Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer

18.05.09, 08:10
witam..szukam dobrego fryzjera w koszalinie.. takiego co fajnie
obcina , nie jest drogi i nie pracuje na jedno kopyto. Jakiegoś z
wizją:)byłam już w różnycy salonach ,ale jakoś specjalnie nie jestem
zachwycona..obecnie mam ciemne długie włosy a chciałabym zrobić
jasne pasemka i ciekawie podciąć. Polecacie kogoś?był ktoś może w
salonie na Mickiewicza?
Obserwuj wątek
    • lenka291 Re: dobry fryzjer 28.05.09, 14:36
      polecam zakład nicol na ul jana z kolna 28 i pania anie jej tel
      3463110
      • olenstwo_w Re: dobry fryzjer 16.08.09, 17:59
        polecam panią Asię Biesek, 0943417481
    • sasiam Re: dobry fryzjer 17.08.09, 11:35
      Ja lubię chodzić do Emki - nieważne do kogo trafię zawsze jestem zadowolona
      • dorpaula Re: dobry fryzjer 17.08.09, 12:11
        Super fryzjerka-Joanna -tel.698 709 281
    • dzoanna1111 Re: dobry fryzjer 11.04.10, 22:23
      Hejka wszystkim, nie wiem czy akurat uczesania slubne ale ciecia i
      kolorki - polecam mlynska 21 - nowy salon w logo ma murzynke, rodzaj
      grafitti, fryzjerka bardzo konkretna, czuje klienta:)potrafi dobrac
      kolor i fryzurke ja przeszlam radykalna zmiane na duzy
      plusssssssss:))))polecam :)))
    • olajola2 dobry fryzjer 25.09.10, 19:08
      Dziewczyny i Panie poczytalam troche i poszlam na Młyńska 21 , dość nowy salon , jestem bardzo zadowolona, już zapisałam moją mamę i siostrę, Pani Sylwia jest świetna, naprawde czuje klienta, jesli uważa, że dobra jest zmiana fryzurki lub koloru to poprostu to mowi, nie boi sie i to jest super, maja dobre kosmetyki widzialam welle, mozna przyjsc na bezplatna konsultacje , polecam, polecam, polecam!!!
      olenka
      • ewabocher Re: dobry fryzjer 28.09.10, 16:32
        Ten salon na Młyńskiej 21 to jest koło optyka i sklepu z lampami? Tylko pani Sylwia tam pracuje? Jakiś telefon dostanę?
        • olajola2 Re: dobry fryzjer 29.09.10, 19:40
          Labo.Salon fryzjerski. Młyńska 21, 75-052 Koszalin
          Telefon
          94 342 79 63
          woj. zachodniopomorskie
          Łap adresik i nr tel - tak ten kolo sklepu z lampami:) nie jeszcze jakas fryzjerka tam pracuje ale zapisz sie do Sylwii najlepiej:) buzka i powodzenia z fryzurka:)
          • ewabocher Re: dobry fryzjer 30.09.10, 20:54
            Noo, ale mnie dziś nerw wziął.
            Zasugerowałam się waszymi wpisami i wybrałam sie do salonu na Młyńskiej 21.
            Pani Sylwia zapisała mnie na konkretna godzinę, ja wszystkie plany dnia dostosowałam do wizyty w salonie. No, w końcu miałam mieć super fryzurkę...
            Stawiam sie punktualnie, a pani fryzjerka oznajmiła, ze jest lekki poślizg. No cóż zdarza się. Myślałam, ze z 10 minut, na co usłyszałam 1,5 godziny.
            Wytłumaczenie szanownej fryzjerki było takie, że trafiła sie lepsza klientka - czytaj więcej zapłaci, bo farbowanie, a nie tylko strzyżenie.

No cóż z takim podejściem biznesu nie zrobi. Moja noga tam więcej nie postanie, a i nie omieszkam znajomym o tym incydencie powiedzieć.
            • 5mm0nika Re: dobry fryzjer 05.10.10, 12:21
              widzę że salon Nikol to chyba sam się reklamuje ,na każdym forum ma wpisy hehe .
              Na młyńskiej nieżle dają taki poślizg ,szanują klienta że hoho
      • laska251 Re: dobry fryzjer 15.10.10, 14:14
        Pani Asi juz tam nie ma.moze wiecie gdzie sie przeniosła???
    • natusia880906 Re: dobry fryzjer 20.10.10, 14:37
      A ja mam pytanie. Chodzi mi o fryzjera który mieści się w "Jowiszu" przy Zwycięstwa. Dokładnie jak schodzi się po schodach w dół to zaraz przy schodach po lewej stronie (przy placu). Widziałam, że dośc sprawnie obcina tam taki chłopak. Był ktoś może? Nie chodzi mi o Vision.
      • karolinakiki123 Re: dobry fryzjer 22.10.10, 09:07
        Wymieniam 3 dobre salony fryzjerskie w Koszalinie, to opinie moje i moich psiapsiólek:) :
        Vision - wyzsza polka, jest tam drogo, ale dobre uslugi
        W Emce - jesli natrafi sie na dobra fryzjerke to zadowolenie murowane,np P Agnieszkę, duzo jest tam praktykantek - wowczas niewarto
        Mlynska 21 - jest tam fajna stylistka, chyba Rosjanka, bardzo doswiadczona, niestety nie pamietam imienia, chyba Ola, ale nie jestem pewna
        Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, ktore nie chowaja wlosow pod czapka:)
    • juli30 Re: dobry fryzjer 03.11.10, 18:26
      prosze o informacje czy za Moda Polska jest jesczze fryzjer? kiedys slyszalam ze jest tam chlopak ktory rewelacyjnie czesze i obcinka, tylko byly strasznie dlugie kolejki aby sie tam dostac? obecnie poszukuje dobrego fryzjer....
      • majka_1982 Re: dobry fryzjer 15.11.10, 23:17
        juli30 napisała:

> prosze o informacje czy za Moda Polska jest jesczze fryzjer? kiedys slyszalam z
        > e jest tam chlopak ktory rewelacyjnie czesze i obcinka, tylko byly strasznie dl
        > ugie kolejki aby sie tam dostac? obecnie poszukuje dobrego fryzjer....

to bylo Kakadu - dawno juz go nie ma, ale fryzjer stamtad ma swoj zaklad kolo Adrii - Jarek
    • juli30 Re: dobry fryzjer 13.11.10, 17:57
      czy byl ktos u frzjera na wojska polskiego Fursewicz haistyle? bardzo prosze o opinie...dziekuje
      • oliviaemilia Re: dobry fryzjer 30.11.10, 21:35
        Znam wiele salonów fryzjerskich w Koszalinie i wiele fryzjerek... Na pewno odradzam fryzjerki, które robią włosy "po domach" , one zawsze będą oszczędzały i na jakości produktu i na ilości.
        Nie chcę oczerniać zakładów nazwami, może moje spostrzeżenia są zbyt ostre i krzywdzące, więc napiszę komu daję duży plus - Salon Beauty Plaza na Chełmskiej 3 , zawsze niezawodne fryzjerki Pani Olga jest świetna w strzyżeniu i koloryzacji - ulubienica mojej siostry, natomiast balleyage polecam tam do Pani Moniki, młodsza dziewczyna, takiej precyzji jeszcze nie znałam, chociaż od kilku lat jestem zwolenniczką baleyage. Oceniam 10/10 ten salon.
    • gregia Re: dobry fryzjer 02.12.10, 13:52
      Czy ktoś się orientuje czemu salon na Młyńskiej jest zamknięty? Wczoraj przechodziłam koło salonu, a w środku było pusto. Trochę taki nieciekawy czas na remont jakby co bo za pasem święta i sylwester. Może Pani Sylwia się przeniosła gdzieś indziej?
      • karolinakiki123 Re: dobry fryzjer 08.12.10, 21:43
        Nie wiem chyba tego salonu już nie ma, często jest tak, że wlaściciel , który otwiera salon ze srodkow UE po prostu po roku zamyka, natomiast wiem gdzie teraz pracuje Pani Ola, która byla najlepszą fryzjerką na Mlynskiej, blondyneczka, przyjumuje teraz w wiekszym studiu urody BEAUTYPLAZA na Chelmskiej 3, to jest nizej lidla na polnocy, znajdzies bo maja www na necie i mapki. pozdrawiam
        • gregia Re: dobry fryzjer 09.12.10, 10:32
          ja czytałam że na nazywa sie Olga, a nie Ola, ale może tylko błąd jednej literki:) Wkażdym razie już się do niej zapisałam na wizyte 23 grudnia, wiec jak będę po to na pewno zdam relacje:)
          • majka_1982 Re: dobry fryzjer 09.12.10, 10:53
            gregia napisała:

> ja czytałam że na nazywa sie Olga, a nie Ola, ale może tylko błąd jednej literk
            > i:) Wkażdym razie już się do niej zapisałam na wizyte 23 grudnia, wiec jak będę
            > po to na pewno zdam relacje:)

bo to Olga, a koleżanka wyżej chce na siłę wszędzie reklamować swój wybrany gabinet.
            • karolinakiki123 Re: dobry fryzjer 09.12.10, 20:43
              :) Olga - Ola , mówi się itak itak, Pani Olga pochodzi z Kazachstanu i nazywa się Olga, natomiast w Polsce życzy sobie aby najczęściej mówić do niej Ola. Chodzę do niej już dluższy czas , nieważne czy pracuje na młyńskiej czy w beauty plaza czy gdzie indziej, po prostu odchodzę z salonu wraz z nią bo jest dobra, chwilkę zmienialam salony, aby nie bylo nudno ale wracam zawsze do Oli:) jasne, ze ja reklamuje, bo jej jest milo, jak slyszy, ze ktos o niej dobrze pisze, a jest tego warta
              pozdrawiam
              • armeliajamno Re: dobry fryzjer 10.12.10, 10:28
                Potwierdzam;) Pani Olga każe mówić do siebie Ola, niby spolszczone.
                A co tam jak salon dobry to jestem za tym aby reklamowac! ja z innej beczki - znacie dziewczyny jakis salon, w którym moge przedluzyc wlosy bez uszkodzenia ich w koszalinie? W beauty jeszcze nie przedluzaja:(
    • dandelion80 Re: dobry fryzjer 12.12.10, 13:01
      chełmska i p.agnieszka to jakieś nieporozumienie. zachęciana wszymi opiniami poszłam na ścięcie- i to dosłownie... nie wiem czy wpisy tutaj są efektem "pszczółek" czy mało wymagających gimnazjalistek ( bez obrazy) ale ja jestem w stanie wydać nieco więcej za zadowolenie. p. agnieszka ścina włosy beznadziejnie! mam 2 "schody" i teraz wyglądam jak moja ciocia :) a chciałam tylko lekkie końcówki, wypazurkowane. nienawidzę kiedy fryzjer obcina długi włosy degażówkami... totalna katastrofa bo teraz muszę czekać aż włosy odrosną :(
      • armeliajamno Re: dobry fryzjer 12.12.10, 16:52
        Hi hi :) Tak slyszalam ze P Agnieszka pod koniec pracy w salonie knocila wlosy...na szczescie juz tam dawno nie pracuje.Teraz jest tam fajnie.Ponawiam pytanko o przedluzanie wlosow!
        • wiktoriasb Re: dobry fryzjer 17.12.10, 10:30
          mnie osobiście odpowiada Pani monika na zwycięstwa... parę razy u niej byłam i jestem zadowolona, nie mam włosów z jakimś problemami może dlatego nie narzekam na nia
    • kropla_beskidu tez szukam 24.12.10, 11:00
      meja.1 napisała:

> witam..szukam dobrego fryzjera w koszalinie..

również szukam fryzjera, który potrafi ścinać dobrze kręcone długie włosy, który nie ścina na jedno kopyto, znacie kogoś kto ma inwencje tworczą?
      • jasminakoszalin Re: tez szukam 24.12.10, 22:04
        kropla_beskidu 24.12.10, 12:11 Odpowiedz
        parowcia napisała:

> Ona teraz przychodzi mnie obcinac do mnie do domu,takze nie bedzie
        > problemu zeby przyjechala i do ciebie,lub ty do niej !!!!

też chodzę do Pani Ani, jest bardzo fajna i niedroga

Już nie rozumiem to tez Pani dzis napisala, to szuka Pani czy juz Pani znalazla:)
        • kropla_beskidu Re: tez szukam 27.12.10, 12:52
          jasminakoszalin napisała:

>
          > Już nie rozumiem to tez Pani dzis napisala, to szuka Pani czy juz Pani znalazla
          > :)

lubię chodzić do więcej niż jednej, stąd poszukiwania.
    • katja_24 Szukam kogos kto usunie czarna farbe 28.07.11, 11:29
      i przy tym nie pozbawi mnie owlosienia na glowie ;)
      Chce zejsc do koloru blond (wiem, ze to trudne), u fryzjera ostatni raz bylam 12 lat temu i brak mi rozeznania. Wiec gdzie bedzie tanio i dobrze?
    • floyders Re: dobry fryzjer 30.05.13, 17:53
      hej dziewczyny!
      poszukuje opinie o salonie betty m na ulicy bocznej w koszalinie. szukalam w internecie opinii ale nic nie ma. szukam salonu gdzie zrobie makijaz i fryzure slubna, nie jestem z koszalina i nie mam pojecia gdzie i co. slyszalam o fortunacie ale juz nie ma miejsa ze tak powiem, wstepnie zapisalam sie wlasnie w betty m. pani Beata markowicz. Macie jakieś opinie, bardzo mi pomozecie
      • gadziulinka Re: dobry fryzjer 03.06.13, 09:03
        Robiłam kiedyś u pani Beaty paznokcie akrylowe. Ładnie robiła, gdyby nie to, ze ja wolę żel od akrylu, pewnie dalej bym tam chodziła. u pani Kasi w tym salonie robiłam pasemka. Też byłam bardzo zadowolona. Nie wiem jak jest z makijażem. Paznokcie i panią Kasię fryzjerkę mogę z czystym sumieniem polecić.
    • karot.ka80 Pani Paulina z Branda 25.10.13, 14:00
      Jeśli ktoś poszukuje Pani Pauliny pracującej wcześniej w Emce to właśnie ja odnalazłam w salonie A&M na ulicy Nowowiejskiego. Nie wiedziałam co się z nią stało a w B... nabrali wody w usta ale już ją odnalazłam. Polecam
    • loriowo Studio Urody Metamorfoza! ! ! 31.01.14, 21:01
      Polecam studio Metamorfoza prxy ul.Piłsudskiego(podany dokładny na skromnej stornie internetowej)Byłam dzisiaj na koloryzacji i strzyżeniu-jestem osobą,której bardzo wolno rosną włosy,bardzo sceptycznie podchodzę do diametralnych zmia.Do fryzury na którą się zdecydowałam nastawiałam się przez długi okres czasu i DROGIE INTERNAUTKI oraz INTERNAUCI jestem szczęśliwa! Pani Anna jest fachowcem po prostu.Najpierw umówiłam się telefonicznie,później przyszłam na konsultację,kolejny dzień był dniem wizyty:) Owa fryzjerka potrafi słuchać i realizować zamierzony cel w 100%
      SUPER SUPER SUPER
      • gagunia Re: Studio Urody Metamorfoza! ! ! 02.02.14, 19:16
        Cóż, fryzury na www nie zachęcają. Te loczki i pazurki to były modne chyba w latach 90...
    • 1lena_ewa1 Re: dobry fryzjer 13.11.18, 09:53
      Jak szukasz najlepszego fryzjera w Koszalinie to zajrzyj do Hair Repair. To jest jedyny salon, w którym uratowali mi włosy od przesuszenia. Nie dość, że dobrze strzyżą to jeszcze mają wiedzę a mam wrażenie, że w innych salonach z tym ciężko. Poza tym bardzo fajna obsługa - nie bałam się w końcu, że wyjdę łysa ;)
      • pawel_jankowski1898 Re: dobry fryzjer 04.12.18, 19:01
        Zgadzam się w 100% - Hair Repair to mistrzostwo świata. Odkąd trafiłam to nigdy go nie zmienię. Chodzę na infuzję tlenową i tlenoterapię. Mają też trychologa, który swoją bogatą wiedzą powala. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka