buka007 20.07.07, 07:55 śniło mi się dzisiaj, ze ukradli mi auto, pojezdzili sobie, porysowali cały bok, oderwali taki pasek, co jest przyklejony z boku i rozwalili zamek w tylnych drzwiach. ale byłam zła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotabma Re: śniło mi się.. 20.07.07, 07:57 a mi tez sie cos snilo ale nie pamietam co :( a z tym samochodem to dobrze ze to tylko sen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zara11 Re: śniło mi się.. 20.07.07, 10:35 a mnie sie snil dlugonogi jasnowlosy szwed, czy inny wiking. no normalnie filtrowal ze mna i podrywal! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: śniło mi się.. 20.07.07, 14:14 A wiesz Buka, miłem kilka razy sen że kradna mi rower. Jak ostatnio tak mnie naszło, to sie normalnie z nerw obudziłem:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: śniło mi się.. 22.07.07, 08:01 kawa mi sie dzisiaj snila.. taka w ziarnkach.. palona i niepalona. Wiecie, ze niepalona kawa pachnie jak zboze..?? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: śniło mi się.. 23.07.07, 11:07 buka pewnie ma nowe autko,wiec sie nad nim trzesie .Zamiast myslec o przyjemnych rzeczach jak zara ,mysli o aucie i potem ma takie koszmary.Zero przyjemnosci wieczorowa pora. Odpowiedz Link Zgłoś