy a tu taki numer. Niby zewnetrznie przyzwoity i lubiony czlowiek a nie dal rady zwalczyc swoich seksulanych pragnien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.chello.pl 15.12.06, 13:37 Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie. Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt. W ilu przedszkolach i szkołach podstawowych jest kurs karate lub inne tekuondo? W Brukseli jest juz partia zalegalizowania pedofili. Jak odróżnić pedofila od homoseksualisty.? Jak twierdzi wyborcza musimy rozmawiać na te tematy i stawiać pytania. Niemiec wprowadził kursy w policji jak mają rozmawiać z pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 13:43 Gość portalu: monty napisał(a): > Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci > A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami > młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie. > Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt. Tak, a Żydzi robili macę z polskich-katolickich niewiniątek. Ja zaś czerninę robię... > Jak odróżnić pedofila od homoseksualisty.? Trudno powiedzieć. A jak odróżnić PiSowca od imbecyla? Też trudne. Temu trenerowi zdaje się zarzucano molestowanie 11-14 letnich dziewcząt. Tyle zdaje się miała Święta (co ważne) Jadwiga, gdy ją zmolestowano. Wedle logiki PiSowca Władek Jagiełło był gejem. Monty masz zagwarantowaną posadę w IPN. Zlustruj tego starego zboka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 13:50 Po pierwsze to nie w Brukseli, a w Amsterdamie (Holandia), po drugie to nie jest zalegalizowana. Chcieli ją zalegalizować, ale nie pozwolono na to. Po trzecie pedofil a homoseksualista to zupełnie 2 różne rzeczy. No chyba, że się jest takim Wierzejskim i totalnie nie rozróżnia obu przypadków. Co do reszty to się nie wypowiadam bo podobnie jak autor powyższego posta - nie mam o tym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
cytia Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 23:49 eeee Ghandi pochodzil z indii, tam nie wyznaje sie buddyzmu, Ghandi byl wyznawcą hinduzmu.., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Monty przesadzasz. IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 15.12.06, 13:53 Pedofilia nie zawsze jest homoseksulana. Patrz ten przypadek. Pedofile pojawiaja sie wszedzie tam gdzie sa dzieciaki i nie koniecznie jako trenerzy karate. Sama posylam dziecko na zajecia ze sztuk walki i nie wrzucam wszystkich trenerow do jednego worka. Szkoda tylko ze srodowisko przez to troche ucierpi. Karate uczy cierpliwosci, systematycznosci i jest jak najbardziej OK. Mimo wszystko bardziej boje sie ksiezy w sukienkach niz buddystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny pas Re: Monty przesadzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 00:05 Szkoda Mirka zawsze go szanowałem jeśli to się okaze prawdą w puszce bedzie robił za makiware z fletem w buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara-teczka Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 14:18 > Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci A ja myslalam ze Zydzi! Oni kolko walcza i tez na Wschodzie tylko ze Bliskim. Rany Boskie!!! A moze Zydy to buddysci?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 18:48 Gość portalu: monty napisał(a): > Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci > A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami > młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie. > Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt. > W ilu przedszkolach i szkołach podstawowych jest kurs karate lub inne tekuondo? jasne trenuje sztuki walki wschodu i jestem pedofilem - ale ty mądry jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek tekuondo tekuondo tekuondo tekuondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:06 Co to jest tekuondo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:05 Jasne - i skaczą na 10m w górę i mrugnięciem oka łamią deski Człowieku, skąd ty się urwałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sQu1d Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.bazapartner.pl 18.12.06, 16:51 moze poczekacie na wyrok? bo takie zarzuty moze postawic kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Polowanie na czarownice. 15.12.06, 13:25 To pokłosie poprzedniej szajby w Kwaczystanie. Teraz będą zamykać za molestowanie typu praca za sex. Z jakiś czas pismaki wymyślą nowy narodowy sport i będą zamykać za coś innego. Ten kraj jest obrzydliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: Polowanie na czarownice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:19 Całe szczęście, że w niepamięć odchodzi już powoli Kwasistan. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Polowanie na czarownice. 15.12.06, 14:23 Poczekaj, aż Kwaczystan ugryzie cię w tyłek. Wtedy zatęsknisz za lajcikowym Kwasistanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: Polowanie na czarownice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:34 Lajcikowy to on był, owszem, dla komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Polowanie na czarownice. IP: *.chello.pl 15.12.06, 14:45 dziękuję panu-głośnemu za info gdzie zboczeńcy chcieli się zalegalizowac (to kwestia czasu) Ale nie przekonałeś mnie ,że homoseksualiści i pedofile to 2 różne rzeczy. Krolop znany był jako homoseksualista i miał swojego partnera ale skazany został za sex z dziecmi, to jak to jest? Kolega naszego trenera taki sam przyjaciel dzieci zabił swojego wychowanka i to był chłopiec nie dziewczynka. Dla rodzica 15 letnie dziecko to będzie zawsze dziecko . A dla pederasty to partner, co gorsza dla wymiary sprawiedliwości też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość monty- to proste: IP: *.chello.pl 15.12.06, 14:55 ta różnica co do której nie jesteś przekonany polega na tym, że gdybyś siedział w jednej celi z pedofilem , to byś siedział, a gdybyś trafił do celi z homoseksualistą , musiałbyś stać, a o siadaniu nie byłoby mowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: monty- to proste: IP: *.chello.pl 15.12.06, 15:57 Widzę ,że jestes specjalista w tych sprawach , czy to osobiste doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonrto Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acn.waw.pl 15.12.06, 17:26 chodzilem do tej akademi karate jakies 4-5lat temu. Wszystko było ok, nie widzialem czegos co by go oskarzalo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Do "karateki" & "monty'ego" 15.12.06, 17:39 Był kiedyś taki rysunek A. Mleczko: bodajże nosorożec, zażarcie kopulujący z jakimś innym zwierzakiem odmiennego gatunku. I podpis: "Obywatelu, nie pieprz bez sensu" To dla was, z dedykacją, Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Do "karateki" & "monty'ego" IP: *.chello.pl 15.12.06, 18:37 Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Do "karateki" & "monty'ego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:00 > Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sensem miły jesteś nie ma co! - typowy katolik zakorzeniony w nienawiści i złorzeczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karateka Re: Do hansa od "karateki" IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:36 > > Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sen > sem > > miły jesteś nie ma co! - typowy katolik zakorzeniony w nienawiści i złorzeczeni > u Zaraz zaraz, a dlaczego do mnie to piszesz??? Pisz do tego monty`ego, czy jak mu tam. Przeciez ja nic takiego nie napisalem. Poza tym jak bym Ci już czegoś zyczyl, to przez `z` z kropka. Monty jak wiekszosc farbowanych masonow tez nie chodzil do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karateka Re: Do morlokh`a od "karateki" IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:30 > Był kiedyś taki rysunek A. Mleczko: bodajże nosorożec, zażarcie kopulujący z > jakimś innym zwierzakiem odmiennego gatunku. > > I podpis: > "Obywatelu, nie pieprz bez sensu" > > To dla was, z dedykacją, Panowie. Nie `bodajże nosorożec` tylko z pewnoscia nosorożec i nie z jakims tylko z żyrafą. Nieuku. Cholerne masony nieduczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Trener karate podejrzany o pedofilię IP: 213.155.180.* 15.12.06, 20:32 niestety problem jest ciezki i nie tylko dotyczy tego szczecinskiego trenera. Znam inne miejsce gdzie tego typu "zachowanie" mialo miejsce....kilka lat temu..duzo sie zmienilo, bo teraz ta szkola tanca jest najlepsza w szczecinie...ale czy problem zniknal tego nie wiem. Za to wiem ze kiedys trener zespolu mial ulubione nieletnie tancerki ;/ i naruszal ich intymnosc. Sprawa nie wyszla na jaw i nie wychodzi , bo po prostu sie o tym nie mowi. A teraz po kilku latach, czy to ma sens??? Po prostu chcialam powiedziec ,zeby rodzice w miare mozliwosci uwazali na swoje pociechy i bezgranicznie nie ufali ludziom obcym ,ktorym oddaja swoje dzieci pod opieke. Mozna nic nie zauwazyc , sa przerozne czynniki. Albo dziecko sie boi, wstydzi, albo po prostu trener stanowi dla niego taki autorytet, ze nie osmiela mu sie sprzeciwic. Nie wiem jak jest teraz w tej szkole tanca, ale wiem ze nie tylko ja to przzylam duzo innych kolezanek z zespolu tez, tylko ze one w nim zostaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.chello.pl 15.12.06, 20:55 Przepraszam poniosło mnie! Teraz jest jakiś trend do współczucia przestępcom, nikt nie interesuje się ofiarą i jego bliskimi. To cios na całe życie. Tego typu ludzie ponoszą małe kary i na wolności powracają do niecnego procederu. przepraszam każdego ,który poczuł sie urażony. Nie miałem na mysli "naszego" trenera , ale ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karateka [...] IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Nikt Re: panna nikt napisał(a): IP: 213.155.180.* 17.12.06, 12:07 wiesz akurat umiem czytac i wiem ,o co chodzi. Problemem jest podefilia, chcialam zwrocic uwage na fakt ,ze nie tylko w srodowisku karatekow ma miejsce takie zahcowanie, ale takze i wielu innych trenerow popelnia takie przestepstwo i wartobylo by zwrocic na to uwage. A jezeli Ty jestes tak ograniczony ,tylko do swojego swiata ,ze zyjesz tylko swoimi problememi/zinteresowaniami to Twoja sprawa. Jestem pewena ze duzo ludzi czyta te forum i nie tylko zwiazanych z karate. Ogolnie srodowisko sportowe, wiec moze komus to pomoze i otworzy oczy, zastanawiajac sie czy na pewno moze ufac trenerowi (tanca , siatkowki. pilki recznej etc.) swojego dziecka. I nie rzucaj mi tu jakimis terminami . Co do kobiet owszem tez istnieje zapewne problem ( nie zaprzeczam).mi osobiscie jest znany zboczony facet ktory wykorzystuje nieletnie dziewczyny. WIec nie czuj sie tu wielce urazony ,ze poruszylam sprawe dotyczaca facetow. Moze Ty tez masz jakiesz z tym problemy skoro az tak Cie to dotknelo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karateka Re: panna nikt napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:45 Oczywiscie ze pedofilia jest wszedzie, a ograniczanie tego do srodowiska spotowcow to histeria. Stara jak swiat jest sprawa siatkarek etc. ktore biora specyfiki podnoszace sklonnosci seksualne tylko, ze to dorodne panny, a trenerzy posuwaja je okrutnie. Za to do kicia ich nie wsadzaja. Pedofilia jest, byla i bedzie! Wiec proponuje juz wszystkich do lustracji. Matoly jedne! tfu no jak im tam - masony jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobo Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 22:34 sam się zlustruj matole.to najlepszy trener w szczecinie który profesjonalnie prowadzi swoje treningi.te oskarżenia są bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener nie pedofil Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:40 w szczecinie są lepsi trenerzy od mirka c. lecz wyjaśnia się to, dlaczego odsunięto Mirka od szefostwa sędziów w PZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobo Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 22:47 osobiście twierdzę że NIE MA lepszego trenera w szczecinie. i teraz niestety już nie bedzie. a swoją drogą czy to nie dziwne,że młodym niewinnym ofiarom dopiero po 5 latach się przypomniało????cholercia za dużo masełka na kanapeczkach?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl0ndii Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:08 ja Cię przepraszam, ale mam wrażenie, że nie wiesz o czym piszesz... Ciesiel najlepszym trenerem w Szczecinie??!! ciekawe... znasz wogóle to środowisko? trenowałeś kiedyś Karate? bo ja osobiście trenowałam 8lat i o tym Pan mam raczej nienajlepsze zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.139.am.szczecin.pl 06.01.07, 23:15 ja trenuję 21 lat i wielu znam trenerów jeśli chodzi kata jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 15.12.06, 22:59 Przecież się przyznał!!! Ja też do tej pory nie wierzyłam, bo znam Mirka dobrze od ponad 10 lat. Gdyby był niewinny to by się jakoś bronił chyba? Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do babki Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 23:25 a jeśli mu poradzili żeby się przyznał bo wtedy może dostanie mniejszy wyrok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 15.12.06, 23:34 Dlatego nie wiem co myśleć? MImo tych wszystkich oskarżeń jest mi go bardzo szkoda. Bo to naprawdę fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.chello.pl 18.12.06, 01:24 poradzili ? kto obronca? A Ty bys sie przyznal do winy wiedzac ze jestes nie winny? Wolne zarty. Nikt kto wie ze jest niewinny nie przyzna sie do popelnienia przestepstwa, bo niby dlaczego mialby to zrobic? Zeby mu wlepili mniejszy wyrok? A za co, jak jest niewinny. Cos mi sie wydaje ze ta Twoja logika nie ma najmniejszego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podejrzany Uwaga - forum czyta policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 07:39 Uwaga! Zgodnie z info GW to forum czyta policja - ja pierdziu oni mają komputery! I już wzięli na widelec jakąś teoretyczną Marzenę, taki był nick na tym forum, co ma zeznawać przeciw Mirkowi. Mam nadzieję, że "Marzena" nie ma brody, bo też ją zapuszkują. Więc jak ktoś chce zeznawać,to nic tylko pisać posty. Policji brakuje świadków najwyraźniej,więc jest szansa, że się wszyscy załapiemy. A propos, okazało się, że Mirka oskarżają nie 11-latki, ale 61 - latki. Chłop nie cierpi na pedofilię, tylko geriatriofilię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: 83.168.111.* 08.01.07, 15:54 jak Cię kiedyś aresztują to będziesz się mógł wypowiedzieć na ten temat, a jak narazie to nie masz pojęcia o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 16.12.06, 00:53 masz całkowitą rację prawnik mu to podpowiedział dobrze czy źle zobaczymy? a co do tych trzech Panienek to wiele o nich słyszałem....... jeśli chodzi o polubowne traktowanie facetów i chęć robienia rozgłosu wokół siebie. Ciekawe kto je do tego namówił? kto obawiał się konkurencji? i ile im za to zapłacili? żeby pozbyć się najlepszego trenera kata w Szczecinie a może nawet w Polsce. Wychował setki karateka i ciekawe dlaczego dopiero po 6 a może 10 latach te panienki sobie o czymś takim przypomniały. czyżby amnezja..... Psycholog wypowiadający się na ten temat miał gotową odpowiedź że to strach a może wstyd. jasne że wstyd oczerniać człowieka oj wy nie dobre...... ale życie zweryfikuje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola.K Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 23:05 Juz raz byl taki Pan ze Slowikow poznanskich ktorego rodzice i zbajomi tez bronili i co sie okazalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:14 Co za bzdury tu sa opisane. To sa klamstwa i tyle. Ten Gosc zostal wrobiony! Rozumiecie to! Byl poprostu niewygodny dla wielu z jego branzy! I rowniez jest to prawda, ze w Szczecinie jest taki Przypadek wykorzystywania - ale to nie ta osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:24 chodzilem ponad 4 lata na trenigi i jezdzilem na rozne wyjazdy i nigdy sie nie spotkalem z takim zachowaniem z jego strony dla mnie to sa pomowienia nie wierze w to. Ktos chcial wykonczyc go i udalo mu sie mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni bo to bardzo dobry trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on ma rację Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 23:27 to najlepszy trener w szczecinie. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Do Wszystkich pedofili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:56 Do wszystkich pedofili,niedlugo moj synek idzie do szkoly, zebym nie uslyszal ze ktorys z was probowal go dotykac.,,Z akumulatorem przy jajach jeszcze nikt nie wyplynol,,9mm tez jest niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 16.12.06, 01:02 oczywiście że bzdury!!!!!!!!!!! może nasza policja poczyta również to forum w którym jego znajomi przyjaciele i osoby, którym pomógł w życiu mówią w samych superlatywach i z szacunkiem, a nie dociera po 10 latach do jakiś durnowatych wniosków jesteście po prostu super wasza praca i rozgłos brawo może ktoś dostanie order albo pulicera? media swietnie były przygotowane żeby wszystko pokazać może mieli przeciek no drodzy policjanci hydraulik wam potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.devs.futuro.pl 16.12.06, 03:30 mam nadzieję że jest niewinny, chociaż z drugiej strony dlaczego miałby się pzryznać będąc niewinnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Do "monty" & "karateka" cz. 2 16.12.06, 02:01 Monty... A umysł twój nieskalany myśleniem... Za życzenia pod adresem mojego czy też jakiegokolwiek innego dziecka z przyjemnością rozkwaszę ci ten bezmyślny gadzi łeb, s...synu. Dysputę z tobą w tym momencie zakończyłem, nie będę się zniżał do poziomu twojej bezmyślności. Karateka: czy naprawdę nie widzisz niczego absurdalnego w pisaniu: "Ja bym tam zlustrowal wszystkich karatekow, przeciez to sekta, to i musi byc jakowas pedofilia. Nie?!" Chyba, że nie dostrzegłem jakiejś ironii w twojej wypowiedzi, w takim razie przepraszam. BTW: tak, za posuwanie żyrafy lub nosorożca w Polsce idzie się do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karateka Re: Do "monty" & "karateka" cz. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 09:39 > BTW: tak, za posuwanie żyrafy lub nosorożca w Polsce idzie się do pierdla. Zaraz zaraz, a kto pójdzie do pierdla, jak nosorożec posunie żyrafę? Mleczko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:20 A ja jak bym debilem to bym się nie wypowiadał publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka 35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 16.12.06, 11:30 To nie jest argument :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saltletts Jezeli jest NINJA, to nie bedzie zadnego procesu! IP: 208.53.138.* 17.12.06, 11:52 Karatekowcy czesto sa NINJAMI. Ja podejrzewam, ze ani sie prokurator czy klawisze obejrza, a Pan Miroslaw ucieknie. Tak to jest z ninjami. Sciegna konskie sobie wszywaja zamiast ludzkich - sila, pija kocia krew i wachaja wiewiorcza siersc - zwinnosc, zajadaja jajka lotow (a nie jak wiekszosc nielotow czyli kurczakow)- skocznosc i nawet umiejetnosc latania na krotki dystans... ja mysle, ze Pan Miroslaw po prostu bawi sie wymiarem sprawiedliwosci, moze nawet przyznal sie (o ile sie przyznal, no i jeszcze do czego sie przyznal? - bo to nie zostalo napisane) po to zeby bylo zabawniej, a pozniej bedzie tylko lup - bum - bec - fiuuuu i tyle Go widzieli! Oj Pan Ziobro bedzie sie tlumaczyl przed kamerami... kto mu uwierzy w opowiesc o Batmanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Jezeli jest NINJA, to nie bedzie zadnego proc IP: *.chello.pl 17.12.06, 19:26 Cieszę się, że wprowadziłeś element rozrywkowy do tego forum! Ja tam zostanę przy starej góralskiej maksymie : Karate karatem , a siekierka siekierką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:Czy karateka był sympatykiem parady równości IP: 85.219.206.* 18.12.06, 08:01 czy był kiedyś w tajlandii i tam pobierał nauki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajarz Re:Czy karateka był sympatykiem parady równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:45 Gość portalu: as napisał(a): > czy był kiedyś w tajlandii i tam pobierał nauki Tiaaa, był i dowiedział się że też się wybierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Oto protokół przesłuchania IP: *.agro.ar.szczecin.pl 18.12.06, 14:57 Nawet karateka nie wytrzymał tych Boskich metod,wiec pękł: "Dobrą ilustracją typowego dnia w sali tortur daje raport sądowy pierwszego dnia tortur Mirka,przez demokratycznych funkcjonariuszy państwowych" 1. Kat związał jej ręce, ściął włosy i umieścił na drabinie. Oblał jej głowę alkoholem i podpalił, co wypaliło jej włosy do korzeni. 2. Umieścił siarkę pod jej ramionami i na plecach po czym ją podpalił. 3. Związał jej ręce za plecami i podciągnął ją za nie do góry pod sufit. 4. Zostawił ją zawieszoną za ręce na trzy do czterech godzin, podczas gdy torturujący udali się na śniadanie. 5. Po powrocie oblał alkoholem jej plecy i podpalił.. 6. Przyczepił do niej duże ciężary i ponownie zawiesił ją pod sufitem. Następnie umieścił ją ponownie na drabinie, przyłożył do jej ciała chropowatą deskę pełną ostrych nacięć i ponownie podwiesił ją pod sufitem. 7. Następnie zmiażdżył jej kciuki i duże palce u stóp, przywiązał jej ramiona do kija i w tej pozycji trzymał ją zawieszoną przez kwadrans aż kilkakrotnie zemdlała. 8. Następnie ścisnął jej łydki i nogi między deskami poluzowując w trakcie zadawania pytań. 9. Następnie wychłostał ją biczem do krwi. 10. Jeszcze raz umieścił jej kciuki i wielkie palce u stóp między deskami i pozostawił ją na stole tortur między 10 rano a 1 po południu, gdy kat i inni funkcjonariusze sądowi udali się na posiłek. Zapewne dlatego większość relacji dochowanych do naszych czasów w protokołach sądowych pokrywa się niezależnie od kraju w którym proces miał miejsce. Jak widać z powyższych pytań, sąd szczególnie interesował się sposobami podróżowania i uczestnictwem oskarżonych o konszachty z diabłem w sabacie diabelskim. Typowy opis sabatu zachował się w relacji z procesu pewnej 40- letniej kobiety z bawarskiego miasta Eichstätt, z roku 1637. Pytanie: Ile razy w miesiącu fruwała? Dokąd fruwała i w jakim celu? Odpowiedź: dwa razy na miesiąc, dwadzieścia cztery razy w roku. Aby jej mąż się nie obudził i nie przeszkodził jej w tym, diabeł rozsypywał wokół niego proszek. Dzięki temu diabeł i oskarżona mogli spotykać się gdzie tylko chcieli: w kuchni, w sypialni, przedsionku czy na strychu. Diabeł dał jej widły, których używała wyłącznie do latania. Smarowała je magiczną maścią. Diabeł zawsze siadał z przodu, a ona siadała za nim. Kiedykolwiek chciała polecieć na sabat, wypowiadała następujące zaklęcie: /ps:procedura zatwierdzona przez Pana Papieza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: Oto protokół przesłuchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:23 Już jeden komunista to tu wklejał. Pochodzi z waszych komunistycznych gazetek. Hehehe widać, czym się karmicie, pustaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś