damakier1 18.11.07, 00:07 Wygraliśmy 2:0, już po północy, a na forum nikt się nie cieszy?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Re: Ludzie! Co z wami?! IP: 80.53.41.* 18.11.07, 00:27 ?? widac ludzie maja powazniejsze sprawy na glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_futurity Z czego siei cieszyc ? 18.11.07, 08:58 ludzie torby pakuja... wielki eksodus z Tuskmenistanu, w ktorym zaprzysiezenie rzadu i "tatowych" ministrow zaczyna sie od mszy swietej. Miala byc nowa jakosc - jest nowy smrod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:54 Jak to co? Dochodzą do siebie. A jeżeli chodzi o Tusklandię, no cóż, jest jak miało być. Kiełbaska już za nich kiełbaskę przekąsił. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 10:27 ja się bardzo cieszyłam ,ale na innych częstotliwściach,tam ,gdzie ludzie przyjaźni są; tu mi obrzydzili cieszenie się trolle Odpowiedz Link Zgłoś
dr_futurity Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 11:08 beatrix13 napisała: > ja się bardzo cieszyłam ,ale na innych częstotliwściach wiekszosc chyba przy piwku ze znajomymi... ale w sumie dobrze, ze jest net - nie bylas samotna. > tu mi obrzydzili cieszenie się trolle i o to im chyba chodzilo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 13:00 dr_futurity napisał: > wiekszosc chyba przy piwku ze znajomymi... .............................. współczuję ci ,ze do mniejszości sie zaliczasz i musiałes świętować ze swoimi innymi nickami tęskiniliście,sc,ohnezucker,fistofurry i wiele innych spamerze i trollu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:21 Bea - czy Ty kiedykolwiek widziałeś głupca, który powiedział o sobie że jest głupcem? Głupiec zawsze będzie wskazywał na innych i mówił, że są głupcami. To samo dotyczy trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 13:19 A z czego tu się cieszyć, usnąłem ( w koszulce Umbro )w przerwie, niech się chłopcy cieszą nie Belgowie nie puknęli im "brameczki" na dzień dobry, bo zasługiwali na to ! Ale generalnie TYSKIE ruulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.sprzedajemysamochody.pl 18.11.07, 14:33 Chyba jesteś starym pierdzielem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 14:53 Pierdzę jak każdy inny, pewnie nie gorzej niż ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.sprzedajemysamochody.pl 18.11.07, 15:17 Ale nie jestem stara! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 16:55 Przecież nie napisałem,że jesteś Mickiem Jaggerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.srv.volvo.com 19.11.07, 08:16 Ale będziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Nigdy w życiu! IP: *.sprzedajemysamochody.pl 19.11.07, 12:13 Starość to nie kwestia wieku, tylko charakteru (tak się łudzę :D) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 19:55 Ex jak mogłes zasnac w koszulce?????????????????????? to jakas nowosc na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Ludzie! Co z wami?! 18.11.07, 17:06 Ano, świętowałem! Tak intensywnie, że dziś mam kaca i słabo się czuję. Ale co się wczoraj naszalałem, to moje :))). Szkoda tylko, że naród taki jakiś obojętny się zrobił. Byłem w nocy w knajpie i jakoś nie zauważyłem oznak historycznej radości, z szalikami i koszulkami włącznie. A powinno być biało-czerwono. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.sprzedajemysamochody.pl 18.11.07, 19:16 ja chyba jestem usprawiedliwiona? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 może dlatego, ze jest problem? 19.11.07, 00:22 jest problem, jak zauwazyłem na forum, czyj to jest sukces, a moze nawet cud? Czy jeszcze PiS, czy już PO... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: może dlatego, ze jest problem? IP: *.srv.volvo.com 19.11.07, 08:20 Jest problem. Wygrała reprezentacja narodowa. A mieszkańcy Pogodna niechętnie patrzą na pojęcie narodu, bo to niepostępowo pachnie. Gdyby chociaż Olisadebe grał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: może dlatego, ze jest problem? IP: *.sprzedajemysamochody.pl 19.11.07, 12:28 A mieszkańcy Pogodna > niechętnie patrzą na pojęcie narodu, bo to niepostępowo pachnie Każdą bzdurę, która ci przyjdzie do głowy koniecznie musisz napisać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: może dlatego, ze jest problem? 19.11.07, 12:31 patrzac na Wasze IP dostrzegam nie konflikt POgladów, ale raczej konflikt ... interesów.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: może dlatego, ze jest problem? IP: *.srv.volvo.com 19.11.07, 13:33 Damo: Piszę tylko co drugą... co i innym polecam. Andreas: Nie sądź po IP! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg A z czego sie tu cieszyc? 19.11.07, 14:21 Nie mozna wskazac winnych i przykladnie ukarac. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A z czego sie tu cieszyc? 19.11.07, 14:40 a mnie sie zdaje, ze winny jest PiS, ale PO w ostatniej chwili cudem uratowało sytuacje.. ;)))))) A LiD, jak zawsze z tej okazji imprezuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Ludzie! Co z wami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:58 Ja nie gralem a i Ciebie na boisku nie widzialem to skad to wygralismy ? Odpowiedz Link Zgłoś