exman 05.12.07, 16:57 Jestem całym sercem z Panem. To co robi Rydzyk i inne .... nie nadaje się nawet do krytyki. Doigrają się swojej nocy prędzej niż przypuszczają. Brudne świnie mieniące się katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czekając.na.godota Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:10 Teraz powinien Ci odpowiedzieć inny nawiedzony z przeciwnego eksteremum stosując .......brudne świnie mieniące się ........ tylko, że jakoś z tej drugiej krańcowej pozycji mniej agresji i chamstwa widzę na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Kutz 05.12.07, 17:16 Czekając, pozwolę sobie zauważyć, że twoja polityczna poprawność już dawno przestała być poprawna. A mi tymczasem chodzi tylko o zwykłą, ludzką przyzwoitość, świnie przywołałem wzorem posła Kutza, który to uczynił dzisiaj w sejmie. Gdybyś znał biografię tego człowieka nie grałbyś tu teraz jedynego sprawiedliwego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Panie Kutz IP: *.ccc.de 05.12.07, 17:20 taaaa.... biografia Kutzyka jest wyjatkowa, najpierw brazowy nos PRLowskiej wladzy a pozniej lojalka i te sprawy, ale ogolnie gosc jest ok...morda moja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:24 Biografii Kutza zupełnie nie znam :-) Poza tym nie pisałem o poprawności politycznej, która zresztą uważam za szkodliwą i antyrozwojową ale o wyjątkowej arogancji i chamstwie wobec innych poglądów i ludzi. Asekurujesz się cytatem z Kutza ? OJ, ileż to przedziwnych cytatów mogę Ci tu zaserwować (nie z internetu) znanych ludzi w przeciwną stronę. Proszę odpowiedz kto powiedział i do kogo (jest to w pamiętnikach erudyto) : "ch..om ręki nie podaję. Odpowiedż.....ch..j nie ma przecież rąk" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Kutz 05.12.07, 17:28 Nie mam się za tego typu urudytę co ty. I nie jakoś dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 18:26 Odpytałeś mnie czy znam biografię Kutza :-) więc sprowokowałeś mnie i myślałem, że chciałeś przez to wykazać głębokość swojej osobistej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc tylko nie panie...tylko nie panie... IP: *.ccc.de 05.12.07, 17:11 Kutz podpisal lojalke, a w komisyji mowil: "... w Polsce powstaly partie, ten tego smego i owego..." zreszta nie trzeba byc mastermindem, zeby po 1 minucie wywodow Kazia wiedziec, ze chlopak ma IQ srednio rozwinietego szczypiorku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:42 nocna zmiana rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWERTY Re: Plujący pyskaczu IP: *.globalconnect.pl 05.12.07, 17:52 Może zapoznać ludzi z dokładnym życiorysem każdego, kto występuje publicznie i mądrzy się pokazując palcem (brudnym?) na innych. Kto komu zaszkodził donosząc za komuny, kto komu szkodzi donosząc teraz, kto kogo pobił, kto kogo okradł, kim jako bandytą interesował się prokurator. Kto teraz mądrzy się z telewizora prawie codziennie? Jakby mógł toby po szczękach walił w nas, jak kiedyś w kolegów , w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Panie Kutz IP: 83.168.106.* 05.12.07, 18:15 Exman - po.je.busów ci u nas dostatek. Ale to nie ich wina, że wypłynęli. Na wierzch wyrzucił ich kaczy-ląd z maciaro-piekłem. Oni, po prostu muszą wymrzeć. Obojętnie jak. A póki co będą rzucać g.ó.w.n.e.m kiedy się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki los Re: Panie Kutz ijemu podbni, wasz język nie polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 18:20 zaprezentowałeś kulture tych co rządzą, komuchu Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Panie Kutz 05.12.07, 18:57 czy to nie Ty niedawno cos o trolowaniu mowiles?? Czy to nie Ty pisales, zeby dac sobie spokoj z polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Kutz 05.12.07, 19:00 gradus2004, a gdzie Ty tu widzisz politykę ? Przeczytaj o czym napisałem na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Panie Kutz 05.12.07, 19:08 exman napisał: > gradus2004, a gdzie Ty tu widzisz politykę ? Przeczytaj o czym napisałem na > początku. a co to niby jest? Przeciez ten gosc jest POLITYKIEM (od dluzszego czasu) i od dawna pokazywal swoj poziom i prymitywizm... a jego poziom to wlasnie mowienie o "pisdzielcach" itp. Nie pierwszy raz mu sie zdarzylo... kazda jego wypowiedz wyglada wlasnie mniej wiecej w ten sposob. No ale nie dziwie sie, ze moze byc idolem niektorych na forum bo takie same slownictwo i te same teksty juz nie raz tutaj moglem przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:41 >Brudne świnie mieniące się katolikami. To dobrze bo nawet brudny koń mógłby Ci zbyt mocno przyłozyć za brudne świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Kutz 05.12.07, 19:51 Zamiast walić tu takie farmazony, czekający cwaniaczku, napisz coś na temat. Jak na razie jesteś seropusty (taki neologizm z tej okazji dla Ciebie ukułem). Odpowiedz Link Zgłoś
czekajac.na.godota Re: Panie Kutz 05.12.07, 19:55 exman napisał: > Zamiast walić tu takie farmazony, czekający cwaniaczku, napisz coś na temat. Ja > k > na razie jesteś seropusty (taki neologizm z tej okazji dla Ciebie ukułem). Wszystko gra tylko zapomniałeś jeszcze dodać od siebie : "moim zdaniem". :-) Nie będę się odwdzięczał tym samym bo nie mam potrzeby odreagowywania, jaką to potrzebę obserwuję u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Panie Kutz 05.12.07, 19:59 Bądź spokojny akurat po Tobie nie oczekuję rewelacji. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
czekajac.na.godota Re: Panie Kutz 05.12.07, 20:02 exman napisał: > Bądź spokojny akurat po Tobie nie oczekuję rewelacji. Dobranoc. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Panie Kutz 05.12.07, 22:46 exman napisał: > Zamiast walić tu takie farmazony, czekający cwaniaczku, napisz coś na temat. Ja > k > na razie jesteś seropusty (taki neologizm z tej okazji dla Ciebie ukułem). daj spokój ten wieczny trol który wystepuje tu od dawna pod dziesiątkami nicków codziennie od rana do wieczora udaje inteligenta tylko że ma miód w uszach i nigdy nic merytorycznego do powiedzenie oprócz nie bo nie ,typowy pieniacz z rozdwojeniem jażni, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:51 sam sobie przylożyl pokazując swoja kulturę Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Panie Kutz 05.12.07, 21:29 Hahaha, a od kiedy to kultura polega na tym, ze nie uzywa sie brzydkich wyrazow? W Wielkiej Brytanii tylko klasa srednia stara sie pod tym wzgledem i zwraca uwage na to co wypada, a co juz nie. Lumpenproletariat klnie w najlepsze, podobnie arystokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Panie Kutz 05.12.07, 22:17 na szczęscie ta faszystowsko-bolszewicka gadzinówka nie ma specjalnego znaczenia i nie jest poważnie brana pod uwage przez normalną i zdecydowanie wiekszą cześć polskiej opini publicznej ,podejrzanej prewienencji typy jak rydzyk czy zbrodniarze i donosiciele gestapowscy jak kobylanski to jest ich naturalny ukształtowany już typ odbiorcy, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 22:25 sprawa Kobylańskiego jest wyjasniona, przepraszała za to GW wpis twój skierowałem do prokuratury celem nauczenia mówienia prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Panie Kutz 05.12.07, 22:33 i bardzo dobrze bo kobylański był podejrzanym szmalcownikiem a gazeta tego typa za nic nigdy nie przepraszała trolu ,a prokuratura to sie niedługo zajmie z urzędu ale rydzykiem , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Panie Kutz 05.12.07, 22:37 Kobylanski to typek spod ciemnej gwiazdy jest. Polecam watek o nim z innego forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=72783242 A prokuratorem nie strasz zlamasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 23:06 Lubie sobie czytać wątki, gdzie wypowiadają się POstęPOwi ludzie. Nikt tak pięknie nie przeklina i nie obraża ludzi jak właśnie oni. Można się wiele nauczyć w tem względzie. I nie jest to tylko specyfika Szczecina. We Wrocławiu mamy np. parkę Cuffed i Beretelwi, a na forum Wiadomości całe hordy POstęPOwych obywateli. A najśmieszniejsze jest to, że przy tym zarzucają swoim przeciwnikom agresję! Teraz dzięki Absztyfikantowi wiemy przynajmniej, że ci POstęPOwcy to jest lumpenproletariat :) No i paru arystokratów, hehe, ale trudno ich rozpoznać, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Panie Kutz 05.12.07, 23:22 rzeczy haniebne trzeba nazywa po imieniu na takie na jakie zasługują ,a haniebną jest ta gazeta ,haniebne kłamstwa które publikuje i haniebne jest towarzystwo które ją inspiruje duchowo i materialnie ,natomiast gawiedż do której jest to adresowane i która gotowa nawet w to uwierzyć jest już dawno zdefniowany przez nie kogo innego jak jacka kurskiego z pis-u jako tzw."ciemny lud który kupi wszystko" , niestey dla niego i jego parti "ciemny lud" jest ostatnio w "zdecydowanej wiekszości opozycyjnej narodu" he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Exman, wymyśl nowego siebie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 23:07 Bo ten obecny to już jest sfiksowanym nudziarzem! Odpowiedz Link Zgłoś