Dodaj do ulubionych

TPD - artykuł

10.02.06, 15:58
W dzisiejszym TPD ukazał sie mój drugi artykuł o historii Złocieńca.
Zapraszam zainteresowanych do lektury. Jak donoszą mi znajomi nie ma tam
podobno mojego nazwiska jako autora :))) Jesli to rzeczywiście prawda, to
chyba przez przeoczenie.
Obserwuj wątek
    • bagnik1 Re: TPD - artykuł 10.02.06, 16:29
      No nie... Nie dosc ze dostaja sensowne artykuly za darmo, to zawlaszczaja ich autorstwo... Wstyd.
      • zlocienianin Re: TPD - artykuł 12.02.06, 22:31
        Takie sprawy powinno się wyjaśniać.
    • jleszcze Re: TPD - artykuł 12.02.06, 22:43
      W następnym numerze ma być sprostowanie.
      • baba45 Re: TPD - artykuł 12.02.06, 22:45
        Ciekawe, czy i na czarodziejskie słówko PRZEPRASZAM znajdzie sie miejsce?
        • jleszcze Re: TPD - artykuł 12.02.06, 22:46
          Znalazło się w emailu do mnie :)
        • jleszcze Re: TPD - artykuł 16.02.06, 18:13
          W dzisiejszym TPD pojawiło się sprostowanie i przeprosiny.
          • kermix Re: TPD - artykuł 17.02.06, 02:28
            Wiadomo kiedy będą kolejne artykuły? I jakich tematów będą one tyczyć?
            • jleszcze Re: TPD - artykuł 17.02.06, 06:31
              Na to pytanie nie potrafię jeszcze w chwili obecnej odpowiedzieć. Nie chodzi o
              brak artykułów bo piszę je regularnie.
              Jesli czytałeś ostatni artykuł, to warto coś wyjasnić. Były tam zdjęcia
              toczydła, których redakcja nie umiesciła z powodu braku miejsca. Niestety
              zostawiono podpisy pod zdjęciami i wyglądają jak nagłówki akapitów, co jest
              oczywiscie bez sensu. Druga sprawa to w oryginale zaznaczyłem miejsca gdzie
              była synagoga i kirkuk. Jednak w artykule oznaczenia te zmieniono i nie
              wskazuja one prawidłowo. Ale uczestnicy tego forum wiedzą gdzie szukac tych
              miejsc.
              • gnk1 Re: TPD - artykuł 17.02.06, 07:51
                A czy byłaby możliwośc abyś przysłał mi ten artykuł na emaila
                GNK2004@interia.pl, będe bardzo wdzięczny. Masz ogromną wiedzę!!! Ja na
                przykłads nie wiem gdzie szukać synagogi i kirkuku:(
                • jleszcze Re: TPD - artykuł 17.02.06, 08:30
                  Oczywiście,że jest możliwe. Dzisiaj przeslę.
                • jleszcze Re: TPD - artykuł 17.02.06, 09:07
                  Dotyczy to wszystkich uczestników forum. Mój adres email podawałem już chyba
                  dwukrotnie. Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o email to coś tam podeślę.
                  Artykuł o synagodze rozbudowałem odrobinkę. Jest tam też, wykadrowane z
                  większego zdjęcia, zdjęcie synagogi.
                  • gnk1 Re: TPD - artykuł 17.02.06, 09:30
                    jezeli moge prosić niech Pan wysle mi jak najwięcej materiałów na temat
                    złocieńca i okolic, nawet mogą byc po niemiecku nie stanowi to dla mnie
                    problemu, ponieważ mam dojścia do bardzo dobrych germanistów.Jest to prośba do
                    wszystkich którzy mają jakieś materiały wiadomości, studiuje w Szczecinie i mam
                    pomysł jak rozleklamować nasze miasteczko!!!A mianowicie w gazetach studenckich
                    do których postaram się dotrzeć,bardzo prosze o wszelakie materiały, to mój emil
                    GNK2004@interia.pl Z góry serdecznie dziękuję, o postępach prac bedę informował
                    na tym że forum:)Pozdrowienia
                  • kermix Re: TPD - artykuł 17.02.06, 16:36
                    DZięki za meil! Artykuł Pana jleszcze wzbogacony kolorowymi zdjęciami z
                    dokładnym opisem prezentuje się wiele ciekawej niż to zostało wydrukowane w TPD
                    gdzie przez przypadek zapewne synagoga zmieniła swoje miejsce!? ;)

• 33kk Re: TPD - artykuł 17.02.06, 18:25
                    Proszę o przesłanie artykułu :)
                    33kk@gazeta.pl
                    • jleszcze Re: TPD - artykuł 17.02.06, 20:39
                      Już wysłany :)
              • baba45 Re: TPD - artykuł 17.02.06, 16:42
                Chyba jednak :kirkuT?
              • jleszcze Re: TPD - artykuł 17.02.06, 16:50
                Chyba jednak kirkut :))) Literówki na forum to chyba norma, czyż nie?
                • aitrap Re: TPD - artykuł 19.02.06, 18:21
                  Zakładam, że pan z racji zamieszczania art. w pismie TPD, zna i ma kontakty z
                  panem współtwórcą tego pisma Tadeuszem Noselem.
                  Ten pan w numerze 7 z dn. 16. 02. br. pomiescił artykuł pod tematem " Izba
                  pamięci do utworzenia". Ocenia wystawę poperelowskich staroci negatywnie,
                  wskazując że inni robią to lepiej. Wg. tego pana co tylko robi się w Złociencu
                  jest robione zle, bo nie po jego mysli. Składam propozycję aby przy spotkaniu z
                  nim zaproponował zorganizowanie takiej wystawy lub innego godnego zdarzenia wg.
                  swego pomyslunku. Wszyscy w Złociencu udodtępnią panu Noselowi lokum i niech ON
                  gratisowo zorganizuje COŚ. na me pisemne propozycje ten pan nie odpowiada. Może
                  zamiesci pan swe zdanie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka