21.06.07, 13:30
znacie jakiegos dobrego?
Obserwuj wątek
    • debest3 Re: okulista 21.06.07, 16:22
      owszem ale miałabyś troche daleko,jak byłaś w Gliwicach trzeba było jechać do
      Katowic do kliniki pani Gierek,lepszych specjalistów nie znam...
      • niewidzialna_l Re: okulista 22.06.07, 07:33
        chciałam tam jechac,ale nie dałam rady.
        • buka007 Re: okulista 22.06.07, 08:32
          moja kolezanka jest okulistka, ale nie praktykuje w Stargardzie, jak chcesz to
          jej podpytam..
          • buka007 Re: okulista 22.06.07, 08:34
            buka007 napisała:

> moja kolezanka jest okulistka, ale nie praktykuje w Stargardzie, jak chcesz
            to
            > jej podpytam..
            ją podpytam miało byc.. bosze
            • niewidzialna_l Re: okulista 22.06.07, 08:39
              podpytaj jej,,,to dobrze,ze wreszcie wstałas,,,nie spisz zbyt długo?
              • debest3 Re: okulista 22.06.07, 11:00
                niestety miałem kiedyś wypadek z okiem i już pare dobrych lat szwędam sie po
                okulistach,były czasy że mieszkałem prawie w przychodni ,gdzie ja nie
                byłem,Z.Góra,Poznań,Szczecin,Katowice,najlepiej było w Katowicach,przyjmują tam
                bez skierowania,praktycznie prosto z ulicy,jedyne co trzeba mieć to dowód
                ubezpieczenia,z tego co pamiętam to w Szczecinie na Pogodnie jest klinika
                okulistyczna ale ulicy nie pamietam,bo na P.Skargi to chyba wojskowa
                • niewidzialna_l Re: okulista 22.06.07, 11:32
                  własciwie to ,tak zle ze mna nie jest ,potrzebuje tylko nowe szkła dobrac,bo
                  cos gorzej widze.
                  • kaarinka Re: okulista 25.06.07, 15:59
                    Ja chodzę do doktor Pacewicz, przyjmuje prywatnie na Konopnickiej. Jestem z
                    niej zadowolona. Tam jest o tyle wygodnie, że jej gabinet jest w salonie
                    optycznym, zatem, jeśli potrzebne są Ci okulary, od razu tam na miejscu możesz
                    je załatwić. Tel. do rejestracji: 091 5785939. Przyjmują tam też inni okuliści,
                    możesz dowiedzieć się w rejestracji.
                    • debest3 Re: okulista 25.06.07, 18:19
                      fajnie,ale u mnie to nie ma okulisty zeby od razu optyk nie był u drzwi twoich
                      • niewidzialna_l Re: okulista 25.06.07, 18:35
                        kaarinka,dziekuje,przejde sie tam jutro.
                      • qamyczeq Re: okulista 25.06.07, 18:44
                        oj, z pewnością by się taki znalazł, jakoś nie chce mi się wierzyć, że tyle
                        samo macie salonów okulistycznych, co i gabinetów... a tak na marginesie, gdzie
                        to jest to "u mnie"?
                        • qamyczeq to powyższe było do debest 25.06.07, 18:46
                          bo coś mi się te posty poprzestawiały...
                          • debest3 Re: to powyższe było do debest 25.06.07, 20:49
                            te u mnie to w Żarach,wierz czy nie ale każdy gabinet jest u optyka,albo optyk
                            jest w gabinecie,rąsia rąsię....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka