seylor 05.10.07, 20:49 Dzisiaj dowiedziałem się z pewnego źródła, że Arłukowicz ma poprowadzić program 'Co z tą Polską ?'. Słyszeliście coś na ten temat ? (ponoć był kasting na prezentera). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Arłukowicz zastąpi Lisa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:08 No cóz ....zobaczymy ....czyzby skorzystał z takiej propozycji? Często mówił o pracy w telewizji ale tak pół żartem , pół serio .Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sila Re: Arłukowicz zastąpi Lisa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:47 ja tez myslale ze zartuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Arłukowicz zastąpi Lisa? IP: 83.168.106.* 06.10.07, 17:12 No nieźle, uważam, że nadawałby sie do tego idealnie! Ciekawe tylko, czy to prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Arłukowicz zastąpi Lisa? 06.10.07, 17:17 buhahaha, taaaa jasssneee, a Napieralski "Warto rozmawiać" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill Ci z LiD to powinni prowadzić IP: *.bazapartner.pl 06.10.07, 17:20 Ci z LiD to powinni prowadzić "Pół żartem pół serio" - o swoim podejściu do siebie, Polski i swej polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Re: Ci z LiD to powinni prowadzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:34 Super by było gdyby prowadzili półżartem półserio. Uważam, że lepiej się śmiać niż na wszystkich z pogardą patrzeć. Tego akurat Bartkowi przypisać się nie da. Człowiek jest dla niego wartością największą. Widziałem, wiem. To super facet Odpowiedz Link Zgłoś
0_franz Re: Arłukowicz zastąpi Lisa? 08.10.07, 09:10 hehe, cos mi sie obilo o uszy ze sie wybiera na casting, ale myslalem, ze ktos sobie jaja robil :) jesli to prawda to gratuluje!! Odpowiedz Link Zgłoś