Dodaj do ulubionych

Trener karate podejrzany o pedofilię

IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 12:30
Ja bym tam zlustrowal wszystkich karatekow, przeciez to sekta, to i musi byc
jakowas pedofilia. Nie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rodzic Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:54
      W jakiej szkole prowadził on zajęcia??
      • Gość: x Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:30
        chyba SP 64
        przed 2-3 laty pokazy przed KOSMOSEM
    • haritka No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 12:58
      Powiem szczerze moje dziecko chodzi na karate i odetchnelam, gdy okazalo sie ze
      to nie dotyczy jego trenera.
      Czlowiek w dobrej wierze puszcza dziecko na zajecia i obozy a tu taki numer.
      Niby zewnetrznie przyzwoity i lubiony czlowiek a nie dal rady zwalczyc swoich
      seksulanych pragnien.

• Gość: monty Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.chello.pl 15.12.06, 13:37
        Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci
        A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami
        młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie.
        Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt.
        W ilu przedszkolach i szkołach podstawowych jest kurs karate lub inne tekuondo?
        W Brukseli jest juz partia zalegalizowania pedofili.
        Jak odróżnić pedofila od homoseksualisty.?
        Jak twierdzi wyborcza musimy rozmawiać na te tematy i stawiać pytania.
        Niemiec wprowadził kursy w policji jak mają rozmawiać z pedałem.
        • xyz-xyz Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 13:43
          Gość portalu: monty napisał(a):

> Miłośnicy wschodniej kultury i sztuk walki to w większości buddysci
          > A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami
          > młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie.
          > Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt.

Tak, a Żydzi robili macę z polskich-katolickich niewiniątek.
          Ja zaś czerninę robię...

> Jak odróżnić pedofila od homoseksualisty.?

Trudno powiedzieć. A jak odróżnić PiSowca od imbecyla? Też trudne. Temu
          trenerowi zdaje się zarzucano molestowanie 11-14 letnich dziewcząt. Tyle zdaje
          się miała Święta (co ważne) Jadwiga, gdy ją zmolestowano. Wedle logiki PiSowca
          Władek Jagiełło był gejem. Monty masz zagwarantowaną posadę w IPN. Zlustruj
          tego starego zboka.
        • pan_glosny Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 13:50

Po pierwsze to nie w Brukseli, a w Amsterdamie (Holandia),
          po drugie to nie jest zalegalizowana. Chcieli ją zalegalizować,
          ale nie pozwolono na to.
          Po trzecie pedofil a homoseksualista to zupełnie 2 różne rzeczy. No chyba,
          że się jest takim Wierzejskim i totalnie nie rozróżnia obu przypadków.
          Co do reszty to się nie wypowiadam bo podobnie jak autor powyższego posta
          - nie mam o tym zielonego pojęcia.
          • cytia Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 23:49
            eeee Ghandi pochodzil z indii, tam nie wyznaje sie buddyzmu, Ghandi byl wyznawcą
            hinduzmu..,
        • Gość: Ania Monty przesadzasz. IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 15.12.06, 13:53
          Pedofilia nie zawsze jest homoseksulana.
          Patrz ten przypadek.

Pedofile pojawiaja sie wszedzie tam gdzie sa dzieciaki i nie koniecznie jako
          trenerzy karate.

Sama posylam dziecko na zajecia ze sztuk walki i nie wrzucam wszystkich
          trenerow do jednego worka.
          Szkoda tylko ze srodowisko przez to troche ucierpi.

Karate uczy cierpliwosci, systematycznosci i jest jak najbardziej OK.

Mimo wszystko bardziej boje sie ksiezy w sukienkach niz buddystow.
          • xyz-xyz Re: Monty przesadzasz. 15.12.06, 13:55
            Ty wykształciucho!
          • Gość: czarny pas Re: Monty przesadzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 00:05
            Szkoda Mirka zawsze go szanowałem jeśli to się okaze prawdą w puszce bedzie
            robił za makiware z fletem w buzi
        • Gość: kara-teczka Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 14:18

A ja myslalam ze Zydzi! Oni kolko walcza i tez na Wschodzie tylko ze Bliskim.
          Rany Boskie!!! A moze Zydy to buddysci?!!!
        • piotrus1 Re: No jasne wszyscy sa beeee ! 15.12.06, 18:48
          Gość portalu: monty napisał(a):

> A ta religia nie karze za pedofilje. taki Gandi okładał sie na noc ciałami
          > młodych chłopców w celu ogrzania sie , gdyż chadzał w jednej szmacie na sobie.
          > Oni chcą to bezpośrednio przenieść na nasz grunt.
          > W ilu przedszkolach i szkołach podstawowych jest kurs karate lub inne tekuondo?

jasne trenuje sztuki walki wschodu i jestem pedofilem - ale ty mądry jesteś
          • Gość: Jacek tekuondo tekuondo tekuondo tekuondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:06
            Co to jest tekuondo ?
        • Gość: Jacek Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:05
          Jasne - i skaczą na 10m w górę i mrugnięciem oka łamią deski

Człowieku, skąd ty się urwałeś ?

• Gość: sQu1d Re: No jasne wszyscy sa beeee ! IP: *.bazapartner.pl 18.12.06, 16:51
        moze poczekacie na wyrok? bo takie zarzuty moze postawic kazdy
    • xyz-xyz Polowanie na czarownice. 15.12.06, 13:25
      To pokłosie poprzedniej szajby w Kwaczystanie. Teraz będą zamykać za
      molestowanie typu praca za sex. Z jakiś czas pismaki wymyślą nowy narodowy
      sport i będą zamykać za coś innego. Ten kraj jest obrzydliwy...
      • Gość: czarna żaba Re: Polowanie na czarownice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:19
        Całe szczęście, że w niepamięć odchodzi już powoli Kwasistan.
        • xyz-xyz Re: Polowanie na czarownice. 15.12.06, 14:23
          Poczekaj, aż Kwaczystan ugryzie cię w tyłek. Wtedy zatęsknisz za lajcikowym
          Kwasistanem...
          • Gość: czarna żaba Re: Polowanie na czarownice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:34
            Lajcikowy to on był, owszem, dla komunistów.
        • Gość: monty Re: Polowanie na czarownice. IP: *.chello.pl 15.12.06, 14:45
          dziękuję panu-głośnemu za info gdzie zboczeńcy chcieli się zalegalizowac
          (to kwestia czasu) Ale nie przekonałeś mnie ,że homoseksualiści i pedofile
          to 2 różne rzeczy. Krolop znany był jako homoseksualista i miał swojego partnera
          ale skazany został za sex z dziecmi, to jak to jest? Kolega naszego trenera
          taki sam przyjaciel dzieci zabił swojego wychowanka i to był chłopiec nie
          dziewczynka.
          Dla rodzica 15 letnie dziecko to będzie zawsze dziecko . A dla pederasty to
          partner, co gorsza dla wymiary sprawiedliwości też.
          • Gość: gość spokojny dość monty- to proste: IP: *.chello.pl 15.12.06, 14:55
            ta różnica co do której nie jesteś przekonany polega na tym, że gdybyś siedział
            w jednej celi z pedofilem , to byś siedział, a gdybyś trafił do celi z
            homoseksualistą , musiałbyś stać, a o siadaniu nie byłoby mowy....
            • Gość: monty Re: monty- to proste: IP: *.chello.pl 15.12.06, 15:57
              Widzę ,że jestes specjalista w tych sprawach , czy to osobiste doświadczenia.
    • Gość: robsonrto Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acn.waw.pl 15.12.06, 17:26
      chodzilem do tej akademi karate jakies 4-5lat temu. Wszystko było ok, nie
      widzialem czegos co by go oskarzalo. Pozdrawiam
    • morlokh Do "karateki" & "monty'ego" 15.12.06, 17:39
      Był kiedyś taki rysunek A. Mleczko: bodajże nosorożec, zażarcie kopulujący z
      jakimś innym zwierzakiem odmiennego gatunku.

I podpis:
      "Obywatelu, nie pieprz bez sensu"

To dla was, z dedykacją, Panowie.
      • Gość: monty Re: Do "karateki" & "monty'ego" IP: *.chello.pl 15.12.06, 18:37
        Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sensem
        • Gość: hans Re: Do "karateki" & "monty'ego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:00
          > Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sensem

miły jesteś nie ma co! - typowy katolik zakorzeniony w nienawiści i złorzeczeniu
          • Gość: karateka Re: Do hansa od "karateki" IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:36
            > > Rzyczę ci ,żeby jakiś trener lub wychowawca wypieprzył ci dzieciaka z sen
            > sem
            >
            > miły jesteś nie ma co! - typowy katolik zakorzeniony w nienawiści i
            złorzeczeni
            > u

Zaraz zaraz, a dlaczego do mnie to piszesz??? Pisz do tego monty`ego, czy jak
            mu tam. Przeciez ja nic takiego nie napisalem. Poza tym jak bym Ci już czegoś
            zyczyl, to przez `z` z kropka. Monty jak wiekszosc farbowanych masonow tez nie
            chodzil do szkoly.

• Gość: Karateka Re: Do morlokh`a od "karateki" IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:30
        > Był kiedyś taki rysunek A. Mleczko: bodajże nosorożec, zażarcie kopulujący z
        > jakimś innym zwierzakiem odmiennego gatunku.
        >
        > I podpis:
        > "Obywatelu, nie pieprz bez sensu"
        >
        > To dla was, z dedykacją, Panowie.

Nie `bodajże nosorożec` tylko z pewnoscia nosorożec i nie z jakims tylko z
        żyrafą. Nieuku. Cholerne masony nieduczone.
    • Gość: panna nikt Trener karate podejrzany o pedofilię IP: 213.155.180.* 15.12.06, 20:32
      niestety problem jest ciezki i nie tylko dotyczy tego szczecinskiego trenera.
      Znam inne miejsce gdzie tego typu "zachowanie" mialo miejsce....kilka lat
      temu..duzo sie zmienilo, bo teraz ta szkola tanca jest najlepsza w
      szczecinie...ale czy problem zniknal tego nie wiem. Za to wiem ze kiedys trener
      zespolu mial ulubione nieletnie tancerki ;/ i naruszal ich intymnosc. Sprawa
      nie wyszla na jaw i nie wychodzi , bo po prostu sie o tym nie mowi. A teraz po
      kilku latach, czy to ma sens??? Po prostu chcialam powiedziec ,zeby rodzice w
      miare mozliwosci uwazali na swoje pociechy i bezgranicznie nie ufali ludziom
      obcym ,ktorym oddaja swoje dzieci pod opieke. Mozna nic nie zauwazyc , sa
      przerozne czynniki. Albo dziecko sie boi, wstydzi, albo po prostu trener
      stanowi dla niego taki autorytet, ze nie osmiela mu sie sprzeciwic. Nie wiem
      jak jest teraz w tej szkole tanca, ale wiem ze nie tylko ja to przzylam duzo
      innych kolezanek z zespolu tez, tylko ze one w nim zostaly....
      • Gość: monty Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.chello.pl 15.12.06, 20:55
        Przepraszam poniosło mnie!
        Teraz jest jakiś trend do współczucia przestępcom, nikt nie interesuje się
        ofiarą i jego bliskimi. To cios na całe życie. Tego typu ludzie ponoszą małe
        kary i na wolności powracają do niecnego procederu.
        przepraszam każdego ,który poczuł sie urażony.
        Nie miałem na mysli "naszego" trenera , ale ogólnie.
      • Gość: karateka [...] IP: *.GtokyoFL33.vectant.ne.jp 15.12.06, 20:58
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Panna Nikt Re: panna nikt napisał(a): IP: 213.155.180.* 17.12.06, 12:07
          wiesz akurat umiem czytac i wiem ,o co chodzi. Problemem jest podefilia,
          chcialam zwrocic uwage na fakt ,ze nie tylko w srodowisku karatekow ma miejsce
          takie zahcowanie, ale takze i wielu innych trenerow popelnia takie przestepstwo
          i wartobylo by zwrocic na to uwage. A jezeli Ty jestes tak ograniczony ,tylko
          do swojego swiata ,ze zyjesz tylko swoimi problememi/zinteresowaniami to Twoja
          sprawa. Jestem pewena ze duzo ludzi czyta te forum i nie tylko zwiazanych z
          karate. Ogolnie srodowisko sportowe, wiec moze komus to pomoze i otworzy oczy,
          zastanawiajac sie czy na pewno moze ufac trenerowi (tanca , siatkowki. pilki
          recznej etc.) swojego dziecka. I nie rzucaj mi tu jakimis terminami . Co do
          kobiet owszem tez istnieje zapewne problem ( nie zaprzeczam).mi osobiscie jest
          znany zboczony facet ktory wykorzystuje nieletnie dziewczyny. WIec nie czuj
          sie tu wielce urazony ,ze poruszylam sprawe dotyczaca facetow. Moze Ty tez masz
          jakiesz z tym problemy skoro az tak Cie to dotknelo???
          • Gość: karateka Re: panna nikt napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:45
            Oczywiscie ze pedofilia jest wszedzie, a ograniczanie tego do srodowiska
            spotowcow to histeria. Stara jak swiat jest sprawa siatkarek etc. ktore biora
            specyfiki podnoszace sklonnosci seksualne tylko, ze to dorodne panny, a
            trenerzy posuwaja je okrutnie. Za to do kicia ich nie wsadzaja.

Pedofilia jest, byla i bedzie! Wiec proponuje juz wszystkich do lustracji.
            Matoly jedne! tfu no jak im tam - masony jedne!
    • Gość: gobo Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 22:34
      sam się zlustruj matole.to najlepszy trener w szczecinie który profesjonalnie
      prowadzi swoje treningi.te oskarżenia są bezpodstawne.
      • Gość: trener nie pedofil Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:40
        w szczecinie są lepsi trenerzy od mirka c. lecz wyjaśnia się to, dlaczego
        odsunięto Mirka od szefostwa sędziów w PZK
        • Gość: gobo Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 22:47
          osobiście twierdzę że NIE MA lepszego trenera w szczecinie. i teraz niestety
          już nie bedzie. a swoją drogą czy to nie dziwne,że młodym niewinnym ofiarom
          dopiero po 5 latach się przypomniało????cholercia za dużo masełka na
          kanapeczkach??????
          • Gość: bl0ndii Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:08
            ja Cię przepraszam, ale mam wrażenie, że nie wiesz o czym piszesz... Ciesiel
            najlepszym trenerem w Szczecinie??!! ciekawe... znasz wogóle to środowisko?
            trenowałeś kiedyś Karate? bo ja osobiście trenowałam 8lat i o tym Pan mam
            raczej nienajlepsze zdanie
            • Gość: ronin Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.139.am.szczecin.pl 06.01.07, 23:15
              ja trenuję 21 lat i wielu znam trenerów jeśli chodzi kata jest najlepszy
      • Gość: Babka35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 15.12.06, 22:59
        Przecież się przyznał!!! Ja też do tej pory nie wierzyłam, bo znam Mirka dobrze
        od ponad 10 lat. Gdyby był niewinny to by się jakoś bronił chyba? Czyż nie?
        • Gość: do babki Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 23:25
          a jeśli mu poradzili żeby się przyznał bo wtedy może dostanie mniejszy wyrok???
          • Gość: Babka35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 15.12.06, 23:34
            Dlatego nie wiem co myśleć? MImo tych wszystkich oskarżeń jest mi go bardzo
            szkoda. Bo to naprawdę fajny facet.
          • Gość: kukuryku Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.chello.pl 18.12.06, 01:24
            poradzili ? kto obronca? A Ty bys sie przyznal do winy wiedzac ze jestes nie
            winny? Wolne zarty. Nikt kto wie ze jest niewinny nie przyzna sie do
            popelnienia przestepstwa, bo niby dlaczego mialby to zrobic? Zeby mu wlepili
            mniejszy wyrok?
            A za co, jak jest niewinny.
            Cos mi sie wydaje ze ta Twoja logika nie ma najmniejszego sensu.
            • Gość: Podejrzany Uwaga - forum czyta policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 07:39
              Uwaga! Zgodnie z info GW to forum czyta policja - ja pierdziu oni mają
              komputery! I już wzięli na widelec jakąś teoretyczną Marzenę, taki był nick na
              tym forum, co ma zeznawać przeciw Mirkowi. Mam nadzieję, że "Marzena" nie ma
              brody, bo też ją zapuszkują.
              Więc jak ktoś chce zeznawać,to nic tylko pisać posty. Policji brakuje świadków
              najwyraźniej,więc jest szansa, że się wszyscy załapiemy.
              A propos, okazało się, że Mirka oskarżają nie 11-latki, ale 61 - latki. Chłop
              nie cierpi na pedofilię, tylko geriatriofilię.
            • Gość: gość Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: 83.168.111.* 08.01.07, 15:54
              jak Cię kiedyś aresztują to będziesz się mógł wypowiedzieć na ten temat, a jak
              narazie to nie masz pojęcia o czym piszesz
        • Gość: dede Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 16.12.06, 00:53
          masz całkowitą rację prawnik mu to podpowiedział dobrze czy źle zobaczymy? a co
          do tych trzech Panienek to wiele o nich słyszałem....... jeśli chodzi o
          polubowne traktowanie facetów i chęć robienia rozgłosu wokół siebie. Ciekawe
          kto je do tego namówił? kto obawiał się konkurencji? i ile im za to zapłacili?
          żeby pozbyć się najlepszego trenera kata w Szczecinie a może nawet w Polsce.
          Wychował setki karateka i ciekawe dlaczego dopiero po 6 a może 10 latach te
          panienki sobie o czymś takim przypomniały. czyżby amnezja..... Psycholog
          wypowiadający się na ten temat miał gotową odpowiedź że to strach a może wstyd.
          jasne że wstyd oczerniać człowieka oj wy nie dobre...... ale życie
          zweryfikuje!!!!!!
    • Gość: Jola.K Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 23:05
      Juz raz byl taki Pan ze Slowikow poznanskich ktorego rodzice i zbajomi tez
      bronili i co sie okazalo?
    • Gość: uczennica Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:14
      Co za bzdury tu sa opisane. To sa klamstwa i tyle. Ten Gosc zostal wrobiony!
      Rozumiecie to! Byl poprostu niewygodny dla wielu z jego branzy! I rowniez jest
      to prawda, ze w Szczecinie jest taki Przypadek wykorzystywania - ale to nie ta
      osoba!
      • Gość: on Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:24
        chodzilem ponad 4 lata na trenigi i jezdzilem na rozne wyjazdy i nigdy sie nie
        spotkalem z takim zachowaniem z jego strony dla mnie to sa pomowienia nie
        wierze w to. Ktos chcial wykonczyc go i udalo mu sie mam nadzieje ze wszystko
        sie wyjasni bo to bardzo dobry trener
        • Gość: on ma rację Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 15.12.06, 23:27
          to najlepszy trener w szczecinie. ot co.
          • Gość: witek Re: Do Wszystkich pedofili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:56
            Do wszystkich pedofili,niedlugo moj synek idzie do szkoly, zebym nie uslyszal
            ze ktorys z was probowal go dotykac.,,Z akumulatorem przy jajach jeszcze nikt
            nie wyplynol,,9mm tez jest niezle.
      • Gość: dede Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.42.am.szczecin.pl 16.12.06, 01:02
        oczywiście że bzdury!!!!!!!!!!! może nasza policja poczyta również to forum w
        którym jego znajomi przyjaciele i osoby, którym pomógł w życiu mówią w samych
        superlatywach i z szacunkiem, a nie dociera po 10 latach do jakiś durnowatych
        wniosków jesteście po prostu super wasza praca i rozgłos brawo może ktoś
        dostanie order albo pulicera? media swietnie były przygotowane żeby wszystko
        pokazać może mieli przeciek no drodzy policjanci hydraulik wam potrzebny
      • Gość: Paweł Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.devs.futuro.pl 16.12.06, 03:30
        mam nadzieję że jest niewinny, chociaż z drugiej strony dlaczego miałby się
        pzryznać będąc niewinnym ?
    • morlokh Do "monty" & "karateka" cz. 2 16.12.06, 02:01
      Monty... A umysł twój nieskalany myśleniem...

Za życzenia pod adresem mojego czy też jakiegokolwiek innego dziecka z
      przyjemnością rozkwaszę ci ten bezmyślny gadzi łeb, s...synu.
      Dysputę z tobą w tym momencie zakończyłem, nie będę się zniżał do poziomu twojej
      bezmyślności.

Karateka:
      czy naprawdę nie widzisz niczego absurdalnego w pisaniu: "Ja bym tam zlustrowal
      wszystkich karatekow, przeciez to sekta, to i musi byc
      jakowas pedofilia. Nie?!" Chyba, że nie dostrzegłem jakiejś ironii w twojej
      wypowiedzi, w takim razie przepraszam.

BTW: tak, za posuwanie żyrafy lub nosorożca w Polsce idzie się do pierdla.
      • Gość: karateka Re: Do "monty" & "karateka" cz. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 09:39
        > BTW: tak, za posuwanie żyrafy lub nosorożca w Polsce idzie się do pierdla.

Zaraz zaraz, a kto pójdzie do pierdla, jak nosorożec posunie żyrafę? Mleczko???
    • Gość: max Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:20
      A ja jak bym debilem to bym się nie wypowiadał publicznie.
      • Gość: Babka 35 Re: Trener karate podejrzany o pedofilię IP: *.acx.pl 16.12.06, 11:30
        To nie jest argument :)
        • Gość: Saltletts Jezeli jest NINJA, to nie bedzie zadnego procesu! IP: 208.53.138.* 17.12.06, 11:52
          Karatekowcy czesto sa NINJAMI. Ja podejrzewam, ze ani sie prokurator czy
          klawisze obejrza, a Pan Miroslaw ucieknie. Tak to jest z ninjami. Sciegna
          konskie sobie wszywaja zamiast ludzkich - sila, pija kocia krew i wachaja
          wiewiorcza siersc - zwinnosc,
          zajadaja jajka lotow (a nie jak wiekszosc nielotow czyli kurczakow)- skocznosc
          i nawet umiejetnosc latania na krotki dystans... ja mysle, ze Pan Miroslaw po
          prostu bawi sie wymiarem sprawiedliwosci, moze nawet przyznal sie (o ile sie
          przyznal, no i jeszcze do czego sie przyznal? - bo to nie zostalo napisane) po
          to zeby bylo zabawniej, a pozniej bedzie tylko lup - bum - bec - fiuuuu i tyle
          Go widzieli! Oj Pan Ziobro bedzie sie tlumaczyl przed kamerami... kto mu
          uwierzy w opowiesc o Batmanie?
          • Gość: gościu Re: Jezeli jest NINJA, to nie bedzie zadnego proc IP: *.chello.pl 17.12.06, 19:26
            Cieszę się, że wprowadziłeś element rozrywkowy do tego forum!
            Ja tam zostanę przy starej góralskiej maksymie :
            Karate karatem , a siekierka siekierką.
            • Gość: as Re:Czy karateka był sympatykiem parady równości IP: 85.219.206.* 18.12.06, 08:01
              czy był kiedyś w tajlandii i tam pobierał nauki
              • Gość: Jajarz Re:Czy karateka był sympatykiem parady równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:45
                Gość portalu: as napisał(a):

> czy był kiedyś w tajlandii i tam pobierał nauki

Tiaaa, był i dowiedział się że też się wybierasz.
    • Gość: komuch Oto protokół przesłuchania IP: *.agro.ar.szczecin.pl 18.12.06, 14:57
      Nawet karateka nie wytrzymał tych Boskich metod,wiec pękł:
      "Dobrą ilustracją typowego dnia w sali tortur daje raport sądowy pierwszego
      dnia tortur Mirka,przez demokratycznych funkcjonariuszy państwowych"

1. Kat związał jej ręce, ściął włosy i umieścił na drabinie. Oblał jej głowę
      alkoholem i podpalił, co wypaliło jej włosy do korzeni.
      2. Umieścił siarkę pod jej ramionami i na plecach po czym ją podpalił.
      3. Związał jej ręce za plecami i podciągnął ją za nie do góry pod sufit.
      4. Zostawił ją zawieszoną za ręce na trzy do czterech godzin, podczas gdy
      torturujący udali się na śniadanie.
      5. Po powrocie oblał alkoholem jej plecy i podpalił..
      6. Przyczepił do niej duże ciężary i ponownie zawiesił ją pod sufitem.
      Następnie umieścił ją ponownie na drabinie, przyłożył do jej ciała chropowatą
      deskę pełną ostrych nacięć i ponownie podwiesił ją pod sufitem.
      7. Następnie zmiażdżył jej kciuki i duże palce u stóp, przywiązał jej ramiona
      do kija i w tej pozycji trzymał ją zawieszoną przez kwadrans aż kilkakrotnie
      zemdlała.
      8. Następnie ścisnął jej łydki i nogi między deskami poluzowując w trakcie
      zadawania pytań.
      9. Następnie wychłostał ją biczem do krwi.
      10. Jeszcze raz umieścił jej kciuki i wielkie palce u stóp między deskami i
      pozostawił ją na stole tortur między 10 rano a 1 po południu, gdy kat i inni
      funkcjonariusze sądowi udali się na posiłek.
      Zapewne dlatego większość relacji dochowanych do naszych czasów w protokołach
      sądowych pokrywa się niezależnie od kraju w którym proces miał miejsce. Jak
      widać z powyższych pytań, sąd szczególnie interesował się sposobami
      podróżowania i uczestnictwem oskarżonych o konszachty z diabłem w sabacie
      diabelskim. Typowy opis sabatu zachował się w relacji z procesu pewnej 40-
      letniej kobiety z bawarskiego miasta Eichstätt, z roku 1637.

Pytanie: Ile razy w miesiącu fruwała? Dokąd fruwała i w jakim celu?
      Odpowiedź: dwa razy na miesiąc, dwadzieścia cztery razy w roku. Aby jej mąż się
      nie obudził i nie przeszkodził jej w tym, diabeł rozsypywał wokół niego
      proszek. Dzięki temu diabeł i oskarżona mogli spotykać się gdzie tylko chcieli:
      w kuchni, w sypialni, przedsionku czy na strychu. Diabeł dał jej widły, których
      używała wyłącznie do latania. Smarowała je magiczną maścią. Diabeł zawsze
      siadał z przodu, a ona siadała za nim. Kiedykolwiek chciała polecieć na sabat,
      wypowiadała następujące zaklęcie:

/ps:procedura zatwierdzona przez Pana Papieza/
      • Gość: czarna żaba Re: Oto protokół przesłuchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:23
        Już jeden komunista to tu wklejał. Pochodzi z waszych komunistycznych gazetek. Hehehe widać, czym się karmicie, pustaki :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka