Dodaj do ulubionych

Zamieszanie na Struga

IP: 195.28.182.* 02.07.07, 22:01
Poziom językowy Pana Mariusza "błąd" Rabendy jest żenujący... takie zdania to mogą wypowiadać koledzy na podwórku a nie powinny być drukowane w Gazecie. Kiedy tego człowieka zwolnicie? Najgorszy dziennikarz miernego oddziału GW.
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Zamieszanie na Struga 02.07.07, 22:17
      Zakladam ze nie bedzie utrudnien w dostepie do miejsca kultu religijnego,
      znajdujacego sie na rzeczonej ulicy?
      • piotr33k2 Re: Zamieszanie na Struga 02.07.07, 22:25
        w sumie to dobrze że ogólne światła zostaną zastąpione kierunkowymi przy lewo i
        prawo skrętach.
      • Gość: roke-feler Re: Zamieszanie na Struga IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.07, 00:03
        Czy chodzi Ci może o najbardziej ostatnio rozpowszechniony kult "konsumpcjonizm"
        i jego świątynie?
        • piotr33k2 Re: Zamieszanie na Struga 03.07.07, 00:15
          Gość portalu: roke-feler napisał(a):

> Czy chodzi Ci może o najbardziej ostatnio rozpowszechniony
          kult "konsumpcjonizm
          > "
          > i jego świątynie?
          jeżeli to do mnie to mnie chodzi o jak najbardziej bezpieczny łatwy i
          bezkolizyjny przejazd przez skrzyzowanie, he he.
    • Gość: MALKONTENT [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gryfita Zamieszanie na Struga IP: *.szczecin.mm.pl 02.07.07, 22:54
      Wreszcie przystąpiono do modernizacji tego skrzyżowania co zdecydowanie poprawi
      dojazd do "Top Shoppingu". Dziwię się tylko, że tak późno. Ale nie marudzę jak
      poprzednicy. Lepiej późno niż wcale. Dobrze się dzieje, lubię ten sklep i
      zawsze mnie denerwował utrudniony dojazd do niego.
      • nieslubne_dziecko_romana Re: Zamieszanie na Struga 02.07.07, 23:55
        A co w tym sklepie jest takiego, że warto tam zajechać? Szczerze pytam, bez
        podstępu...
        • Gość: roke-feler Re: Zamieszanie na Struga IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.07.07, 23:59
          Pani Basia, na trzecim stoisku po lewej
          • Gość: bimberek Re: Zamieszanie na Struga IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.07, 00:06
            taka chuda czarna?
        • piotr33k2 Re: Zamieszanie na Struga 03.07.07, 00:00
          meble i inne takie pierdoły wyposażenia domu,ale nie budowlane raczej uzytkowe
          i ozdobne.
    • Gość: domino Zamieszanie na Struga IP: *.smsnet.pl 03.07.07, 00:03
      tam to chyba mial byc wiadukt nad ul .struga
      • Gość: jamniczek Re: Zamieszanie na Struga IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.07, 00:10
        pierwotny projekt przewidywał jedyny w Europie wiadukt unoszący się i opadający
        wraz z każdą fazą świateł, jednak ostatecznie zrezygnowano z niego ze względów
        oszczędnościowych, a szkoda...
      • piotr33k2 Re: Zamieszanie na Struga 03.07.07, 00:11
        to wiadukt już jest ale to nie do tego sklepu tylko dalej do serwisu np.
        skody,do top shopingu żadnego wiaduktu nie bedzie tylko zjazd na duży parking
        przysklepowy tylko nie wiem czy ze struga czy z gryfinskiej od strony dąbia
        zaraz za skrzyzowaniem bo do tej pory trzeba tam było jechac duzo dalej naokoło.
    • Gość: zona.pijaka Re: Zamieszanie na Struga IP: *.icm.edu.pl 03.07.07, 06:07
      Gość portalu: zmęczony napisał(a):
      > Poziom językowy Pana Mariusza "błąd" Rabendy jest żenujący... takie zdania to
      > mogą wypowiadać koledzy na podwórku a nie powinny być drukowane w Gazecie.
      Kiedy
      > tego człowieka zwolnicie? Najgorszy dziennikarz miernego oddziału GW.

A przypomnij sobie forumowy idioto, ileć to razy tu na forum wysyłałam cię do
      podstawówki.
      • Gość: syn.zony.pijaka Re: Zamieszanie na Struga IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.07, 08:59
        a ja do wakacji chodziłem do podstawówki i tam spotykałem codzienni na korytażu
        kolegę Zmęczonego. Więc nie wiem o co te inkluzje i ekskursje. Od września idę
        do gim. i już z nim się nie będę widział bo on powiedział że jeszcze zostanie w
        podstawuwce, bo mu tam dobrze.
      • Gość: zmęczony żona, ty jesteś na ignor... IP: 195.28.182.* 03.07.07, 18:50
    • Gość: Driver Zamieszanie na Struga IP: *.chello.pl 03.07.07, 13:38
      Wszystko fajnie, tylko czemu w tak newralgicznym miejscu, gdzie korki w
      godzinach szczytu tworzą się bez pomocy dodatkowych remontów, drogowcy pracują
      do 15:00 i wsio? W takim miejscu prace powinny być prowadzone na 3 zmiany także
      w weekendy, aby jak najszybciej przywrócić stan normalności! Nie wspominam już o
      tym że przydałby się tam patrol policji chociaż w godzinach szczytu, bo przez
      cyrki jakie tam odchodzą (m.in. przez cwaniaków którzy skracają sobie kolejkę
      przez Statoil-a) ktoś może ucierpieć. A nie wyobrażam sobie sytuacji gdy dojdzie
      tam jeszcze to wypadku. Pasztet na cały dzień gwarantowany.
      • Gość: zona.pijaka Re: Zamieszanie na Struga IP: *.icm.edu.pl 03.07.07, 15:46
        Gadacie, jechałam tam przed chwilą - żadnych korków. Wy chyba prawdziwych
        korków nie widzieliści.
      • Gość: Ojciec Siwek Re: Zamieszanie na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:47
        A popatrzcie jak ślimaczy się budowa ronda Lucjana Gierosa (Ku
        Słońcu-Derdowskiego -Wierzbowa itd). Opóźnienia jak cholera, a wykonawca jak
        znam życie i ta żadnej kary nie zapłaci. O zapomniałbym, jeszcze kładka przy
        rondzie Giedroycia budowana w zawrotnym tempie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka