1.bazyl 31.05.07, 10:22 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4190552.html Rany boskie, co sie dzieje w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stawros Re: Samobojstwo? IP: *.chello.pl 31.05.07, 10:34 Jak to co się dzieje ? Zaczęli ścigać przestępców , może strzelał do policjantów, więc procedury były bardziej dorażne. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Samobojstwo? 31.05.07, 10:49 Nie wiem czy zwrociles uwage, ale facet byl przesluchiwany w charakterze SWIADKA. Wiec raczej nie strzelal do policji. Odpowiedz Link Zgłoś
wzwod_poranny Re: Samobojstwo? 31.05.07, 11:49 jak pomyslisz to moze sama wpadniesz na wlasciwa odpowiedz, ale moze za duzo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Samobojstwo? 31.05.07, 13:45 raczej nie, bo jak byłby z SLD, to by w sejmie minuta ciszy była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Samobojstwo? IP: *.chello.pl 31.05.07, 13:51 Ten Rzepliński bredzi , wywołuje niepotrzebny zamęt, to wszystko też powinno mieć jakieś granice, może jak łyse karki skopaliby go z tel.komórkowy to zmieniłby zdanie o przestępcach biegających po osiedlach. Sekcja tego śmiecia wykazała ślady opadowe i ślady na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Samobojstwo? 31.05.07, 17:58 Masz racje Swarozyc. Najlepiej jakby kazdy z nas nie zaczynal watkow w celu poznania opinii innych ludzi i nic nie pisal. Niech kazdy sobie po cichu wymysla wlasciwe odpowiedzi, a nie traci czas na rozmowy na Forum. Moze nawet Ty zamiast rozmnazac sie tutaj przez paczkowanie obierzesz ten kurs i zaczniesz myslec?:P Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Samobojstwo? 31.05.07, 13:50 Rany boskie, co sie dzieje w tym kraju... Jak to co? Państwo policyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Samobojstwo? IP: *.chello.pl 31.05.07, 13:54 Właśnie skazali jednego z twojego państwa milicyjnego z Wujka, ciekawe czy pójdzie gibać sam czy weźmie ze sobą Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Samobojstwo? 31.05.07, 15:32 Gość portalu: stawros napisał(a): > Właśnie skazali jednego z twojego państwa milicyjnego z Wujka, ciekawe czy > pójdzie gibać sam czy weźmie ze sobą Kiszczaka. a co znaczy gibać?w słowniku nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Samobojstwo? 31.05.07, 16:15 niedawno odwoływałas sie do specyfiki jezyka smsów i maili, a teraz udajesz, ze nie słyszałas o dłuzszej tradycji jezyka róznych srodowisk gwarowo-grypserskich... ;))) Ej Anamar... to od dawna jest w jezyku potocznym... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Samobojstwo? 31.05.07, 16:43 andreas.007 napisał: jezyka > róznych srodowisk gwarowo-grypserskich... ;))) > > Ej Anamar... to od dawna jest w jezyku potocznym... ale dopuszczasz możliwość,że ktoś grypsery nie zna? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Samobojstwo? IP: *.centertel.pl 31.05.07, 17:21 moja droga ja przestrzegam zasad pisowni w mailach i smsach... wytłumacz czemu napisałas SLD małymi literami w poscie? I jeszcze powiedz mi, ale prawde - ze nie wiesz co to znaczyło? Kiedys miałem zajecia angielskiego z angielka przyniosła jakas gazete i kazała mi tłumaczyc... ja "dojezdżałem" do wyrazu mi nieznanego i mowilem, ze nie rozumiem tego! A ona, ze to nie jest istotne i kazała tłumaczyc cały tekst.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Samobojstwo? 31.05.07, 17:22 Gibac? www.kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=giba%E6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: 85.31.187.* 31.05.07, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Samobojstwo? 01.06.07, 11:30 Gość portalu: ktos napisał(a): > > a juz wiesz kim jest Niesiolowski ? nie.powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Moze jednak poczekamy z egzekucja? 31.05.07, 17:13 Przynajmnie do wyjasnienia sprawy i prawomocnego wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Samobojstwo? IP: *.chello.pl 31.05.07, 17:42 Dlaczego on miał czarne jądra? Czarny Olek? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Samobojstwo? 01.06.07, 11:31 Gość portalu: gupek napisał(a): > Dlaczego on miał czarne jądra? > Czarny Olek? może na bakier z higieną? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Samobojstwo? 01.06.07, 12:15 Ciekawe czy wasze......niestety z braku alternatywy musze uzyc slowa: dowcipy przeczytala jego matka? Odpowiedz Link Zgłoś